|
|
#1141 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
Widzialyscie to?
http://teleshow.pl/gid,12710616,img,...l?ticaid=6af8d Dzisiejszy program: Beata Szarłowska pozostaje wciaz moja faworytka. Kasia Smolinska- dziewczyna zupelnie bez wyrazu, z fochami jak dla mnie- nie trawie jej. Polubilam Pauline te blondyne. Ciesze sie ze odpadlo "chamstwo" czyli Zuzanna. Aczkolwiek bedzie mniej ciekawie. |
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
BTW któraś z was miała teorię, że Papierska wygrała cały program, bo na stronie o niej jest jej odpowiedź, że za największe swoje osiągnięcie uważa sesję dla Glamour - sprawa się wyjaśniła jak widać
Jeden spoiler mniej
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
No aż mi słów brakuje. Wcześniej w ogóle mi się nie podobała, a teraz chyba będzie moją faworytką - mówię o Beacie. Wam też na tym zdjęciu przypominałą Vodianovą (http://i2.pinger.pl/pgr254/ce7a74fb0...ianova_007.jpg) ?
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
Edytowane przez Przezlosliwa Czas edycji: 2010-09-29 o 22:43 |
|
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Beata dała czadu.
A to, co jeszcze chciałabym powiedziec, to fryzura Emilki jest okropna, wygląda jak Spok ze Star Treka i tylko spiczastych uszu jej brakuje, koszmar... A bez makijażu to jak chłopak. Kompletnie jej nie widzę w czymś takim, według mnie dużo bardziej pasowałyby jej krótkie loki dookoła głowy, takie naturalne sprężynki. Ale cóż, jest moda na krótkie i proste, geometryczne cięcia, niestety...
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
?? a moze juz gdzies wczesniej pozowała do tej gazety..wydaje mi sie ze do konca emisji programu nie moga zdradzac jakis szczegółów..
|
|
|
|
|
#1148 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1149 |
|
BAN stały
|
Hmm, no więc..
![]() Jakby mi kazali pozować z robalami to chyba bym wylądowała w szpitalu ![]() Natomiast węży i gadów się nie boję w ogóle - ale te robale co miała np. Emilia i Gaga to był DRAMAT! Brrrrr! No cóż, zdecydowanie najlepsza imho jest Ola i Paulina nieśmiała... bardzo podobała mi się też foty Nicole i Beaty. Zdjęcie Piszczałki - tragedia ![]() Nijak nie mogę pojąć, co w tym programie robi Marta go go - to jest porażka absolutna, na całej linii. Pospolita "swojska" dziewucha o nieproporcjonalnej twarzy, która wygląda po prostu staro. Co z tego, że wesoła, ciepła i sympatyczna - przecież to program o modelkach niby ... |
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Izunia informacja była na oficjalnej stronie programu, na podstronie o uczestniczkach, każda odpowiadała na ileś-tam pytań
I chodziło najwyraźniej właśnie o tę sesję ![]() Co do Emilii to ona mi się szczerze mówiąc nie podobała od początku kompletnie, a ta nowa fryzura kojarzy mi się z tym, czym skrzywdziła mnie fryzjerka w podstawówce... Pierwszy raz w życiu poczułam wtedy chęć mordu
|
#1151 |
|
Zadomowienie
|
Beata Szarłowska
Sonia W esołowska ![]() Obie elblazanki za ktore trzymam mocno kciuki ))
|
#1152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no niezle, widze ze ma konkretna przeszłosc ale nie jestem w stanie sie na niej skupic o pierwsze co widze to jej lecące oko..
|
|
|
|
|
#1153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przekonałam się do Beaty, jej zdjęcie było rzeczywiście świetne. Za to nadal jakoś nie podoba mi się Nicole |
|
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że Zuzka odpadła, jednak nie jest taka, za jaką się uważa W dzisiejszym odcinku nie podobało mi się zwierzanie Pauliny na temat tego wypadku, kiedy zginęła jej mama... |
|
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do Marty to wolę oglądać ją niż taką prostaczkę jak Zuza. |
|
|
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale rzeczywiście, coś w tym jest! ![]() Mnie się Emilia kompletnie nie podoba, ta jej dziecinna buzia jest może urocza, ale raczej nie da się z niej zrobić wersji kobiecej, drapieżnej, seksownej...
|
|
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby nie było to nie plebiscyt na najbiedniejszą.dobrze,że ludzie nie głosują
|
|
|
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinni podkreślić jej dziecięcą, niewinną urodę jakimiś lekkimi, naturalnymi lokami wokół buzi, a nie od garnka, nożycami do strzyżenia wełny naokoło i dalej, kmieciu, do dworu, jaśnie panu pokłon złożyć. Szczerze mówiąc fryzura Gagi też mi sie nie podoba. Lepsze od tej spalonej platyny, którą miała wczesniej, ale ta ciężka grzywka zasłaniająca pół twarzy i te pejsy przy uszach są nieciekawe. Aczkolwiek rozumiem, że z jej grzywką ciężko było cokolwiek innego zrobić. Bardziej bym ją widziała w takiej fryzurze, jaką zrobili Marcie, tylko nie blond Kolor jej ładnie dobrali.
|
|
|
#1161 |
|
Raczkowanie
|
Emilii Pietras zrobili okropną fryzurę!też bym się wkurzyła.Niektóre dziewczyny wyglądają korzystniej,ale większość straciła na naturalności wg mnie.
Beata też na tej sesji od razu skojarzyła mi się z Vodianovą ![]() Jestem fanką urody Kasi S.,ale robi jakieś takie dziwne miny i wydaje się być zarozumiała. Zdziwiłam się,że Zula odpadła-myślałam,że liczą na dużą oglądalność z jej udziałem,ale cóż,pomyliłam się
|
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie wkurza Krupa z tymi angielskimi wstawkami
niech się zdecyduje, gdzie jest i po jakiemu mówi. Rubik powinna być na jej miejscu w tym programie, ale wiadomo, że ma lepsze rzeczy do roboty.
|
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałabym o czołówce programu. Fajna, ale chyba już coś takiego widziałam w australijskiej wersji.
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa i w ogóle spodziewałam się, że będzie więcej materiału z domu, z codziennego życia, z jakiś kłótni, przyjaźni, wzajemnych nieporozumień itd. Ale widzę, że czas antenowy ucieka i ledwo sesję zdążyli pokazac, a ja i tak mam niedosyt. Za szybko to leci, jak dla mnie, szkoda, że odcinek nie trwa 1.5 godziny.
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Taniec z gwiazdami godzinami się ciągnie, a tutaj gdyby się postarali przyciągnęli by równie wielką widownię
|
|
|
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż krzyknęłam z radości, jak Zuza odpadła, na zdjęciach miała minę, jak by chciała przekazać "Mam was wszystkich w d..." Kasia, moja dotychczasowa faworytka spadła, coś z Nią nie tak Beata super |
|
|
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogliby zamienić się zarówno porą nadawania jak i długością odcinka, zrobiliby furorę
|
|
|
#1169 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, gdzie można obejrzeć odcinek o którym rozmawiacie?
Poza tv, bo w tej chwili nie mam takiej możliwości.
|
|
|
|
#1170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powinni wrzucić jakoś niedługo. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

Jeden spoiler mniej

?? a moze juz gdzies wczesniej pozowała do tej gazety..wydaje mi sie ze do konca emisji programu nie moga zdradzac jakis szczegółów..

ale nie jestem w stanie sie na niej skupic o pierwsze co widze to jej lecące oko..
niech się zdecyduje, gdzie jest i po jakiemu mówi. Rubik powinna być na jej miejscu w tym programie, ale wiadomo, że ma lepsze rzeczy do roboty.
Poza tv, bo w tej chwili nie mam takiej możliwości.