|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
![]() ![]() ojj dużo. wychodzi cwaniactwo osób, tych których byśmy się nie spodziewali, bo przecież kończą szkołę i wszystko im można ![]() ostatnio jedna z moich przyjaciółek (trzymałyśmy się w 4) się od nas odsunęła.. ale dlaczego nikt nie wie ![]() ![]() ostatnia sytuacja przed próbnym polskim, przed salą gimnastyczną.. wuefista, który był w komisji mówi, że jeśli ktoś chce iść do toalety to teraz, bo potem lepiej nie wychodzić. poszła ta była przyjaciółka do wc, a jej chłopak za nią ![]() wszędzie za nią łazi, nie opuszcza jej na krok. mój TŻ też chodzi ze mną do szkoły, no ale bez przesady ![]() on ma swoją paczkę, ja swoją. na długiej przerwie tylko czasami razem, a jak przechodzimy koło siebie to staniem na chwilę wymienić się krótkim dialogiem, a to sobie buziaka czy oczko prześlemy, jak stoimy daleko od siebie. tak ukradkiem. a nie non stop razem. ja mam swoje przyjaciółki, on swoich kumpli. gdy A. się odwróciła, zyskałyśmy z D. i E. dwie nowe przyjaciółki ![]() jeśli A. chciałaby znów normalnie z nami rozmawiać - nie mamy nic przeciwko. tylko mogłaby powiedzieć o co jej chodzi. tak z dnia na dzień się odwróciła. nawet nic jej nie zrobiłyśmy. powiem Wam szczerze, że nigdy nie miałyśmy z jej chłopakiem dobrego kontaktu, może nie chciał? nie wiem. jakoś moje przyjaciółki rozumieją się z moim TŻtem dobrze, a ja z ich. no to się wyżaliłam. ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- co się dzieje? ![]() Cytat:
![]() z humana tyle osób rozszerzoną chemię ? wow ![]() dobra idę, będę potem ;*
![]() |
#1142 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
![]() aha ![]() ![]() Oświadczam, że już mi się odechciało pisać prezentacji ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdjęcia straszne ![]() zdrowie najważniejsze. Cytat:
mojej mamy ojciec też zaginął, znaleziono jego ciało po kilku miesiącach, okazało się, że został postrzelony. Śledztwo umorzono z powodu niewystarczającej ilości dowodów. Mama go nie pamięta, miała trzy lata kiedy zginął. ech. ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
ale też znam ![]() Cytat:
![]() a co do tego humana - się w porę laski obudziły, że na psychologię chcą iść, a tam niestety biologia albo chemia ![]() ![]()
![]() |
#1144 |
Zadomowienie
|
Cześć jestem tu nowa bo dopiero trafiłam na ten wątek. Ja też kończę moją bibliografię i plan ramowy. Za późno się wzięłam za tą robotę
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Przez wszystkie lata jedną laskę z klasy uważałam za taką spoko może były jakieś drobne konflikty ale było ok. Przyjaźniła się z jedną dziewczyną z klasy jeszcze przed samymi wakacjami były w bardzo dobrych stosunkach a po wakacjach już wszystko z dystansem okazało się że poszło o chłopaka. Ta pierwsza chodziła jakiś czas z pewnym kolesiem i on był trochę wobec niej nie uczciwy więc ta druga ja trochę uświadomiła. Tamta była wkurzona nie na chłopaka tylko na koleżankę i podobno wygadała wszystkie sekrety swojej koleżanki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej ![]() ![]() no niestety tak już jest. ja też wiedziałam, że chłopak zdradza moją najlepszą przyjaciółkę, siostrę jakby, bo znamy się od urodzenia praktyczie. Mimo to, nie powiedziałam jej, że wiem.. bo on by zaprzeczył, a ona mogłaby mi nie uwierzyć. Dzięki Bogu, w porę sama się ocknęła. Ja jej tylko delikatnie sygnalizowałam, że coś może być nie tak, ale wprost, że wiedziałam, że ją zdradza, powiedziałam dopiero jak się rozstali. I powiem Wam, że sama mi przyznała rację, że mimo, ze znamy się od dzieciaka, to jemu bardzo ufała i byłaby skłonna uwierzyć w jego tłumaczenia, tym samym mnie uważając za jakąś wariatkę.
![]() |
#1146 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
Zakorzenienie
|
to blisko Beaty (BeaS)
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
![]() i on jeszcze ma nerwy żeby z nią być? ![]()
![]() |
#1148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A BeaS skąd jest?? Edytowane przez plesiunia Czas edycji: 2010-03-25 o 20:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
to już jest chore.
i to bardzo toksyczny związek ![]() a on pewnie przejrzy na oczy jak już za późno będzie ![]()
#1150 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Później było jeszcze gorzej. Miałam 14 (rocznikowo 15) lat, kiedy zaczęłam spotykać się ze swoim Tż. Mój tata był temu przeciwny (nie mam pojęcia dlaczego, czy dlatego, że brat Tż nie ma dobrej opinii i może myślał, że on jest taki sam, czy może bał się, że w wieku 15 lat nagle zacznę uprawiać z nim seks i zajdę w ciążę ![]() ![]() Podcięłam sobie końcówki i pocieniowałam włosy. Jesli nie zdam matury, będę miała na co zwalić winę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
mama: Ty to gospodarstwo to w simsach obrabiasz?
ja: niee, na fejsbuku. ojciec: na f-a-c-e-b-u-k-u ![]() mama: ![]() ![]() ja: nie, z siebie nawzajem. ojciec: krowy wydoiłaś? ja: nie, czekam aż u kogoś znajdę pomoc na rolę, bo nie chce mi się po kolei tych zwierzaków ciskać, nie umrą - poczekają, może krowom mleko nie ucieknie. ojciec: Jezu! Tobie to nie można kota ani psa pod opieką zostawić.. mama: święta racja. nie ma to jak ocena moich predyspozycji co do zajmowania się zwierzakiem na podstawie farmville ![]()
![]() |
#1152 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o Boże... ![]() nie rycz! ![]() Cytat:
![]() ![]() Więcej wiary w tatę ![]() ![]() dobra dziewczyny, trochę smutno się tu zrobiło.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-03-25 o 20:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to takie kierunki, które teoretycznie sa potrzebne na rynku... ale to raczej po prostu firmy umawiają się z uczelniami, kształcą sobie pracowników. nie interesowałam się dokładniej, wiem tylko, że coś takiego jest. znam takie sytuacje i ich nie rozumiem, takie całkowite uzależnienie... ech. klatka. ale to jest aż śmieszne... a ja mam tak jak Ty ze swoim tżtem w szkole ![]() czasem zdarzy się, że się nawet w ciągu dnia nie spotkamy. nie wiem co się dzieje... na forum poruszamy jakieś smutne tematy, po tym zebraniu jakoś mi smutno, nie wiem zupełnie czemu, bo nic na nim nie dotyczyło MNIE bezpośrednio. tata mnie denerwuje, ale nijak to się ma do problemów niektórych z was, więc nie chciałam się wdawać w to tu i teraz. wiem, że to zupełnie złudne wrażenie, ale zdaje mi się, że go zawodzę. pamiętam, że za każdym razem jak nie udało mi się zdać prawa jazdy, to mówił z żartem że trzeba mi nakopać do tyłka czy coś w tym stylu, ale mnie to nie śmieszyło, w końcu przestał pytać w ogóle, jak mi poszło (nie mieszkamy razem, tylko się widujemy czasem, więc nie zawsze była sposobność, żeby pytać, ale też nie było smsów, telefonu...) i mam wrażenie, że to dlatego, że wiedział, że i tak mi się nie udało. i chyba po prostu po tym zebraniu uświadomiłam sobie, jak mało wiem, jak dużo jeszcze nie umiem i że... mam za dużo na głowie. za dużo decyzji, za duża odpowiedzialność, zbyt wielka bezradność. i mam za duże ambicje... nie wiem, co mam zrobić ze swoim życiem. potrzebuje jakichś nowości... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
moi rodzice ogólnie byli przeciwni temu żebym spotykała się z kimkolwiek ![]() w sumie dlatego spotykałam się z Tżetem tylko w soboty, a na samym początku znajomości (około 2 m-cy) rodzice nawet nie mieli pojęcia, ze się z nim spotkam. Bo też mówiłam, że idę do koleżanki na noc np., a spotykałam się z Tż, a on mnie wieczorem odprowadzał do koleżanki, u której rzeczywiście nocowałam ![]() no,a dwa miesiące od naszego pierwszego spotkania szłam z nim na jego połowinki, więc siłą rzeczy musiałam powiedzieć rodzicom. "jezu, przecież on jest starszy, Ty jestes za młoda na takie imprezy" ![]() on miał wtedy 17 lat, ja 15 ![]() dopiero po tych wspólnych połowinkach zaczęliśmy odwiedzać się w domach. raz u mnie, raz u niego ![]() i powiem wam, że dopiero niedawno, po 3 latach poczułam, że jego rodzice mnie lubią. Zagadują, żartują itd. kiedyś tak nie było.. było "dzień dobry - do widzenia i dobranoc" (no inna sprawa, ze teraz u Tżeta w domu nie byłam chyba ze trzy miesiące, bo wolę jak on do mnie przychodzi, bo potem nie musi mnie odwozić do domu, a ja mogę sobie siedzieć w dresie ![]() Natomiast u mnie raczej mało się zmieniło, moi rodzice rzadko go zagadują ![]() ale jest dobrze ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]() ej Żbiku.. ;*
![]() |
#1155 | ||
Zadomowienie
|
mi się nawet nie zachciało
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja gram na www . wolnifarmerzy . pl ![]() ![]() koniec tego tematu ! ![]() pomówmy o czymś optymistycznym dziękuję ![]() i Tobie Marto za wytłumaczenie również ![]() ;*
![]() |
#1156 | ||
Zakorzenienie
|
Piszę już tego posta ponad godzinę
![]() Cytat:
![]() ![]() Pamiętam, że jak miałam 5 lat byłam w Oświęcimiu i to jest dziwne ale do tej pory pamiętam wiersz który wisiał w muzeum nad ubraniami i włosami tych więźniów, chociaż nigdy tam więcej nie byłam... Wiesz co co prawda to była wypowiedź Beaty ale odniosę to też do siebie. Moi rodzice od dawna żyją w bardzo złych stosunkach i jak to oglądam to wierz mi że tam wewnątrz mam gdzieś przekonanie, że nie da się z kimś związac szczerze i na zawsze. To myślenie nie jest zależne ode mnie... Co by nie mówic obserwacja najbliższego otoczenia ma wpływ czy tego chcemy czy nie. Cytat:
![]() Yhym ![]() ![]() A dzisiaj zaczęłam 'Tango' czytac bo nie wzięłam sobie do szkoły Vademecum z bioli i nie miałam co robic ![]() ![]() Rekolekcje mam, ale nie wiem czy jutro pójdę bo msza trwała ponad 1h20min i to by mi nie przeszkadzało ale kazanie było takie nudne... Mówił do nas jak do dzieciaków z podstawówki, chociaż msza była dla klas licealnych... W ogóle przyszłam i padłam, dopiero wstałam ![]() ![]()
![]() |
#1157 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj koleżanki! Chyba chcecie dostać wciry ! Brać się za prezentację! Ino raz! ![]() ![]() Właśnie! Proszę o optymistyczne tematy! ![]() Np. jaka to wiosna jest bOska ![]() ![]() rehab4181 Ty to masz dobrze z tym TŻ-tem ![]() ![]() zazdroszczę faceta ![]() A tak poza tym, to niedawno wróciłam z basenu. Ach, zrelaksowana na maXa ![]() ![]() ![]()
http://zakupoholizm-pelna-geba.blogspot.com Edytowane przez chiddy Czas edycji: 2010-03-25 o 21:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W taki sposób, w ostatnie wakacje, zepsułam relacje z kimś, na kim naprawdę mi zależało... Nie wiem skąd u mnie te destrukcyjne skłonności. Ja raczej wszystko na dystans biorę. Z jednej strony mi zależy, a z drugiej chcę się wycofywać. W każdym razie nadal żałuję tamtej znajomości. No cóż, ja też chyba nie dałabym rady być z kimś takim jak ja. Męczy mnie to, ale obiecałam sobie, że zmienię podejście, to zmienię. ![]() Ja też właśnie do książek zasiadam. Wolę nie myśleć, o której się położę. ![]()
![]() |
#1159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ojj boska ![]() ![]() dzisiaj jest mój dzień (ciężkie kobiece dni) i dlatego jest taki kochany, byle by nie oberwać ode mnie ![]() nienawidzę sauny. nie lubię takiej duchoty. ale jacuzzi- chętnie ![]()
![]() |
#1160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() rzułfik ![]()
![]() |
#1161 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak tam przygotowania do wosu? ![]() O kurczę. ![]() Cytat:
![]() ![]() Zazwyczaj siedzimy u niego, bo ja mam małe mieszkanie i nie mielibyśmy się gdzie podziać za bardzo. A co do kontaktów z rodzicami Tżta. Ja czasami mam wrażenie, że oni mnie lubią bardziej niż jego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | ||
Zakorzenienie
|
Coś mi się o uszy obiło, że później muszą ileś lat pracować we wskazanej firmie, ale nie jestem pewna, a teraz w ogóle nie mogę tego znaleźć...
Dorota: http://www.nauka.gov.pl/szkolnictwo-...nki-zamawiane/ http://www.p.lodz.pl/rekrutacja,podm...osci_index.htm ![]() na PŁ dostało tylko budownictwo (nic, że na tej liście są szkoły wyższe tego i owego z Pcimia Dolnego...) Cytat:
![]() Właśnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Taa, to daj mi ze 4 godziny doby dodatkowe, to będę miała kiedy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co, tego chłopaka z wakacji znałam od 2 lat i to dobrze, ale jako kolegę. Jakoś tak wyszło, że spotkaliśmy się parę razy po kolezeńsku na wakacjach no i zaczęło się coś kroic. Mi od dłuższego czasu na nim zależało no i raczej nie chodziło mi o to że się zauroczyłam w jego wyglądzie czy coś no bo po prostu dosyc dobrze go znałam. Aż pewnego dnia, wszystko pięknie ładnie, ale przesadził z alko i właściwie nic tak strasznego nie zrobił no ale dosyc mocno się pokłóciliśmy, niby jego wina ale ja też miałam w to wkład bo tylko wszystko rozdmuchałam. No i mimo że ciągle i jemu i mi zależało znalazłam tysiąc powodów żeby z nim nie byc, naprawdę jak teraz o tym pomyślę to głupich... No ale taki mam już charakterek i tego raczej nie zmienię, po prostu teraz postaram się tego nie zepsuc ![]()
![]() |
#1164 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj, doba jest wystarczająco długa! Proszę tu nie marudzić ![]() Jak mówiłam już wcześniej. Obrabiam dwa kierunki, pracę i na basen też mam czas ![]() Dobra organizacja to podstawa ![]() Cytat:
narobiłaś mi ochoty na kisiel ![]() mam malinowy ![]() a często obrywa? ![]() ![]() ciężkich dni współczuję ![]() do sauny trzeba się przyzwyczaić i polubić ![]() ja na początku też nie preferowałam ![]() a teraz żyć nie mogę bez niej i reszty ![]() a jacuzzi wypasss ![]() ale tylko jeśli jakieś stare dziady się do niej nie ładują ![]()
![]() |
#1165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A prezentacja mi wisi i powiewa ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Dzisiaj się chwalę rodzicom, że jeszcze miesiąc i koniec z wypracowaniami, lekturami, interpretacjami itd. I im przeczytałam Campo di Fiori Miłosza, które właśnie interpretuję ![]() mama: zawsze Ci mówiłam, że humaniści są nawiedzeni Nie bierzcie tego do siebie, moja mama jest bezpośrednia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To są dopiero Humaniści z prawdziwego zdarzenia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |||||
Zakorzenienie
|
Ale się rozpisałyście.
![]() Cytat:
![]() Nie rozumiem jak można nie dostać nawet jednego punktu z chemii? Nawet nie przygotowując się, nie da się tego zrobić. Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie są dwie klasy z rozszerzeniem z chemii i z każdej mniej więcej połowa zdaje, więc wychodzi jakieś 35 osób maksymalnie. A z humana w życiu. ![]() 2 osoby z poza biol-chemów zdaje biologię na podstawie i to już jest dziwne. ![]() Cześć. ![]() Z której strony Siedlec? ![]() Ja na południe od Siedlec, ok. 35 km. ![]() Cytat:
Podbudowujące, nieprawdaż? ![]() Marta, prawo jazdy robisz dla siebie. Nie przejmuj się jego sugestiami. Wiadomo, że przykro nie zdać. W ogóle przykro jest odnosić jakiekolwiek porażki. Innym łatwo oceniać jak ktoś nie zda egzaminu na prawo jazdy, bo wychodzą z założenia, że zdają osoby, które potrafią jeździć, co przecież wielokrotnie okazuje się nieprawdą. Łatwo jest o chwilę dekoncetracji, a wtedy łatwo popełnić błąd, który nas dyskwalifikuje. Zdasz ten egzamin i będziesz z tego dumna. ![]() Cytat:
![]() Nie ufam facetom, nie wierzę w ich szczere intencje. Nie robię tego specjalnie. To siedzi we mnie, w środku i nie da się tego kontrolować. Zbyt wiele razy się sparzyłam, dlatego wybudowałam dookoła siebie mur, przez który żaden z chłopaków się do mnie nie przebije. Nie dam się już więcej zranić. Nie dam zrobić z siebie naiwnej idiotki kolejny raz. Nie potrzebuję [mam nadzieję, że tylko na razie, bo jednak w przyszłości nie chciałabym zostać sama] chłopaka w moim życiu. Już nie próbuję. Póki co inwestuję w siebie, bo mam cel i nie jest on związany z chłopakami. Trzymam kciuki za pomyślny rozwój między Tobą a tym chłopakiem. ![]() Podobało mi się. 'ryp w pip'. ![]() Uwielbiam saunę. ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Nie zacytowało mi Kamili. On się nie zmieni. Nie mam już złudzeń. Ale nie głaszcie mnie, nie pocieszajcie [mówiłam, że na mnie to nie działa, tylko denerwuje].
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-03-25 o 22:26 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Zadomowienie
|
#1169 |
Wtajemniczenie
|
Hej ;**
Maturę dali straszną ![]() Nie chce mi się cytować. ![]() ![]()
#1170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() cześć ![]() oddałam lit. pod., przedm. i ramowy plan wypowiedzi. Coś z głowy. teraz mam 11 dni wolnego ![]() dzisiaj przyszły 3o par kolczyków, które zamówiłam. Ładniusie są. ![]() dobra lecę, mam do zrobienia 3 arkusze z matmy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.