|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
|
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
No nic kobiety, dobrych, słodkich i grzecznych snów życze... uśmiechu na kolejny dzień
mój kończy się całkiem dobrze, w porównaniu do tego jak się czułam i ile we mnie negatywnych uczuć się biło... hahaha Ścielę łóżko i jeszcze książke porwę ze sobą do niego... bo mąż jeszcze nie wrócił ![]() Buziaki kobitki |
|
|
|
#1143 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja ostatnio zaszłam do ciuchlandu pod domem, bo moja koleżanka kupiła sobie w nim parę fajnych ciuszków, ale ja tam nic nie widzę nie wiem, może nie umiem szukaćCytat:
wybieraliśmy długo kierunek który będzie nam odpowiadał no i tez dlatego ta szkoła bo tylko na niej go prowadzą "psychologia w zarządzaniu" ja umysł ekonomisty a mój mąż bardziej humanista- kierunek idealny![]() a z data spotkania ja też się już pogubiłam
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
to jak bedzie wiadomo co i jak to napiszcie mi PW
bo ja ide lulu juz... padam na twarz, a moje dziecie sie rozbrykalo, juz kilka razy mnie puknelo hehe. ale mi tż zazdrosci ![]() dobrej nocki dziewczyny
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
papateria jutro wkleje bo maz juz spi a nie chce halasowac no wlasnie sie przymierzam do tego filmu juz sie zaczal ale nie moge sie cos na nim skupic chyba tez pojde spac
basienka fajna tuniczka naprawde super ![]() ciekawe co u zuziuni? ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- pszczolka ja tez nie umiem szukac w lumpkach u nas jest taki z ciuszkami dla dzieci i niemowlat i weszlam tam jedna kobieta pol lady zarzucila naprawde miala tego pelno a ja pochodzilam popatrzalam i nic nie potrafilam wybrac
|
#1146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a termin mamy podobny z tego co pamiętamdzidzia to jak w końcu z terminem spotkania poniedziałek po 14 czy czwartek ?? trzeba podjąć jakąś decyzję
|
|
#1147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ciekawe jak zuziunia |
||
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
To jeśli to nie kłopot, to może jednak poniedziałek?
|
#1149 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, a co powiecie o tym lozeczku? mi sie baardzo podoba
![]() http://allegro.pl/item943864989_loze...pk_bombik.html |
|
|
|
#1150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja będę miała od siostry, nie pamiętam jakie miał Michaś jak był mały, ale napewno nie takie ładne..mnie to wsio ryba Bajka pisała że pon jej pasuje ale po 14, to możemy się tak umówić napiszę jej na priv
|
|
#1151 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() widzialam wczesniej na Allegro z podobnym wzorem ale takie, ze mozna je przerobic na tapczanik dla wiekszego malucha - i cena byla okolo 500 zl moze popatrz tez za takim ![]() zjadlam musli i zmykam do spania... qurcze nigdy nie jadlam o tej porze a od 2 dni mnie ssie wieczorem.. echh ![]() dobrej nocki Kobietki Edytowane przez pilotka f16 Czas edycji: 2010-03-11 o 22:18 |
|
|
|
|
#1152 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jestem w glebokim szoku... wlasnie zeszlam z wagi... i na ostatniej wizycie(3 tygodnie temu) wazylam 53,1 a dzis 56,7. masakra... a nie wydaje mi sie zebym wiecej jadla czy zeby mnie przybylo gdzies poza brzuszkiem oczywiscie |
|
|
|
|
#1153 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie do tej pory waga stała w miejscu (68 kg)... na ostatniej wizycie moja gin mi powiedziała że powinnam tyć i zaczęła się mnie pytać czy mam apetyt czy wymiotuję i czy nie miałam problemów z tarczycą.. to się trochę przestraszyłam i zaczęłam więcej jeść... i chyba coś tam przybyło, ale nie wiem ile bo się wagi jeszcze nie dorobiłam hehe
Marcinek jest już z nami!!! http://www.suwaczki.com/tickers/zem33e5emyht23vm.png [U] Edytowane przez pszczolka87 Czas edycji: 2010-03-11 o 23:19 |
|
|
|
|
#1154 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Jestem bardzo zadowolona.. Wprawdzie nie ma chmurek/misiow,ale ma gwiazdki a tak to takie same.. Tylko ja kupowalam w sklepie. Bez szuflad. A widze ze masz + szufl+materac. A sie zdziwilam czemu 444zl.. Ja wlacilam za samo cos miedzy 200-300 tak mi sie zdaje-ale pewna nie jestem juz.---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Dzis caly dzien segregowalam zdjecia, wpisywalam daty.. Jutro bede wkladac do albumow i podpisywac kartki.. A teraz ide pod prysznic.. wiedzialam ze za wczesnie to ja nie pojde.. Ale wlosy to juz rano umyje.. bo inaczej bede siedziala do 2-giej w lazience. Zawsze sie jakos grzebie.. A najbardziej wkurza mnie rozczesywanie moich dlugich wlosow.. proste ale same kołtuny.. i musze przed myciem rozczesywac potem po myciu i w trakcie suszenia i po suszeniu :/. A samo suszenie tez wieki trwa.. Ale narzekam :/ lepiej juz ide.. Milej nocki wszystkim, choc wszystkie juz spią :P |
||
|
|
|
#1155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale u mnie chyba nie ma takich mozliwoasci...hotele to tylko uzdrowiskowe lub noclegowe...ale moj szef ma budowac hotel wiec moze ![]() Cytat:
![]() Obiad tez ![]() Powiem wam ze od kad jestem na zwolnieniu noga mi juz tak nie dokucza...moze mieli racje ![]() Ja siedze w domu krzyzakowo wiec moze to tez dobrze... Wczoraj widziałam na żywo wózek i go zamówię dzisiaj taki...http://www.swiatwozkow.pl/product_in...oducts_id=4365
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-03-12 o 07:20 |
||
|
|
|
#1156 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczyny
!!! zaraz zaczynam prace już ostatni dzień![]() widzę temat wagi moja cały czas leci do góry ostatnio było 60 miesiąc temu wczoraj wazyłam sie i już 61 kilo w 3 tyg. A startowałam z 54 przed miesiączka, póxniej w dniu testu ciażowego juz 56-7! ![]() więć to chyba nie dzidzia tylko mi się prztytyło przed
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie obgotowuje ziemniaki i będę je piekła w piekarniku, a do tego świeża rybka zapiekana w folii. Mam nadzieje, że o normalnej godzinie wrócę z pracy i mąż mi nie umrze z głodu
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry mamusie
.U mnie pogoda okropna,śnieg sypie-bleeee.... Zmykam zjeść jakieś śniadanko.A w ogóle ja to chyba nigdy nie zdecyduje się na żadne łóżeczko dla dzidzi-mnie się wszystkie podobają !
|
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
agravka ladne lozeczko choc faktycznie cenowo nie za tanie ja wole nie wchodzic na wage ostatnio jak bylam u ginki mialam 5,5kg na plusie a to bylo 3tyg temu jak teraz pojde w 25tc to sie chyba wystrasze tymbardziej ze wczoraj mialam wrazenie ze moj brzuchol taki ogromniasty jest i wczoraj po raz pierwszy bolaly mnie plecy bo najpierw sie nasprzatalam a pozniej bylismy na zakupach i tez sie nachodzilam dziewczyny mam takie pytanie czy ktoras z was ma problem z nietrzymaniem moczu? tzn posikiwanie sie npw czasiekichniecia lub gdy kaszle? bo mi sie kilka razy zdarzylo i myslalam ze to moj indywidualny problem ale wyczytalam ze duzo kobiet w ciazy to dotyczy...
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, ja w dość dobrym humorze... po śniadaniu już, zaraz będę Łucję przebierać z piżamki i chyba wezmę się za książke jeszcze... bo już niedużo mi zostało, a mogłabym się przejść z Łucją do biblioteki i wypożyczyć sobie coś na weekend
Dzisiejsze popołudnie z Marysią, minął już miesiąc od jej przylotu... wraca do siebie. A buuu!Cięzko będzie oj ciężko ![]() A za oknem biało :/ |
|
|
|
#1162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
odebrałam ten kocyk o ktorym Wam wczoraj pisalam i jest cudny, mieciutki, milusi i sliczny!!! |
|
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz rację - trzeba to zobaczyć na żywo, po dotykać, pojeździć. |
|
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Anoxa mnie nie dotyczy problem nietrzymania moczu, ani w poprzedniej ciąży też mnie nie dopadł... ale ja też słyszałam, że wiele kobiet mimo wszystko ma z tym problem. Choć różnie bywa z tygodniami, najczęściej słyszałam po 30 tygodniu przypadków... ale niekoniecznie. Wiesz nie każdy chce o tym mówić, bo się to dla niego wstydliwe wydaje i to pewnie dlatego...
|
|
|
|
#1165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() Ja już po śniadanku. Chlebek z serkiem żółtym i jajkiem mniam mniam A mały sie własnie rozszalał... wczoraj kiedy tylko poczulam ruchy patrzalam na zegarek i wychodzi srednio co 3 godziny w nocy śpię więc nie wiem, ale kopniaki mam już średnio o 7:00karolcia Osobiście nie lubie wzorków, ale sam wózek naprawde fajny Co do wagi zaczynałam od 55 a teraz 62 wiec już +7 mam zdecydowanie mniej ruchu co napewno sprzyja tyciu, poza tym piersi urosly bardzo wiec to napewno tez swoje wazy.anoxa ja nie mam tego problemu, ale sika mi się inaczej niż kiedyś tzn tak jakby ta cewka była luźniejsza, szersza ....wskazane ćwiczyć te mięśnie kegla chyba
|
|
|
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy zobaczyła mnie babcia (a nie widziała od 6 czy 7tc) to stwierdziła, że dobrze wyglądam a potem po cichutku do mamy "ona za mało je... tylko brzuch jej urósł" |
|
|
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moja kolezanka z pracy miala problem ale blizej konca ciazy |
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
hd no dobra ta uwaga babci hehe one tylko o jedzeniu
![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- kurcze u mnie to tak ze jak bylam teraz chora i jak kichalam naszczescie zaczynam czuc sie lepiej nie kicham i problem na razie z glowy DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI :d
|
#1170 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

nie wiem, może nie umiem szukać
jak mam zmieniac temat, to od nowa plan, szukanie durnych ksiazek, w dwa dni sie nie wyrobie

wiec już +7 mam zdecydowanie mniej ruchu co napewno sprzyja tyciu, poza tym piersi urosly bardzo wiec to napewno tez swoje wazy.