|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Pilnie poszukuję próbek Lutensów:
Santal Blanc Fumerie Turque Serge Noir oraz innych zapachów - lista w podpisie. W zamian mam sporo do oddania - KLIK
Przygarnę Meharees Edytowane przez KasiaxQ Czas edycji: 2010-06-22 o 20:01 |
|
|
|
#1142 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym chętnie przygarnęła hor couture
Może wynajdziesz jeszcze cos u mnie?![]() Może wspominana juz wczesniej Mademoiselle? Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2010-06-22 o 20:04 |
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Moge sie podzielic (w nawiasach ile max mogę odpsikać, ale mozna sie targowac
) :Escada Margaretha Ley EDP (20 ml) Escada Margaretha Ley EDT (5 ml) YR Nature Millenaire (edit: 5 ml) - wymienione z anka_res Avon Today EDP (10 ml) Oriflame Giordani Gold (20 ml) Dior J'adore EDP (10 ml) - wymienione z aeronauta oraz Sadunia Amarige Givenchy (10 ml) - wymienione z anka_res Moschino I love love (15 ml) Kenzo Flower EDP ( 5 ml) - wymienione z aeronauta Najchętniej wymienie na jakies resztki we flakonie, próbki firmowe lub próbki z atomizerem. Interesują mnie w zasadzie wszystkie zapachy ktorych nie znam Czyli wiekszosc :P
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2010-10-24 o 11:30 |
|
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pin3ezka ja bym była bardzo zaintresowana I love love Mogłabyś się bardziej określić czego szukasz?
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
1. odlewki:
- Holy Smoke Demeter 9,5/10ml. w atomku, - Bee's Wax Demeter 4,5ml. - Cinnamon Bark Demeter - ok.5-6ml. - Imperial Opoponax Les Nereides 9,7ml. - Annayake Tsukimi - 4ml. - Ourzazate CdG - 2,5ml. 2. próbki: Parfum Sacre Caron - 1,5ml. Belle de Nuit Fragonard 2ml. Safran Troublant 1ml. Must PH edt - 1ml. (f) Must - Ekstrakt - 1ml Must edt - o,5ml. (f) Kouros - < 1ml. 1 Million PR - 0,5ml. (f) Delices Cartier - 0,5ml. (f) Balmain Ambre Gris - 1ml. 10 Corco Como - 0,5ml. Oriflame Precious - 0,7ml. (f) Byredo Chembur - 0,5ml. 3. Mogę zrobić odlewki: - L de Lolita (5-10ml.) - Breakfast in Paris - do 20ml. - Soir de Lune (5-10ml.) (za coś czego baaardzo szukam). Szukam: Odlewki lub próbki Miss Dior Cherie edt 2010. Próbek zapachów: Tommy Hilfiger Tommy Girl Summer 2010 edt. - IHP: Winter 1972, Mr. Hulot Holiday, In the Summer Kitchen, At the Beach 1966. - Nasomatto Black Afgano. - Aziyade - Estee Lauder: Spellbound, Cinnabar. - Magie Noir - Encre Noire PH - Kenzo: 7:15 a.m. in Bali, 5:40 p.m. in Madagaskar. - Bond no. 9: Silver Facory. Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2010-06-23 o 22:11 |
|
|
|
#1146 |
|
Guerlain Lover
|
Oddam odlewkę Kingdom - zostało ok. 3-4 ml. Reszta zapachów na wymianę w podpisie.
|
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no naprawde wszystkiego oprócz: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...a#post19366036 - post #1696 (nie wiem jak linkować pojedyncze posty, musze sie doszkolić w tym względzie )
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym, że głównie to pierwsze a Amarige chętnie dla towarzystwa.Z resztek mogę zaoferować ok 10/50, może nieco mniej - fotkę bym wysłała - Prady Tendre (kupiona 2 lata temu, zapach bez zarzutu ale w charakterystyczny dla tego zapachu sposób zrobiła się przezroczysta i dosłownie resztkę Funny! no a odlewencje czy próbki to różne, różniste, nie wiem, czego szukasz w atomizerach łoczywista.Przepraszam, muszę się doedytować: właśnie sprawdziłam Pradę i jest jej najwyżej 6-7 ml więc z żalem bo z żalem cofam ![]() Wszystkiego? Lato idzie, strzelę - Versense. Lub HP? Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2010-06-23 o 16:57 |
|
|
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko inne bez zmian.A co do flaszek to w sumie po namysle nawet wole próbki ![]() Ale dopiero zrobiłam zamowienie atomków i nie wiem, kiedy raczy dojsc. Wiec wysyłka dopiero jak dojdzie, bo aktualnie atomków nie posiadam, bo jakos wczesniej nie były potrzebne .
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę oddać tę Pradę Tendre końcówkę za 5 ml Nature Millenaire, tylko w tej sytuacji fajnie byłoby też coś ukuć za Amarige, bo za 5 ml się wymieniać to tak łyso
![]() I nie ma sprawy jeśli chodzi o czekanie, mnie się nie spieszy namyśl się spokojnie i w razie czego daj mi znać
|
|
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tu nie tyle chodzi o namyslenie, tylko o to jak szybko sprzedawca wysle atomki i jak szybko one dojdą ![]() A za Amarige to jakies próbki, tylko ja tez mam kilka swoich, wiec napisz jakie dokładnie proponujesz zeby mi sie nie powtarzały, bo chetnie wyprobuje cos nowego
|
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
A wolisz firmowe czy robione w tych małych 2.5 ml atomizerkach jak ze wspólnych zakupów?
|
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie ucieszy wszystko czego nie znam
|
|
|
|
#1154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,ja bym chciała Ci podkraść Black Orchid. I ewentualnie Poison. Najchętniej oba po 5ml, lub Black Orchid 10. Jeśli nadal szukasz OI-ki, to chętnie wymienię 10ml . Lub może znajdziesz coś z poniższej listy.Cytat:
. Znalazłabyś coś u mnie? Na wymianę mam: Demeter: Bee’s wax 10ml (atomizer) Demeter: Sugar Cane 10ml (atomizer) CK One do 5ml Lolita Lempicka, L de Lolita ok. 4ml (atomizer) YR, Neonatura Cocon 2ml (sampler) Etro, Ambra 4,5-5ml (atomizer) Van Cleef and Arpels Autumn 5ml (atomizer) PRÓBKI: Chech&Speake Rose 1ml (fiolka) Bandit 0,9ml (fiolka) Parfum d'Empire, Aziyade ok.2ml (fiolka) D. Karan Wenge 1ml, (fiolka) Gucci Rush2 1,7ml (fiolka) Lancome Miracle 1ml (fiolka) Etro, Etra 1ml (fiolka) Etro, Messe de Minuit < 1ml (fiolka) Chloe Intense 1,8ml (fiolka) Hermes, Ogródek nilowy ok. 0,4ml (fiolka) Kenzo, Jungle Elephant ok. 1,5ml (fiolka) John Galliano edp ok. 1ml (fiolka) Agent Provocateur 1,2ml (fiolka) Habanita Eue de Lilique 1ml (fiolka) Kenzo Amour 1ml (fiolka) Lolita Lempicka, Midnight Micallef Ete 1ml (fiolka) Ralph Lauren, Rocks ok. 1ml My Queen 1ml YSL, NU edt 1ml Italian Tangelo ok.1ml (atomizer) Oriflame, City Jungle 1ml Oriflame, Aromabliss Calming 1ml Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2010-06-23 o 22:22 |
||
|
|
|
#1155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dla mnie może być i 10 ml i 5+5, jak wolisz Z tym, że jeśli 5+5 to mogłybyśmy zaczekać aż dostanę atomki od CBR? A jeśli 10 ml, to mogę i pojutrze![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Habanity ile jest?Ale jak juz pisalam wyzej dopiero czekam na atomizery, wiec chwilke to moze potrwac...
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2010-06-23 o 18:45 |
|
|
|
|
#1157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chcesz ja mogę wysłać już jutro, lub poczekać aż będziesz mieć atomki. W każdym razie zapraszam na PW Cytat:
. Ile byś chciała? To przepsikam do samplerka z atomizerem.Ja mogę poczekać, nie ma problemu . Również zapraszam na PW |
||
|
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boje sie w ciemno kupowac, bo rózne opinie o niej czytałam![]() Juz skrobie PW.
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Pin3sko
![]() To może tak: Estee Lauder Intuition (atomizer 2.5 ml pełen) Ralph Lauren (niebieski) firmowa,spray jest około 0.6 ml Trussardi Python ponad 1 ml (spray) Avril Lavigne Black Star firmowa bez spreju (1.2 ml) 2.5 ml robiona Hypnotic Poison 2.5 ml robiona Valentino Rock n Rose EDT? Co Ty na to? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo mam na zbyciu Sephorowe fiolki z Desire Me,Incredible Me,nowego BC moge zrobic probasa i mam tez koncowke nowej OI,posiadam tez Intuition EL. Gdybys byla chetna to stuknij
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2010-06-23 o 20:01 |
|
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Ależ z Ciebie fajna bezproblemowa osóbka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo, a ja bym się po Tsukimi wtryniła, tylko nie wiem za co?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jestem w fazie-szukam i sama nie wiem czego
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Ech Hexanno
![]() Lista ma coś ze 120 pozycji więc jakby tu rzec ale rzucę na początek (zakladając że chciałabyś jedną większą odlewkę? Bo jeśli próbki to opcji jest multum...)Versense Vera Wang EDP CKIN2U Heat oraz Pop Valentino Rock n Rose Yves Rocher Marron Noel Be Delicious Poison Lovely SJP Magnifique Flora (Gucci) Covet SJP Prada Irysowa .... w dobrych klimatach się w ogóle poruszam??
|
|
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przejrze nuty bo nie wszystko znam-ja lubie wszystko co slodkie,kadzidlane,owocow e![]() Przy okazji zerknij w link w podpisie,mam tam prawie aktualna kolekcje bo moze cos Cie jeszcze skusi i bysmy dogadaly reszte. Wyjasnie jeszcze OI-ke bo dostalam jakis czas temu spory decant tylko teraz dumam czy to nowa wersja czy nie wiec poczekam na info zeby pozniej nie bylo
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Od razu widac, ze sie nie znamy
![]() Jak chcesz to moge ci dodac w takiej malutkiej fioleczce (po avonowej próbce) Escady Island Kiss (ewentualnie Tropical Punch - fiolke mam tylko jedna...) bo doczytalam, ze szukasz sezonówek. Malutko tego sie tam zmiesci, ale na sprobowanie bedzie. Chcesz?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W który link mam się zapuścić, wymiankowy? Bo nie widzę perfum ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
Brzydal, oj brzydal![]() Hexanno, a z okazji że się mieniamy, czy istnieje możliwość żebym się dołączyła do rozbiórki Blue Sugar i może połączyć przesyłki? Wzięłabym wtedy może i 22 ml ale nie wiem czy takie coś się praktykuje
Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2010-06-23 o 20:36 |
||
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapomnialo mi sie...http://tysiacjedenpomyslowipasji.blo...w-oparach.html Pewnie,ze polacze przesylki-dlaczego nie? przy okazji moze uda mi sie skubnac u Ciebie ten linerMam nadzieje,ze osoba od ktorej dostalam OI-ke okresli wersje
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najwyżej będę sie bawić w detektywa ![]() To ja się zaraz wpiszę w stosownym wątku. Jeśli chcesz to zakończę aukcję linera wcześniej i też mogę wysłać razem z perfumami jeśli coś Ci u mnie podpasuje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

Może wynajdziesz jeszcze cos u mnie?

a Amarige chętnie dla towarzystwa.

wiec poczekam na info zeby pozniej nie bylo