![]() |
#1141 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
a coś o melanżu by się znalazło ? ;dd
![]()
![]() |
#1142 |
Zadomowienie
|
NieMowNic :
Miłość w naszych czasach nie istnieje. Trzeba robić melanż, się nie przyzwyczajać. Melanż cudnych urojeń i potwornych koszmarów. kolejny melanż pozwala mi zapomnieć Przyszedł melanż i powiedział chodź zapij te smutki, na chwile chociaż będzie Ci lepiej. dobry melanż nie jest zły melanż cudnych urojeń i potwornych koszmarów. Melanż, driny, kumple...... A na środku parkietu ja! znów łączy nas tylko melanż. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra dziewoje, trochę was zaniedbałam ostatnimi czasy, przyznaję. jako że nie mam weny żeby się poprawić, do dam kilka opisów, które mi się ostatnio spodobały, może coś wybierzecie sobie. ' wsłuchaj się w ciszę, ona tak głośno krzyczy...' ' by marzenia zamieniać w rzeczywistość. ' bo jest parę złudzeń, które warto mieć, by żyć... ' ' i jeśli będę spać to tylko po to, by śnić o tobie. ' zbyt zmęczona ochroną swego życia umierała w środku. ' nie wierz w to niebo, które zawsze niebieskie jest. ' ciemna ulica, pośrodku niej ja. pada deszcz, na moim policzku łza. ' to tylko moja rzeczywistość, której ty nigdy nie zrozumiesz. ![]()
Nous devons soit nous aimer l'un l'autre, soit mourir. Edytowane przez vicky_ Czas edycji: 2010-05-14 o 14:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
podbijam ; *
![]() |
![]() |
#1146 |
Raczkowanie
|
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam gdzieś fakt, że chodząc po ulicy zaczepiasz każdą laskę z mini spódniczką, mówiąc im, że mają piękne oczy. ja nie jestem już taka naiwna.
tak, mają racje mówiąc, że już mnie nie kocha. co z tego, skoro ja również mam go w du*ie? oj, teraz możesz sobie nawet koleżankę za pieniądze załatwić! mam takie 3 do tej prośby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
cudownee są . ;D świeetne. ![]() jeden już w opisie . < 3 dziękuję . ; ** ![]()
![]() |
![]() |
#1150 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1151 |
Raczkowanie
|
Talenciarki
![]() Mam taką jedną malutką prośbę ![]() Prosiła bym o opisy o Tym że mam swojego miśka ![]() ![]() Ale nie takie masło maślane :"Kocham Skarba Kocham Cię na zawsze"..Takie normalne w 3os.. nie wiem normalne a nie takie ze ciągle jest napisne Kocham ![]() Typu: Walczę z chęcią przywiązania go do krzesła i wpatrywania się 24h na dobę. Wiem że wiecie o co mi chodzi ![]() Buziak Myszki;****
Jasne błękitne okna... -w każdym detalu akordzie i dźwięku bez Ciebie życie nie miałoby sensu! Patryk!.. ![]() Edytowane przez AtAGlance Czas edycji: 2010-05-14 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
Raczkowanie
|
MaalinowaaMamba - dziękuje ;*
... wiesz, że mogę poświęcić dla Ciebie wszystkie moje zachody słońca ? K. ;* ... mam nadzieję, że w niebie jest Ci teraz lepiej ... Tato <3 23.05.2010 [*] Edytowane przez Madziulka1504 Czas edycji: 2010-05-14 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 | |
Zakorzenienie
|
aah zabieraj.
![]() Cytat:
' po prostu bądź, przytul jak nikt, aż serca kiedyś przestaną nam bić. ' smak mego szczęścia w Twych ramionach poznałam. <3 ' kochamy jak dzieci. tyle w nas niewinności, tyle w nas pragnienia. ' ja i Ty to cos więcej. prawda, miłość, nadzieja, szczęście. może coś wybierzesz. nie wiem, weny brak. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1154 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"Światem nie rządzi nienawiść! Światem rządzi miłość!"
naiwna.? niee. Oko za oko. Ząb za ząb, To czego dupa za pieniądze? ;D Żyj jak chcesz, niczego nie żałuj.Chciałeś, wybrałeś...ej w dupę mnie pocałuj=) 100% szaleństwa, ZERO zobowiązań !!^^ Dziś się schodzą drogi dwie bo to uczucie dużą moc i siłę ma!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
Raczkowanie
|
Hey Talenciary
![]() ![]() Pilnie Potrzebuje Opisów Opisujących Tą sytuacje; że jest koło mnie jak czegoś chce (przyjaciel) i o tym że cały czas mnie szarpię i rzuca mną ;( Pilnee! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1156 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ponawiam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
Alutkaxd3 - nie sądziłam, że się spodobają
![]() wielkie talenciary, wielka prośba do was. potrzebuję opisów: 1. o nim ![]() ![]() ![]() 2. o prawdziwych przyjaciołach. z podziękowaniami za wszystko, co dla mnie zrobili. koniecznie musi wpieprzone tam być słowo DZIĘKUJĘ. 3. o utracie przyjaciółki, z którą przyjaźniłam się dość długo. po prostu najlepszej. wiem, że dla was to nie kłopot ![]() więc z góry dziękuję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Raczkowanie
|
Ciesze się że pomogłam
![]() Znalazłam jeszcze pare ![]() Przez najgrubsze chmury i mgły dociera do mnie Słoneczko . Robiąc makijaż, chodząc na shoppingi.. optymistycznie i radośnie A teraz wbrew wszystkiemu nigdy sobie bawie sie zyciem dopoki moge Pluję na prawo, bo kocham WOLNOŚĆ ;d Starzejesz się więc żyj na 100% ! ;D disturbia_ ''Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne - tam gdzie chcą'' Niezależna i seksowna jak dzika kotka, którą trudno uchwycić Tylko takie niewiem czy pomogłam . Edytowane przez Anonim12 Czas edycji: 2010-05-15 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1160 | |
Raczkowanie
|
don`t talk, just drink! bez cięć, dubli, scenografii życie na melanżu nie każdy tak potrafi . Rzeczywistość to iluzja wywołana brakiem melanżowych wieczorów , a więc melanż trwa . Moją nieobecność sponsoruje TYSKIE . na trzezwo świat na pewno nie, do przyjęcia absolutnie . Każdy melanż to nowe doświadczenia, piątkowa noc życie nam odmienia. Czekaj, dzwonią do mnie, później się odezwę Żaden melanż nie ma prawa odbyć się beze mnie . Cytat:
wiem , że zrywając się w nocy z krzykiem ktoś z was będzie zaraz przy mnie . i dziękuję że , choć robię błędy i wad mam kilka nie pokażecie mi jutro tyła . niejedną miłość bym odrzuciła mając stracić waszą miłość .. nie wiem jakimi słowami już dziękować , przyjaciele . nieważne , że jest źle . jest kubek z colą , są przyjaciele i każdy dzień i każdy uśmiech nabiera innego kształtu- za co wam dziękuję przez duże de . 3. ' Słów na usta nie ciśnie się zbyt wiele co mam powiedzieć, naprawdę nie wiem .. poza tym , że byłaś moim przyjacielem .. ' ' A tamte dni jak światło starej żarówki Rdzawe zacieki i odrapany tynk To przyjaźń? może lepiej o tym nie mówmy . ' nie wiem czy coś pomogłam ale tyle ode mnie . ; >
a nie sztuczne jak tombak i ściemniać , że się udało . Edytowane przez inquiring Czas edycji: 2010-05-15 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Raczkowanie
|
witamm. talenciaryy;D
mam taką prośbę . potrzebuje opis że kolega mojego chłopaka próbuje zniszczy nasz związek. i ze na świecie są tak perfidni i fałszywi ludzie. proszę pomóżcie jak najszybciej. ![]()
![]() |
#1162 |
Raczkowanie
|
witajciee ;**
przepraszam ze tak dlugo sie nie odzywalam ale problemyy rodzinee ;// chciałabym jakies opisy o tym ze ide dzisiaj na grilaa ![]() z gory dziekuje ;* ![]()
![]() |
#1163 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
`chociaż deszcz, szaro jest ale z nimi fajnie jest//grilujjemmy;D^^ .`majowo, imprezowo, griloowoo!;D` .`Grill %% i zabawa;p brak wenyy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1164 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Imprezowo, gorąco, szałowo i wszystko na trzeźwo ![]() Moją nieobecność sponsoruje Warka Strong - Grill ![]() poszłam pracować nad jutrzejszym kacem . starość nie radość, młodość nietrzeźwość Prowadzimy łajdackie życie - depczemy cudze ogródki warzywne i pijemy piwo Matko Boska nieustającej libacji , módl się za nami ; ) Może coś wybierzesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Raczkowanie
|
![]()
MaalinowaaMamba Dziękuuuje Bardzo
![]() ![]() ![]() Jesteś świetna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Przyczajenie
|
MaalinowaaMamba
Dzięki Wielkie.! Talenciara z Cb.! ![]() ![]() ![]() ________________ fizyka? matematyka? bzdura. naucz mnie wzoru na szczęście. Edytowane przez Aaaleee Jaaa Czas edycji: 2010-05-15 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Rozeznanie
|
dziubki <3mogłabym prosić o opisy na temat
'' byłej koleżanki która zabrała mi chłopaka? '' żeby wiedziała,że to do niej. z góry dziękuje.. <3
![]() |
#1169 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1170 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdy miałam problemy Ty je rozwiązywałaś, Gdy płakałam Ty mnie pocieszałaś, Tak na prawdę pół swojego Świata mi oddałaś, Dlatego dziękuję Ci za wszytko. Nie jesteście przyjaciółkami dlatego, że siadacie razem na każdej przerwie, rozmawiacie przez telefon, macie pasujące do siebie japonki czy potraficie wyrecytować zawartość szafy tej drugiej. Kiedy ona się uśmiecha, uśmiech mimowolnie wkracza na twoją twarz - nie ważne, jak zła na nią jesteś. Kiedy ona płacze, ty też czujesz jej ból i masz ochotę płakać razem z nią. Kiedy patrzysz w jej oczy, wiesz, że nie ma nikogo, komu mogłabyś bardziej zaufać. Kiedy zrobi dla Ciebie wszystko a Ty jej nie musisz dziękować - Ona to wie. To właśnie to oznacza, że jesteście przyjaciółkami. Przyjaciółko.. Jeśli któregoś dnia poczujesz ze chce Ci się płakać... Po prostu zadzwoń do mnie... Nie obiecuję, ze Cię rozbawię, ale mogę płakać razem z Tobą..., Jeśli któregoś dnia zapragniesz uciec,, nie bój się do mnie zadzwonić... Nie obiecuje, że Cię zatrzymam, ale mogę pobiec razem z Tobą... Jeśli któregoś dnia nie będziesz chciał nikogo słuchać, zadzwoń do mnie... Obiecuję być wtedy z Tobą i obiecuje być cicho... Ale jeżeli któregoś dnia zadzwonisz i nikt nie odbierze... Przybiegnij do mnie bardzo szybko... Mogę Cię wtedy potrzebować... Dziękuję Ci za wszystko.;* Tyle... ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
` Zawsze wszystko się rozwala, gdy ktoś trzeci się wpierd.ala.! ` Pamiętam nieszczere twarze fałszywych ludzi ukryte pod kamuflarzem. ` Pier.dolą coś o lojalności skur.wysyny, nawet nie chce mi się pluć im w oczy bo szkoda mi śliny.. ` Chcesz ze mną wojny? Gratuluje odwagi, współczuje głupoty ! ` "NIGDY nie mów o mnie za moimi plecami, bo Uwielbiam Rozmowy "Twarzą W Twarz" Tylko to.... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.