|
|
#1141 |
|
BAN stały
|
Dot.: American&Polish Girls część XVIII
czemu faceci to pajace nie z tej ziemii?
|
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też chce ![]() ja obstawiam że Daria sama pędzi jabola
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1145 | |
|
Zakorzenienie
|
bo faceci są z Marsa
![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1148 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1151 |
|
BAN stały
|
racja pytanie retoryczne.. ktore bedzie zadawne przez kobiety az do ich wyginięcia
![]() dajcie spokój, przyjechał do mnie wczoraj wieczorem, mieszkam 40 km od Szczecina więc droga dluga a ten jełop nie ma prawka no ale doczłapał się do mnie autobusami wczoraj bo ja tez nie mam auta stoi w warsztacie. Dzisiaj rano bylo okej bylismy na plazy itp itd, moi rodzice o godzinie 11 mowia ze jadą nad morze , ja chcialam z nim zostac w domu bo wiedzialam ze o 15-16 on i tak bedzie musial sie ode mnie zbierac bo musi isc na trening ( No a jak uslyszal ,że moi rodzice jadą w strone miasta to wział dupe i zabral sie z nimi bo stwierdzil ze woli teraz jechac autem niz za 4 godziny autobusem wkur*wilam się na niego powiedzialam mu ze moze sobie w dupe wsadzic treningi i niech sie ożeni z trenerem bo to bedzie najlepsza żona dla niego bo pasuja do siebie a mnie niech zostawi w spokoju. no i pojechał . ja wszytsko rozumiem.. jego pasje i w ogole ale ile mozna? nie to ze czesto w weekendy go nie ma bo wyjezdza z trenerem w tygodniu trenuje i rano i wieczorem po 3 godziny.. a kiedy czas na inne rzeczy? a jakies studia? a moze praca? a moze w koncu prawko zrobic zeby do mnie jezdzic ? tragedia. wszyscy pojechali a ja sama z psem w domu i nie wiem co mam robic 40 km od cywilizacji..
|
|
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1153 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie mu przejdzie do wieczora
|
|
#1155 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile on ma lat? trenuje że tak powiem zawodowo ? w sensie chce startować na jakiś zawodach itd. Zarabia na tym sporcie jakoś? Edytowane przez Monian Czas edycji: 2010-04-23 o 13:33 |
|
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
mylam wlosy2 dni temu i wygladam tak ze..... nie wiem jak je ulozyc zeby jakos dojechac do Tzta
|
#1160 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tylko sie bron boze nie odzywaj... w koncu nie jestes jego dziewczyna
|
|
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
to jest w wieku mojego TŻ i moim przy okazji. Kurde powiem Ci ,że ludzie różnie dojrzewają, mój Tz pracuje oprócz tego studiuje zaocznie zarządzanie. No i ma takie podejście rzeczowe, za jakiś czas będzie rozkręcał interes tylko musi kase zarobić. Jego brat jest rok starszy ma już własny interes na którym nie źle zarabia i otwiera kolejny punkt niedługo. Ale np mój były TŻ jest dwa lata starszy od nas i cały czas przebimbywał, picie, do pracy po co przecież tak dobrze. Może Twój Tż musi troche jeszcze " zmądrzeć", w końcu 21 lat to w sumie początek takiej samodzielności
Edytowane przez Monian Czas edycji: 2010-04-23 o 13:47 |
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwny lekarz...Pytałam ostatnio o firmę i cenę tego korektora pod oczy, co pisałaś, że kupiłaś, ale nie dostałam odpowiedzi
|
|
#1164 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() a nie bede sie odzywac do niego niech spada na banany tylko ,że ja słaba jestem strasznie ![]() zawsze mnie korci żeby się odezwać a on zazwyczaj jest uparty jak osioł.. i jak walnie męskiego focha to się potrafi nie odzywac caly dzien , no ale masz racje w koncu nie jestem jego dziewczyna nie ![]() kocham was ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
no chyba ,że po dzisiejszym już się w ogóle nie zobaczymy |
||
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
ja myślę, że się odezwie do Ciebie. W końcu nie wyobrażam sobie kończyć związku po takiej kłotni, skoro wcześniej było wszystko okej między Wami. Tylko nie odzywaj się pierwsza, niech sobie przemyśli co uczynił głupek za przeproszeniem
|
|
|
|
#1166 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wali fochy jak baba 3majcie mnie żebym czasem dzisiaj do niego nie napisala ![]() AGatki ide robic porządek w butach -musze sie czyms zajać. zimowki pochowam a w koncu letnie powyjmuje tylko ciekawe kiedy bede mogla je nosci jak narazie to zimno jest
Edytowane przez Gwiazdeczka90 Czas edycji: 2010-04-23 o 13:58 |
|
|
|
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie martw się , mój TŻ ten czasem ma odpał i wali fochy za takie bzdury że mi by do głowy nie przyszło się obrażać ja rzadko się obrażam na niego i raczej do wszystkiego podchodzę na luzie
|
|
|
|
|
#1168 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
ale w takiej sytuacji to też bym się wkurzyła . A jak ja się wkurzę to leci taka łacina ,że na drugi dzień nie wierzę, iż taką operuję
![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- lecę, muszę odebrać ten prezent dla siory ( wczoraj oczywiście nie mieli na stanie i musiałam zamawiać), potem po jakiegoś kwiatka i opakowanie, moja ukochana Poczta Polska i użerka z panią za okienkiem i jade do siory na te niby urodziny kawke wypić i torta zeżreć , papap
|
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
Star - może kiedyś przyjdzie po rozum do głowy, oni tak mają, a najgorsze jest to, że właśnie większość mężczyzn jest uparta jak osioł
mój Tż też, ale kończę już pracę nad nim hahahaha kiedyś to nie było mowy żeby przeprosił, teraz już tak ale myślę, że robi to dla świętego spokoju tak jak ja ![]() Dziewczyny czy jak pisałyście maturę to powtarzałyście lektury ze współczesności albo wiersze? Star, Kasia i reszta maturzystek powtarzacie?
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

40 km od cywilizacji..

mój Tż też, ale kończę już pracę nad nim hahahaha