|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
Ale mam nadzieję, że nie zostawisz tego tak bez żadnego echa i jakoś będziesz starała się dowiedzieć w końcu , na co on przepuszcza tą kasę ? No to był oral , na początku tam było napisane, że on otwiera jej buzię No zapytałam go co robi, a on włączył kamerę i pokazał mi , jak sobie wali Przed chwilką wszedł taki fajny koleś, bardzo sympatyczny ! I tak nam się fajnie gadało to kurna rozłączyło mi neta, bo nadal siedzę na tej czyjejś sieci i tak rozłącza co jakiś czas :/ Ale przynajmniej teraz wchodzą częściej, więc nie jest źle
|
|
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
![]() aaaa nie zauważyłam no to częste widoki dzień bez penisa dniem staconymojej to szkoda że Cię rozłączyło no ale ważne że wchodzą to ile już masz zarobione?
|
|
|
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No biedna, pewnie ją udusił bo pchał bez opamiętania No jakbym pierwszy raz w życiu widziała fiutka to bym pewnie była przerażona, ale jakieś tam doświadczenie już mam , więc spoko Dzisiaj na razie 3 € Czyli wczoraj było na wino , dzisiaj jest na wódkę, a jutro będzie na Johny Walkera |
|
|
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no zmieniał pozycje, jak rasowy ruchacz no ja też mam już pewne doświadczenie więc taki widok dla mnie to chleb powszedni no to elegancko, dzień się dopiero zaczął być może na Johnego dzisiaj już wyrwiesz ważne że coś się dzieje aha i pamiętaj że nie możesz pytać się o kontakty tj o maila itd jak Cię zapytają o maila to napisz że jesteś tylko tutaj na czacie i nigdy nie możesz im napisać wprost że się nie rozbierzesz, możesz owijać w bawełnę i zmieniać temat ale nie można napisać: nie, nie pokażę czy nie rozbiorę się, za to blokują
|
|
|
|
|
#1145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bardzo bym chciała Na razie posiedzę jeszcze z pół godzinki i idę na miasto , a potem wrócę i mam w planach siedzieć do wieczora ![]() Dobrze , że o tym napisałaś, bo pewnie w końcu któremuś bym napisała, że się nie rozbieram i żeby spier.alał Ojej , to będę przestrzegać zasad, bo mam ochotę na tego Walkera |
|
|
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to masz zacięcie ja jeszcze nie zasiadłam nawet na minutę ale po obiedzie usiądę![]() no nie możesz pisać nic o adresach różnych, domowych email yahoo msn itd ich też nie możesz o to pytać, jesteś dla nich tylko na czacie i nie ma innej możliwości kontaktu..no wiem że ciężko im nie napisać żeby spier.alali ![]() a gdzie Nadziejka? już 13.30 |
|
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tam zacięcie , i tak siedzę w domu i komputer chodzi cały czas, więc co mi szkodzi przy okazji mieć włączone Przy okazji robię kilka innych rzeczy, bo nie rozpisują się zbytnio , więc mam dużo czasu ![]() A jak spotkam księcia z bajki i zaproponuje mi małżeństwo to co ja wtedy pocznę ? No właśnie ,ciekawe gdzie Nadziejka Pewnie siedziała znowu do 5 i niedługo powstanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty się śmiejesz a moja koleżanka na jednym czacie ma stałego klienta który przychodzi codziennie i siedzi z nią po 4 h i gada non stop, koleś jest ze Stanów i zakochał się w niej, wysyła jej różne prezenty typu biżuteria czy jakieś telefony i dodatkowo wysłał jej rok temu 15 tys zł żeby sobie zrobiła sylikony bo o tym marzyła i ma to się nazywa mieć farta też bym tak chciała
|
|
|
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak ona to zrobiła, że podała mu jakieś namiary do siebie, skoro nie wolno ? A widzieli się kiedykolwiek na żywo ? I co to za facet ? Może faktycznie coś z tego będzie w przyszłości Ale historia Ja też tak chcę ! ![]() Ja teraz zmykam na miasto , idę zrobić mamie zakupy i załatwić takie pierdółki ,przy okazji będę wypatrywać D oczywiście i może zajdę do lumpa, bo dzisiaj dostawa Do później |
|
|
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to jakiś starszy koleś ma czterdzieści coś lat i jest bardzo bogaty, nie widzieli się na żywo tylko cam2cam ogólnie to niezłą kasę na nim zarabia a on wiernie dzień w dzień do niej "przychodzi"..zazdros zczę jej może i mnie coś takiego kiedyś spotka![]() ja właśnie zjadłam obiad dzisiaj schabowy, młode ziemniaczki, grzybki marynowane i pomidory obżarłam się straszliwie![]() teraz umyję podłogi, umyję gary i zasiadam do czata
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nie no zasnełam o 2 ale dzisiaj sie z łożka nie mogłam zebrać i spałam do 13.30 Powiem tak Szympan jest za***isty ![]() Wczoraj siedziałam do 1 bo oglądałam chirurgów ale nawet ruch był tylko się szybko rozłączali bo im nic nie odpisiwałam bo mi się klawiatura rozłączyła i nie działała![]() dobrze ze Anastazja powiedziałas o tym rozbieraniu bo ja bym mi tam od razu napisała na sniadanie drożówka,teraz posiedze poczytam ploteczki i bede kleiła kartki
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to dobrze że był ruch to czemu tej klawiatury nie podłączyłaś?no ja też kiedyś pisałam że się nie rozbiorę czy tam czegoś nie pokażę i prawie codziennie mnie blokowali a mi się pralka zacięła i nie wywirowało mi ciuchów, czego nie zauważyłam i wyje.ałam całe pranie z pralki na podłogę i normalnie potop był myślałam że mi się programator w pralce zrąbał bo przeskakiwał a to po prostu korki na chwilę wywaliło i pralka zwariowała zestresowałam się tylko...czekam aż wywiruje to pranie, wywieszę je i chociaż na godzinę się załączę bo o 16 idę biegać![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- no i nie poczatowałam jeszcze ani minuty musiałam posprzątać ciuchy TŻ bo się wszystko z szafy wyrąbało..na początku kazałam jemu sprzątnąć ale jak zobaczyłam jak on składa te rzeczy to prawie się nogą przeżegnałamno nic ja idę biegać i do rodziców do spisania później
|
|
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łee to nie pisze bo mnie zablakuja i tyle bedzie z interesu ja siedzialam z polgodzinki ale jeden tylko pogadał i tylko 1 jerło zarobiłam o kurde,ja bym pewnie sie zapłakałą na smierc
|
|
|
#1154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale posiedzimy chwilę i może nas coś takiego spotka Ale się jej udało ![]() Oo jaki obiadek pyszny A ja już nie pamiętam, kiedy normalny obiad jadłam ,ale chyba dawno to było ![]() Cytat:
Dobre i 2 € Ja już nie dałam rady siedzieć , bo kompletnie nic się nie działo , a mi tak się chciało spać, że szok ![]() Byłam na mieście , D niestety nie widziałam Więc dzisiaj będę tęsknić, bo wieczorem nigdzie się nie wybieram ![]() Byłam w lumpie i znalazłam moje wymarzone buty Zaraz zrobię zdjęcia i Wam wrzucę Są mega wysokie, będę musiała trochę poćwiczyć w domu, zanim w nich gdzieś wyjdę Były jeszcze jedne, bardzo podobny fason , ale czarne lakierkowe . Niestety były takie jakby obtarte po bokach, wiecie o co chodzi , lakierki mają tendencję do takich rysek , gdy przetrze się jednym o drugi. Chyba nie da rady tego usunąć, więc odłożyłam je , bo szkoda mi było 14 zł na takie zrysowane buty. Szkoda trochę , bo ładnie wyglądały na nodze. No ale innym razem wygrzebię . Ale się wku*wiłam , ludzie strzeżcie się neostrady !! Zainstalowałam trzeci z kolei modem w ciągu trzech dni !! Pochodził 10 minut !! Zadzwoniłam tam , ten pier*olony konsultant tak mnie wku*wił , że jakbym go miała koło siebie, to bym ch.ja zabiła :/ Ja mu mówię, że to trzeci modem w przeciągu trzech dni, a on mi mówi , że nic nie poradzi , że tak szybko je psujemy No prze ch.j !! Tutaj pojeciała wiązanka ode mnie , nazwałam go bezczelnym chamem i gdzieś tam w ten potok słów mi się przemyciła ku.wa , a on powiedział , że nie ma obowiązku słuchać przekleństw i chciał się rozłączyć pedał :/ Jako powód tego , że modem się zje.ał podał jakiś absurdalny powód chyba tylko po to , żeby mnie zbyć . Muszę ochłonąć trochę i za godzinę będzie dalszy ciąg batalii , a mama ma jak najszybciej zerwać z nimi umowę, bo to jest przegięcie pały normalnie :/ Masakra ... co za sku.wysyny;/W załączniku foto butów
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-06-16 o 18:34 |
||
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo fajne![]() a co neo to bram mi słow i ten tekst o psuciu![]() kleje te kartki i mnei chuj strzela ide troche sie położyc
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Na tym obcasiku mają jeszcze takie złote wstawki , wygląda to uroczo A co do wysokości to nie wiem , bo nie mierzyłam ,ale później zmierzę z ciekawości Takich wysokich jeszcze nie mam i ciężko się chodzi trochę, ale nauczę się Daj spokój, jak sobie pomyślę , że znowu mam tam dzwonić , to mi się żyć odechciewa;/ Hehe Ty to masz z tymi kartkami Anastazja jak będziesz to mam pytanie Jak wchodzi Ci ktoś na czata i nic nie pisze , to Ty piszesz pierwsza , czy czekasz aż on się odezwie ? Bo już chyba dzisiaj z 5 razy tak miałam ,że ktoś wchodzi ,siedzi te załóżmy kilkanaście sekund , po czym wychodzi :/ To bez sensu trochę i tak nie rozumiem Jak nic nie pisałam , to wychodzili ,teraz zaczęłam pisać " Hi " albo " Hello " i i tak wychodzą I jeszcze jedno , jak będziesz mogła, to podeślij mi jeszcze raz na @ te rozmówki po niemiecku ,tylko wklej je w treści maila jak możesz, bo to co wczoraj wysłałaś, nie chce mi się otworzyć. Z góry baaardzo bardzo dziękuję Odezwał się do mnie mój były On na stałe przeprowadził się do innego miasta i akurat jest w domu , zaprosił mnie na piwko dzisiaj i o 20 mamy się spotkać Więc idę się szykować powoli Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-06-16 o 19:00 |
|
|
|
|
#1157 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Właśnie wróciłam do domku ale się dziś wkur*****, pojechałam dziś do szkoły tylko po wyniki z egzaminu i po ewentualny wpis a babka nie przyjechała i nawet nie raczyła podać wynikówAle na poprawę nastroju poszłam do lumpka kupiłam sweterek, bluzkę na krótki rękaw i krótkie spodenki chyba się powoli uzależniam |
|
|
|
#1158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja potrafie to Ty tymbardziej![]() tez u mnie tak robią ale wale ich i czekam bo wychodze z założenia ze jak wala konia to i tak nic nie napiszą ohohoho ciekawie nie powiem no to zycze miłego wieczorku![]() ja własnie siedziałam i tak patrze na szawke gdzie mam szpilki i dojrzałam jeden,raz założone mego wysokie szpilko-sandałki.Czarne na cieniej szpilce i z paseczkami cienkimi przy palcach i przez srod stopie ale nie nosiłam ich bo nie mają nic na pięte i mi spadłay i nie wygodnie się nosiło.Wiec wykąbinowałam ze kupie sobie satynowych wstązeczek,czerwoną,czarn ą i cielistą i będę przewiązywała przez klostkę a przy palcach zrobie taką kokardę jutro pojde do mniasta to kupie i zobaczymy co ztego wyjdzie bo szkoda zeby leżały,bo są wyrąbiste i na pewno przydadza sie na piatek![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
no zdecydowanie uzalezniłas sie juz
|
|
|
#1159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do łowów to gratuluję , oj racja, to uzależnia Cytat:
No ale na takim kilkusekundowym podglądaniu nie zarobię na BMW ! ![]() A co jest w piątek ?! Impreza ? No to powinno to faktycznie wyglądać bardzo ciekawie. Koniecznie wstaw zdjęcie jak już je zrobisz bo jestem bardzo ciekawa jaki będzie efekt Masz rację, szkoda , żeby buty leżały nie noszone , skoro można je lekko podrasować Ja już wyszykowana więc lecę. Nie będę długo ,więc do później |
||
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia- co za pinda z tej baby
brak szacunku do Was normalnie![]() Nadziejka- dobry pomysł z tymi butami, szkoda żeby nie chodzić w nich jak piszesz że takie fajne jakaś imprezka??![]() Sunset- a to palant je.any jak on mógł w ogóle takie coś do Ciebie powiedzieć ,że Wy psujecie modem no kur.a co za masakra, zerwijcie jak najszybciej tą umowę z nimi bo to jest żenada...u mnie na kolację kanapki z serem wędlinką ogórem pomidorem i młodą cebulką ![]() byłam biegać, pobiegałam 20 minut tylko bo tak prażyło słońce że nie dało się wytrzymać ale to dziwne było bo ogólnie to chodziłam w kurtce po dworzu..no ale na stadionie było gorąco jak na patelnico do tych czatów to piszcie zawsze pierwsze:hi, wie gehts?? albo hi, how are you? potem piszcie np. I'm Anastazja and u? how old r u? where r u from? itd...potem możecie napisać:what look for u here?? itp ogólnie to Wy musicie zagadywać bo ogólnie zasada jest taka żeby jak najdłużej przeciągnąć rozmowę.. |
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie sończyłam 20 kartek,teraz usiąde do czatów
dzisiaj zamierzam zbic mająteka w piatek idziemy do mojego jakze ulubionego i jakze niosącego ze sobą wiele ciekawych i intensywnych przeżyc,klubu
|
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to podziel się majątkiem bo u mnie dzisiaj kiepsko idzie, ale posiedzę do 00.00![]() uuuu to będzie zabawa obyś tylko nie skończyła tak jak ostatnio |
|
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno juz do czegos takiego nie dopuszcze
|
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylo na chwilke, u mnie ok...dzisiaj mi kumpela mowila ze wszyscy kolesie na mnie leca
![]()
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam luie hardcore wiec kto wie kto wie moze po imrezie wejde na czata to bedzie mi sie lepiej rozmaiwalota w planach jeste a i tak pewnie nic z tego nei wyjdzie
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Hello myszunie moje
Wróciłam Ogólnie to było całkiem nieźle Tzn spodziewałam się, że on będzie grzeczny, ale oglądaliśmy mecz i już w pierwszej połowie położył mi dłoń na kolanie Stanęło na tym, że odprowadził mnie pod samą klatkę i umówiliśmy się, że jutro ma przyjść do mnie Napisałam mu, że może być żubrówka z sokiem jabłkowym , a on napisał , że ok i na co mam jeszcze ochotę A ja napisałam : Na Ciebie Także jutro wieczorem mnie tutaj nie będzie
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-06-17 o 01:35 |
|
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę że był bardzo miły wieczór i bardzo dobrze że nie czekasz z założonymi rękami a dzisiaj czuję że będzie gorąco być może Ci nawet sakwę przetrzepie![]() ![]() u mnie na śniadanie na razie Danio waniliowe, potem zjem jeszcze płatki ![]() byłam z psem na spacerze i złapało mnie uczulenie, więc siedzę teraz i leje mi się z nosa ![]() teraz piję sobie kawkę i trochę posiedzę na necie bo Tż jeszcze śpi
|
|
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda , że nie mieszkasz bliżej , podesłałabym go do Ciebie A co do uczulenia to współczuję okropnie, bo wiem ,czym to pachnie Ja co roku borykałam się z katarem spowodowanym właśnie uczuleniem, a w tym roku magia zadziałała, bo nic mi się nie dzieje W ogóle to nie spodziewałam się takiego przebiegu sprawy Od kiedy się rozstaliśmy to widywaliśmy się od czasu do czasu, ale nigdy nie było takich zalotów, jak wczoraj Chociaż mogłam coś podejrzewać, bo ostatnio podejrzanie często zagadywał do mnie na gg, nawet zdarzyło się, że podsyłał mi oferty pracy z miasta , w którym on aktualnie mieszka, sugerując przeprowadzkę ![]() A w ogóle to wczoraj było jeszcze jedno ciekawe wydarzenie Siedzieliśmy sobie przy piwku i przypomniałam sobie, że miałam mamie kupić kartę do tel. No więc powiedziałam mu ,żeby poczekał , a sama pobiegłam do sklepu . Wracałam, gadałam z mamą przez tel i dyktowałam jej kod , kiedy minął mnie D No i włączył sobie postojówki i tak stał i czekał nie wiem na co , a ja niestety skręcałam wcześniej , więc go nie mijałam Jakbym wtedy szła do domu ,albo byłabym z koleżankami ,a nie z kolegą, to słowo daje , podeszłabym do niego On chwilkę postał , a potem odjechał i więcej już go nie widziałam ![]() Obudziłam się przed 9 , byłam z pieskiem na spacerku i zaraz mam w planach załączyć czaty
|
|
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uczulenie jest okropne, normalnie duszę się jak idę ![]() no jak podsyła Ci oferty pracy z jego miasta to faktycznie ma coś w planach ![]() szkoda że nie szłaś do domu kto wie co by się wydarzyło ale nie mieszkacie w dwóch róznych miastach więc na bank go jeszcze wyhaczysz![]() ja zjadłam kanapkę z serem bo Tż zjadł mi całe płatki a nie chciało mi się iść do sklepu więc poratowałam się kanapeczką![]() był u nas znajomy Tż i zamawialiśmy z niemiec jakiś łańcuch do roweru no i musiałam dzwonić do Niemiec i zamawiać, nie cierpię gadać z Niemcami, pisać mogę na czacie ale nie przez tel bo tak szybko zapieprzają że ledwo ich można zrozumieć no ale dałam radę![]() teraz pojechali do Szczecina po jakieś części do motoru więc siedzę sama i teraz załączę czaty
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

jak nie D to drugi D
Ale mam nadzieję, że nie zostawisz tego tak bez żadnego echa i jakoś będziesz starała się dowiedzieć w końcu , na co on przepuszcza tą kasę ? 
no ale ważne że wchodzą

myślałam że mi się programator w pralce zrąbał bo przeskakiwał a to po prostu korki na chwilę wywaliło i pralka zwariowała
Zainstalowałam trzeci z kolei modem w ciągu trzech dni !! Pochodził 10 minut !! Zadzwoniłam tam , ten pier*olony konsultant tak mnie wku*wił , że jakbym go miała koło siebie, to bym ch.ja zabiła :/ Ja mu mówię, że to trzeci modem w przeciągu trzech dni, a on mi mówi , że nic nie poradzi , że tak szybko je psujemy 
. Na tym obcasiku mają jeszcze takie złote wstawki , wygląda to uroczo