My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-16, 12:38   #1141
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
no to wszystko przed Tobą jak nie D to drugi D
no już była u nas babka z providenta, kasa ma przyjść na konto bankowe do końca tygodnia więc zapłacimy to i będzie z głowy..
no bo oni tacy są takie niedowiarki z tych adminów
a szympans przesadzonyale ją wyje.ał to chyba był oral bo wątpię żeby żabka miała taką szparę
no tak pokaż to i tamto jak nie to naraale dobrze że chociaż ktoś wchodzi...trzeba było go zagadać że zaraz mu pokażesz i czy ma kamerę czy jest podjarany, ile ma centymetrów itd zawsze by trochę został
No to przynajmniej tyle, że jest już z głowy Ale mam nadzieję, że nie zostawisz tego tak bez żadnego echa i jakoś będziesz starała się dowiedzieć w końcu , na co on przepuszcza tą kasę ?

No to był oral , na początku tam było napisane, że on otwiera jej buzię je*any

No zapytałam go co robi, a on włączył kamerę i pokazał mi , jak sobie wali
Przed chwilką wszedł taki fajny koleś, bardzo sympatyczny ! I tak nam się fajnie gadało to kurna rozłączyło mi neta, bo nadal siedzę na tej czyjejś sieci i tak rozłącza co jakiś czas :/ Ale przynajmniej teraz wchodzą częściej, więc nie jest źle
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 12:45   #1142
Anastazja86
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
No to przynajmniej tyle, że jest już z głowy Ale mam nadzieję, że nie zostawisz tego tak bez żadnego echa i jakoś będziesz starała się dowiedzieć w końcu , na co on przepuszcza tą kasę ?

No to był oral , na początku tam było napisane, że on otwiera jej buzię je*any

No zapytałam go co robi, a on włączył kamerę i pokazał mi , jak sobie wali
Przed chwilką wszedł taki fajny koleś, bardzo sympatyczny ! I tak nam się fajnie gadało to kurna rozłączyło mi neta, bo nadal siedzę na tej czyjejś sieci i tak rozłącza co jakiś czas :/ Ale przynajmniej teraz wchodzą częściej, więc nie jest źle
nie zostawię tak tego, powiedziałam mu że wieczorem na ten temat pogadamy
aaaa nie zauważyłamale jestem domyślnabiedna żaba
no to częste widoki przyzwyczaisz się dzień bez penisa dniem staconym
ojej to szkoda że Cię rozłączyło no ale ważne że wchodzą to ile już masz zarobione?
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 12:51   #1143
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
nie zostawię tak tego, powiedziałam mu że wieczorem na ten temat pogadamy
aaaa nie zauważyłamale jestem domyślnabiedna żaba
no to częste widoki przyzwyczaisz się dzień bez penisa dniem staconym
ojej to szkoda że Cię rozłączyło no ale ważne że wchodzą to ile już masz zarobione?
No to dobrze, daj nam znać jak przebiegnie rozmowa

No biedna, pewnie ją udusił bo pchał bez opamiętania A jak sobie pozycje zmieniał , je.any

No jakbym pierwszy raz w życiu widziała fiutka to bym pewnie była przerażona, ale jakieś tam doświadczenie już mam , więc spoko

Dzisiaj na razie 3 € A razem to już 5 będzie !
Czyli wczoraj było na wino , dzisiaj jest na wódkę, a jutro będzie na Johny Walkera
Stary 2010-06-16, 13:05   #1144
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
No to dobrze, daj nam znać jak przebiegnie rozmowa

No biedna, pewnie ją udusił bo pchał bez opamiętania A jak sobie pozycje zmieniał , je.any

No jakbym pierwszy raz w życiu widziała fiutka to bym pewnie była przerażona, ale jakieś tam doświadczenie już mam , więc spoko

Dzisiaj na razie 3 € A razem to już 5 będzie !
Czyli wczoraj było na wino , dzisiaj jest na wódkę, a jutro będzie na Johny Walkera
dam znać na pewno
no zmieniał pozycje, jak rasowy ruchaczale jak mocno pchał miał chcice je.any
no ja też mam już pewne doświadczenie więc taki widok dla mnie to chleb powszedni
no to elegancko, dzień się dopiero zaczął być może na Johnego dzisiaj już wyrwiesz ważne że coś się dzieje aha i pamiętaj że nie możesz pytać się o kontakty tj o maila itd jak Cię zapytają o maila to napisz że jesteś tylko tutaj na czacie i nigdy nie możesz im napisać wprost że się nie rozbierzesz, możesz owijać w bawełnę i zmieniać temat ale nie można napisać: nie, nie pokażę czy nie rozbiorę się, za to blokują
Stary 2010-06-16, 13:15   #1145
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
dam znać na pewno
no zmieniał pozycje, jak rasowy ruchaczale jak mocno pchał miał chcice je.any
no ja też mam już pewne doświadczenie więc taki widok dla mnie to chleb powszedni
no to elegancko, dzień się dopiero zaczął być może na Johnego dzisiaj już wyrwiesz ważne że coś się dzieje aha i pamiętaj że nie możesz pytać się o kontakty tj o maila itd jak Cię zapytają o maila to napisz że jesteś tylko tutaj na czacie i nigdy nie możesz im napisać wprost że się nie rozbierzesz, możesz owijać w bawełnę i zmieniać temat ale nie można napisać: nie, nie pokażę czy nie rozbiorę się, za to blokują
Tak oglądałam to któryś raz z kolei i mi się szkoda tej żaby zrobiło ,pod koniec już chyba zdechła, bo jej tak te łapki zwisały

No bardzo bym chciała Na razie posiedzę jeszcze z pół godzinki i idę na miasto , a potem wrócę i mam w planach siedzieć do wieczora

Dobrze , że o tym napisałaś, bo pewnie w końcu któremuś bym napisała, że się nie rozbieram i żeby spier.alał Czyli nie mogę ani pytać, ani podawać im żadnych konkretnych namiarów, tak ? Ojej , to będę przestrzegać zasad, bo mam ochotę na tego Walkera
Stary 2010-06-16, 13:24   #1146
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Tak oglądałam to któryś raz z kolei i mi się szkoda tej żaby zrobiło ,pod koniec już chyba zdechła, bo jej tak te łapki zwisały

No bardzo bym chciała Na razie posiedzę jeszcze z pół godzinki i idę na miasto , a potem wrócę i mam w planach siedzieć do wieczora

Dobrze , że o tym napisałaś, bo pewnie w końcu któremuś bym napisała, że się nie rozbieram i żeby spier.alał Czyli nie mogę ani pytać, ani podawać im żadnych konkretnych namiarów, tak ? Ojej , to będę przestrzegać zasad, bo mam ochotę na tego Walkera
może przebił jej gardło
to masz zacięcie ja jeszcze nie zasiadłam nawet na minutę ale po obiedzie usiądę
no nie możesz pisać nic o adresach różnych, domowych email yahoo msn itd ich też nie możesz o to pytać, jesteś dla nich tylko na czacie i nie ma innej możliwości kontaktu..no wiem że ciężko im nie napisać żeby spier.alali no ale niestety takie zasady gry
a gdzie Nadziejka? już 13.30
Stary 2010-06-16, 13:38   #1147
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
może przebił jej gardło
to masz zacięcie ja jeszcze nie zasiadłam nawet na minutę ale po obiedzie usiądę
no nie możesz pisać nic o adresach różnych, domowych email yahoo msn itd ich też nie możesz o to pytać, jesteś dla nich tylko na czacie i nie ma innej możliwości kontaktu..no wiem że ciężko im nie napisać żeby spier.alali no ale niestety takie zasady gry
a gdzie Nadziejka? już 13.30
Ojej , biedna

A tam zacięcie , i tak siedzę w domu i komputer chodzi cały czas, więc co mi szkodzi przy okazji mieć włączone Przy okazji robię kilka innych rzeczy, bo nie rozpisują się zbytnio , więc mam dużo czasu
A jak spotkam księcia z bajki i zaproponuje mi małżeństwo to co ja wtedy pocznę ?

No właśnie ,ciekawe gdzie Nadziejka Pewnie siedziała znowu do 5 i niedługo powstanie
Stary 2010-06-16, 13:46   #1148
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej , biedna

A tam zacięcie , i tak siedzę w domu i komputer chodzi cały czas, więc co mi szkodzi przy okazji mieć włączone Przy okazji robię kilka innych rzeczy, bo nie rozpisują się zbytnio , więc mam dużo czasu
A jak spotkam księcia z bajki i zaproponuje mi małżeństwo to co ja wtedy pocznę ?

No właśnie ,ciekawe gdzie Nadziejka Pewnie siedziała znowu do 5 i niedługo powstanie
no w sumie to racja, ale ja też mam non stop włączony komputer ale robię mnóstwo innych rzeczy, sprzątam, piorę, gotuję i tak nie mam czasu posiedzieć chociaż z pół godziny, ale po obiedzie wezmę się za robotę
Ty się śmiejesz a moja koleżanka na jednym czacie ma stałego klienta który przychodzi codziennie i siedzi z nią po 4 h i gada non stop, koleś jest ze Stanów i zakochał się w niej, wysyła jej różne prezenty typu biżuteria czy jakieś telefony i dodatkowo wysłał jej rok temu 15 tys zł żeby sobie zrobiła sylikony bo o tym marzyła i ma to się nazywa mieć fartateż bym tak chciała
Stary 2010-06-16, 13:50   #1149
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no w sumie to racja, ale ja też mam non stop włączony komputer ale robię mnóstwo innych rzeczy, sprzątam, piorę, gotuję i tak nie mam czasu posiedzieć chociaż z pół godziny, ale po obiedzie wezmę się za robotę
Ty się śmiejesz a moja koleżanka na jednym czacie ma stałego klienta który przychodzi codziennie i siedzi z nią po 4 h i gada non stop, koleś jest ze Stanów i zakochał się w niej, wysyła jej różne prezenty typu biżuteria czy jakieś telefony i dodatkowo wysłał jej rok temu 15 tys zł żeby sobie zrobiła sylikony bo o tym marzyła i ma to się nazywa mieć fartateż bym tak chciała
Ja pier*ole , ale się jej trafiło A jak ona to zrobiła, że podała mu jakieś namiary do siebie, skoro nie wolno ? A widzieli się kiedykolwiek na żywo ? I co to za facet ? Może faktycznie coś z tego będzie w przyszłości Ale historia Ja też tak chcę !

Ja teraz zmykam na miasto , idę zrobić mamie zakupy i załatwić takie pierdółki ,przy okazji będę wypatrywać D oczywiście i może zajdę do lumpa, bo dzisiaj dostawa

Do później
Stary 2010-06-16, 14:09   #1150
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pier*ole , ale się jej trafiło A jak ona to zrobiła, że podała mu jakieś namiary do siebie, skoro nie wolno ? A widzieli się kiedykolwiek na żywo ? I co to za facet ? Może faktycznie coś z tego będzie w przyszłości Ale historia Ja też tak chcę !

Ja teraz zmykam na miasto , idę zrobić mamie zakupy i załatwić takie pierdółki ,przy okazji będę wypatrywać D oczywiście i może zajdę do lumpa, bo dzisiaj dostawa

Do później
on jej podał do siebie email a ona napisała do niego, jak facet sam z własnej woli da Ci email czy nr telefonu to nic się nie dzieje
a to jakiś starszy koleś ma czterdzieści coś lat i jest bardzo bogaty, nie widzieli się na żywo tylko cam2cam ogólnie to niezłą kasę na nim zarabia a on wiernie dzień w dzień do niej "przychodzi"..zazdros zczę jej może i mnie coś takiego kiedyś spotka

ja właśnie zjadłam obiad dzisiaj schabowy, młode ziemniaczki, grzybki marynowane i pomidory obżarłam się straszliwie
teraz umyję podłogi, umyję gary i zasiadam do czata
Stary 2010-06-16, 14:14   #1151
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Nie no zasnełam o 2 ale dzisiaj sie z łożka nie mogłam zebrać i spałam do 13.30

Powiem tak Szympan jest za***isty te jego pozy wytrawnego ruchacza jedno mnie tylko zasnawia,ze ta zaba mu nie u***ała no przeciez to takie bydle wiec spoko by mogła

Wczoraj siedziałam do 1 bo oglądałam chirurgów ale nawet ruch był tylko się szybko rozłączali bo im nic nie odpisiwałam bo mi się klawiatura rozłączyła i nie działała ale 2 ojro zarobiłam jeszcze przed północą

dobrze ze Anastazja powiedziałas o tym rozbieraniu bo ja bym mi tam od razu napisała

na sniadanie drożówka,teraz posiedze poczytam ploteczki i bede kleiła kartki
Stary 2010-06-16, 15:50   #1152
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość

Powiem tak Szympan jest za***isty te jego pozy wytrawnego ruchacza jedno mnie tylko zasnawia,ze ta zaba mu nie u***ała no przeciez to takie bydle wiec spoko by mogła

Wczoraj siedziałam do 1 bo oglądałam chirurgów ale nawet ruch był tylko się szybko rozłączali bo im nic nie odpisiwałam bo mi się klawiatura rozłączyła i nie działała ale 2 ojro zarobiłam jeszcze przed północą

dobrze ze Anastazja powiedziałas o tym rozbieraniu bo ja bym mi tam od razu napisała

ale masz spanko
no to dobrze że był ruch to czemu tej klawiatury nie podłączyłaś?
no ja też kiedyś pisałam że się nie rozbiorę czy tam czegoś nie pokażę i prawie codziennie mnie blokowali

a mi się pralka zacięła i nie wywirowało mi ciuchów, czego nie zauważyłam i wyje.ałam całe pranie z pralki na podłogę i normalnie potop był myślałam że mi się programator w pralce zrąbał bo przeskakiwał a to po prostu korki na chwilę wywaliło i pralka zwariowała zestresowałam się tylko...czekam aż wywiruje to pranie, wywieszę je i chociaż na godzinę się załączę bo o 16 idę biegać

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

no i nie poczatowałam jeszcze ani minuty musiałam posprzątać ciuchy TŻ bo się wszystko z szafy wyrąbało..na początku kazałam jemu sprzątnąć ale jak zobaczyłam jak on składa te rzeczy to prawie się nogą przeżegnałam
no nic ja idę biegać i do rodziców do spisania później
Stary 2010-06-16, 15:51   #1153
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
ale masz spanko
no to dobrze że był ruch to czemu tej klawiatury nie podłączyłaś?
no ja też kiedyś pisałam że się nie rozbiorę czy tam czegoś nie pokażę i prawie codziennie mnie blokowali

a mi się pralka zacięła i nie wywirowało mi ciuchów, czego nie zauważyłam i wyje.ałam całe pranie z pralki na podłogę i normalnie potop był myślałam że mi się programator w pralce zrąbał bo przeskakiwał a to po prostu korki na chwilę wywaliło i pralka zwariowała zestresowałam się tylko...czekam aż wywiruje to pranie, wywieszę je i chociaż na godzinę się załączę bo o 16 idę biegać
bo nie wiedziałam ze mi się rozłączyła,tyliko myślałam ze się pospuła bo wczoraj pare raz leżała na ziemi

łee to nie pisze bo mnie zablakuja i tyle bedzie z interesu
ja siedzialam z polgodzinki ale jeden tylko pogadał i tylko 1 jerło zarobiłam

o kurde,ja bym pewnie sie zapłakałą na smierc dobrze ze to nie pralka sie popsuła bo jeszcze kolejne wydatki bys miała
Stary 2010-06-16, 16:11   #1154
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
on jej podał do siebie email a ona napisała do niego, jak facet sam z własnej woli da Ci email czy nr telefonu to nic się nie dzieje
a to jakiś starszy koleś ma czterdzieści coś lat i jest bardzo bogaty, nie widzieli się na żywo tylko cam2cam ogólnie to niezłą kasę na nim zarabia a on wiernie dzień w dzień do niej "przychodzi"..zazdros zczę jej może i mnie coś takiego kiedyś spotka

ja właśnie zjadłam obiad dzisiaj schabowy, młode ziemniaczki, grzybki marynowane i pomidory obżarłam się straszliwie
teraz umyję podłogi, umyję gary i zasiadam do czata
Oj ja też bym tak chciała No ale posiedzimy chwilę i może nas coś takiego spotka Ale się jej udało
Oo jaki obiadek pyszny A ja już nie pamiętam, kiedy normalny obiad jadłam ,ale chyba dawno to było

Cytat:

No szympans miażdży Może lubi jak go gryzie

Dobre i 2 € Ja już nie dałam rady siedzieć , bo kompletnie nic się nie działo , a mi tak się chciało spać, że szok

Byłam na mieście , D niestety nie widziałam Więc dzisiaj będę tęsknić, bo wieczorem nigdzie się nie wybieram

Byłam w lumpie i znalazłam moje wymarzone buty Jak je zobaczyłam, to aż mi serce zaczęło mocniej bić Takie piękne platformy New Look , w kolorze takim jakby złotym , na korkowym obcasiku , boskie ! Kosztowały 23 zł , zakochałam się Zaraz zrobię zdjęcia i Wam wrzucę Są mega wysokie, będę musiała trochę poćwiczyć w domu, zanim w nich gdzieś wyjdę

Były jeszcze jedne, bardzo podobny fason , ale czarne lakierkowe . Niestety były takie jakby obtarte po bokach, wiecie o co chodzi , lakierki mają tendencję do takich rysek , gdy przetrze się jednym o drugi. Chyba nie da rady tego usunąć, więc odłożyłam je , bo szkoda mi było 14 zł na takie zrysowane buty. Szkoda trochę , bo ładnie wyglądały na nodze. No ale innym razem wygrzebię .

Ale się wku*wiłam , ludzie strzeżcie się neostrady !! Zainstalowałam trzeci z kolei modem w ciągu trzech dni !! Pochodził 10 minut !! Zadzwoniłam tam , ten pier*olony konsultant tak mnie wku*wił , że jakbym go miała koło siebie, to bym ch.ja zabiła :/ Ja mu mówię, że to trzeci modem w przeciągu trzech dni, a on mi mówi , że nic nie poradzi , że tak szybko je psujemy No prze ch.j !! Tutaj pojeciała wiązanka ode mnie , nazwałam go bezczelnym chamem i gdzieś tam w ten potok słów mi się przemyciła ku.wa , a on powiedział , że nie ma obowiązku słuchać przekleństw i chciał się rozłączyć pedał :/ Jako powód tego , że modem się zje.ał podał jakiś absurdalny powód chyba tylko po to , żeby mnie zbyć . Muszę ochłonąć trochę i za godzinę będzie dalszy ciąg batalii , a mama ma jak najszybciej zerwać z nimi umowę, bo to jest przegięcie pały normalnie :/ Masakra ... co za sku.wysyny;/

W załączniku foto butów

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-06-16 o 18:34
Stary 2010-06-16, 18:38   #1155
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Oj ja też bym tak chciała No ale posiedzimy chwilę i może nas coś takiego spotka Ale się jej udało
Oo jaki obiadek pyszny A ja już nie pamiętam, kiedy normalny obiad jadłam ,ale chyba dawno to było

No szympans miażdży Może lubi jak go gryzie

Dobre i 2 € Ja już nie dałam rady siedzieć , bo kompletnie nic się nie działo , a mi tak się chciało spać, że szok

Byłam na mieście , D niestety nie widziałam Więc dzisiaj będę tęsknić, bo wieczorem nigdzie się nie wybieram

Byłam w lumpie i znalazłam moje wymarzone buty Jak je zobaczyłam, to aż mi serce zaczęło mocniej bić Takie piękne platformy New Look , w kolorze takim jakby złotym , na korkowym obcasiku , boskie ! Kosztowały 23 zł , zakochałam się Zaraz zrobię zdjęcia i Wam wrzucę Są mega wysokie, będę musiała trochę poćwiczyć w domu, zanim w nich gdzieś wyjdę

Były jeszcze jedne, bardzo podobny fason , ale czarne lakierkowe . Niestety były takie jakby obtarte po bokach, wiecie o co chodzi , lakierki mają tendencję do takich rysek , gdy przetrze się jednym o drugi. Chyba nie da rady tego usunąć, więc odłożyłam je , bo szkoda mi było 14 zł na takie zrysowane buty. Szkoda trochę , bo ładnie wyglądały na nodze. No ale innym razem wygrzebię .

Ale się wku*wiłam , ludzie strzeżcie się neostrady !! Zainstalowałam trzeci z kolei modem w ciągu trzech dni !! Pochodził 10 minut !! Zadzwoniłam tam , ten pier*olony konsultant tak mnie wku*wił , że jakbym go miała koło siebie, to bym ch.ja zabiła :/ Ja mu mówię, że to trzeci modem w przeciągu trzech dni, a on mi mówi , że nic nie poradzi , że tak szybko je psujemy No prze ch.j !! Tutaj pojeciała wiązanka ode mnie , nazwałam go bezczelnym chamem i gdzieś tam w ten potok słów mi się przemyciła ku.wa , a on powiedział , że nie ma obowiązku słuchać przekleństw i chciał się rozłączyć pedał :/ Jako powód tego , że modem się zje.ał podał jakiś absurdalny powód chyba tylko po to , żeby mnie zbyć . Muszę ochłonąć trochę i za godzinę będzie dalszy ciąg batalii , a mama ma jak najszybciej zerwać z nimi umowę, bo to jest przegięcie pały normalnie :/ Masakra ... co za sku.wysyny;/

W załączniku foto butów
sliczne11 cm chyba,nie? bardzo fajne gratuluję

a co neo to bram mi słow i ten tekst o psuciu cuje ***ane! musicie zmienic jak najszybciej bo to kpiny sa

kleje te kartki i mnei chuj strzela i dupa boli ide troche sie położyc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 18:48   #1156
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
sliczne11 cm chyba,nie? bardzo fajne gratuluję

a co neo to bram mi słow i ten tekst o psuciu cuje ***ane! musicie zmienic jak najszybciej bo to kpiny sa

kleje te kartki i mnei chuj strzela i dupa boli ide troche sie położyc
Dziękuję, na zdjęciu i tak nie wyglądają tak ślicznie, jak w rzeczywistości . Na tym obcasiku mają jeszcze takie złote wstawki , wygląda to uroczo A co do wysokości to nie wiem , bo nie mierzyłam ,ale później zmierzę z ciekawości Takich wysokich jeszcze nie mam i ciężko się chodzi trochę, ale nauczę się

Daj spokój, jak sobie pomyślę , że znowu mam tam dzwonić , to mi się żyć odechciewa;/

Hehe Ty to masz z tymi kartkami

Anastazja jak będziesz to mam pytanie Jak wchodzi Ci ktoś na czata i nic nie pisze , to Ty piszesz pierwsza , czy czekasz aż on się odezwie ? Bo już chyba dzisiaj z 5 razy tak miałam ,że ktoś wchodzi ,siedzi te załóżmy kilkanaście sekund , po czym wychodzi :/ To bez sensu trochę i tak nie rozumiem Jak nic nie pisałam , to wychodzili ,teraz zaczęłam pisać " Hi " albo " Hello " i i tak wychodzą
I jeszcze jedno , jak będziesz mogła, to podeślij mi jeszcze raz na @ te rozmówki po niemiecku ,tylko wklej je w treści maila jak możesz, bo to co wczoraj wysłałaś, nie chce mi się otworzyć.
Z góry baaardzo bardzo dziękuję Tego Johnego to razem wypijemy

Odezwał się do mnie mój były On na stałe przeprowadził się do innego miasta i akurat jest w domu , zaprosił mnie na piwko dzisiaj i o 20 mamy się spotkać Więc idę się szykować powoli

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-06-16 o 19:00
Stary 2010-06-16, 19:11   #1157
kiniulkaaa
Rozeznanie

Dzień dobry
Właśnie wróciłam do domku ale się dziś wkur*****, pojechałam dziś do szkoły tylko po wyniki z egzaminu i po ewentualny wpis a babka nie przyjechała i nawet nie raczyła podać wyników

Ale na poprawę nastroju poszłam do lumpka kupiłam sweterek, bluzkę na krótki rękaw i krótkie spodenki chyba się powoli uzależniam
kiniulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 19:26   #1158
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję, na zdjęciu i tak nie wyglądają tak ślicznie, jak w rzeczywistości . Na tym obcasiku mają jeszcze takie złote wstawki , wygląda to uroczo A co do wysokości to nie wiem , bo nie mierzyłam ,ale później zmierzę z ciekawości Takich wysokich jeszcze nie mam i ciężko się chodzi trochę, ale nauczę się

Daj spokój, jak sobie pomyślę , że znowu mam tam dzwonić , to mi się żyć odechciewa;/

Hehe Ty to masz z tymi kartkami

Anastazja jak będziesz to mam pytanie Jak wchodzi Ci ktoś na czata i nic nie pisze , to Ty piszesz pierwsza , czy czekasz aż on się odezwie ? Bo już chyba dzisiaj z 5 razy tak miałam ,że ktoś wchodzi ,siedzi te załóżmy kilkanaście sekund , po czym wychodzi :/ To bez sensu trochę i tak nie rozumiem Jak nic nie pisałam , to wychodzili ,teraz zaczęłam pisać " Hi " albo " Hello " i i tak wychodzą
I jeszcze jedno , jak będziesz mogła, to podeślij mi jeszcze raz na @ te rozmówki po niemiecku ,tylko wklej je w treści maila jak możesz, bo to co wczoraj wysłałaś, nie chce mi się otworzyć.
Z góry baaardzo bardzo dziękuję Tego Johnego to razem wypijemy

Odezwał się do mnie mój były On na stałe przeprowadził się do innego miasta i akurat jest w domu , zaprosił mnie na piwko dzisiaj i o 20 mamy się spotkać Więc idę się szykować powoli
spokojnie się przyzwyczaisz jak ja potrafie to Ty tymbardziej

tez u mnie tak robią ale wale ich i czekam bo wychodze z założenia ze jak wala konia to i tak nic nie napiszą

ohohoho ciekawie nie powiem no to zycze miłego wieczorku

ja własnie siedziałam i tak patrze na szawke gdzie mam szpilki i dojrzałam jeden,raz założone mego wysokie szpilko-sandałki.Czarne na cieniej szpilce i z paseczkami cienkimi przy palcach i przez srod stopie ale nie nosiłam ich bo nie mają nic na pięte i mi spadłay i nie wygodnie się nosiło.Wiec wykąbinowałam ze kupie sobie satynowych wstązeczek,czerwoną,czarn ą i cielistą i będę przewiązywała przez klostkę a przy palcach zrobie taką kokardę jutro pojde do mniasta to kupie i zobaczymy co ztego wyjdzie bo szkoda zeby leżały,bo są wyrąbiste i na pewno przydadza sie na piatek

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez kiniulkaaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Właśnie wróciłam do domku ale się dziś wkur*****, pojechałam dziś do szkoły tylko po wyniki z egzaminu i po ewentualny wpis a babka nie przyjechała i nawet nie raczyła podać wyników

Ale na poprawę nastroju poszłam do lumpka kupiłam sweterek, bluzkę na krótki rękaw i krótkie spodenki chyba się powoli uzależniam
a to ci babsztyl

no zdecydowanie uzalezniłas sie juz
Stary 2010-06-16, 19:37   #1159
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiniulkaaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Zaje*ista babka, nie ma to jak szanować cudzy czas:/
A co do łowów to gratuluję , oj racja, to uzależnia

Cytat:
spokojnie się przyzwyczaisz jak ja potrafie to Ty tymbardziej

tez u mnie tak robią ale wale ich i czekam bo wychodze z założenia ze jak wala konia to i tak nic nie napiszą

ohohoho ciekawie nie powiem no to zycze miłego wieczorku

ja własnie siedziałam i tak patrze na szawke gdzie mam szpilki i dojrzałam jeden,raz założone mego wysokie szpilko-sandałki.Czarne na cieniej szpilce i z paseczkami cienkimi przy palcach i przez srod stopie ale nie nosiłam ich bo nie mają nic na pięte i mi spadłay i nie wygodnie się nosiło.Wiec wykąbinowałam ze kupie sobie satynowych wstązeczek,czerwoną,czarn ą i cielistą i będę przewiązywała przez klostkę a przy palcach zrobie taką kokardę jutro pojde do mniasta to kupie i zobaczymy co ztego wyjdzie bo szkoda zeby leżały,bo są wyrąbiste i na pewno przydadza sie na piatek*
No pójdę raz na imprezę , trochę wypiję i będę śmigać jak stara

No ale na takim kilkusekundowym podglądaniu nie zarobię na BMW ! Więc pasowałoby ich zatrzymać na dłużej !

A co jest w piątek ?! Impreza ?
No to powinno to faktycznie wyglądać bardzo ciekawie. Koniecznie wstaw zdjęcie jak już je zrobisz bo jestem bardzo ciekawa jaki będzie efekt Masz rację, szkoda , żeby buty leżały nie noszone , skoro można je lekko podrasować

Ja już wyszykowana więc lecę. Nie będę długo ,więc do później
Stary 2010-06-16, 20:59   #1160
Anastazja86
Zakorzenienie

Kinia- co za pinda z tej babybrak szacunku do Was normalnie
Nadziejka- dobry pomysł z tymi butami, szkoda żeby nie chodzić w nich jak piszesz że takie fajne a co to się w piątek szykuje? jakaś imprezka??
Sunset- a to palant je.anyjak on mógł w ogóle takie coś do Ciebie powiedzieć ,że Wy psujecie modem no kur.a co za masakra, zerwijcie jak najszybciej tą umowę z nimi bo to jest żenada...

u mnie na kolację kanapki z serem wędlinką ogórem pomidorem i młodą cebulką
byłam biegać, pobiegałam 20 minut tylko bo tak prażyło słońce że nie dało się wytrzymać ale to dziwne było bo ogólnie to chodziłam w kurtce po dworzu..no ale na stadionie było gorąco jak na patelni

co do tych czatów to piszcie zawsze pierwsze:hi, wie gehts?? albo hi, how are you? potem piszcie np. I'm Anastazja and u? how old r u? where r u from? itd...potem możecie napisać:what look for u here?? itp ogólnie to Wy musicie zagadywać bo ogólnie zasada jest taka żeby jak najdłużej przeciągnąć rozmowę..
Stary 2010-06-16, 22:30   #1161
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

właśnie sończyłam 20 kartek,teraz usiąde do czatów dzisiaj zamierzam zbic majątek

a w piatek idziemy do mojego jakze ulubionego i jakze niosącego ze sobą wiele ciekawych i intensywnych przeżyc,klubujuż sie boje co to bedzie
Stary 2010-06-16, 22:41   #1162
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie sończyłam 20 kartek,teraz usiąde do czatów dzisiaj zamierzam zbic majątek

a w piatek idziemy do mojego jakze ulubionego i jakze niosącego ze sobą wiele ciekawych i intensywnych przeżyc,klubujuż sie boje co to bedzie
no to sporo zrobiłaś tych kartek to podziel się majątkiem bo u mnie dzisiaj kiepsko idzie, ale posiedzę do 00.00
uuuu to będzie zabawa obyś tylko nie skończyła tak jak ostatnio
Stary 2010-06-16, 22:43   #1163
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
no to sporo zrobiłaś tych kartek to podziel się majątkiem bo u mnie dzisiaj kiepsko idzie, ale posiedzę do 00.00
uuuu to będzie zabawa obyś tylko nie skończyła tak jak ostatnio
u mnie tez slabo;/ dupy wołowe zony zabawiaja

na pewno juz do czegos takiego nie dopuszcze po za tym mam zamiar kogos wychaczyc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 23:21   #1164
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie tez slabo;/ dupy wołowe zony zabawiaja

na pewno juz do czegos takiego nie dopuszcze po za tym mam zamiar kogos wychaczyc
teraz też siedzi najwięcej dziewczyn więc jest duża konkurencja
no dziwne by było gdybyś próbowała powtórzyć poprzedni wyczyn nooo widzę podryw w planach dobrze
Stary 2010-06-16, 23:24   #1165
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

ja tylo na chwilke, u mnie ok...dzisiaj mi kumpela mowila ze wszyscy kolesie na mnie leca jezdzilam scigaczem ogolnie jest bardzo zarabiscie tylko od jutra musze sie wziac za siebie bo juz wiecznie bede gruba...buuuziaki

xxolushiaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 23:27   #1166
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
teraz też siedzi najwięcej dziewczyn więc jest duża konkurencja
no dziwne by było gdybyś próbowała powtórzyć poprzedni wyczyn nooo widzę podryw w planach dobrze
tyz prawda,jednego lalusia wychaczylam

ja tam luie hardcore wiec kto wie kto wie nie no mam zamiar sie narabac ale w taki przyjemny sposobmoze po imrezie wejde na czata to bedzie mi sie lepiej rozmaiwalo

ta w planach jeste a i tak pewnie nic z tego nei wyjdzie
Stary 2010-06-17, 01:24   #1167
Sunsett
Zakorzenienie

Hello myszunie moje
Wróciłam Ogólnie to było całkiem nieźle Tzn spodziewałam się, że on będzie grzeczny, ale oglądaliśmy mecz i już w pierwszej połowie położył mi dłoń na kolanie Ogólnie to nawet się nie całowaliśmy , poszliśmy później do jeszcze innego baru i tam też mnie obejmował, albo trzymał mi rękę gdzieś na nogach, ale mi to nie przeszkadzało
Stanęło na tym, że odprowadził mnie pod samą klatkę i umówiliśmy się, że jutro ma przyjść do mnie Właśnie pisałam z nim smsy i umawialiśmy się , jaki alkohol ma jutro kupić Napisałam mu, że może być żubrówka z sokiem jabłkowym , a on napisał , że ok i na co mam jeszcze ochotę A ja napisałam : Na Ciebie

Także jutro wieczorem mnie tutaj nie będzie

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-06-17 o 01:35
Stary 2010-06-17, 07:47   #1168
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Hello myszunie moje
Wróciłam Ogólnie to było całkiem nieźle Tzn spodziewałam się, że on będzie grzeczny, ale oglądaliśmy mecz i już w pierwszej połowie położył mi dłoń na kolanie Ogólnie to nawet się nie całowaliśmy , poszliśmy później do jeszcze innego baru i tam też mnie obejmował, albo trzymał mi rękę gdzieś na nogach, ale mi to nie przeszkadzało
Stanęło na tym, że odprowadził mnie pod samą klatkę i umówiliśmy się, że jutro ma przyjść do mnie Właśnie pisałam z nim smsy i umawialiśmy się , jaki alkohol ma jutro kupić Napisałam mu, że może być żubrówka z sokiem jabłkowym , a on napisał , że ok i na co mam jeszcze ochotę A ja napisałam : Na Ciebie

Także jutro wieczorem mnie tutaj nie będzie
uuu nieźle widzę że był bardzo miły wieczór i bardzo dobrze że nie czekasz z założonymi rękami a dzisiaj czuję że będzie gorąco być może Ci nawet sakwę przetrzepie zazdroszczę

u mnie na śniadanie na razie Danio waniliowe, potem zjem jeszcze płatki
byłam z psem na spacerze i złapało mnie uczulenie, więc siedzę teraz i leje mi się z nosa
teraz piję sobie kawkę i trochę posiedzę na necie bo Tż jeszcze śpi
Stary 2010-06-17, 09:37   #1169
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
uuu nieźle widzę że był bardzo miły wieczór i bardzo dobrze że nie czekasz z założonymi rękami a dzisiaj czuję że będzie gorąco być może Ci nawet sakwę przetrzepie zazdroszczę

u mnie na śniadanie na razie Danio waniliowe, potem zjem jeszcze płatki
byłam z psem na spacerze i złapało mnie uczulenie, więc siedzę teraz i leje mi się z nosa
teraz piję sobie kawkę i trochę posiedzę na necie bo Tż jeszcze śpi
"Sakwę przetrzepie" Ale określenie Nie wykluczam takiej ewentualności , zobaczymy jak to będzie Szkoda , że nie mieszkasz bliżej , podesłałabym go do Ciebie Ale i Ty w końcu się doczekasz, toż to grzech , aby taka gorąca kobieta żyła w celibacie
A co do uczulenia to współczuję okropnie, bo wiem ,czym to pachnie Ja co roku borykałam się z katarem spowodowanym właśnie uczuleniem, a w tym roku magia zadziałała, bo nic mi się nie dzieje

W ogóle to nie spodziewałam się takiego przebiegu sprawy Od kiedy się rozstaliśmy to widywaliśmy się od czasu do czasu, ale nigdy nie było takich zalotów, jak wczoraj Chociaż mogłam coś podejrzewać, bo ostatnio podejrzanie często zagadywał do mnie na gg, nawet zdarzyło się, że podsyłał mi oferty pracy z miasta , w którym on aktualnie mieszka, sugerując przeprowadzkę Także zaskoczona jestem troszkę, zobaczymy co się dzisiaj wydarzy

A w ogóle to wczoraj było jeszcze jedno ciekawe wydarzenie Siedzieliśmy sobie przy piwku i przypomniałam sobie, że miałam mamie kupić kartę do tel. No więc powiedziałam mu ,żeby poczekał , a sama pobiegłam do sklepu . Wracałam, gadałam z mamą przez tel i dyktowałam jej kod , kiedy minął mnie D Ja szłam takim spacerkiem , a on nie wiem, czy mnie poznał , czy nie , ale minął mnie i stanął na takim parkingu , jeśli bym szła do domu, to musiałabym przejść obok niego No i włączył sobie postojówki i tak stał i czekał nie wiem na co , a ja niestety skręcałam wcześniej , więc go nie mijałam Jakbym wtedy szła do domu ,albo byłabym z koleżankami ,a nie z kolegą, to słowo daje , podeszłabym do niego On chwilkę postał , a potem odjechał i więcej już go nie widziałam

Obudziłam się przed 9 , byłam z pieskiem na spacerku i zaraz mam w planach załączyć czaty
Stary 2010-06-17, 09:46   #1170
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
"Sakwę przetrzepie" Ale określenie Nie wykluczam takiej ewentualności , zobaczymy jak to będzie Szkoda , że nie mieszkasz bliżej , podesłałabym go do Ciebie Ale i Ty w końcu się doczekasz, toż to grzech , aby taka gorąca kobieta żyła w celibacie
A co do uczulenia to współczuję okropnie, bo wiem ,czym to pachnie Ja co roku borykałam się z katarem spowodowanym właśnie uczuleniem, a w tym roku magia zadziałała, bo nic mi się nie dzieje

W ogóle to nie spodziewałam się takiego przebiegu sprawy Od kiedy się rozstaliśmy to widywaliśmy się od czasu do czasu, ale nigdy nie było takich zalotów, jak wczoraj Chociaż mogłam coś podejrzewać, bo ostatnio podejrzanie często zagadywał do mnie na gg, nawet zdarzyło się, że podsyłał mi oferty pracy z miasta , w którym on aktualnie mieszka, sugerując przeprowadzkę Także zaskoczona jestem troszkę, zobaczymy co się dzisiaj wydarzy

A w ogóle to wczoraj było jeszcze jedno ciekawe wydarzenie Siedzieliśmy sobie przy piwku i przypomniałam sobie, że miałam mamie kupić kartę do tel. No więc powiedziałam mu ,żeby poczekał , a sama pobiegłam do sklepu . Wracałam, gadałam z mamą przez tel i dyktowałam jej kod , kiedy minął mnie D Ja szłam takim spacerkiem , a on nie wiem, czy mnie poznał , czy nie , ale minął mnie i stanął na takim parkingu , jeśli bym szła do domu, to musiałabym przejść obok niego No i włączył sobie postojówki i tak stał i czekał nie wiem na co , a ja niestety skręcałam wcześniej , więc go nie mijałam Jakbym wtedy szła do domu ,albo byłabym z koleżankami ,a nie z kolegą, to słowo daje , podeszłabym do niego On chwilkę postał , a potem odjechał i więcej już go nie widziałam

Obudziłam się przed 9 , byłam z pieskiem na spacerku i zaraz mam w planach załączyć czaty
no właśnie mogłabyś go podesłać bo ja jestem mega gorąca
uczulenie jest okropne, normalnie duszę się jak idę
no jak podsyła Ci oferty pracy z jego miasta to faktycznie ma coś w planach
szkoda że nie szłaś do domu kto wie co by się wydarzyło ale nie mieszkacie w dwóch róznych miastach więc na bank go jeszcze wyhaczysz

ja zjadłam kanapkę z serem bo Tż zjadł mi całe płatkia nie chciało mi się iść do sklepu więc poratowałam się kanapeczką
był u nas znajomy Tż i zamawialiśmy z niemiec jakiś łańcuch do roweru no i musiałam dzwonić do Niemiec i zamawiać, nie cierpię gadać z Niemcami, pisać mogę na czacie ale nie przez tel bo tak szybko zapieprzają że ledwo ich można zrozumieć no ale dałam radę
teraz pojechali do Szczecina po jakieś części do motoru więc siedzę sama i teraz załączę czaty
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości