|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
BAN stały
|
Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej
Witajcie dziewczęta po wakacjach !!!
Ufff długo mnie tu nie było, a tu widzę postępy postępy. No cóż u mnie wiele się nie zmieniło z dzisiejszym dniem mam niecałe 54 kg Więc przyznam, że robię to nie tylko dla siebie, ale też dla NIEGO :P. Podobam się taka jaka jestem, ale zawsze coś można ulepszyć ![]() To może na początek moje postanowienia? A więc: - całkowicie wyeliminuję pieczywo, mąkę, ziemniaki i słodycze(już jestem w trakcie mam 50 dniowy post. Mam takie pudełeczko w którym przechowuję słodkości- w ogóle mnie nie kusi). - zaczęłam już 6 Weidera jestem w 10 dniu. -ostatni posiłek o 17. -0 napojów gazowanych, ograniczenie kawy i herbaty -mleko i nabiał o bardzo niskiej zawartości tłuszczu -nie jem smażonego i pieczonego -wprowadzenie do diety dużej ilości owoców i warzyw -staram się być na diecie białkowej ![]() .- jeśli chodzi o ćwiczenia to na razie tylko w-f, bo mam zbyt napięty plan i nawet nie mam kiedy... Mój cel?? Pozbyć się brzuszka, bo urósł ![]() ![]() i ogólnie schudnąć.Mój cel to 50 kg na początek. Trzymajcie za mnie kciuki. Co dziennie będę zdawała relację. Całusy!!! |
|
|
|
|
#1142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej
Cytat:
moim zdaniem za duzo moze cwiczen na siebie bierzesz.? nie ma co tak rygorystycznie moze organizm ma focha .? i mimo bys chociaz caly dzien cwiczylas to by bylo to samo moze daj sobie dwa trzy dni spokoj z cwiczeniami.? ja tak mialam za duzo wszystkiego bylo a dwa dni dalam spokoj z rowerem i waga ruszyla ; **nie wiem moja teoria tylko taka i moze zle mysle ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
kurcze masz super wage ! zazdrosze NAPRAWDE!
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj moja droga Mazo
![]() miło Cię ponownie 'widzieć' ![]() niunia, to nie to, to co napisałam zaczynam od jutra, a przed wakacjami miałam dużo większy i intensywniejszy trening no nic, nie poddaję się tylko walczę dalej i dodaję ćwiczenia, zobaczymy co będzie potem
|
|
#1144 |
|
Rozeznanie
|
Paula daj przepis na te śniadaniowe placuszki
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś robiłam tak:
2łyżki otrębów pszennych 1łyżka otrębów granulowanych (z jabłkiem) 1/2łyżki zmielonego siemienia lnianego 50g jogurtu naturalnego 1 nieduże jajko (ważyło 50g) 1łyżla mąki ziemniaczanej czubek łyżeczki cynamon wszystko wymieszałam łyżką, rozgrzałam patelnię teflonową, uformowałam małe placuszki i smażyłam na średnim ogniu - dosyć długo trzeba czekać, ale cierpliwość popłaca gdy usmażyć, posmaruj po wierzchu cienko jog nat i połóż plasterki obranego jabłka -> po prostu CUDO! mnie to tak smakuje, że aż jestem zaskoczona, mama też jest zachwycona i jutro z samego rana i jej przygotuję na śniadanie
|
|
#1146 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczynki
Jak Wam idzie ?? Ja mam ostatnio nie wiele czasu, dlatego troszke mniej sie udzielam... W tym momencie waze około 55 kilo więc nie jest zle, ale szczerze mowiac nie odmawiam sobie wszystkiego jak wczesniej, tylko przeszlam na troszeczke inna taktykę... Jem zdrowiej i mniej. Np zamiast oleju- oliwa, zamiast bialego pieczywa- ciemne itd... Nie jem w nocy oczywiscie i duzo cwicze... Chcialabym do pazdziernika zawyc 52 kg... A wogole to dziwne jest to, ze z 60 do 55 kilo mi nie bylo tak ciezko schudnac... Jakos to w miarę szło, a teraz z 55 na 50 to nie wiem.. nie ma szans a juz sie dosyc dlugo męcze z tym Ciekawe czemu to tak jest u mnie... Kiedy się mierzymy Laski ??
|
|
#1147 |
|
Raczkowanie
|
Mnie najbardziej wkurza, że mam lenia jeśli chodzi o ćwiczenie. Nie mogę się zmobilizować, wkurzam się sama na siebie, ale leń mi się włączył i tyle. Postaram się to przełamać. A zważę się i pomierzę po @
Jak Wy się mobilizujecie do ćwiczenia? Macie jakieś sposoby? |
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Najbliższa sobota - ważenie i mierzenie - zarządzone!
![]() ![]() To tak jest, że na początku organizm jest w szoku i szybko lecą kg, ale potem jest zastój, trzeba cierpliwie go przeczekać i potem znowu spadają kg, tylko trochę wolniej niż wcześniej ![]() mnie trudno znowu się zmobilizować do ćwiczeń, do treningu sprzed wakacji, ale dziś zaczynam znowu -trochę zmodyfikowany o 16 zabieram się za lekcje i w ogóle wszystko co do szkoły i najpóźniej o 19 zabieram się za trening: co najmniej 1h biegu + 8'legs + 30'hh + a6w + ćwiczonka na pupę + wymachy nóg - na uda Rano wypiłam kawę, zjadłam ciasto, niestety po powrocie do domu i obiedzie skusiłam się jeszcze na jeden kawałek, a nie powinnam, bo rano jadłam, ale tak strasznie chce mi się słodkiego, jakbym byłą zaraz przed @ ![]() były też placuszki była 1 grahamka 1/2 małego kotleta mielonego (przez tatę robiony więc tylko 1/2 choć tak uwielbiam mielone jego roboty... tylko takie kaloryczne )150g makaronu jajecznego + rosół kawałek jabłka na razie tyle, zaraz idę po kawę
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie ;DD a ja slyszalam o placuszkach otrebowych./ slyszalyscie o nich.?
|
|
#1150 |
|
Rozeznanie
|
Paula ale masz ten trening
ja ledwo mam czas na sprawdzenie co tam w internecie się dzieje, od 15 ślęcze nad jednym rysunkiem bez przerwy a końca nie widać o 20 idę biegać a przedtem 8min legs i tyle..
|
|
|
#1151 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj jadłam rano ciemną bułke z sałata, szynką chudą, ogórkiem i papryka do tego czarna herbata.
Pozniej rosół z makaronem Pozniej filet z kury z lyzka ziemniakow i mizeria pozniej znowu rosół (to moje ulubione jedzenie i nie moglam sie powstrzymac ) Noi teraz planuje isc na silownie godzine ostro pocwiczyc i zjesc pozniej activie ![]() Ok to w sobote się mierzymy !!!! ![]() Az sie boje... Paula a jak z Twoją wagą ?? Leci w dół ?? :P---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- OOO Paula widze ze u Ciebie dzisiaj tez rosołek był Mniam
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
niunia,
u góry masz mój przepis na placuszki otrębowe ada, nawet nie wiesz, jak się uwijałam, aby odrobić lekcje, teraz idę myju, myju i do nauki - a wolę nie myśleć, jak przyjdzie mi więcej czasu poświęcać na a6w (ciekawe czy wytrwam ), a do tego więcej zadania, kart, spr... no ale na razie staram się to wszystko ze sobą pogodzić madziunia, jadłospis ani dobry, ani zły, sporo węgli ale nie będę analizować dokładnie, bo nie mam czasu ![]() JA: Po 1 już myślę o śniadanku ![]() Po 2 honey wybacza i rozgrzesza, bo sama szykuje się na grzeszki i chce nas przekupić, abyśmy były bardziej wyrozumiałe ![]() Po 3 idę zaraz pod prysznic, a potem ogarnąć raz jeszcze szkołę na jutro Po 4 55min biegu na bieżni (oczywiście bez przerwy, marszu itp.) = 11km + 12min = 2,5km -> droga na bieżnie i z bieżni 1 dzień a6w -> namówiłam brata, aby ze mną robił, ale stwierdziliśmy, że jesteśmy słabi ![]() 30min hh 8min ćwiczeń na nogi - zmodyfikowana wersja filmiku ćwiczenie na pupę Po 5 jak ja się za***iście czuję po tym biegu! przepraszam, za wulgaryzm, ale nawet nie wiecie, jak cudnie się czuję, tego nie da się opisać.
|
|
#1153 |
|
Raczkowanie
|
Ja żeby przełamać ten impas poszłam chociaż na 25 minut pospacerować, zawsze to lepiej niż nie zrobić nic. Pogoda beznadziejna, chce mi się dużo jeść, ale na przekór temu chcę zacząć ćwiczyć, dla lepszego samopoczucia i energii. Teraz już trochę późno na ćwiczenia, więc zaczynam od jutra. Od jutra też będę pisać co konsumuję, choć od razu mówię, że nie stosuję restrykcyjnej diety, więc możecie się nie zgadzać z moim menu.
To do jutra laski. |
|
|
|
|
#1154 |
|
Rozeznanie
|
czesc
Ja wlasnie jem na sniadanie bułke z szynką i sałata i serek wiejski z papryką i cebulką. Dobre Wogóle to jestem przed @ i tak mi się chce jeść !!!!!!!!!!!! Zawsze tak mam : ( Najgorsze jest ze w nocy nie wytrzymałam i podjadałam ![]() No coż dzisiaj się muszę już pilnować... Milego dnia
|
|
#1155 |
|
BAN stały
|
kurczę, nie mogę się zmobilizować i zacząć na maxa się odchudzać. Pierwsza częśc dnia była super, a teraz znów się obchałam jedzeniem ;/
Jak się zmobilizowac?? |
|
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
2 delicje (niecałe 100kcal) jog nat + otręby placki otrębowe 2 jabłka + nektarynka 300g ryżu + 100g jog nat + surówka z sałaty włoskiej i marchwi 70g grahamki + ok.50g tuńczyka lahau, dobrze, że chociaż się ruszasz ale bat ![]() madziunia, a co to za bułka? nie mów, że pszenniak ![]() co to za podjadanie w nocy? ![]() maza, a jak wyglądają Twoje jadłospisy? może źle je rozplanowujesz?łączenie, kolejność, wartość energetyczna? Ja wszystko zgodnie z dzisiejszym treningiem: 2dzień a6w + 3min ćwiczenia na pupę (jedno ćw.) + 30'hh + 8'legs zmodyfikowanego a jutro do tego bieg ![]() kurcze, ręka dalej piecze (użądlenie pszczoły), na szczęście mniej, ale piecze i do tego boli mnie opuchlizna ja jutro znowu o 5.30 pobudka, może trochę później, bo nie będę (chyba) robić już placuszków otrębowych ![]() w ogóle to nie wiem co wziąć na śniadanie do szkoły, bo akurat ni mam produktów ![]() ok, idę się kąpać i uczyć z matmy przepraszam, że tak ogólnikowo, ale szkoła i trening itd. to nie jest 'czasowe' połączenie
|
|
#1157 |
|
Raczkowanie
|
No to tak:
wczoraj zjadłam Activię, zupę grzybową, groch z kapustą z kromką chleba, a później n kromki chleba z masmixem i pomidorem malinowym dzisiaj na obiad to samo ( muszę to zjeść bo babcia się obrazi ) Z aktywności to byłam na zakupach, obleciałam dużo sklepów, wszędzie coś przymierzałam, chyba ze 3 godziny, wróciłam zziajana i głodna i zjadłam ten chleb z pomidorem. Dzisiaj byłam na spacerze i na razie tyle, później wychodzę wieczorem z domu jeszcze. |
|
|
|
|
#1158 |
|
Rozeznanie
|
Nie mogę patrzeć jak mi brzuch przytył masakra
Ale diety się trzymam, nie ma co, dzisiaj będę już 5 dzień biegać W sobotę idę na 18stkę więc rezygnuję z diety, ale myślę że ten jeden raz nie zaszkodzi
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Nie przeczytałam dzisiejszych postów, bo nie mam kiedy, może wieczorem spróbuję ręka, w którą użądliła mnie osa/pszczoła jest jeszcze bardziej napuchnięta, swędzi, piecze co jakiś czas, grzeje od środka i boli jutro, jeśli nie przejdzie, to wybieram się do lekarza jadłam dziś: 2 delicje 1,5 szkl mleka 0,5% + 100g otrębów granulowanych placki otrębowe gulasz z soczewicy a teraz zabieram się za lekcje i naukę pobiegałabym dziś, ale pogoda (straszny wiatr), brak odpowiedniego dresu i ręka mnie zniechęca ale jak nie bieg, to na pewno rower stacjonarny, choć wolałabym bieg...
|
|
#1160 |
|
BAN stały
|
![]() Jakoś udaje mi się zmobilizować, a więc mój dzisiejszy jadłospis I śniadanie: kawa z mlekiem 0,5 % II śniadanie: 2 jabłka Obiad: tu nie mialam za wiele czasu, bo wróciłam o 17 i nic nie było przygotowanego w domku, więc zjadłam jogurt 1,5% i jabłko Podwieczorek:--- Kolacja: serek wiejski z 2 pomidorkami A na te placuszki otrębowe chyba się skuszę rano ![]() Miłego wieczoru wszystkim !! |
|
|
|
|
#1161 |
|
Raczkowanie
|
A ja zaraz wychodzę z domu, do knajpki, pić nie zamierzam, zjem jakąś sałatkę w ramach kolacji.
MAza - nie zjadłaś nic ciepłego, to brzmi jak dieta głodowa modelek, efekt jo-jo przy czymś takim murowany, zmień to jutro koniecznie, są takie dni kiedy na nic nie ma czasu, ale na dłuższą metę to niezdrowe i skutkuje na krótko. |
|
|
|
|
#1162 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki!!
A ja się odzywam już w końcu z Polski Wakacje to był dla mnie czas okropny, chcę go wyrzucić z pamięci na zawsze. W 2 miesiące 5kg do przodu, na centymetry się to oczywiście też to przełożyło.. najstraszniejsze dla mnie jest 5cm w udzie Przytyłam na prawdę dużo, przyznam sie szczerze ze nawet nie wiem dlaczego, bo nie jadłam AŻ tak dużo, ale myślę, że to po prostu dlatego, że stało się to zaraz po zakończonej diecie. W kazdym razie to jest dla mnie nauczka. Mam wrażenie, że mam teraz najwięcej z was do schdnięcia bo aż 11kg, ale nie poddam się i to osiągnę tym razem. Bez wymówek i tłumaczenia się. Zaczynam dietę i trening wlasciwie od zaraz. Mam podać dane do tabelki czy w sobote wszystko Paula..? Ciesze sie ze tu juz jestem i ze w koncu coś ze soba zrobię Miałam dość patrzenia jak tyję.
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was
znowu kilka postów do nadrobiania, ale znowu nie dziś, bo nie ma kiedy ja dopiero teraz, bo po 18 byłam w domu, a potem robiłam mamie swoje placuszki, które jej mega smakują ![]() doszedł pulsometr, ale nie wiem czy dziś wyprubuję, bo wybrać się biegać nie mam kiedy i ogólnie nie mogę przez rękę, ale może na pare min stacjonarnego wsiądę jadłam: 2 delicje + 4wafle ryżowe (ten 4 z łakomstwa ) + niecałe 100g tuńczykaplacki z otrębów obiad szpitalny: trochę zupy + marchew z jabłkiem, ziemniaczki, pulpet sos nektarynka, 1,5jabłka + 3 małe placuszki z jog i jabłkiem + 1maca z chudym boczkiem (mięskiem), prawie kwaszonym ogórkiem, jog nat i ketchupem no właśnie, po 2 lekcjach zwolniłam się i poszłam do szpitala, miałam pobieraną krew, zastrzyk w to miejsce, mocz do badań i kroplówkę ![]() wynik badań dostanę za +/- tydzień nie było to wszystko przyjemne, teraz jeszcze ręka jest spuchnięta, swędzi i boli, ale już nieco mniej, wczoraj w nocy nieźle się męczyłam, mam nadzieję, że dziś już pośpię spokojnie a teraz siadam do lekcji, a potem: a6w + ćw. na pupę + 8'legs + może stacjonarny no i! dziś pani w szpitalu mnie ważyła i podała 56kg przepraszam, że nie odpisuję na Wasze posty tylko napisałam o sobie, ale niestety nie mam teraz czasu, aby to poczytać
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1164 |
|
BAN stały
|
Hej dziewczęta!!
A więc moje dzisiejsze menu: I śniadanie: 5 placuszków z dżemem porzeczkowym+kawa II śniadanie: 2 jabłka+ jogurt brzoskwiniowy podwieczorek: 4 placuszki otrębowe kolacja: kanapka cieniutko posmarowana masełkiem i dżemem ![]() Obiad mnie znów ominął, bo wróciłam stosunkowo późno ... ![]() Ale postaram się jutro coś ze sobą wziąźć lepszego na obiad Dobranoc !! |
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja teraz na chwilkę, powiedzieć Dzień dobry/wieczór, idę biegać, potem a6w, hh, ćwiczenia, a później wieczorkiem, po treningu zajrzę tu, wszystko przeczytam i odpowiem na każde pytanie także do zobaczyska Niunie
|
|
#1166 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
U mnie dzisiaj w miarę, tylko coś mnie wzięło bo gardło cos zaczyna boleć i głowa boli ;(( Paula, muszę Ci powiedzieć, że uzależniłam się od tych Twoich placuszków / Wcinam je codziennie na śniadanie z jogurtem truskawkowym 1,5% pyychotka!!Ok, moje menu: I śniadanie: wcześniej wspomniane placzuszki z jogurtem II śniadanie: kanapka: bułka pełnoziarnista, z wędlinką drobiową, listkiem sałaty i papryką Obiad: 1/2 małego kotleta schabowego (mama mnie zmusiła ![]() ) + pomidorekPodwieczorek:- Kolacja: Znów przepyszne placuszki+ kawa rozpuszczalna z mlekiem, bez cukru. Wiem, że na kawę trochę za późno, ale mam parę rzeczy do zrobienia i kładę się dzisiaj dość późno, więc wolałabym nie zasypiać przed monitorem :P A jak tam u Was?? |
|
|
|
|
|
#1167 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
A więc zabieram się do roboty!
![]() Cytat:
ile tego zjadłaś, bo jakoś tak skromnie choć zupa grzybowa i groch kaloryczne są więc pewnie nie było tak źle, a Ty uważasz na to, aby jeść odpowiednią ilość kcal więc jestem w miarę spokojna ![]() Cytat:
znam to uczucie, bo mnie na wakacjach też się przytyło i to w każdej części ciała, a zrzucić to jest tera problem, ale się nie poddaję ![]() Cytat:
kolor czerwony! Cytat:
![]() brzmi jak dieta głodówkowa i masz 100% racji, ale Maza nie jada tak codziennie Cytat:
![]() stęskniłam się ![]() pocieszę Cię... 5kg w 2miesiące... ja przytyłam 6kg w 1 miesiąc więc nie jest tak źle z Tobą ![]() dane do tabelki jutro Cytat:
![]() Cytat:
musisz być zdrowa moja Kochaniutka dziś nie, bo nie miałam czasu zrobić ich na śniadanie, a później staram się już ich nie jeść lepiej, abyś jadła białka na kolację, niż węgle no i moja mama również jest nimi zachwycona, wczoraj nawet robiłam jej na kolację ![]() ja dziś: Iśn 1 cukierek mleczny z nadzienie toffi (Mieszko), kawa ze śmietanką w proszku 1/2łyżeczki + cynamon + 150g jog naturalnego +60g otrębów granulowanych z żurawina + niecałe 10g zmielonego siemienia lnianego IIśn duże, a raczej ogromne jabłko + na następnej przerwie 70g bułka grahamka + twaróg chudy biały (niedużo go) IIIśn kokosanka Obiad: kilka śliwek, kilka 'kulek winogrona, 4domowe brzoskwinki + cukierek ww + gulasz z soczewicy Podwieczorek: 2 orzechy włoskie Kolacji brak, a podwieczorek tylko (a możne i aż) 2 orzechy włoskie, ponieważ szłam na trening i więcej jeść nie mogłam, bo nie dałabym rady biegać i ćwiczyć wykorzystałam i przetestowałam dziś swój pulsometr ![]() mój trening: 13,5 km w 1h 04' => w tym w 52min 11km 9'legs + ćw na pupę 5 dzień a6w 30' hh mój pulsometr pokazał, iż podczas biegu spaliłam 950kcal a przez 2h22' = 1500kcal w tym był cały trening + przerwy pomiędzy jednym a drugim ![]() wiecie, ile może mieć kcal taka sklepowa kokosanka? ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- P.S. mierzenie i ważenie jutro - koniecznie! w razie W pozostawiam link do tabeli, zasad i zestawienia wymiarów: https://spreadsheets.google.com/ccc?...MVlhYX0E&hl=pl
|
|
|
#1168 |
|
Rozeznanie
|
Powiem jedno.. zważylam się dziś i prytyłam przez wakacje 4 kg !!!!!!!!!!!!! Masakra jakaś eh zmieniam plany co do jutrzeszej 8nastki, będę się pilnować.. Załamana jestem.
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh... nie zamierzam się poddawać i zarzucać diety oraz ćwiczeń, ale trochę smutno i przykro się robi, gdy widzi się coś takiego:
waga 56kg biust: 89 // 0 zmian talia: 70 // + 1cm od ostatniego mierzenia brzuch: 83 // + 3cm biodra: 90 // + 1cm tyłek: 96 // + 1cm udo: 55 // -1cm łydka: 36 // +1cm ... nie wiem, nie rozumiem... czyżby była przed @ bo aż mi się wierzyć nie chce, że wymiary mi rosną! ehhh... nie wiem, kalendarzyk mówi, iż 19dni temu miałam @, ale ostatnio moje cykle się zmniejszyły do tej liczby i już nie wiem... tak czy siak, żeby wymiary tak rosły, skoro mnie nawet podczas @ spadały, jeśli trzymałam się diety i ćwiczeń? ehhh... przykro troszkę ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Iśn. kawa z cynamonem i śmietanką 3 mace+ 100g twarogu = 220kcal jabłko 130g = no właśnie, ile kcal? bo różnie różne tabele pokazują ![]() 50g jog nat + 30g otrąb gran = 125kca ilew waży podało, że w 75g bez skórki i nasienia ma 35kcal
|
|
#1170 |
|
BAN stały
|
Paula placuszki robię tak:
2 łyżki otrąb pszennych 2 łyżki otrąb granulowanych trochę mleka 1,5 % , tak żeby się ładnie wymieszało I to całe wszystko, mąkę sobie odpuściłam z wiadomych przyczyn. Dżem odstawię, ale na II śniadanie mam ochotę na ciasteczka owsiane ![]() Moje śniadanie: herbatka miętowa, serek wiejski+ pomidor Narazie tyle, wysprzątałam całe mieszkanie, zaraz gonię po pieczywo, ale to dla rodziny- nie dla mnie. I wiecie co?? Odzwyczaiłam się od ziemniaków, nie lubię ich ! Wczoraj mama zrobiła na obiad krążki ziemniaczane na patelni to nawet patrzeć na nie nie mogłam :P Miłego dnia ![]() PS. Paula dzięki za pomoc, w moim albumie jest zdjęcie specjalnie dla Ciebie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

; **

ja ledwo mam czas na sprawdzenie co tam w internecie się dzieje, od 15 ślęcze nad jednym rysunkiem bez przerwy a końca nie widać
), a do tego więcej zadania, kart, spr... no ale na razie staram się to wszystko ze sobą pogodzić 

znam to uczucie, bo mnie na wakacjach też się przytyło i to w każdej części ciała, a zrzucić to jest tera problem, ale się nie poddaję 
a gdzie śniadanie? no chyba nie chcesz mi powiedzieć, że to ta kawa nim jest?