|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Dziewczyny uciekam, musze sie uczyc na sobotnie egzaminy a tak potwornie mi sie nie chce, dlatego muszę się zmusić. Do jutra!!!!
#1142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- A ja bylam taka zachwycona lakierami Avon nailwear pro, ale odkiedy mam dwa jasne kolory moje zdanie na ich temat sie zmienia na gorsze.
![]() |
#1143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale na skórki działa bardzo dobrze ![]() Cytat:
![]() Co do sklepów i pamiątek: podejrzeweam, że wrócę z Londynu szybciej niż polecę ![]()
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
a moze Orlica sie skusi?
http://www.youtube.com/watch?v=OO3NO...eature=related ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
Jednak z Avonu nie zamówiłam nic
![]() ![]() Lecę oglądać ten filmik o paznokciach, wyglądają interesująco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zadomowienie
|
Witam po przerwie
![]() Po pierwsze chcę powiedzieć, że obronę mam za sobą. ![]() Witam też nowe odwykowiczki: Jaryshkę, Khloe, Joplin. ![]() Gratuluję Orlicy i Hosence blogów, zaglądam i z chęcią czytam. ![]() Widzę, że zdarzyły się dwa wypadki w ciągu kilku dni... Zetafonku, Orlico, dobrze że nic się Wam nie stało... ![]() Hosenko za wyjazd trzymam kciuki, tylko zaglądaj do nas koniecznie. ![]() No i dziękuję dziewczyny za wsparcie. Nosek, Cuciola, Shpilcia, Zetafon, Gani, Koshatka, Hosenka, Księżniczka, Nusia... dzięki bo to wiele znaczy. ![]() ![]() ![]() Wszystkie stresy z ostatniego czasu spowodowały, że mam praktycznie odwyk absolutny. Kupiłam tylko lakier do paznokci za 3,79 i nic poza tym. Jakoś nie ciągnie mnie do kosmetyków, byłam nawet ostatnio w SuperPharm i Rossmanie, ale nic nie kupiłam poza tym lakierem. Jak mi się coś nie układa, to kosmetyki nie dają żadnej radości.
#1150 | ||||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() pamiętacie mnie jeszcze?? ![]() nie miałam ostatnio czasu na siedzenie przy kompie i na złe mi to nie wyszło ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1151 | ||
Zakorzenienie
|
Matko te filmiki z lakierami boskie! Moze się kiedyś pobawię.
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#1152 | |
Zakorzenienie
|
a pamiętacie moją sukienkę??
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
![]() mi też się te filmy podobają ![]()
![]() |
#1153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ide do wanny bo juz nie moge tylko czytac i czytac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
A ja pomalowalam paznokcie slicznym fioletem Essence, niedoróbki poprawilam korektorek w pisaku Essence no i idę spać. Dobranoc!
#1155 |
Zakorzenienie
|
carrola, gratulacje
![]() ![]() ![]() nynka, jasne że pamiętamy ![]() Te filmiki faktycznie super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
carolla gratuluję obrony
![]() ![]() filmik o zdobieniu paznokci naprawdę ciekawy,jak bedzie mi sie kiedys bardzo nudzic to sama sobie zrobie.
#1157 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za gratulacje
![]() ![]()
#1158 |
Zakorzenienie
|
Zgadza się
![]() ![]() Znów szturmowałam dziś kwiaciarnie i wreszcie znalazłam odpowiednią florystkę ![]() ![]() ![]() Ma piękne ustrojenia samochodów. Zgadniejcie co mnie najbardziej zachwyciło ![]() ![]() ![]() ![]() Do tego liczy bardzo tanio ![]() ![]() ![]() Jeszczę się Wam pochwalę sukcesem pedagogicznym ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Carrola gratuluję ![]() ![]() A w ogóle to nikt się nie cieszy z moich butów ślubnych? Ani nikt nie krzyczy za cienie? Nie słuchacie mnie już? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2010-06-22 o 00:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |
Zakorzenienie
|
Gratulacje obrony
![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj zużyłam 3 próbki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeżeli tylko Ty się starasz to chyba lepiej odpuścić. Na jednostronnym zaangażowaniu trwałego związku nie zbudujesz. ![]() Z trudem. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1161 |
Konto usunięte
|
Witajcie, dziewczyny. Znów trochę mnie nie było, ale w zasadzie nie miałam co pisać. Przynajmniej jeśli chodzi o kwestię merytoryczną tego wątku.
![]() Jeśli chodzi o pozostałe sprawy, to oddałam ostateczną wersję pracy promotorce, recenzentce i pani z dziekanatu, ale oczywiście znalazłam jeszcze tysiąc literówek i tym podobnych pierdół i na szybciora wprowadzałam zmiany... ![]() ![]() Zaszalałam też i zrobiłam sobie żelowe paznokcie u stóp. Nie znoszę malować paznokci u stóp (malowałam zwykle frencha), ale nie znoszę też mieć niepomalowanych. Jako że lakiery szybko mi się ścierały, a paznokcie u stóp rosną mi wolniutko - zdecydowałam się. Póki co jestem b.zadowolona. ![]() Na 12.00 idę do fryzjera. I mam dylemat, czy zaszaleć z grzywką, czy nie... Chyba zaszaleję. Włosy rosną mi niesamowicie szybko, więc po kilku miesiącach, jeśli mi się nie spodoba, to po grzywce nie będzie ani śladu. Poza tym zawsze mogę ją podpinać - do góry, albo na bok. cuciola: Wytrzymaj jeszcze trochę, to ostatnia prosta. A później Ty będziesz opijać wakacje i zdane egzaminy. ![]() carrola: Gratuluję obrony i ładnej oceny dyplomowej! ![]() Hosenko: Od przybytku głowa nie boli, jak widzę. ![]() Orlico: Strasznie współczuję wypadku. Mam nadzieję, że mama szybko się uspokoi i nie będzie miała awersji do prowadzenia. No i że ubezpieczalnie szybko uwiną się z naprawą szkody. |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Konto usunięte
|
Ostro się wpieniłam... Tę odżywkę do włosów malinową co kupiłam po terminie postawiłam na wannie, żeby wszyscy używali, skoro przeterminowana. I nagle wczoraj w ciągu jednego wieczora zniknęło ok. 300ml z 400ml. Zdążyłam jej użyć dokładnie RAZ. Nikt się nie chce przyznać, co się stało, a jak znam życie, to któraś z moich siostrzyczek sobie gdzieś odlała. No szczyt bezczelności dla mnie
![]() (Na blogu 4 lakiery, chcecie któryś konkretny na paznokciach?) |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20167599]Ostro się wpieniłam... Tę odżywkę do włosów malinową co kupiłam po terminie postawiłam na wannie, żeby wszyscy używali, skoro przeterminowana. I nagle wczoraj w ciągu jednego wieczora zniknęło ok. 300ml z 400ml. Zdążyłam jej użyć dokładnie RAZ. Nikt się nie chce przyznać, co się stało, a jak znam życie, to któraś z moich siostrzyczek sobie gdzieś odlała. No szczyt bezczelności dla mnie
![]() (Na blogu 4 lakiery, chcecie któryś konkretny na paznokciach?)[/QUOTE] Głosuję na Rave ![]() ![]() Podbierania cichaczem również nie lubię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Konto usunięte
|
Podbieranie to na jedno użycie, a to już dla mnie jest właściwie kradzież, jak znika mi nagle 75% całego wielkiego opakowania
![]() Gani, akurat z tych 4 Rave jest u mnie na czwartym miejscu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja już po weselu! Było całkiem fajnie, wkleję zaraz zdj. mojej fryzury w albumie (zet ![]() carrola gratuluję obrony! ![]() Gratuluję wszystkim zużyć! Ja wczoraj zużyłam 400ml żelu Johnson's Baby bedtime ![]() za to czerwiec nie jest zbyt udany jeżeli chodzi o zakupy- przybyło mi aż 11 kosmetyków(jeszcze dojdą 2 z Avonu), wydałam na nie 129,55 ![]() W lipcu muszę się bardziej postarać.
#1166 |
lipiec na maksa!!! :)
|
ja wczoraj przez manię lakierową
![]() ![]() ![]() w czwartek robię zdjęcia całemu zbiorowi ![]()
![]() |
#1167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja naczytałam się tu o lakierach i wczoraj kupiłam też lakier ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;20166115]Witajcie, dziewczyny. Znów trochę mnie nie było, ale w zasadzie nie miałam co pisać. Przynajmniej jeśli chodzi o kwestię merytoryczną tego wątku.
![]() Jeśli chodzi o pozostałe sprawy, to oddałam ostateczną wersję pracy promotorce, recenzentce i pani z dziekanatu, ale oczywiście znalazłam jeszcze tysiąc literówek i tym podobnych pierdół i na szybciora wprowadzałam zmiany... ![]() ![]() Zaszalałam też i zrobiłam sobie żelowe paznokcie u stóp. Nie znoszę malować paznokci u stóp (malowałam zwykle frencha), ale nie znoszę też mieć niepomalowanych. Jako że lakiery szybko mi się ścierały, a paznokcie u stóp rosną mi wolniutko - zdecydowałam się. Póki co jestem b.zadowolona. ![]() Na 12.00 idę do fryzjera. I mam dylemat, czy zaszaleć z grzywką, czy nie... Chyba zaszaleję. Włosy rosną mi niesamowicie szybko, więc po kilku miesiącach, jeśli mi się nie spodoba, to po grzywce nie będzie ani śladu. Poza tym zawsze mogę ją podpinać - do góry, albo na bok. [/QUOTE] Daj znac jak tam fryzjer. Cytat:
Dziewczyny ja mam wrazenie ze my sie ostatnio napędzamy wzajemnie na zakupy zamiast odwrotnie... Mam jeszcze takie glupie pytanie do posiadaczek karty mbanku z delfinem: którą stroną ja się wklada do wplatomatu? ![]()
![]() |
#1169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: O ile mnie pamięć nie myli to w tym którego czasem używam wkłada się delfinem do góry a nazwisko jest po lewej stronie.
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2010-06-22 o 11:21 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Konto usunięte
|
Przyszły dziś do mnie wygrane kosmetyki Veet, ale nie wiem, czy je sobie zatrzymam. Krem do depilacji jeden mam, a plastrów się trochę boję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.