![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co u nas, czyli ploty, ploteczki :)
Bossy, wiem o czym mowisz z tą kasą
![]() ![]() ![]() Ja mam troche ciuchow, ale przez ostatnie pol roku kupowalam 1/10 mniej niz zwykle, wiec doskwiera mi brak najnowszych trendow w szafie (choc jakies pojedyncze sztuki sa) - kiedys bylo tak, ze jak tylko pojawialy sie nowe kolekcje, to rzucalam sie na nie kupujac cała garderobe na nowy sezon. Nie pokaze wam tej kurtki, bo mam beznadziejne swiatlo w domu i w zaden sposob nie da sie jej uchwycic ![]() Kupiłam tez ostatnio sweter cieply, z HM szary z warkoczem przy dekolcie w ksztalcie V. Calkiem spoko, cieplutki, gryzon oczywiscie, ale taki dluzszy, szerszy, mniam mniam ![]() Robilam rekonesans cenowy w superpharmie i znowu doszlam do wniosku, ze to bardzo drogi sklep i apteka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
Ja mam militarny, granatowy z HM, kupiony 2 lata temu. Chciałam się go pozbyć, ale combat style znowu jest w modzie. Ma wcięcie w talii, jest dwurzędowy, z tyłu patka, tylko wkurza mnie kołnierz - nie ma stójki, niestety, tylko 2 klapy z dużym dekoltem, co wymaga kreatywnego podejścia w kwestii szala. I płaszcz jest raczej na "teraz" wg mnie.
Mam tez drugi a'la militarny, szary w jodełkę. Jest z "drogiej" firmy, ale tak nie wygląda - oprócz logomanii na blaszkach i guzikach, ma pasek materiałowy. Ten chyba poleci na allegro... A na zimę mam stary, wysłużony puchowy płaszcz z Mango, który uwielbiam, mimo, że wyglądam w nim raczej jak parówka ![]() Chciałabym coś bardziej eleganckiego, ale na razie może zbastuję... Przydałby mi się jakiś kobiecy akcent na zimę do moich militarno-oficerkowo-muszkieterkowych klimatów. W ogóle w sb zrobiłysmy napad z koleżanką na C&A i powiem Wam, że jak zazwyczaj omijam ten sklep, to tym razem udało mi się znaleźć kilka ciekawych pozycji (dzianina) w super cenach - np 50-60 zł. W sam raz dla bezrobotnych ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ Edytowane przez Jula Czas edycji: 2010-10-19 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
brrr ja omijam C&A, bo bylam tam miliony razy z przyjaciolka (to jej ulubiony sklep), i nigdy nic nie znalazlam, moze procz basiców, tanie i dosc dobre.
ja nie jestem strojnisia elegantnisia, wiec na jesien/zime mam: kurtke na deske, kurtke krótką czarna z kapturem z miskiem, kurtko plaszczyk dluzszy z kapturem, plaszczyk elegancki w melanż na teraz plaszczyk szary jednorzedowy z HM elegancki plaszczyko kurtka z dzisiaj militarna mozna by rzec plaszczyk przed kolano sliski, typowy na zime, z kapturem, na pol elegancko lub sportowo krotka kurtka ala skóra na zime, z kolniezem futerkoowym plaszczyk 2 rzedowy brudny niebieski z paskiem plaszczyko trencz czarny tez chyba 2rzedowy i to chyba tyle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Raczkowanie
|
pumka i pozostałe wizażanki, które coś znalazły - gratuluję pracy
![]() założyłam wreszcie konto na All ... zrobiłam zukupik dla mamy ![]() wiem dlaczego tak się wzbraniałam przed All ... jest tam tyllle rzeczy od których dzieli mnie tylko niewinny gest myszą na button "Kupuję" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nic nie kupowałam na All. Za to mój TŻ się wkręcił i namiętnie licytuje...
Chciałabym coś wystawić tylko nie wiem jak ![]() ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
Dzieki Delicja
![]() Moj tz namietnie od wielu lat korzysta tylko z allegro, sprzedaje i kupuje i mnie nic w sklepie nie pozwala kupic, bo a nuz na allegro taniej. To jakas obsesja. Ja korzystam raz w miesiacu, moze czesciej cos kupujac, nie sprzedaje, bo nie mam co ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
A my z mężem wystawiamy i kupujemy na All.
Oczywiście nie cały czas, ale dość często.
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
My też wystawiamy różne niepotrzebne rzeczy, zawsze to parę groszy wpadnie.
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam te gołąbki...bardzo dobre i mało roboty.
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
To z tego z woreczka?
![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
Aha, to bardzo fajnie, ze dobre, tez sprobuje i zablysne hehe.
Dziecko moje wrocilo do domu, od razu lepiej i zabawniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
śpicie jeszcze ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
A ja walczę z internetem. Od dwóch tyg. mam problemy. Wszystko przez cholerny ruter, od kiedy go mamy, internet w moim kompie pojawia się i znika. Najchętniej bym to dziadostwo wywaliła przez okno!!!
Nie, nie śpimy ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
Konto usunięte
|
Jula jak tam angielski? Udany?
Ja dzisiaj łazanki na obiad robię, więc zaraz zamknę się na jakieś dwie godziny w kuchni. Bo nigdy tego nie robiłam, więc trochę zabawy będę miała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
A c z tym routerem jest nie tak ? Moze tracisz sygnal jesli masz neta bezprzewodowego, moze musisz pogrzebac w ustawieniach albo najprosciej poruszac antenka (jesli ją masz).
łazanki mniam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
Danaee, angielski ok, z tym, że jest dużo osób i jak rozmawiamy w parach to jest głośno. Mam zajęcia w systemie tandem, czyli raz pl lektor, raz native. Dziś mam zajęcia z native'em, zobaczymy jak będzie.
Nie wiem co jest z ruterem, wypięłam go i teraz tylko ja na swoim kompie mam net, na drugim kompie nie ma. Nie będę się z tym pałować, od 2 dni mam problemy i nie wysyłam cv przez to.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ Edytowane przez Jula Czas edycji: 2010-10-20 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
no jak go wypielas to nie bedziesz miec na drugim kompie neta
![]() ide na sniadanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Baby!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Konto usunięte
|
Łazanki zrobione
![]() Dopiero jak się ciasto suszyło do łazanek, to mnie współlokatorka oświeciła, że można kupić taki makaron ![]() ![]() Spróbuję pewnie za jakieś 3 godzinki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, wiecie, że są na pracuj.pl wirtualne targi pracy teraz? Korzystacie? Ja podczytuję, czasem są fajne artykuły.
Co do jedzenia do mam zamiar zrobić dziś coś z krewetkami koktajlowymi. Myślałam o cebulce, papryce, pomidorku, do tego krewetki i pikantna pasta, zrobiona przez mamę chłopaka Siostry ![]() Dziewczyny, które korzystają z All - jak wysyłacie paczkę do klienta? Kurierem czy pocztą zwykłą?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
Jula, co do targów - nie bylam i nie korzystalam, ale ostatnio widzialam takie na monsterpolska i dosyc fajne byly.
Co do krewetek - sprobuj z cukinia, sa wysmienite, nie trzeba sie produkowac, wiec taka "wprawna" kucharka jak Ty na pewno tego dania nie zepsuje ![]() U mnie dzis pewnie kotlecior schabowy dla chlopa, a ja polece do Lidla po produkty z Grecji. Kupilam juz szpinakowe pierozki, boze, jakie one boskie, jade dokupic jeszcze jedna paczke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze wysyłam pocztą zwykłą.
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
my roznie. czasem kurierem a czasem poczta, jak kto sobie zyczy.
byłam w lidlu i znowu przesadzilam z zakupami.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
ale mnie &^%$ tż wkurzyl!! jezu, zabiłabym go w tej chwili !!!!!
edit. poniosło mnie :P Edytowane przez pumas Czas edycji: 2010-10-20 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
Hahahaha, Pumas
![]() To bardzo interesujące!? Czy TŻ żyje?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
Zyje zyje, ale mnie zdenerwował i o dziwo do teraz sie nie odzywamy, choc schowałam dume do kieszeni i zrobilam pierwszy krok do porozumienia. Dziecinny jest, nie dorosl do wspolnego zycia, to widac za kazdym razem, jak jest jakies nieporozumienie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Raczkowanie
|
Pumas pewnie wygrał z Tobą na ps3 - znam ten ból :| :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
haha nie nie, to ja akurat zwykle wygrywam, on nie lubi grac :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Heh, Pumas. Daj TŻ'towi szansę, może będzie lepiej
![]() Co do mojego TŻ'ta - widujemy się coraz rzadziej. ale nie wpływa to gorzej na relacje. Czuję się lepiej, gdy mam więcej przestrzeni. W ogóle TŻ ma teraz nowy projekt w pracy, nowego, zagranicznego klienta i jest tym zajarany niesamowicie ![]() Ja wczoraj zrobiłam na obiad te krewetki o których pisałam, z bardzo pikantnym sosem i powiem Wam, że były przepyszne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.