|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Bambusiu
![]() a moje nazwisko ma 3 litery a jak przyjmę od P. to będzie 4 litery, więc wszędzie się zmieszczę z danymi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oby poprawiny się udały ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
śliczna Tosieńka u nas też |
||||
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2
Cytat:
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
już się nie mogę doczekać
![]() idę kończyć obiad i będziemy jeść do później
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
idę zrobić sobie herbatkę i placka weselnego zjeść
|
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() smacznego! --- a my zaraz znikamy do znajomych... gdyby nie to, że koleżanka wisi mi kasę za kosmetyki, a mnie gonią terminy to pewnie byśmy dziś odpuścili spotkanie, bo taki leniwy dzień... ![]() pa |
|
|
|
|
#1149 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Musti szkoda, że siostrze się tak trafiło ![]() byłam dziś z teściową oglądać tą salę co ktoś tam jej polecił.. porażka straszna jutro TŻ dzwoni do super sali więc trzymajcie baardzo mocno kciuki aby nasz termin był wolny jestem nawet w stanie w ciemno zarezerwować termin tam dziś wymyśliłam sposób aby kot nie zleciał mi z parapetu, założyłam jej szelki a smycz przywiązałam do klamki, że po parapecie poruszała się swobodnie, a w razie gdyby spadła to zatrzymałaby się na szelkach, ale nie spadła i dostałam dziś wyprawkę z whiskasa
|
|||
|
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
co do nas to byla mala sprzeczka, ale juz jest dobrze dostalam rano kwiatki, ktore juz kiedys dostalam (w doniczce) a ze nie mial przy sobie innych i u mnie spal przyniosl tamte. Tz stwierdzil ze chce miec dziecko(teraz) i troche nie liczyl sie z moim zdaniem, nie bede wdawac sie w szczegoly. Ale juz sobie wszystko wyjasnilismy.
Potterka Ty mnie nie opuszczaj wkoncu to 2 lipiec to prawie jak czerwiec
|
|
|
|
#1152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre Cytat:
oczywiście po tych słowach mu nagadałam Możę tez oglądaliście ten film i był w nim jakiś przekaz podprogowy i wszyscy faceci odczuwali instynkt Powiedz mu, że do ślubu musi wytrzymać Bo Ty w 9 miesiącu nie będziesz się na weselu męczyła
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-07-18 o 15:49 |
||
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
natalontko też tak pomyślałam, że to prawie czerwiec i jeśli tylko znajdę pasującą mi salę i wolny ten termin to biorę bez zastanowienia
a co do dzieci.. jak ja ostatnio wspomniałam, że za ropk to już dziecko zamierzam mieć to jak TZ sie oburzył że on sie bawić będzie a nie dziecko.. już ja mu pokaze wczoraj mieliśmy małą poważną rozmowę, TZ się trochę upił i tylko pod wpływem % wylewa mi swoje żale już mu powiedziałam, że ja w jeo głowie nie siedzę i nie wiem jak on odbiera pewne sprawy, że musi częściej ze mną rozmawiać a nie jak sie wszystko skumuluje i wybuchnie.. no i miał trochę racji co do wychodzenia gdzieś z kolegami i %, powiedziałam mu że muszę się przespać z tym co mi powiedział i wymyślić jakiś sposób żebyśmy oboje byli zadowoleni, bo ja niestety mam manie kontrolowania (TŻ się w sumie przyzwyczaił) i muszę postarać się to zmienić bo wtedy prośba TŻa będzie nie do spełnienia.. wogóle wywalił że teraz ten obecny problem jest ważniejszy od szukania sali, ale tą dzisiejszą chciał oglądać to nie wiem czy mysli tak poważnie czy powiedział tak abym szybciej sobie to przemyślała...
|
|
|
|
#1154 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
oj brzmi interesujaca Cytat:
wielkie gratulacje i trzymam kciuki Cytat:
ze weekend się udał i spotkanie z koleżanką i zakupy super ah i tego jeziorka nadal zazdraszczam![]() remont łazienki to cięzka sprawa zreszta jak kazdy remont ale dobrze ze masz dokogo się przeniesc na ten czas ![]() Cytat:
za jutrzejsza dwójkę z przoduCytat:
super ze daliscie rade podziwiam bo upał sie dawał nam wszystkim we znaki
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
isabele a znalazłaś już tę etolkę?? bo swego czasu szukałaś
![]() T'ai u mnie też jest remont łazienki zapomniałam ale u mnie tylko tata przerabia prysznicw piątek rozwalił stary (został tylko brodzik), wczoraj jak mnie nie było dobudował ściankę z jednej strony, którą obłoży płytkami, a w środku prysznica będzie lustro i z dwóch stron będą ściany z ciemnego szkła, jak skończy to wam pokażę
|
|
|
|
#1156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bede szukac jak juz znajde suknie albo w trakcie szukania sukni
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
ja też zmykam do T.
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
ale przezywacie z tym lipcem
![]() maly byl, ale sie dzis do mnie tulil, slodziak natalontko dla TŻ za kwiatki![]() moj tez mi o dzieciach mowi....ze razem bedziemy pod namiot jezdzic i z emoze juz za 2 lata pojedziemy w trojke![]() hejo Bambusiu ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- ja juz tesknie za M. ![]() ciagle mi go malo teraz,no
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poka ![]() widzę, że u nas na wątku tak jak u PM2009 dużo dzieci się pojawi ja wyląduję pewnie gdzies na końcu listy
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-07-18 o 17:31 |
|
|
|
|
#1161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1162 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
supero ![]() Cytat:
![]() różnie moze ię trafić, czy to lipiec czy maj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mówisz ![]() Tż mi patrzy na kompa to Wam czegoś nie napiszę, musicie poczekać oko? Edytowane przez sweetieSS Czas edycji: 2010-07-18 o 18:10 |
||||
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
ojoj wiesz co chyba aż tak zimno nie będzie bo ta etolka wygląda na grubiutką
ale w sumie w kościołach jest chłodniej zawsze
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten temat byl juz w srode, zanim pojechalam i widze,ze nadal jest walkowany ![]() coz to nam chcesz powiedziec kolezanko?? ![]() poczekamy ![]() ale m isie fejs zapuscil |
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
to co ona nam zawsze wmawia ciąża jesteś w ciążżży
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
wcale nie ciąża, nie kracz
![]() ee to nic takiego chciałam się pochwalić, że dziś pierwszy chłodniejszy wieczór, więc liczę na coś mam głoda
|
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
![]() nasze koty maja deske pod oknem w kuchni, po ktorej schodza z parapetu i wchodza ![]() myslisz? ![]() Mikowi upaly niestraszne
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2010-07-19 o 17:16 |
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na mnie upaly sprzyjajaco dzialaly, jesli o to chodzi to mamy limit wyczerpany na 5 lat
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
same zboczuchy tutaj
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

- ale z drugiej strony żal mi siostry bo starała sie i wszystko wyszło do doopy...
złośliwosć rzeczy martwych i pogoda.... 
oby poprawiny się udały 

jestem nawet w stanie w ciemno zarezerwować termin tam 

oczywiście po tych słowach mu nagadałam
już mu powiedziałam, że ja w jeo głowie nie siedzę i nie wiem jak on odbiera pewne sprawy, że musi częściej ze mną rozmawiać a nie jak sie wszystko skumuluje i wybuchnie.. no i miał trochę racji co do wychodzenia gdzieś z kolegami i %, powiedziałam mu że muszę się przespać z tym co mi powiedział i wymyślić jakiś sposób żebyśmy oboje byli zadowoleni, bo ja niestety mam manie kontrolowania (TŻ się w sumie przyzwyczaił) i muszę postarać się to zmienić bo wtedy prośba TŻa będzie nie do spełnienia.. wogóle wywalił że teraz ten obecny problem jest ważniejszy od szukania sali, ale tą dzisiejszą chciał oglądać to nie wiem czy mysli tak poważnie czy powiedział tak abym szybciej sobie to przemyślała...

poka