|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
prawdę mówiąc na dzień dzisiejszy skłaniam się bardziej ku jego propozycji ![]() chociaż patrząc na Unholly to wcale bym się zdziwiła Cytat:
![]() Cytat:
wiem, coraz więcej słyszę opinii, ze nie jest wcale tak różowo pewnie centralna Polska (Toruń, Bydgoszcz), ale na pewno nie Wa-wa, chociaż pewnie nigdy nie mów nigdy ![]() ależ Ty ostatnio rozmowna
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
|
#1143 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my tez miałysmy raz taka noc, na poczatku tyg ale poki co sie nie powtorzyła, ja jej juz nawet ibufen wtedy dałam, bo juz nie wiedziałam co jest, a miałam wrazenie ze brzuszek ma tawrdszy niz zwykle no i te zabki.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale on tak sam od siebie czy mu kazałas (zleciłas) ![]() pokaże, obiecuje Cytat:
) i nie zauważyłam zeby krucho z kasa u nich było a jeszcze przy dodatkowej specjalizacji.....ide pracowac bo nic jeszcze dzis nie zrobilam papa
|
|
#1144 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
potem wlaczyl sie maruder i juz tylko na rekach wiec koniec zakupow ![]() a teraz to przewaznie z malzem jezdze bo nie mam z kim.......mala nie chce juz siedziec w wozku tylko na rekach albo po nozkach dreptac a dziekuje nawet sie wyspalam ![]() mala zbudzila sie jakos po polnocy i spala z nami , potem kolo 5 znowu sie krecila cos tam pogadala i dalej zasnela ale dzisiaj od rana daje mi popalic wszystko jest beeee ![]() u nas podobnie.....zgadaly sie nasze maluszki czy co ![]() a jak Macius sie czuje? ale chyba ok skoro rozrabia i mame wykancza no sama w szoku jestem ze tyle slowek juz umie , rozumie co sie do niej mowi , wszystko powtarza co jej powiem oczywiscie po swojemu ale ja rozumiem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a tak wogole to czesc
|
|
#1145 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
jakos tak czuje sie "poza" ostatnio
jade do miasta
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1147 |
|
Rozeznanie
|
siemka z rana
ja z ineczka czarną..... powiem wam ze mam dzis i w pon wolne to troszkę odpocznę.... |
|
|
|
#1148 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Przy Twojej wadze 0,5 kg to sporo (toż to 1%)Cytat:
![]() Żartowałam z tą Warszawą. A jakąś rodzinę macie w tych miejscowościach?
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
małż ma daleką rodzinę w Toruniu, ale generalnie nie idę obejrzeć Ostry Dyżur, bo potem prasowanie i koszmarny dzień w pracy mnie czeka
|
|
|
#1150 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u nas pięknie
|
|
|
|
|
#1151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytam bo kurs kojarzy mi się z nauką itp Cytat:
![]() u chłoaków? co to? idę dopić kawę i położyć mała.Mąż w domu więc organizacji brak
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#1152 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() To trochę samotni byście byli ![]() wrrr, prasowanie ![]() Cytat:
o: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=457134 ja też piję kawkę, już drugą ![]() I ide zmienić koopkę, bo czuję z drugiego pokoju...
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
moja marudka zasnela , boszee jak sie szybko obudzi to znowu bedzie buszowac do wieczora pewnie bez drzemki
![]() namawiam malza zeby jechac do CH bo puder mi sie konczy......a u nas nie ma Douglasa ![]() a czemu?
|
#1154 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
u nas pogoda się popsuła :/ rano zrobiło się tak ciemno, ze wstaliśmy o 8,00 ... przeszła wielka burza z piorunami ... Cytat:
Cytat:
ojejjj a co On taki marudek ostatnio? Cytat:
ja już zaczęłam dosyć dawno dalej mamy butle i niekapek, ale często daję B pić ze szklanki lub kubka ... Cytat:
![]() Cytat:
wow gratuluje! Cytat:
![]() no wąłsnie zapomniałam pogratulować Werci bogatego słownictwa ... czemu Bartek tak nie umie? Zamiast powtarzać za mną, to mówi eeeeeeehhhhh
|
||||||
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
i juz po drzemce
|
#1156 | |||
|
Zakorzenienie
|
Po laniu zapamiętam do końca życia
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Od czegoś trzeba zacząć ![]() ![]() Cytat:
w takim razie w ciemno na pewno bym nie pojechała...no i pewnie z szukaniem też nie będzie tak kolorowo...zdecydowanie myślę że Małża propozycja lepsza...wyjechać zawsze możesz(skoro teraz nic jeszcze nie masz nagrane,więc nie tracisz żadnej super okazji)a może do mnie? ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nurofren praktycznie codziennie daję, żeby jej troszkę ulżyć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- ![]() "ehhhh Mama co Ty znowu ode mnie chcesz" ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Olka, jakoś mi przykro bo na pierwszej stronie w historyjce wszystkie dzieciaczki są pogrubione a moja Zu nie
|
|
#1157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale i tak najlepiej sie w niedziele urządziłam pojechałam z małzem na zakupy (bo miałam urodziny a on mi nic nie kupił) tylko tak pozniej, koło 17tej byłam w CH nie mogłam sie na nic zecydowac to pojechałam do nastepenego i tam najpierw wstapiłam do sfinxa na conieco i jak skonczylismy jesc była 19:55 i sie okazało ze wszystko zamykaja i d..a podkarpackie 50km od RZESZOWA (k/Ropczyc) nie boisz sie tak czesto? ze ja uzależnisz? ja nie byłam wtedy czy jej dac, bo niewiedziałam czemu płacze ale po ibufenie usnęła w koncu
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Witam w piątek 13 .
|
|
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój dr mówi, że max tydzień bez przerwy mogę podawać bez konsultacji jeśli widzę że pomaga. Teraz już dawno jej nie dawałam.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#1161 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny
Troszke sie dzisiaj nie wyspalam , bo przed spaniem zaczelam sobie myslec o slubie i weselu i nie moglam zasnac . To juz tylko dwa tygodnie zostalo ....
|
#1162 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wyśmienicie On zawsze jest w formie i to życiowej Nawet jak Mu coś dolega. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Trójki są już prawie z nami Czekamy na drugi czubek czwórek i niestety dół sie chyba szykuje, bo opuchliznę widzę ![]() U nas goście w niedzielę. Babcia mi zaprosiła ![]() Cytat:
U mnie -2kg bez diety tylko z Maćkiem ![]() Cytat:
![]() Miewa sie bardzo dobrze ![]() zapomniałam pogratulować Gadułce.--- Wiecie co, ja na serio nie mam mocy
|
|
|
#1163 |
|
BAN stały
|
cass widze cie
|
|
|
|
#1164 |
|
Ola-Unhola
|
Karola, już się poprawiłam....
![]() nie bij Jak już wkleiłam, to dopiero wyłapywałam imiona i w tym tekście dopiero pogrubienie robiłam i miałam oczopląs, wybacz
|
#1165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda tylko że wiąże się to z wyczepaniem Mamy Chociaż wiesz co, ja bym wolała siedzieć z dzieciem w domku i żeby mnie męczyło niż w robocie i widzieć je 1 h dziennie P.S. nie wiem co bym mówiła gdybym siedziała w domu i gdyby dziecko mnie wykańczało więc nie bierz tego do siebie ![]() ![]() Ale Ty nie potrzebujesz zrzucać kg, więc jedź ile wlezie bo znikniesz ![]() Cytat:
i bic (jeszcze )nie mam zamiaru Już dawno miałam o tym napisać, ale ciągle mi z głowy wypadało...dziękuję
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-08-13 o 12:26 |
||
|
|
|
#1166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Zary. Powiem ci ze bardzo wygodne są, wcale nie czuje się wysokości w nich. Oczywiście wkładki żelowe miałam i żelowe zapiętki, zeby mnie nie obcierały, bo mnie wiekszość butów obciera. Cytat:
dzięki, fajne rurki, A Zosia fajniejsza ![]() Oliwka obudzila się dzisiaj z temperaturą 38,5. Zrobila dwie kupki z czego jedną taką luźniejszą śluzowatą. Myslicie ze to na ząbki może być? Bo te dolne 4 jej wychodzą, jeszcze sie nie przebiły, takie obuchnięte dziąsełka ma. Widać ze ją boli, bo pcha paluszki tam trochę. Nie wiem czy iść do lekarza od razu czy poczekać. Poradźcie |
||
|
|
|
#1167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze 1,5 i dość ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
Dawno mnie nie było, przyznam ze nawet nie podczytywałam takze jestem daleko w tyle ![]() Mam problem z komputerami na stacjonarnym juz jest wszystko sprawne ale nie moge wysyłac wiadomosci na Wizaz (nie wiem dlaczego, juz kiedys miałam takie problemy) a lapcio jest tak zawirusowany, ze z ledwoscia otwiera mi jakakolwiek strone.Codziennie jestem u dziadka w szpitalu. Jest coraz gorzej ![]() Miał dwa dni temu kolejna operacje bo musieli jeszcze raz czyscic jelita. Ma 3 dreny. Juz od 2 tyg. nic nie jadł i sporo schudł. Lekarze nie przewiduja wiekszej poprawy. ![]() A ja sie zastanawiam nad wyborem szkoły. Do poniedziałku musze złozyc dokumenty. W naszym miescie jest studium medyczne i są rozne kierunki. Po 2 latach mozna miec tytuł technika. Nie wiem jaki kierunek wybrac, cały czas sie zastanawiam. Chciałabym zeby potem była jakas mozliwosc znalezienia pracy bo w moim aktualnym zawodzie ciezko jest. Moze Wy mi cos doradzicie ![]() Do wyboru mam: ratownik medyczny technik dentystyczny technik masazysta technik farmaceutyczny technik usług kosmetycznych
|
|
#1169 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny znalazłam taki sklepik http://avaro.pl/go/_category/?idc=3_...w=long&lang=pl nawet fajn ciuszki i przystęne ceny
|
|
|
|
#1170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też wolę siedzieć w domu z Maćkiem niż w mojej porąbanej pracy Małż po dwóch tygodniach urlopu powiedział, że idzie odpocząć do pracy i teraz powtarza, że siedzenie w domu dzieckiem to ciężka "praca".Właśnie obiadam się na noc, jak Maciek idzie lulki, żeby dużo nie gubić, bo i tak ubrania ze mnie spadają
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

No i smaruję jej dziąsła, jak tylko dotknę do góry to jest lament ogromny
Wyklady co tydzien od 23 wrzesnia, w czwartki od 20- 22:00, do grudnia. Jejku jak sie ciesze 

Tam Cię dużo a tu?
)
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Chyba ten kawaleczek polknela, bo nigdzie nie znalazlam...

Nawet jak Mu coś dolega.
Trójki są już prawie z nami