![]() |
#1141 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Cytat:
Zrezygnowałam z dań typu fast food, pożegnałam np. grzyby, wyeliminowałam słodycze, a jakieś drobne wyskoki np. w postaci małego, czekoladowego cukierka z bombonierki, zdarzają się sporadycznie. Wczoraj np. pierwszy raz od 7 m-cy pozwoliłam sobie zjeść drożdżówkę z makiem, przy czym potraktowałam ją jako obiad [z uwagi na kaloryczność] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Każdy ma oczywiście inaczej, kierują nami inne powody, jest inna motywacja, ale z tym przywiązywaniem nadmiernej wagi do diety masz rację ![]() ![]() ![]() ![]() I Ozzy Osbourne ![]() ![]() ![]() Ja bym umiała, ale niestety jest jedna poważna przeszkoda uniemożliwiająca zanabycie owego obuwia... cena ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ślicznie za linka ![]() ![]()
Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ Edytowane przez SpanishMyszka Czas edycji: 2010-09-14 o 17:50 Powód: źle zacytowałam fragment posta ;] |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | ||
Zakorzenienie
|
no właśnie za dobra jestem
![]() ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję ze auto da się szybko i bezboleśnie naprawić ![]() moja specjalność ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() coś dla mnie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
![]() moją dietę szlag trafił, bo zobaczyłam w sklepie (uwaga, Tru!) gorzką czekolade Nussbeiser z orzechami ![]() ![]()
#1144 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
![]() Chyba jednak skończę w korpusie rozpoznania ogólnowojskowego... Albo żandarmeria, ale to się za dwa lata zobaczy, czy mnie w ogóle przyjmą. A jak przyjmą i skończę naukę, to będę podporucznikiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
BAN stały
|
Wie, wiem - bez wszystkiego, co było zwierzęciem, albo z niego wyszło
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22061198]jedyny plus tego tygodnia to odzyskana paczka, która niby miała zaginąć ![]() Trzeba fajki w jednym miejscu trzymać, a nie rzucać, gdzie popadnie ![]() --- Jeszcze parę dni takiej pogody, jak dzisiaj, a dostanę w głowę, przysięgam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
![]() byłam u zębologa, 300 zł pooszłłło i to oczywiście nie koniec ![]() mąż ma nastrój typu "mam kolec w ![]() ![]() Polly gratuluję zmywarki ![]() Maja cieszę się, że Ty się cieszysz, że na koncert jedziesz ![]() Gryx szarlotka gotowa ![]() ![]()
![]() |
#1147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1148 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1150 |
Nindżopesz
|
Ratunku, usypiam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
Gryx, najpierw skończyć studia, potem udać się do Wyższej Szkoły Oficerskiej Wojsk Lądowych we Wrocławiu na Studium Oficerskie (12-miesięczne na stanowiska dowódcze na stronie WSO jest tabelka z jakimi ukończonymi kierunkami możesz startować do poszczególnych korpusów albo 8,5 miesięczne na stanowiska wymagające wiedzy specjalistycznej, jak np. żandarmeria), zdać egzamin końcowy i tyle.
Druga mozliwość to studia wojskowe na tejże uczelni, 5-letnie. Można to też zrobić na uczelni w Dęblinie, ale to jest sił powietrznych. No, to ja się zwijam. Do następnego, trzymajcie się! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() napiłam się coldrexu, teraz kąpać i spać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() zostań z nami ![]() to śpij ![]() I demot z dedykacją dla Polly odnośnie wczorajszej dyskusji o wulgaryzmach ![]() http://demotywatory.pl/2074964/OSRAM...U-juz-u-nas-sa
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-14 o 18:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Piwo Orkiszowe Browaru Kormoran jest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... bez mięsa i bez jajek i mleka i masła. Ja robię z masłem bom nie weganka ![]() Podobno są w tej drogerii na Świętokrzyskiej koło Kubusia Puchatka - tam z tego co pamiętam zawsze kosmetyki jakichś dziwnych firm były. Cytat:
![]() Ale są jakieś paski do oczyszczania porów, trzeba się temu przyjrzeć ![]() Cytat:
![]() i Alice Cooper ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Dostałam dziś zaproszenie na imprezę mimo, że już nie pracuję w starym dziale. To znaczy zaproszenie jest jeszcze od innego "działu". Bardzo mi się miło zrobiło, że zrobili taki "wyjatek". ![]() ![]() Idę was szybko poczytać ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Wpisz tu zomzing
|
ale som droższe od mleka z żelatyną
![]() aha, kupiłam red door ![]() jesce tylko eden i będę mnieć cmyntorz Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-09-14 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | ||
Zakorzenienie
|
Ale ja w innych tematach jestem mniej otrzaskana
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Po ostatnich próbach przetestowania tej mikstury spędziłam trzy dni obierając ucho koty z resztek zaschniętej mazi ![]()
![]() |
#1159 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() carmexy widziałam w rossmanie ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
za to niestety peeling z BU trza było barrrrdzo szybko nakładać (był podchłeptywany) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
grozi wypollizowaniem
|
kurde ja tu nie pasuję-nie mam kota
![]()
#1161 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22068186]ja też ![]() Jeszcze nic straconego ![]()
![]() |
#1164 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
tylko ja nie używam w domu ani mleka ani żelatyny, zmarnowałyby się.
Cytat:
![]() tylko Ci się tak wydaje ![]() koleżanka z pracy dała mi namiar na fryzjera, panią Longinę z ulicy Wareckiej, na wizytówce ma tytuł "Fryzjer Tradycyjny" - podobno bardzo dobra, a klimat u niej jak sprzed kilkudziesięciu lat ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
Polly - pożyczyć ci jakiegoś? Mam trzy sztuki
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
ʞɐɯǝuɐ
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22068489]jeszcze żebym zamiast małej klitki miała normalnej wielkości mieszkanie to byłoby możliwe, a tak to nawet rybki nie mam gdzie zmieścić
![]() para znajomych miała w kawalerce 4 koty, dawało radę ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ad. 2 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
grozi wypollizowaniem
|
tylko ze ja kurde nie chce miec kota
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.