![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |||||||||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Winter, othócasz się z nami? ![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
![]() TP ![]() Flo ![]() Spoora, nie w moim przeznaczeniu nr 2 - szubrawnictwie ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2010-11-15 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
BAN stały
|
A co będziesz w tepsie robić?
![]() Cytat:
![]() ![]() --- Jak jak shóść mam, skoro czerwonej herbaty w chałupie nie ma? ![]() Lecę do sklepu, pa, buźka! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
an tak, zapomniałam o obwodach
![]() Cytat:
![]() oby się dobrze pracowało ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
and somtajms kopas w dupas Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-15 o 19:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
grozi wypollizowaniem
|
chce ci wysłać próbki ![]() ![]() co do penisów-posiłkując sie netem dowiedzialam sie ze mały penis to taki do 12 cm, 12-17 średni, a powyzej to duzy, przy czym taki najstandardowszy penis ma 14-15 cm. ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- co do avonu chciałam zapytac-wąchał ktos absynciaka,ale tego menskiego?
#1149 |
Zakorzenienie
|
linijką, to co najwyżej możesz zmierzyć w przekroju
![]()
#1150 |
grozi wypollizowaniem
|
wiecie co dzis zrobiłam -będąc w superpharmie wąchnęłam red door-tylko po to by sie dowiedziec coz to za zapach co sie Wojtkowi spodobał
![]() ![]() wąchłam tez rumora-i powiem wam, ze na prezent sie nada, fajny zapaszek, moze sie podobac ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-15 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jeszcze nie wiem czy się odchudzam,skoro w Orsay w spodnie eski wchodzę
![]() Przywaliłam sobie drzwiami prosto w paznokieć serdecznego palca,co za ból ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Polly dzięki twym przycytowanym obliczeniom matematycznym byc może pogrążyło się właśnie niejodno pożycie ( niekoniecznie małżeńskie)
Pin Up - gratuluję roboty - ja bym na wychodzącej być nigdy nie mogła |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie lepiej ![]() kiedyś ![]() No praca może być przyjemna, ale nie musi. Odchudzanie nie może być przyjemne i nie musi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co to ma robić? Laskę? ![]() Pomaga to rzeczywiście w czymś? Wypróbuj i daj znać czy nie szkodzi bardziej niż pomaga ![]() Winter nie musi ![]() ![]() Napisz od kiedy, to będę do Cię dzwonić ![]() Każdy pretekst jest dobry ![]() PS Ale czerwona herbata przecie nic Ci nie da ![]() Cytat:
![]() Niektórzy mają małą fazę na widok butelki lub nalepki na butelce ![]() A chodzi Ci o jakieś próbki co miałaś mi w maju 2003 r wysłać? Coś kojarzę ![]() Miałam właśnie kiedyś pytać czy wysłałaś i zapomniałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-15 o 20:06 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
Rachell, ja wolę wychodzącą od przychodzącej, łatwiejsze to jest.
Spoora, i tak Cię znajdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |
Zakorzenienie
|
jak do nas dzwonią, na numer mamy i jakimś cudem odbiorę stacjonarkę - to słyszac panią z whatever odkładam słuchawkę automatycznie, czasem słychać dziękuję ale czasem już nie - niestety nie rozmawiamy nigdy z konsultantami nie słuchamy ofert nei interesują nas ludzie dzwoniący do nas za wyjątkiem znajomych - jesteśmy straszni - ale na śląsk dzwonić nie bedziesz no nie?
wiem że to niegrzeczne z naszej strony bo to czyjaś praca, którą wykonuje, rozmowy są nagrywane i z tego rozliczają czesto pracowników, na tej podstawie ale niestety jest to "jeszcze" wolny kraj i nie słuchamy niczego na co nie mamy ochoty ad. octu zdaniem Spoor(y)? - jak by tak było to by na półkach nie leżał ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
ale tak serio to rozumiem ze to w efekcie może byc łatwiejsze, masz już w sumei doświadczenie widziały gały co brały supcio że kasa wpada do kieszeni Twej i to jest gut aha Pin Up- ty masz pociągający głos - nie znam ale czytałam o tym ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-15 o 20:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogę uwierzyć, jutro jedziemy do wwy!!! ![]() Przez Włocławek, bo tam jest barka do sprzedania ![]()
![]() |
#1158 | ||
Zakorzenienie
|
przekroju nie ma w tabelkach, to nie chcę
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zmieniłam tel na UPC, a oni nie dzwonią ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie, dobra to nie było śmieszne ![]() Pin Ty się już szykuj pomału na takich "klientów" jak rachell ![]() Nie znajdziesz ![]() ![]() Zjadłam jakąś godzinę temu kolację i nadal (albo już ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co mam zrobić wizażystki? ![]() Tylko nie mówcie, że iść spać ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-15 o 21:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
![]() dzisiaj będzie post z cyklu sto pytań technicznych do wizażystek 1. ile u Was przeciętnie schodzi wody co miesiąc? Ostatnio z każdym rachunkiem przeżywam coraz większy szok. W październiku, w dwie osoby zużyliśmy 8 m^3 zimnej i 6m^3 ciepłej. Wbrew pozorom nie taplaliśmy się 24/7 ![]() 2.Macie jakiś sprawdzony sposób na bóle reumatyczne? Takie, że ma się wrażenie,że aż palce wykręca? 3. Macie sprawdzone metody na bezsenność? Help ![]()
#1164 |
Zakorzenienie
|
Spoora, wiesz, że potrafię
![]() Spoko, ja jestem znieczulona. Rachell, jak mnie usłyszysz to tym prędzej rzucisz słuchawką ![]() Ju może się wypowiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bóle reumatyczne kazali mi badać z krwi - ale jak już pisałam trza ja najpierw pobrać ad 1 i 3 - no freakin idea - poza tym ze 3 to bardzo moooocny alkohol - ale odpada kiedy - rano jedzie się autem do pracy, się człowiek dba o figurę i zdrowie kiedys ad 3 miałam zmęczenie ale przestało działać zatem chętnie się dowiem, poruszyłaś moje bolączki łostatnie aha ad 2: kąpać sie razem mniej wody wchodzi ![]() ja neistety tego nie mogę stosować |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | ||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
życia nie znasz ![]() ![]() ![]() I tyż samiec ![]()
Cytat:
![]() Hormony są. Ja nie czuję, ale samcom odbija, TAKIEGO rwania nie miałam od liceum ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
1. 13 m3 na 3 os. 2. nie 3. kiedys na spanie brałam aviomarin-działał jak złoto, potem sie przerzuciałam na 2-3 perseny jakies 45 min przed snem ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- a propos par chydych i grubych...moj kolega miał kiedys dziewczyne ze 3 x grubszą i 2 x wyższą od siebie..przy czym jaknp robili zakupy w markecie to ona majestatycznie szła sadząc wielkie kroki, a on drobnym kroczkiem orbitował wokól niej , fajnie to wyglądało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- a propos- spoora-ja tez chce wiedziec co masz do powiedzenia o penisach ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-15 o 21:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.