|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
exmod na urlopie:)
|
Dot.: Wątek o sklepie ASOS.COM część 4
Widzę, że narzekacie na listonoszy
ja swojego miałam ochotę dziś zabić dosłownie nie raczył nawet zadzwonić domofonem palant, tylko wetknął paczkę z asosa w sztachetki w furtce
|
|
|
|
#1142 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale tak z mojego doświadczenia jeżeli kupuję płaszcz, kurtkę na zimę, zwłaszcza z wełny, najlepiej brać rozmiar mniejszy. Wydaje się, że ta część garderoby zawsze wypada nieco większa, niż faktyczny rozmiar....
|
|
|
#1143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ten ze zdjęcia (: jak dotąd z Asosa mam tylko buty i sporo biżuterii, więc nie orientuję się niestety.. jest napisane, że modelka ma na sobie rozmiar 10 (38) i to mnie mocno zdezorientowało, bo przecież ona jest taka szczupła.. xD Edytowane przez Indecisive Czas edycji: 2011-02-04 o 20:57 |
|
|
|
|
#1144 |
|
Rozeznanie
|
w środy uzupełniają rozmiarówkę?? dobrze przeczytałam?? bo poluje na jeszcze 2 kiecuszki których aktualnie w moim rozmiarze brak!
|
|
#1145 |
|
Raczkowanie
|
tak, uzupełniają, ale nie ma reguły, że wszystko jak leci.. czasem tych wyprzedanych rozmiarów pojawi się zaledwie kilka sztuk a czasem wcale.. trzeba czatować xD
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
nie straszcie mnie z tymi płaszczami i rozmiarami
![]() zamówiłam 2 i się teraz stracham co mi przyjdzie
|
#1147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
palantunio z tego listonosza mój listonosz kiedyś paczkę z asosa z sukienką upchnął w skrzynce na listy z tym, że u nas już nie raz ktoś kradł listy ze skrzynek zwróciłam mu uwage i dzisiaj ładnie dał mi do rączki paczkę wysłaną 28 stycznia. Czekam na jeszcze jedną paczkę, podobno wysłaną tego samego dnia
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1148 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nosze 36 i zamówiłam 10-tkę tego ze zdjecia i jest na mnie idealny
, a w biuscie mam 90 cm ![]() Ale autentycznie czasami rozmiary mimo, ze jedna marka - asos (nie tfnc czy rare itd) są tak rozne ze głowa mała. Ale u mnie zazwyczaj 10-tką jest idealna. Edytowane przez kycia1 Czas edycji: 2011-02-04 o 21:40 |
|
|
|
#1149 |
|
Wtajemniczenie
|
złożyłam pierwsze swoje zamówienie samodzielnie
asos napisał że wszystko ok i że prześle mi maila jak zrealizuje zamówienie, aha, kod który podała SzczerbataZuzia działa FEBLADELSWS11 jest na -10% przecenione też się łapiąmam nadzieję że zamówienie do mnie dotrze |
|
|
|
#1150 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Śliczny ten Twój ! na stronie już nie widzę, więc z ciekawości spytam, ile kosztował ? (: ta 10-tka to mocno dopasowana, czy 8-ka też dałaby radę ? |
|
|
|
|
#1151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Kosztował 30 funtów - 10% zniżki miałam.Kurcze nie wiem ile roznicy jest miedzy 8 a 10 w przypadku płaszcza, ale mysle ze 8 by tez na mnie weszła , tylko mogłabym miec problem z biustem .
Edytowane przez kycia1 Czas edycji: 2011-02-04 o 23:14 |
|
|
|
|
#1152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wyszło coś z moim zamówieniem, napisali mi że nie przyjęli mojej karty... czy w takim razie ktoś planuje robić zamówienie, bardzo mi zależy na jednej rzeczy
|
|
|
|
#1154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Wczesniej kosztował 65 funtów- dla mnie za duzo , dlatego czekałam i sie doczekałam
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do Was takie pytanie. Upatrzyłam sobie sukienkę jednak nie ma mojego rozmariu. Wiecie może, czy po jakimś czasie "dorzucają" brakującą rozmarówkę ?
|
|
#1156 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1145 |
|
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1158 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam takie pytanie, jak płaciłyście kartą to były jakieś powikłania czy coś, skradli wam pin albo coś?
|
|
|
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- PIN-u się nie podaje w internecie |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Skraść mogą nie Pin tylko numer karty i używać jej do płacenia przez internet , dlatego myślę że jeżeli tylko sklep daje taką możliwość lepiej wybrać Paypal. Znaczy szanse na podkradzenie numeru są małe ,połączenie jest szyfrowane i płacenie jest jak asos pisze bezpieczne ale lepiej chuchać na zimne zwłaszcza że nie kosztuje to nic tylko trwa trochę dłużej. A jak już płaci sie kartą to powinno się (a często trzeba żeby w ogóle z niej korzystać w necie ) ustawić limity transakcji internetowych.
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny !
mam pytanie odnośnie zarejestrowania... męczę się od wczoraj i jak wpisuję login i hasło, aby się zarejestrować to wyskakuje mi jakiś błąd.... czy Wy też tak miałyście przed rejestracją się na konto ? |
|
|
|
#1163 |
|
Przyczajenie
|
Hej
mam pytanie czy któraś z Was mogłaby mi pomóc ... chciałabym zwrócić sukienke do ASOS gdyż kompletnie nie spełnia moich wybrażeń...wygląda jakby była po lewej stronie. a ona jest tak uszyta, brzydko uszyta. gdzie ma to zgłosic najelpiej?;]
|
|
|
|
#1164 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to wszystko
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1166 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was!
Jestem całkiem nowa, a znalazłam się tu ze względu na zakupy ze sklepu ASOS; czy to, że jestem "obca" stoi na przeszkodzie żebym dołączyła się do Waszego najbliższego zamówienia? Pozdrawiam ![]() Jeszcze mam jedno pytanie odnośnie zamówień z Asos (przeczesałam wątek, ale nic nie znalazłam na ten temat) - teraz jest darmowa przesyłka standard z tego co widzę (to prawda?), aż się wierzyć nie chce! Czy wiecie może do kiedy będzie za free i czy poczta dolicza u nas do tego dhl? Edytowane przez bezrekamalarka Czas edycji: 2011-02-05 o 19:47 |
|
|
|
#1170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chcesz dostać paczkę kurierem to taką opcję wybierz robiąc zakupy z tym, że wtedy ta przesyłka juz nie jest gratisowa.
|
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

ja swojego miałam ochotę dziś zabić dosłownie
nie raczył nawet zadzwonić domofonem palant, tylko wetknął paczkę z asosa w sztachetki w furtce

73 -> -> ->

zwróciłam mu uwage i dzisiaj ładnie dał mi do rączki paczkę wysłaną 28 stycznia. Czekam na jeszcze jedną paczkę, podobno wysłaną tego samego dnia 

asos napisał że wszystko ok i że prześle mi maila jak zrealizuje zamówienie, aha, kod który podała SzczerbataZuzia działa FEBLADELSWS11 jest na -10% przecenione też się łapią

mam pytanie czy któraś z Was mogłaby mi pomóc ... chciałabym zwrócić sukienke do ASOS gdyż kompletnie nie spełnia moich wybrażeń...wygląda jakby była po lewej stronie. a ona jest tak uszyta, brzydko uszyta. gdzie ma to zgłosic najelpiej?;]
Jeśli chcesz dostać paczkę kurierem to taką opcję wybierz robiąc zakupy z tym, że wtedy ta przesyłka juz nie jest gratisowa.