Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!! - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-09, 21:49   #1141
Kronos
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kaska222 Pokaż wiadomość
Kronos-prosze zapoznac sie zasadmi tego forum,nie musisz po kilka razy pisac tych samych fryzjerow na jednym watku.Bo uznam to jako reklame.
Agencją reklamową nie jestem tych czterech salonów. Ale tylko z tych czterech korzystałam bo lubie zmieniać fryzjerów a ci mnie nie zawiedli. Już więcej pisać nie będę i mozesz mnie z forum wyrzucić bo w miescie Łodzi może poza jeszcze Jackiem Olejniczakiem i Witkiem Rychterem nie ma o kim pisać.

Rezygnuje z korzystania z tego forum.
Małgosia

Edytowane przez mały_groszek
Czas edycji: 2008-10-28 o 16:21 Powód: Post pod postem.
Kronos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 12:41   #1142
agusiajnw
Zakorzenienie

Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Kronos Pokaż wiadomość
Agencją reklamową nie jestem tych czterech salonów. Ale tylko z tych czterech korzystałam bo lubie zmieniać fryzjerów a ci mnie nie zawiedli. Już więcej pisać nie będę i mozesz mnie z forum wyrzucić bo w miescie Łodzi może poza jeszcze Jackiem Olejniczakiem i Witkiem Rychterem nie ma o kim pisać.
Cytat:
Napisane przez Kronos Pokaż wiadomość
Rezygnuje z korzystania z tego forum.
Małgosia
Nie chcesz korzystać to nie korzystaj, nie rozumim po co ten post
Tylko że sama jakis czas temu innym wytykałaś reklamę a sama to robisz...
agusiajnw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 09:15   #1143
ineczka7
Zadomowienie

idę za chwilę do Euro Stylu zrobić trwałą...boję się jak cholera jak wrócę zrobię jakieś zdjęcia i powiem jak było
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 14:20   #1144
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
idę za chwilę do Euro Stylu zrobić trwałą...boję się jak cholera jak wrócę zrobię jakieś zdjęcia i powiem jak było
Też mi się marzy trwała Nie odradzali Ci bardzo?

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 19:27   #1145
ineczka7
Zadomowienie

Wszyscy odradzali, na każdym forum odradzali, koleżanki odradzały, rodzina odradzała (że będę miała jeszcze szersza buzię niż mam).
A ja i tak poszłam

I teraz tak:
umówiłam się do Euro Stylu na Ketlinga (bo jest też drugi salon w centrum ale do tego mam bliżej), przyszłam sobie rano, pani Monika obejrzała włosy, ostrzegła uczciwie że przy pierwszej trwałej może mi wyjść coś innego niż pokazałam na zdjęciach i czy jestem pewna że chcę ryzykować, chciałam, więc zabrałyśmy się do roboty
o Boziu jak płyn do trwałej śmierdzi
Ale do rzeczy - jestem BARDZO zadowolona, podobało mi się i wykonanie (wszystko robione starannie, szybko, konkretnie), zaproponowano mi coś do picia na starcie, pani Monika cały czas ze mną rozmawiała i była bardzo miła.
Mam ładne, delikatne loki (fale? nie znam się) - czyli dokładnie to o co mi chodziło, wyglądają dziewczęco i delikatnie. Do tego odrobineczkę podcięłyśmy końcówki i włoski dodatkowo zyskały lekkości
Jeszcze nie widzę jakichś spustoszeń na moich włosach, ale zaopatrzyłam się wczoraj w maskę do włosów po trwałej kadus i krem do stylizacji framesi, więc liczę na to, że przy odpowiedniej pielęgnacji nie wyłysieję

Ogólnie - i salon (bardzo ładny) i ludzie w nim pracujący baaaardzo na plus(przy mnie Przemek strzygł dwóch chłopaków, obydwaj wyszli ładniejsi niż przyszli , pani Monika przede mną ścinała włosy jakiejś dziewczynce, też wyszła ze śliczną dziewczęcą fryzurką ).

Cenowo - mniej więcej tak jak jest podane na stronie, ja zapłaciłam za trwałą 150 zł czyli odrobinę więcej, ale ja mam obrzydliwie dużo włosów na głowie i to wymaga większego nakładu i pracy i kosmetyków.
Zdjęcia po zrobieniu trwałej (moje wcześniejsze zdjęcia są pare stron do tyłu jakby ktoś chciał sobie porównać):
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05177.JPG (14,9 KB, 236 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05172.JPG (21,2 KB, 127 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05190.JPG (23,6 KB, 154 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05195.JPG (17,2 KB, 108 załadowań)
Stary 2008-09-15, 21:54   #1146
milk
Rozeznanie

ja ogolnie we fryzjerow cudotworcow juz nie wierze, prawda jest niestety taka,ze sie wyglada jak sie wyglada i samą fryzurą się tego nie zmieni, a szkoda.
ale tak dla waszej wiadomosci jesli ktos jest ciekaw nowosci to w bramie gdzie jest kino polonia otworzył salon miły włoch Tony, nie wiem na jak długo, poza tym rozmawia sie po angielsku, francusku lub włosku.
milk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 13:21   #1147
suzi2803
Przyczajenie

Właśnie wróciałam od fryzjera- szukałam tu na forum jakiś wskazówek, a w efekcie poszłam do salonu Stasia Komodowskiego - i jestem póki co baaaardzo )) zadowolona. Mam przeróżne doświadczenia z fryzjerami (niestety raczej negatywne - nie raz zdarzało mi się przełykać łzy po wstaniu z fotela). Dopiero jakieś 5 lat temu trafiłam własnie do Komodowskiego - ale nie do samego Stanisława, tylko do Marcina, który obcinał nieźle, a co najważniejsze włosy przez jakieś pół roku układały się super (a miałam wtedy włosy za ramiona, sztywne, zupełnie niepodatne na układanie), no i farba- idealnie trafił w odcień, w którym było mi do twarzy. Niestety sielanka skończyła się po jakiś 3 latach, gdy Marcin odszedł od Stanisława (podobno wyjechał za granicę). Ja zaś widząc jak obcinają tam inni (a ilekroć tam byłam, klientkami były starsze panie, które wychodziły z kilogramem lakieru na głowie - brrrr) uznałam, że znajdę innego fryzjera. A poza tym chciałam zrobić headline, a bałam się, że u Stanisława to nie przejdzie (mistrz jest despotyczny, jeśli chodzi o jakieś radykalne zmiany fryzur, a inni fryzjerzy słuchaja go niestety). No i zrobilam ten headline u Ludmiły, która kiedyś pracowała u Komodowskiego a teraz ma zakład w Centralu- ale wyszła niestety trwała ondulacja - za długo trzymała płyn- drrramat. Męczyłam sie potem z tymi postrzępionymi loczkami przez ponad rok- w międzyczasie byłam m.in. w lucas team - p. Łukasz obciął mi nieźle, ale niestety włosy układały się przez miesiąc może, a potem- szkoda gadać. Właściwie przez cały ten czas chodziłam ze związanymi włosami. Ale od dziś mam nadzieję radykalna odmiana- i wreszcie rozpuszone włosy - i choć skrócone o jakies 3 cm, i końcówki pewnie wciąż się będą kręcić- to i tak super. Acha nie byłam u samego mistrza, tylko u p. Ani, która obcina profesjonalnie (aż 1,15 h spędziłam na fotelu - dość długo), ale oczywiście przed użyciem kilograma lakieru i tapirowaniem trzeba się bronić )), co jest o tyle dziwne, że sama ma fajną prostą fryzurkę bez śladu lakieru.
suzi2803 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-25, 08:34   #1148
mavika
Zakorzenienie

A ja niezmiennie polecam pania Monike z salonu Fratczak w Tesco na Widzewskiej. Jesli komus naprawde zalezy na nie schodzeniu z dlugosci a uzyskaniu np fajnego cieniowania to uderzac do niej jak nic!
Stary 2008-09-25, 09:08   #1149
ineczka7
Zadomowienie

dziewczyny, ale wklejajcie jakieś zdjęcia, nawet możecie wymazać twarz, ale żebyśmy zobaczyły co dany fryzjer zrobił z Waszymi włosami.

Ponieważ gdy ja uważam, że fryzjer zrobił mi najcudowniejszą fryzurę na świecie któraś z Was może uznać, ze potwornie mnie skrzywdził.

Pozdrawiam
Stary 2008-09-28, 13:17   #1150
surykata
Zadomowienie

GG do surykata

przebrnęłam przez ten watek (nawiasem mowiac chyba polowa postow to reklamy)
i wybralam ide w tym tygodniu do Agnes Płoszaj, tylko czy mogłabymi któraś wizażanka wyjasnic dokladnie gdzie jest ten salon? bo adres znam ale tam sa pokrecone numery budynkow troche, bylabym bardzo wdzieczna,
a tak w ogole to Agnes/ Agnieszka jeszcze tam obcina? bo cos tam wspominaly niektore dziewczyny ze byla w ciazy
i ile kasy mam szykowac?
surykata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 00:45   #1151
roxydaisy
Raczkowanie

ineczka, moim zdaniem wygladalas lepiej w prostych (wiem, ze to pewnie ostatnie co chcialabys uslyszec).. taka trwala wyglada jakbys w ogole nie miala uczesanych wlosow, a przynajmniej ja tak wygladam po kapieli
roxydaisy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 09:53   #1152
ineczka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez roxydaisy Pokaż wiadomość
ineczka, moim zdaniem wygladalas lepiej w prostych (wiem, ze to pewnie ostatnie co chcialabys uslyszec).. taka trwala wyglada jakbys w ogole nie miala uczesanych wlosow, a przynajmniej ja tak wygladam po kapieli
Wiesz, ja wychodze z założenia, że jeśli mojej mamie, która ciągle wszystko we mnie krytykuje się spodobało, to znaczy, że naprawdę wyszło fajnie :P I, co najważniejsze, Tżet zachwycony, czego chcieć więcej

Chciałam mieć efekt nieuczesanych włosów i jakiejś spontaniczności, a nie takiego wygładzenia jak miałam zawsze

Tamto to były zdjęcia które sama sobie zrobiłam w drodze od fryzjera, dziś jakieś na dokładkę (wiem, macie już dość moich zdjęć ;] ), jedno tak po prostu żeby było widać że wyszły mi takie naprawde delikatniutkie fale, drugie od razu po przebudzeniu, bo widać ładnie jak się włosy skręcają (każda mająca wlosy proste jak drut jak ja po paru latach prostowania zrozumie jaką mam glupawkę z okazji zmiany włosów, o. )

No i dzięki za komentarz, może wszyscy zrozumieją, że bez zdjęć każdy musi wierzyć na słowo, a jak wtedy uznać, że coś nam się nie podoba? Bo ktoś źle opisał?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05342.jpg (39,7 KB, 89 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05505.jpg (48,1 KB, 111 załadowań)
Stary 2008-09-30, 13:48   #1153
zabolik
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!

Cytat:
Wiesz, ja wychodze z założenia, że jeśli mojej mamie, która ciągle wszystko we mnie krytykuje się spodobało, to znaczy, że naprawdę wyszło fajnie :P I, co najważniejsze, Tżet zachwycony, czego chcieć więcej

Chciałam mieć efekt nieuczesanych włosów i jakiejś spontaniczności, a nie takiego wygładzenia jak miałam zawsze

Tamto to były zdjęcia które sama sobie zrobiłam w drodze od fryzjera, dziś jakieś na dokładkę (wiem, macie już dość moich zdjęć ;] ), jedno tak po prostu żeby było widać że wyszły mi takie naprawde delikatniutkie fale, drugie od razu po przebudzeniu, bo widać ładnie jak się włosy skręcają (każda mająca wlosy proste jak drut jak ja po paru latach prostowania zrozumie jaką mam glupawkę z okazji zmiany włosów, o. )

No i dzięki za komentarz, może wszyscy zrozumieją, że bez zdjęć każdy musi wierzyć na słowo, a jak wtedy uznać, że coś nam się nie podoba? Bo ktoś źle opisał?

MNIE sie podoba. tez chce takie! juz wczesniej zastanawialam sie nad tym salonem i widze ze musze sie tam napewno wybrac. Pozdrowienia
zabolik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 14:03   #1154
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:

Mnie też się podobają Są takie.. romantycznie zwiewne

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 23:31   #1155
taisa26
Przyczajenie

DZIEWczyny dobry salon jest też na narutowicza. "bello" jest to studio super wnętrze, ale schowany troche. pracuje tam ekipka z le grandu z piotrkowskiej. ładnie pracują. ostatnio byłam u Łukasza super zrobił mi naprawdę fajną koloryzacje. w sumie nie drogo zapłaciłam. ale kolor z refleksami wewnetrznymi stworzył fajną głębie. ogolnie facet zna sie na tym co robi.polecam. możecie sprawdzić tego chłopaka.
taisa26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 08:47   #1156
agusiajnw
Zakorzenienie

Ja byłam na regeneracji u fryzjera i wiecie co? Nie widzę różnicy nie wiem czego się spodziewałam, bo napewno nie cudu, ale myślałam że chociaż trochę będą na zdrowsze wyglądały, a tu nic... Jak nie mogłam rozczesać włosów po myciu tak dalej nie mogę i wciaż mam sianko Skoro u fryzjera nie pomogli to chyba nikt mi nie pomoże, jak myślicie?
Stary 2008-10-01, 10:54   #1157
ineczka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agusiajnw Pokaż wiadomość
Ja byłam na regeneracji u fryzjera i wiecie co? Nie widzę różnicy nie wiem czego się spodziewałam, bo napewno nie cudu, ale myślałam że chociaż trochę będą na zdrowsze wyglądały, a tu nic... Jak nie mogłam rozczesać włosów po myciu tak dalej nie mogę i wciaż mam sianko Skoro u fryzjera nie pomogli to chyba nikt mi nie pomoże, jak myślicie?
mi nie-sa-mo-wi-cie pomaga w rozczesywaniu maska kadusa, ale obstawiam ze juz probowalas profesjonalnych kosmetykow
Stary 2008-10-01, 14:21   #1158
agusiajnw
Zakorzenienie

no już chyba wszystkiego próbowałam pewnie najlepiej byłoby ściąć tylko ja zapuszczam mój problem to już chyba pod inny wątek pasuje tylko tak chciałam wtrącić że salonowa regeneracja nie zawsze działa cuda
Stary 2008-10-06, 19:49   #1159
sepulveda
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez taisa26 Pokaż wiadomość
DZIEWczyny dobry salon jest też na narutowicza. "bello" jest to studio super wnętrze, ale schowany troche. pracuje tam ekipka z le grandu z piotrkowskiej. ładnie pracują. ostatnio byłam u Łukasza super zrobił mi naprawdę fajną koloryzacje. w sumie nie drogo zapłaciłam. ale kolor z refleksami wewnetrznymi stworzył fajną głębie. ogolnie facet zna sie na tym co robi.polecam. możecie sprawdzić tego chłopaka.
A jak wygląda ten fryzjer Łukasz? Chodziłam kiedyś do jednego Łukasza do da Vinci, robił mi zawsze właśnie świetną koloryzację, nikt inny już mu później nie dorównał, a on sam odszedł z da Vinci i nie wiem gdzie go szukać.
sepulveda jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-07, 21:00   #1160
tatiene
Raczkowanie

A ja polecam Łukasza ze studia Urody Caroline
www.carolinesalon.pl
Umie słuchać ,i jest mistrzem w swoim fachu )
Z czystym sumieniem POLECAM!!
Stary 2008-10-08, 18:54   #1161
brazil133
Rozeznanie

Witam. Ja niestety nie mogę polecić pani Agnieszki P. Byłam dwa razy i niestety dwa razy wyszłam niezadowolona. Uważam że wyglądam fatalnie chociaż już minęły dwa tygodnie Ale to są tylko i wyłącznie moje subiektywne odczucia bo nie mi oceniać umiejętności pani Agnieszki. Salon , atmosfera i sama właścicielka super nie mam zastrzezeń dlatego poszłam drugi raz ,ale niestety ponownie stało się to co za pierwszym razem. Zamiast wycieniowania pani A. zeszla mi całkowicie z długości i ogólnie fryzura źle się układała . Nie wiem może stało się tak tylko w moim przypadku ,a ktoś inny będzie zadowolony. W każdym bądz razie ja szukam dalej.

P.s. Muszę pochwalić panią A za koloryzację. Pomimo upływu czasu , kolor ładnie się wymywa i jestem zadowolona.

Edytowane przez brazil133
Czas edycji: 2008-10-21 o 08:46
brazil133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 23:55   #1162
roxydaisy
Raczkowanie

Smile Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!

Cytat:
Napisane przez brazil133 Pokaż wiadomość
Witam. Ja niestety nie mogę polecić pani Agnieszki P. Byłam dwa razy i niestety dwa razy wyszłam niezadowolona. Uważam że wyglądam fatalnie chociaż już minęły dwa tygodnie Ale to są tylko i wyłącznie moje subiektywne odczucia bo nie mi oceniać umiejętności pani Agnieszki. Salon , atmosfera i sama właścicielka super nie mam zastrzezeń dlatego poszłam drugi raz ,ale niestety ponownie stało się to co za pierwszym razem. Zamiast wycieniowania pani A. zeszla mi całkowicie z długości i ogólnie fryzura źle się układała . Nie wiem może stało się tak tylko w moim przypadku ,a ktoś inny będzie zadowolony. W każdym bądz razie ja szukam dalej.

A wiesz, ze ja wyslalam tam moja siostre, juz jakis czas temu, wrocila wystrzepiona... strasznie! Jakby zupelnie od innej Agnes :| Zreszta ja to samo, bylam kilka miesiecy temu, scinalam grzywke, myslalam ze sie poplacze. Dobrze, ze grzywka odrosla.. teraz jednak szukam nowego fryzjera i wlasnie chcialam prosic was kochane dziewczyny o adresy i telefony na PM.
Interesuje mnie:
Tomek Stanczak Fabryki Fryzur albo glamour (?)
Maciek z Ricci e Capricci
Ania - studio glamour

Chodzi mi o bardzo wycieniowane wlosy i geste pasemka blond. Bede baaardzo wdzieczna za pomoc!
Stary 2008-10-09, 00:01   #1163
roxydaisy
Raczkowanie

Ineczka, a ja lubie twoje fotki
Mysle, ze teraz wygladasz o wieele lepiej, jak sie sama uczesalas. Najwazniejsze, ze tobie sie podoba i jestes zadowolona
Ja za to mam krecone fale, jak kupilam w koncu porzadna prostownice to skakalam pod niebiosa, tak mi sie w prostych podobalo. Wszystkiego trzeba w zyciu sprobowac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-09, 11:42   #1164
tatiene
Raczkowanie

Helmet Head_02.jpg

fs-cmyk10657.jpgJ
ja tez sobie poczytałam
Co do trwałej ondulacji .....
Czy słyszałyście o tym że w XXI wieku do trwałej ondulacji stosuje się płyny bez amoniaku?
Mamy prawo dbać o swoje włosy .A te po pierwsze nie niszcą tak włosów a po drugie względy zapochowe też myślę że sa istotne .
Ja akurat jestem z wawy więc nie mam celu ani powodu reklamować fryzjerów z Łodzi .Choć tak jak wczyśniej napisałam znam Łukasza z salonu caroline ,jest szkoleniowcem amerykańskiej firmy i wiem jak pracuje ,na jakich produktach i wiem również że ma rzeszę swoich wiernych klientek (niektóre dojeżdzają do niego nawet z drugiego krańca Polski ) ,więc reklama nie jest mu potrzebna .
wracając do tematu :
Ja bardziej preferuję taką trwałą )
Zerknijcie sobie na zdjęcia
Stary 2008-10-11, 09:35   #1165
PaulaSun
Raczkowanie

Czesc ja bylam u macka z ricci i mnie sie osobiscie bardzo podobalo- zarowno kolor jak i ciecie, włsoy nadal dobrze sie układaja, mimo, ze od wizyty minal juz ponad miesiac. Wyslalam tam moja przyjaciolke i ona ma mieszane uczucia- ogolnie fryzurka fajna, ale z jednej strony wlosy sa krotsze- nierowno sciete:/ ona sie tam juz raczej nie wybierze, a ja zdecydowanie tak takze polecam macka
PaulaSun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-11, 13:16   #1166
OrangeJuice
Raczkowanie

A czy któraś z Was korzystała z usług i mogłaby się wypowiedzieć na temat salonów: Justyna na ul. Wólczańskiej i Studia Fryzur Małgorzaty R. na Piotrkowskiej 39. Zastanawiam się który z nich wybrać? Oba zostały mi polecone.
OrangeJuice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-12, 14:15   #1167
rosetka
Przyczajenie

Potrzebuje speca od krotkich fryzur po przeczytaniu tego watku zastanawiam sie nad Mackiem z Ricci Napiszcie czy trafny wybor?
Oczekuje fryzury z artystycznym polotem, troche ekstrawaganckiej, ale w granicach rozsadku niestety moja uparta fryzjerka ma dosc inne wizje odbiegajace od moich i w ten sposob, dzis wygladam jak stara baba a nie jak keira knightley, w krotkich wloskach z grzywka opadajaca na czolo w tej chwili sa tak krotkie ze najprawdopodbniej odczekam 2 - 3 tygodnie na odrosniecie grzywki (siega polowy czola) i pojde do Macka oczekujac na cud ... pozdrawiam

a moze znacie jeszcze jakiegos fryzjera, ktory umie dobrze sciac na krotko mloda dziewczyne bez dodawania jej lat?
rosetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 10:47   #1168
satrapi
Przyczajenie

bosh ja sie w koncu uzewnetrznie, w zadnym wypadku nie polecam le grand na piotrkowskiej - atmosfera cudowna, dbalosc o klienta na medal gorzej z "szalonymi pomyslami" fryzjerow, poszlam zrobic sobie fryzure a wyszlam z podcietymi koncowkami szmponem po ktorym dostalam lupiezu ze szok (a tlumaczylam dokladnie jaka mam skore etc) i paroma stowami w kieszeni mniej.
Druga porazka to Lukasz z Lucas and team, ile sie nasluchac mozna podczas strzyzenia jaki on jest swietny, ile umie gdzie sie nauczyl i czego. za samo ciecie poldlugich wlosow 100zl i wzwyz. To juz wole Le Grand jakbym miala wybierac bo przynajmniej mnie tam nie oszpecili.

a btw ten caly lukasz strzyze w Nova wySPA, ale moze sie czaic w innych miejscach trzeba uwage na jego logo zwrocic, serio zalazl mi za skore bo jeszcze mi sie nie przytrafilo tak niezadowolona byc zaraz po scieciu kiedy wlosy jeszcze sa lsniace i super ulozone, pierwsze zalamanie (jak juz) to przychodzi po pierwszym myciu pewnie wiecie o czym mowa.
btw najlepsza fryzure jaka mialam zrobila mi praktykanta za rownowartosc 18zl niestety za granica a wszyscy mi mowili ze jeszcze tak swietnej fryzury nie mialam... na martginesie mam w lodzi fryzjera co mnie dobrze obcinal i chyba za zdrade mnie spotkal pan Lukasz milczarek ale teraz wygladaloiby to na reklame wiec moze innym razem jak znajde jeszcze jakiegos dobrego to napisze.owocnych poszukiwan!

Edytowane przez mały_groszek
Czas edycji: 2008-10-28 o 16:16 Powód: Post pod postem.
satrapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 22:26   #1169
Cornis
Przyczajenie

Witam Was dziewczyny i od razu kieruje do Was moje pytanie. Mam zamiar trochę obciąć włosy ale najbardziej chodzi mi o pasemka blond na brąz włosach. Wiem, że to zadanie nie łatwe; czytałam wiele opinii jak to fryzjerzy zrobili komuś siwe lub żółte włosy. Dlatego też zależy mi na waszej opinii i zdaniu gdzie mogłabym z pewną dozą bezpieczeństwa iść na taki zabieg Niestety pieniądze też grają tu rolę wiem że taka fryzura musi kosztować ale mam pewne ograniczone fundusze. Jeżeli macie jakieś propozycje dla mnie to z góry dzięki
Cornis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 09:57   #1170
Miodzik
Przyczajenie

Ja właśnie zapisałam sie do salonu Le grand. Czy może ktoś jeszcze był tam u fryzjera ? Zbieram opinie, bo jeszcze mogę się wycofać.
Do tej pory chodziłam do Sławka od Hirka i zawsze byłam zadowolona - włosy się rewelacyjnie układały, jednak denerwuje mnie brak możliwości umówienia się na godzinę - czasami czekałam 1,5 h.
Miodzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości