|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekskluzywny klub Stojące nad grobem-wstęp powyżęj 25lat
Moja koleżanka ostatnio powiedziała mi, że u jej 6-cio letniej córki pojawiły się włosy łonowe ... szok...
plastikowa - ciężki jest żywot staruszki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba powinnam już przestawić zegarek? ![]()
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2011-03-27 o 01:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Dzień Dobry Wszystkim
![]() Kasza, ja jestem ukierunkowana północno-włosko i czasem potrafię jeszcze pojechać mediolańskim dialektem, chociaż dużo zapominam niestety ![]() ![]() ![]() Kurczak, zgadzam się w pełni z powrotami tego co się kiedyś zrobiło. Tłumaczę to w ten sposób, że jest to energia, dobra lub zła to bez znaczenia, ale cokolwiek robimy to jest to taka reakcja energii, która od nas płynie, rozchodzi się wokół i potem wraca. Przypomina mi się film Pay It Forward, właśnie zamiast czekać aż ktoś coś dobrego dla nas zrobi, to robimy coś dobrego bez myślenia, że ma to do nas wrócić, robimy to dla innych bezinteresownie, miałam kilka takich akcji w swoim życiu i muszę przyznać, że rezultaty powrotu dobrej energii bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły. Badymka, aleś Ty smaczna jest po tym SPA ![]() Olla, indywidualizm nie tylko w Polsce jest problemem, mechanizm w sumie na całym świecie ten sam, ja to nazywam Efektem Malowanego Ptaka (Kosiński). Tylko środowisko dobrze wykształcone i o odpowiednim poziomie moralnym jest w stanie docenić walory indywidualisty, ale naturalnie nie mam na myśli takiego indywiduum jak Doda albo inna Gaga. Malla, gdy ja dostałam okres, to powiedziałam mamie, zresztą ona już wcześniej mówiła mi o tym abym się nie bała. Biedronka, wymasować Ci karku nie mam jak, ale połóż na niego ciepłą pieluszkę lub inną nagrzaną na kaloryferze suchą szmatkę, zrelaksuj się. Jeśli lubisz leżeć w wannie, to też taka kąpiel rozluźniająca jest dobra. Masz Voltaren w kremie? MWW, a Ty jak się masz? Chyba mi sprzedałaś trochę swoich bakterii albo innych wirusów, bo od wczoraj jestem dość mocno pociągająca ![]() Siedzę teraz w biurze i zaczynam pokasływać... nieźle, nieźle się zaczyna ![]() Agusia, ciekawe te testy, fajne są takie pytania wnikliwe, tak jak tu u nas na wątku komuś chyba wiwisekcję umysłu dokonałyśmy przypadkiem ![]() Jiuna, ten Księciunio to faktycznie na swoim Mustangu przygalopował? ![]() Miłej Niedzieli starowinki ![]()
![]() |
![]() |
#1144 |
Wtajemniczenie
|
Witam.
Wyspana i zrelaksowana bo poszła wczoraj spać po 22 starego czasu ![]() Eva może i smaczna byłam po tym spa ale niestety nie miałam z kim się tą smacznością i miękkością (mrrru) ciała podzielić. Ogólnie dzieci teraz bardzo szybko dojrzewają, podobno to przez naszpikowane hormonami jedzenie. U mnie w domu nie prowadziło się żadnych rozmów na ten temat, okres, dojrzewanie i wszystko w koło były tabu. dlatego ja się nie przyznałam jak dostałam pierwszy okres. Mama się dowiedziała może o 4-5 jak straciłam przytomność w szkole z bólu. Potem też nie było żadnych rozmów, wiedza czerpana od koleżanek i starszej ciotecznej siostry. Jeśli kiedykolwiek doczekam się córki, nie zrobię jej takiej krzywdy i będę z nią rozmawiać. Dowiedziałam się ostatnio że moja mama to chyba nawet nie podejrzewa, że ja prowadzę aktywne życie seksualne.. albo to wypiera z myśli.. Zgadałyśmy się coś o okresie i używaniu tamponów. Stwierdziłam, że nie mogę używać innych niż ob bo po belli dostaję jakichś dziwnych zapaleń. I to też mogę używać tylko tych mini, nie zdążyłam powiedzieć, że chyba ze względu na moje bardzo duże tyłozgięcie, a mama rzuciła jakimś takim tekstem, że większe to będę mogła stosować może kiedyś... w domyśle "jak zaczniesz współżycie" ![]() ![]() Kurde to młoda kobieta jest, w dodatku nie ślepa i nie głucha i widzi co się teraz dzieje pod względem "rozpasania seksualnego", a potrafi zawalić takim tekstem, że dinozaur by nie wymyślił takiego zacofanego poglądu. Wszystkim, pociągającym królewnom zdrówka ![]() Polecam inhalacje z amolu, wietrzenie mieszkania i nawilżacze powietrza na kaloryferach. Idę pod prysznic i włączyć się w życie rodzinne ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Nie oglądałam benefisu Małysza bo sprzątałam, poszłam obejrzeć tylko ostatni skok.. Śmieliśmy się z ojcem, że skoczyło ich tak mało bo reszta już walnęła w gaz i bali się skakać ![]()
![]() |
![]() |
#1145 |
Wtajemniczenie
|
nie no coś ty....
![]() ![]() dzień dobry
![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() U mnie za oknem cudownie świeci słońce... Eva - jutro idę do lekarza po zwolnienie, myślałam, że pójdę do pracy, ale antybiotyk biorę do wtorku włącznie, a nie czuję się na tyle dobrze żeby siedziec 8h przy biurku (mam napady duszącego kaszlu i jeszcze do końca nie pozbyłam sie kataru). Na szczęście mam taką cudowną mamę, że rozmawiam z nią o wszystkim. Malla - ![]() Miłego niedzielnego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1147 | |||
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() ![]() no niestety... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() a Twoja mama rzeczywiście jest młoda kobitka, a poglądy jakieś nie na czasie ![]()
![]() |
![]() |
#1148 | |||||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Można to stosować na kark? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale smoków już nie ma ![]() A od kiedy mężowie rodzą? ![]() Cytat:
![]() Też tak pomyślałam, przecież już szampana na górze polewali ![]() Byłabym zapomniała, dziękuję ![]() Cytat:
![]()
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-03-27 o 11:17 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1149 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczęło się w wakacje przed wyjazdem nad morze. Sama przyszła. Kupiłyśmy podpaski (bo ja tylko tampony) i kupiłam jej prezent w drogerii oraz powiedziałam "witam w kobiecym świecie" Chciałam,żeby mój mąż kupił jej kwiatki, bo to doniosłe wydarzenie w życiu nastolatki,żeby wiedziała,że akceptuje ją jako kobietę ale chyba nic z tego nie wyszło (zresztą jak zwykle) Cytat:
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Nie depcze krokusów
|
Dostałam kwiatki od taty, a to mnie jeszcze bardziej zawstydziło wtedy... I powiedział, że teraz musi jeszcze bardziej na mnie uważać...
![]() |
![]() |
#1151 |
Marudziara
|
Dzień doberek
![]() Ja dziś sobie zrobiłam laby od uczelni, dziś spacerek z Tż lecimy się przespacerować nad jeziorko oczywiście zabieram psa ( dla obrony ![]()
![]() |
#1152 |
Raczkowanie
|
Cześć staruszki
![]() Wczoraj napisałam Wam długaśnego posta pod wieczór z odpowiedziami, ale nie chciał się wysłać nie wiem dlaczego i wkurzyłam się, poszłam do łózka oglądać koncert Kaczmarskiego. 3 piosenki puścili i to koncert. Jaja sobie robią z poważnych ludzi jak słowo daję... Ale przeczytałam Was, ślę dobre myśli do tych co trzeba, mrugam oczkiem do wszystkich przyjaźnie - i spadam do roboty, muszę zmontować film z piątkowej przysięgi, bo inaczej mnie jutro prześwięcą... A apropos Małysza, ja też w domu bez tv, ale wczoraj specjalnie do mamy pojechałam obejrzeć, zapowiadali że takie och i ach, a tak naprawdę to trochę żenada roku wyszła, przynajmniej jeśli chodzi o traktowanie widzów. No to miłego dnia kobietki, idę się nad taśmą filmową poślinić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mężowie niestety nie rodzą, ale pogląd jest taki, że żeby się z kimś seksić to to muusi być Twój mąż. A że dzieci się biorą z seksu to w skrócie myślowym do zaistnienia dziecka potrzebny jest mąż. ![]() Cytat:
Moi rodzice są w miarę młodzi '62 i ' 56 rocznik, większość życia mieszkaliśmy z nimi przez ścianę i jakoś u mnie nie było szoku w stylu "Oni (tacy starzy) to jeszcze robią ?!?!". Bardziej mnie martwi jak już TEGO nie robią bo to oznacza, że znowu się o coś poważnie pokłócili. veloute daj znać jak materiał będzie miał lecieć w TV.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gdzie i jak (kursy, szkoła) uczyłaś się włoskiego? Jestem przeszczęśliwa, bo udało mi się kupić dobry stanik (więc wzięłam od razu 3 kolory ![]() ![]() Nie mogłam zasnąć do 5 czy prawie 6, bo robiło się jasno i ćwierkały kaszubskie ptaszęta, zatęsknię za tym w Napletku, więc specjalnie słuchałam ![]() Miłego popołudnia/wieczoru, staruchy! Zdrowieć (dla chorych) i nie chorować (dla zdrowych) ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1156 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kurde może to hormony, a może wiosna ale zaczynam coraz częściej myśleć o własnym dziecku.. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie
![]() kawy ![]() padnieta jestem na rzesach chodze ![]() ![]() Jestem jakies 1/4 grobowca do tylu ![]() ![]() Za tate Sephi trzymalam kciuki, reszte musze doczytac ![]() Eva znalazlam fasolki "wgniec mnie" ![]() http://www.simonpanrucker.com/beans.html
![]() |
#1158 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A o dziecku już nie myślę, jedno mi wystarczy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 | |
Wtajemniczenie
|
Dzinek dosyp to kawy imbiru
![]() Cytat:
Wpadła mi ostatnio bardzo w ucho piosenka z początku 16tego odcinka 7 sezonu Housa.. i wypaść nie może.. Kot się pouzależnia razem ze mną ??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1160 | ||||
Zadomowienie
|
Mój maluchem
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ten: No! I tak powinno być! ![]() Tatuś przyszłej współżyjącej się odezwał ![]() ![]() Ja już nawet nie pamiętam rozmów z moją mamą na temat pierwszej miesiączki - to musiało wypływać z naszych rozmów chyba bardzo naturalnie, bo jak zauwazyłam pierwsze plamienia, to wzięlam podpaskę mamy i poszłam poinformować rodziców, ze "chyba właśnie dostalam okres" ![]() W kwestii inicjacji seksualnej moja mama natomiast była dużo bardziej zachowawcza ![]() ![]() Za to moje starsze kuzynki zadbały, żeby mi wiedzy nie zabrakło i podrzuciły mi książkę "Wspomnienia Fanny Hill". Czytałam z wypiekami na twarzy ![]() ![]() Zaraz idę spać, bo mi się oczy kleją... w przeciwieństwie do tego, co piszę... ![]()
![]() |
![]() |
#1161 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() łóżko wzywa, czas uciekać. dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
Mój nie ma prawa jazdy... można by powiedzieć, że przyjechał tramwajem
![]()
![]() |
![]() |
#1163 | ||
Zadomowienie
|
Pierwsza z rana...
![]() ![]() Witajcie o tej nieprzywoitej porze... U mnie dzisiaj był dramat w pięciu aktach... ze swtawaniem młodej do przedszkola... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Najtrudniejszy pierwszy krok ![]() Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 | |
Wtajemniczenie
|
mój Polonezem Truckiem
![]() Cytat:
![]() Mi się z moją mamą,zawsze dobrze rozmawiało i dość szybko mnie uświadomiła co i jak.A jak byłam trochę starsza to zawsze mi wciskała do ręki prezerwatywy,żebym głupot nie narobiła ![]() Ależ mi się dzisiaj ciężko wstawało ![]() ![]() Miałam weekend imprezowy,najpierw w planach była domówka u znajomych,która jednak odbyła się u mnie w domu,oczywiście mój Blondyn poinformował mnie 2 godziny przed,że wszyscy do Nas przychodzą ![]() ![]() ![]() ![]() Siedzę jak na szpilkach i czekam na tel. od mamy jak tam operacja taty. Dam znać jak będę już coś wiedzieć. miłego dnia staruszki ![]()
![]() |
![]() |
#1165 |
Nie depcze krokusów
|
Kurczak - całkowite przestawienie o godzinę w letnim kierunku to kwestia ok. 2-3 dni, w zimowym wystarczy 1-2 dni.
![]() |
![]() |
#1166 | |
Zadomowienie
|
Przed czy po procentach?
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1167 |
Wtajemniczenie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
Cześć babiszonki
![]() Za oknem słońce, a ja mam do środy włącznie L4 ![]() ![]() Miłego dnia wszystkim |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Nie depcze krokusów
|
Kurczaku - też tak miałam, byłam strasznym śpiochem, a mój brat nie wstaje w wolny dzień przed godz. 13...
Pocieszę Cię ![]() ![]() Przez całą szkołę i studia miałam potworne problemy z zegarem biologicznym. A pisałam o nim magisterkę ![]() mww - proszę nie myć okien w tym czasie, tylko grzecznie kurować pajączka!
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-03-28 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.