Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-05, 13:12   #1141
ankoro
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
niby tyle losowań to zawsze większa szansa na wygranie o ile osoby, które już wygrały po raz kolejny nie zostaną wylosowane

wg. mnie osoby, które raz wygrały nie powinny być brane pod uwagę przy kolejnym losowaniu mimo nadesłania prawidłowego kodu

a Wy co o tym myślicie??

często w konkursach jak podawali pełne imię i nazwisko oraz miasto na listach widniało po kilkanaście osób o tym samym nazwisku z tego samego miasta- na zbieg okoliczności mi to nie wyglądało

Oczywiście masz rację, ja wiele tych konkursów Avonowskich uważam za niezbyt uczciwe. Pamiętacie zapewne listy z rozwiązaniami krzyżówek.Teraz się wzięli na sposób i nie podają nazwisk, dlaczego????? Ano po to ,aby znowu nas nie drażniły w oczy te same nazwiska.

A całkowitym przekrętem dla mnie jest fakt ,że do udziału w konferencji osoby zostaną wytypowane przez OSM, czyżby nie mieli innych kryteriów oceny pracy konsultantek? Wiadomo,że pojadą na nią kumpelki OSM, więc po co się starać.
Stary 2011-04-05, 13:13   #1142
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
Tak się zaczęłam zastanawiać nad torebką Dinah
Odkopałam fotki, wstawione przez dokię i podoba mi się, ale się waham, czy warto za tą cenę
Dokia jakbyś mogła doradzić, byłabym wdzięczna

Chociaż znając moje szczęście to pewnie już będzie w brakach
jest duża, mocno błyszcząca, ale elegancka, bo przez swój krój nawiązuje do stylu Chanel ... łańcuszki są dość ciężkie, więc jak torebkę postawisz to samoistnie opadają
Mi podoba się ten mój zakup i do eleganckich żakiecików uważam że jest w porządku
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:19   #1143
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
A dlaczego mając suchą skórę używasz toników do cery tłustej i trądzikowej? Proponuję wybrać się do dermatologa. A nawilżanie nie oznacza zapychania twarzy tłustymi kremami. Nawilżaj czymś lekkim.

Dziewczyny co do lakierów szybkoschnących mi Red Wine odchodził jak malowałam pod spód odżywką. Wtedy chyba przyczepność jest mniejsza i sa już 3 warstwy a im więcej warstw tym większe prawdopodobieństwo, że zacznie odłazić. Jak przestałam używać tego podkładu nie mam już tego problemu
a czym mam pozbyc sie tych syfków?i jaki krem polecasz z avonu?
a seria zwlaczenie pryszczy ta fioletowa z clearskin bedzie dla mnie dobra?jak myslecie?

Edytowane przez wera2604
Czas edycji: 2011-04-05 o 13:29
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:23   #1144
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość
Ok dzięki tak właśnie się zastanawiałam nad próbkami tego Magix'a...a jaki odcień polecasz?? albo może ten bezbarwny??
I czy on jest lekki, bo nie chcę wyglądać jak w masce....zależy mi na jak najbardziej naturalnym wyglądzie
Na cało dniowe matowienie to nie liczę, to wiadomo, ale chodzi mi o to żeby się nie świecić jak choinka bożonarodzeniowa...:brzyd al:

Dzięki ale dziewczyny pisały że po tym mineralnym się świecą....więc nie wiem czy jest sens....
A poza tym odcień Nude to będzie dla mnie zdecydowanie za ciemny bo ja jestem jasną blondynką i cerę mam raczej bladą, jak to mówi moja mama że "jestem przeźroczysta"
Jeśli już to odcień Ivory albo Creamy Natural
Creamy Natural jest ciemniejszy od Nude
Wiesz co, skoro chodzi ci tylko o matowienie, to rzeczywiście może bezbarwny Magix?

Cytat:
Napisane przez kissms Pokaż wiadomość
Witam , rzadko się tu udzielam ..bardziej wrzucam co jakis czas cos i znikam
Dzis chciałam się z wami podzielic odpowiedzią na temat oferty podkładu rozświetlająco-antystrsowego ... tak wieć przychodzi nawilżający ....

"Szanowna Konsultantko,

Przepraszamy za błędny opis Oferty.
Informujemy, że w Ofercie jubileuszowej jest dostępny Podkład
rozświetlająco-nawilżający.
Zachęcamy do złożenia zamówienia." Mam nadzieje ,że trochę pomogłam
Dzięki wielkie, pomogłaś czyli jednak nawilżający... to dobrze, bo akurat ten bym chciała .
Stary 2011-04-05, 13:26   #1145
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

miałam 30 stron do nadrobienia
Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
ja bym Ci wlasnie radzila ten bezbarwny Magix
jesli na co dzien sie nie malujesz to on bedzie idealny, zmatowi i nie bedzie sie rzucalo w oczy, ze jestes umalowana
mi wczoraj przyszedł bezbarwny i jest fajny nie ma maski, ladnie sie rozprowadza i się w koncu nie świecę
Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Nie mam zbyt miłych wspomnień po bezbarwnym Magixie. Był tępy, trudny do nałożenia, przy codziennym używaniu strasznie zapychał pory i okropnie pachniał - jakąś chemią. Na szczęście kupiłam tylko kilkumilitrową miniaturkę.

Barwiony to zupełnie inna bajka Będzie wyglądał naturalnie, bo fajnie się rozprowadza i średnio kryje. Odcień nude jest rzeczywiście dosyć ciemny.

Ale wiadomo, że dużo zależy też od konkretnej osoby i skóry i to na własnej skórze najlepiej testować
trudny do nałożenia? masełko by sie lepiej nie rozprowadzało i ta gładka buzia
Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Natychmiastowe matowienie jest przy podkładzie perfect wear. Nie błyszczę się do końca dnia. Jest naprawdę trwały. Mam cerę mieszaną i problem z świecącym się czołem. (Mam grzywkę, ale czasem daję na bok, albo całkiem spinam)
faktycznie matowi, ale jest taki 'ciężki', i najjaśniejszy był dla mnie dziwnie ciemny..
Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
ja właśnie użyłam próbek tego podkładu bo czaję się na niego jakiś czas i choć efekt końcowy jest super to nie pasuje mi w nim to, że ciężko sie go nakłada tzn trzeba to zrobić bardzo szybko bo im dłużej się go rozprowadza tym ciężej- Wy też tak macie
też tak myślę, on szybko zastyga, w dodatku mi sie utleniał na buzi i ciemniał

a to losowanie avonowe to ja tak zrozumiałam, że niby jak wylosują klientke do prezent dostaje ona i jej konsultantka, bo po co by trzeba było wpisywać konsultantke? no i na tej liście to tak wygląda jakby do klientki była konsultantka przypisana, więc juz sama nie wiem jak to ma być..
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:27   #1146
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Nie mam zbyt miłych wspomnień po bezbarwnym Magixie. Był tępy, trudny do nałożenia, przy codziennym używaniu strasznie zapychał pory i okropnie pachniał - jakąś chemią. Na szczęście kupiłam tylko kilkumilitrową miniaturkę.

Barwiony to zupełnie inna bajka Będzie wyglądał naturalnie, bo fajnie się rozprowadza i średnio kryje. Odcień nude jest rzeczywiście dosyć ciemny.

Ale wiadomo, że dużo zależy też od konkretnej osoby i skóry i to na własnej skórze najlepiej testować
Bazbarwny taki ma być, tzn tępy i trudny do nałożenia, bo to jest baza pod makijaż, w dodatku silikonowa... jak nakładasz go jako bazę to w efekcie reszta makijażu -czyli podkład z kolorem trzyma się lepiej i dłużej.... tego nie nosi się "samodzielnie" bo to jak bielizna po prostu a na to trzeba nałożyć jeszcze "ubranko"
Stary 2011-04-05, 13:31   #1147
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Widząc torebkę Lena na katalogowym, juz nie żałuję, że zapomniałam jej kupić
Stary 2011-04-05, 13:31   #1148
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
Bazbarwny taki ma być, tzn tępy i trudny do nałożenia, bo to jest baza pod makijaż, w dodatku silikonowa... jak nakładasz go jako bazę to w efekcie reszta makijażu -czyli podkład z kolorem trzyma się lepiej i dłużej.... tego nie nosi się "samodzielnie" bo to jak bielizna po prostu a na to trzeba nałożyć jeszcze "ubranko"
nie zgodze sie z Toba, Magix bezbarwny moze byc uzywany samodzielnie, nie musi byc nakladana na to kolejna warstwa - jak kto lubi
ja przysypuje go czasem pudrem, ale przwaznie jest sam

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:31   #1149
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny za rady odnośnie podkładu!!! Kupię sobie próbki i będę testować który dla mnie najlepszy
Powiedzcie mi tylko czy ten "bezbarwny" Magix można dostać jako próbkę?? Nie chcę kupować całego opakowania, wolę najpierw przetestować ale nigdzie go nie widzę w próbkach
kosmiderdmwz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:34   #1150
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
nie mam tradziku wogole!tlyko zaczelam cos uzywac i nie moge sie tego pozbyc od pol roku, szukam przycyzny i nie chce mi to zejsc a ja jestem taka glupiutka ze jeszcze to dusze!
mam sucha skore i jak zaczelam jak pozdanie nawilzac mam coraz wiecej tego dziadostwa, juz sama nie wiem ..pomocy!
A może coś ci się zaczęło po prostu robić... jakiś trądzik czy coś... Ja miałam idealną normalną cerę i zaczęło mi się syfić w 23 roku życia - diagnoza trądzik (po prostu zaburzenie hormonalne mnie dotknęło) i wtedy to dopiero była jazda, bo wszystkie leki na trądzik są wysuszajace a ja miałam normalną cerę. Wysuszyło mi ją strasznie i podrażniło, a potem zaczęło się nadmierne wydzielanie sebum i do dzisiaj już mam przetłuszczającą się. Trądzik wyleczył ginekolog, nie dermatolog . Nie wiem co Ty tam masz na buzi, ale jak coś poważnego to z avonu nic nie polecam. Najlepiej isć do dobrego lekarza.
Albo jak masz same (pojedyncze) syfki to taktuj je punktowo, a do reszty twarzy coś odpowiedniego do jej rodzaju. Ja też pomimo przetłuszczającej się cery nie używam absolutnie nic z alkoholem, ogólnie nie powinno się.
Ale jak piszesz, że robi ci się coś od 6 miesiecy, to postawiłabym na lekarza.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-04-05 o 13:37
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:36   #1151
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

info:
Przypominamy, że w naszej ofercie dostępna jest ekologiczna torba materiałowa na zakupy z logo Avon .
Od dnia dzisiejszego obniżyliśmy cenę torby i już teraz można ją kupić w cenie 2,9 zł (LN 91876).

Zachęcamy Was, Waszych Liderów oraz Konsultantki do skorzystania z oferty.

pozdrawiamy
Dział Sprzedaży

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
nie zgodze sie z Toba, Magix bezbarwny moze byc uzywany samodzielnie, nie musi byc nakladana na to kolejna warstwa - jak kto lubi
ja przysypuje go czasem pudrem, ale przwaznie jest sam
nikt Ci nie zabroni chodzić w połowie makijażu, ani bez..
baza pod makijaż ma własną definicję i tylko tyle chciałam napisać
Stary 2011-04-05, 13:38   #1152
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Cytat:
info:
Przypominamy, że w naszej ofercie dostępna jest ekologiczna torba materiałowa na zakupy z logo Avon .
Od dnia dzisiejszego obniżyliśmy cenę torby i już teraz można ją kupić w cenie 2,9 zł
No świetnie a ja ją tydzień temu kupiłam za 5 zeta.... Ktoś tu leci w kulki
Stary 2011-04-05, 13:39   #1153
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
pelna nazwa tego o czym piszemy to "Bezbarwny podklad idealna gladkosc" - mozna go uzywac jako podklad lub jako baze

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

Stary 2011-04-05, 13:41   #1154
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Cytat:
Przepraszam że się wtrącę ale w katalogu jest napisane że to bezbarwny podkład "Idealna gładkość" a nie baza pod makijaż.... ale ja tam się nie znam
Stary 2011-04-05, 13:46   #1155
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
A może coś ci się zaczęło po prostu robić... jakiś trądzik czy coś... Ja miałam idealną normalną cerę i zaczęło mi się syfić w 23 roku życia - diagnoza trądzik (po prostu zaburzenie hormonalne mnie dotknęło) i wtedy to dopiero była jazda, bo wszystkie leki na trądzik są wysuszajace a ja miałam normalną cerę. Wysuszyło mi ją strasznie i podrażniło, a potem zaczęło się nadmierne wydzielanie sebum i do dzisiaj już mam przetłuszczającą się. Trądzik wyleczył ginekolog, nie dermatolog . Nie wiem co Ty tam masz na buzi, ale jak coś poważnego to z avonu nic nie polecam. Najlepiej isć do dobrego lekarza.
Albo jak masz same (pojedyncze) syfki to taktuj je punktowo, a do reszty twarzy coś odpowiedniego do jej rodzaju. Ja też pomimo przetłuszczającej się cery nie używam absolutnie nic z alkoholem, ogólnie nie powinno się.
Ale jak piszesz, że robi ci się coś od 6 miesiecy, to postawiłabym na lekarza.
mam to na czole i na brodzie, nigdy nie mialam roblemow z tradzikiem i własnie jak piszesz ze cos po pewnym czasie sie pojawilo tak samo u mnie z wieksza dawka kosmetykow własnie zaczeło sie na silac i strasznie sie boje ze tymi kosmetykiami jest własnie avon;(
mam zamiar isc do dermatolaga ale boje sie ze znowu wysle miz kwitkiem abym sobie sama poszukala przyczyny raz mialo to miejsce;(
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:46   #1156
Yorki
Rozeznanie

Dziś dostałam info ze strefy!

Szanowna Konsultantko/Szanowny Konsultancie, 24 marca ruszyła nowa platforma z super ofertami www.promocja.avonpolska.p l
W specjalnej ofercie "Urodzinowy zawrót głowy"codziennie mamy dla Ciebie inne produkty w rewelacyjnych cenach. Świętuj z nami nasze 125 urodziny!

Ponadto informujemy że wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Konsultantek zmieniliśmy zasady naliczania opustu w ofercie "Urodzinowy zawrót głowy".
Oferty opublikowane od 31 marca podlegają opustowi wypracowanemu!

Jednocześnie informujemy, że oferty opublikowane do 30 marca włącznie działają na poprzednich zasadach.

Yorki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:47   #1157
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
yyyy nie rozumiem Twojego oburzenia
jak dziś kupujesz masło np. za 5zł, a jutro jest ono tańsze z jakiegoś powodu to też się tak oburzasz, że nikt Cię wcześniej nie poinformował

w katalogu tez rzeczy są czasami taniej a czasami drożej bez uprzedzenia o zmianie ceny ....

nie mam zamiaru Cię w ten sposób urazić czy coś, ale poprostu mnie to zdziwiło i rozśmieszyło ....

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-04-05 o 13:50
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:47   #1158
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez mazia84 Pokaż wiadomość
Dodałam na katalogowy netto do katalogu 8/2011. Miłego oglądania
Dziękujemy

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Mam depilator, ale go nie używam. Dla mnie straszny ból, a efekt nie jest taki zadowolający jak w reklamach. Dla mnie nie warty zachodu. Nie wspominając, że maszynką jest o wiele szybciej.
Maszynką o wiele szybciej? Przecież trzeba nałożyć krem, odczekać i potem jeszcze ciapać ze sprawdzaniem "czy już" i ponowne mycie. A depilatorem to raz-dwa i nogi gładziutkie

Cytat:
Napisane przez Justaa555 Pokaż wiadomość
dali mi 2 katalogi 05 gratis. po jakiego kija.
no to jutro święto paczki.
Mnie w paczce z K5 przysłali ulotki z K4

Co do COKów, to już kolejny raz słyszę, że pracują tam niekompetentni ludzie

Dziękuje za zdjęcia pojemników plastikowych z LOGO Zamówię je w następnej edycji, bo nienawidzę "zeberki", w dodatku fioletowej, brr

Czy polecacie Windscape dla Niej? Bo mam zamówienie na wersję dla Niego i tak się właśnie zastanawiam czy brać, bo kosztowałoby mnie to 15zł minus opust

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:52   #1159
izolda0805
Raczkowanie

GG do izolda0805

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość

a to losowanie avonowe to ja tak zrozumiałam, że niby jak wylosują klientke do prezent dostaje ona i jej konsultantka, bo po co by trzeba było wpisywać konsultantke? no i na tej liście to tak wygląda jakby do klientki była konsultantka przypisana, więc juz sama nie wiem jak to ma być..
to o czym piszesz dotyczy tylko nagrody głównej, czyli wycieczki do Nowego Jorku

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość

Czy polecacie Windscape dla Niej? Bo mam zamówienie na wersję dla Niego i tak się właśnie zastanawiam czy brać, bo kosztowałoby mnie to 15zł minus opust
Windscape dla niej są delikatne i świeże, ale nie zalatują "ogórkiem", jeśli lubisz takie zapachy to weź
izolda0805 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 13:57   #1160
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
pelna nazwa tego o czym piszemy to "Bezbarwny podklad idealna gladkosc" - mozna go uzywac jako podklad lub jako baze
nie będę się powtarzać

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Przepraszam że się wtrącę ale w katalogu jest napisane że to bezbarwny podkład "Idealna gładkość" a nie baza pod makijaż.... ale ja tam się nie znam
dokładnie, bo tak się nawet lepiej sprzeda....
nie wiem czy go używałaś, ale on powoduje że wyrównują się nierówności twarzy i twarz jest matowa.. jak komuś to wystarcza to owszem i dość... jak ktoś chce miec równy koloryt wszędzie to musi jeszcze coś nałożyć chyba, no nie??
pod każdy podkład powinna być stosowana baza, ja stosuję magixa bezbarwnego i działa tak jak baza pod makijaż z drogerii

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
jak dziś kupujesz masło np. za 5zł, a jutro jest ono tańsze z jakiegoś powodu to też się tak oburzasz, że nikt Cię wcześniej nie poinformował

w katalogu tez rzeczy są czasami taniej a czasami drożej bez uprzedzenia o zmianie ceny ....

nie mam zamiaru Cię w ten sposób urazić czy coś, ale poprostu mnie to zdziwiło i rozśmieszyło ....
Stary 2011-04-05, 14:00   #1161
GosienkaC
Rozeznanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26163241]szansa zamówić jest-oczywiście, natomiast czy przyjdzie-oto jest pytanie.....[/QUOTE]
Dziękuję za odpowiedź.

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Wpadłam się pochwalić ,że wygrałam w loterii Avon. Było na mailu ale mąż mi nic nie mówił i dopiero dzis odkryłam. Było juz ze 2 dni.Kazali potwierdzic dane osobowe.
Coś mało nas wygrało. jak był ten konkurs z aparatami to pamiętam,żę mnóstwo z Was wygrało.
Moje gratulacje
GosienkaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:02   #1162
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
nie będę się powtarzać
nie musisz
ale tez nie pisz, ze skoro tego uzywam jako podklad to jest to niepelny makijaz, moze mi taki wystarczy

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

Stary 2011-04-05, 14:02   #1163
GosienkaC
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
zamówić możesz ale czy przyjdzie nie wiadomo, ja w niedziele zamawiałam pink pluff i na fakturze z wczoraj jest
Dzięki za odpowiedź ,ale spóźniłam się już z tym zamówieniem
GosienkaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:03   #1164
mariot605
Rozeznanie

Czy pamiętacie może konsultantki jakie były kody i ceny tych rzeczy w promocji "Urodzinowy zawrót głowy" że codziennie jest inny produkt. Proszę pomóżcie.
Proszę o napisanie mi wszystkich może jeszcze jakieś będą aktualne.
mariot605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:04   #1165
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość

Ech nie będę się tłumaczyć bo to mija się z celem....przepraszam że się oburzyłam i że Cię to zdziwiło i rozśmieszyło....Koniec tematu.
Stary 2011-04-05, 14:05   #1166
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
nie musisz
ale tez nie pisz, ze skoro tego uzywam jako podklad to jest to niepelny makijaz, moze mi taki wystarczy
no i prowokujesz do tego aby ciągnąć BEZSENSOWNY temat,
dopiero co napisałam:
Cytat:
nie będę się powtarzać

dokładnie, bo tak się nawet lepiej sprzeda....
nie wiem czy go używałaś, ale on powoduje że wyrównują się nierówności twarzy i twarz jest matowa.. jak komuś to wystarcza to owszem i dość... jak ktoś chce miec równy koloryt wszędzie to musi jeszcze coś nałożyć chyba, no nie??
pod każdy podkład powinna być stosowana baza, ja stosuję magixa bezbarwnego i działa tak jak baza pod makijaż z drogerii
Stary 2011-04-05, 14:07   #1167
Janki
Raczkowanie

Czy ktoś mógłby ktoś podać link na katalogowym do torby Batycki. Szukam , szukam i nie mogę znaleźć.
Janki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:08   #1168
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Ech nie będę się tłumaczyć bo to mija się z celem....przepraszam że się oburzyłam i że Cię to zdziwiło i rozśmieszyło....Koniec tematu.
oj no nic się nie stało... ja np cieszę się z tej promocji bo miałam chęć zakupić jeszcze jedną zanim skończy się ta edycja logo, więc teraz kupię dwie sztuki, a Ty już kupiłaś??
Stary 2011-04-05, 14:08   #1169
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
juz sie balam co to za warunki, ale znalazlam:
"Konsultantka, aby wziąść udział w losowaniu glównej nagrody
musi być aktywna tj. Składać zamówienia na zakup kosmetyków AVON w okresie od 24 marca
2011 r. do 25 maja 2011 r."
naprawdę napisali "wziąść"?!?! gdzie tak? nie dość że na swoich kosmetykach się nie znają, to na ortografii też nie
Cytat:
ojej... dziewczyny wy czasem przeżywacie za bardzo... a nie zdarzyło Ci się nigdy że np. kupiłaś ciucha i za 2 dni była wyprzedaż i dużo taniej? trudno żeby informowali, że coś będzie taniej, bo wtedy nikt wcześniej nie kupi tylko wszyscy będą czekać
ale tak generalnie to oczywiście rozumiem, sama jak mam zaoszczędzić na czymś nawet niewiele to wolę poczekać, w końcu grosz do grosza

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:09   #1170
mariot605
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Janki Pokaż wiadomość
Czy ktoś mógłby ktoś podać link na katalogowym do torby Batycki. Szukam , szukam i nie mogę znaleźć.
numer to 9300 5, sorki źle przeczytałam

Edytowane przez mariot605
Czas edycji: 2011-04-05 o 14:11
mariot605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości