|
|
#1141 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Cytat:
Oczywiście masz rację, ja wiele tych konkursów Avonowskich uważam za niezbyt uczciwe. Pamiętacie zapewne listy z rozwiązaniami krzyżówek.Teraz się wzięli na sposób i nie podają nazwisk, dlaczego????? Ano po to ,aby znowu nas nie drażniły w oczy te same nazwiska. A całkowitym przekrętem dla mnie jest fakt ,że do udziału w konferencji osoby zostaną wytypowane przez OSM, czyżby nie mieli innych kryteriów oceny pracy konsultantek? Wiadomo,że pojadą na nią kumpelki OSM, więc po co się starać.
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi podoba się ten mój zakup i do eleganckich żakiecików uważam że jest w porządku |
|
|
|
|
#1143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a seria zwlaczenie pryszczy ta fioletowa z clearskin bedzie dla mnie dobra?jak myslecie? Edytowane przez wera2604 Czas edycji: 2011-04-05 o 14:29 |
|
|
|
|
#1144 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Wiesz co, skoro chodzi ci tylko o matowienie, to rzeczywiście może bezbarwny Magix? ![]() Cytat:
.
|
|
#1145 | ||||
|
Raczkowanie
|
miałam 30 stron do nadrobienia
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a to losowanie avonowe to ja tak zrozumiałam, że niby jak wylosują klientke do prezent dostaje ona i jej konsultantka, bo po co by trzeba było wpisywać konsultantke? no i na tej liście to tak wygląda jakby do klientki była konsultantka przypisana, więc juz sama nie wiem jak to ma być..
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Widząc torebkę Lena na katalogowym, juz nie żałuję, że zapomniałam jej kupić
|
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przysypuje go czasem pudrem, ale przwaznie jest sam
|
|
#1149 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za rady odnośnie podkładu!!!
![]() Powiedzcie mi tylko czy ten "bezbarwny" Magix można dostać jako próbkę?? Nie chcę kupować całego opakowania, wolę najpierw przetestować ale nigdzie go nie widzę w próbkach |
|
|
|
#1150 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
. Nie wiem co Ty tam masz na buzi, ale jak coś poważnego to z avonu nic nie polecam. Najlepiej isć do dobrego lekarza.Albo jak masz same (pojedyncze) syfki to taktuj je punktowo, a do reszty twarzy coś odpowiedniego do jej rodzaju. Ja też pomimo przetłuszczającej się cery nie używam absolutnie nic z alkoholem, ogólnie nie powinno się. Ale jak piszesz, że robi ci się coś od 6 miesiecy, to postawiłabym na lekarza.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-04-05 o 14:37 |
|
|
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
info:
Przypominamy, że w naszej ofercie dostępna jest ekologiczna torba materiałowa na zakupy z logo Avon . Od dnia dzisiejszego obniżyliśmy cenę torby i już teraz można ją kupić w cenie 2,9 zł (LN 91876). Zachęcamy Was, Waszych Liderów oraz Konsultantki do skorzystania z oferty. pozdrawiamy Dział Sprzedaży ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
baza pod makijaż ma własną definicję i tylko tyle chciałam napisać |
|
|
|
|
#1152 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
pelna nazwa tego o czym piszemy to "Bezbarwny podklad idealna gladkosc" - mozna go uzywac jako podklad lub jako baze
|
#1154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ja tam się nie znam
|
|
|
|
|
#1155 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam zamiar isc do dermatolaga ale boje sie ze znowu wysle miz kwitkiem abym sobie sama poszukala przyczyny raz mialo to miejsce;( |
|
|
|
|
#1156 |
|
Rozeznanie
|
Dziś dostałam info ze strefy!
Szanowna Konsultantko/Szanowny Konsultancie, 24 marca ruszyła nowa platforma z super ofertami www.promocja.avonpolska.p l W specjalnej ofercie "Urodzinowy zawrót głowy"codziennie mamy dla Ciebie inne produkty w rewelacyjnych cenach. Świętuj z nami nasze 125 urodziny! Ponadto informujemy że wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Konsultantek zmieniliśmy zasady naliczania opustu w ofercie "Urodzinowy zawrót głowy". Oferty opublikowane od 31 marca podlegają opustowi wypracowanemu! Jednocześnie informujemy, że oferty opublikowane do 30 marca włącznie działają na poprzednich zasadach.
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak dziś kupujesz masło np. za 5zł, a jutro jest ono tańsze z jakiegoś powodu to też się tak oburzasz, że nikt Cię wcześniej nie poinformował ![]() w katalogu tez rzeczy są czasami taniej a czasami drożej bez uprzedzenia o zmianie ceny .... nie mam zamiaru Cię w ten sposób urazić czy coś, ale poprostu mnie to zdziwiło i rozśmieszyło ....
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-04-05 o 14:50 |
|
|
|
|
#1158 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziękujemy
Cytat:
Cytat:
Co do COKów, to już kolejny raz słyszę, że pracują tam niekompetentni ludzie ![]() Dziękuje za zdjęcia pojemników plastikowych z LOGO ![]() Czy polecacie Windscape dla Niej? Bo mam zamówienie na wersję dla Niego i tak się właśnie zastanawiam czy brać, bo kosztowałoby mnie to 15zł minus opust
|
|
#1159 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Windscape dla niej są delikatne i świeże, ale nie zalatują "ogórkiem", jeśli lubisz takie zapachy to weź |
|
|
|
|
#1160 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
nie wiem czy go używałaś, ale on powoduje że wyrównują się nierówności twarzy i twarz jest matowa.. jak komuś to wystarcza to owszem i dość... jak ktoś chce miec równy koloryt wszędzie to musi jeszcze coś nałożyć chyba, no nie?? pod każdy podkład powinna być stosowana baza, ja stosuję magixa bezbarwnego i działa tak jak baza pod makijaż z drogerii ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1161 | |
|
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26163241]szansa zamówić jest-oczywiście, natomiast czy przyjdzie-oto jest pytanie.....[/QUOTE]
Dziękuję za odpowiedź. ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
nie musisz
ale tez nie pisz, ze skoro tego uzywam jako podklad to jest to niepelny makijaz, moze mi taki wystarczy
|
#1163 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Rozeznanie
|
Czy pamiętacie może konsultantki jakie były kody i ceny tych rzeczy w promocji "Urodzinowy zawrót głowy" że codziennie jest inny produkt. Proszę pomóżcie.
Proszę o napisanie mi wszystkich może jeszcze jakieś będą aktualne. |
|
|
|
#1165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero co napisałam: Cytat:
|
||
|
|
|
#1167 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoś mógłby ktoś podać link na katalogowym do torby Batycki. Szukam , szukam i nie mogę znaleźć.
|
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
oj no nic się nie stało... ja np cieszę się z tej promocji bo miałam chęć zakupić jeszcze jedną zanim skończy się ta edycja logo, więc teraz kupię dwie sztuki, a Ty już kupiłaś??
|
|
|
|
#1169 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trudno żeby informowali, że coś będzie taniej, bo wtedy nikt wcześniej nie kupi tylko wszyscy będą czekaćale tak generalnie to oczywiście rozumiem, sama jak mam zaoszczędzić na czymś nawet niewiele to wolę poczekać, w końcu grosz do grosza
|
||
|
|
|
#1170 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez mariot605 Czas edycji: 2011-04-05 o 15:11 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.

Proponuję wybrać się do dermatologa. A nawilżanie nie oznacza zapychania twarzy tłustymi kremami. Nawilżaj czymś lekkim.

ale ja tam się nie znam