![]() |
#1141 |
Moderator
|
Dot.: Nasze blogi
yyyy z mojego bloga też wyskoczyły notki - to znaczy, że ktoś mnie dodał?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kasia a co sie stalo z zaplonem ?? ![]() ![]()
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Moderator
|
szeroko pojęte opijanie obrony pracy mgr
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Moderator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1149 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() zapach cebuli uwielbiam ale te dzisiaj były wyjątkowo ostre ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
smakowanie dziękuję za dodanie mnie do listy beautyblogs
![]() W ogólnie nie wiedziałam, że Wizażanka to prowadzi i że jesteś autorką bloga, który nawiedzam ![]() Dopiero teraz wszystko ułożyło mi się w logiczną całość ![]()
![]() |
#1152 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Ja w ogole myślę, że na 1 stronie mogłaby być lista może naszych blogów, uaktualniana co jakiś czas
![]() Dlaczego by nie?
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! ![]() http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Rozeznanie
|
Kociaczek88, dokładnie 397
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Konto usunięte
|
Przyznam szczerze, że czekam aż blogowa mania trochę minie
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- I melduję o nowych notkach na obu blogach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29471031]Przyznam szczerze, że czekam aż blogowa mania trochę minie
![]() ![]() ![]() ![]() Fakt, blogów teraz pozakładanych jest mnostwo. Ja nie rozumiem... po co się w ogóle męczyć i prowadzić bloga, rozpisywać się, wstawiać fotki, odpisywać innym, tylko dlatego, żeby dostac parę damrowych próbek ![]()
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! ![]() http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29471031]Przyznam szczerze, że czekam aż blogowa mania trochę minie
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- I melduję o nowych notkach na obu blogach ![]() Mi się podoba to, że jest ich dużo, bo fajnie mieć parę opinii. Ale totalnie odrzucają mnie blogi w których roi się od błędów. Jak widzę notkę w której w pierwszych zdaniach jest kilka błędów (i widać, że to nie są zwykłe literówki), to nawet na takiego bloga nie wchodzę. Dodałam Cię do obserwowanych - z przyjemnością poczytam o Twoich "włosowych" zmaganiach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja przyznaję, sama kilka razy się odezwałam pierwsza do jakiejś firmy, ale to na początku blogowania... ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję, miło mi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znam taki jeden, gdzie wcale dużo obserwatorów ani wejść i tym bardziej komentarzy nie ma dużo, a lista współpracy jest długa, że hoho ... dziewczyna poprostu pisze, gdzie popadnie ... najwidoczniej większość firm na jej e-maila odpowiada pozytywnie ... no nikt jej tego przecież nie zabroni ![]() ![]() ja do nikogo nie pisałam, bo mi nie o to mi chodzi w blogowaniu ... sama dostałam tylko dwie propozycje, które dla mnie nie były kuszące, więc nie skorzystałam, ale widzę, po postach na innych blogach, że ludzie to wszystko wezmą ![]() więcej propozycji nie miałam .... widocznie mój blog nie jest interesujący dla firm ![]() ale teraz z kasą u mnie krucho, więc nie ukrywam, że jakieś fajne by się przydały ![]() ![]()
![]() |
#1161 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W wątku o konkursach itd była akcja, że laski zamawiały dosłownie wszystko, za co się nie płaciło, a potem dostawały np. męskie cewniki czy pampersy dla dorosłych... ![]() Ja propozycje współpracy dostaję, ale jeśli sama bym danych produktów nie kupiła, to grzecznie dziękuję, np. jeśli firma testuje na zwierzętach - nie używam takich kosmetyków. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
o matko
![]() ![]() Czasami blog nie musi być popularny i mieć duzo obserwatorów zeby przykuł moją uwagę, takze nie zdziwiłabym się gdyby przypadkiem autor dostał coś do zrecenzowania. Czasem natrafiam się na blogi (mimo mojej niedługiej kariery ![]() Sama nie jestem może perfekcjonistką, ale staram się by zdjęcie było wyraźne, no i ogólnie caly wygląd bloga byl przstępny. Nawiasem, od kiedy prowadzę bloga, dodaję ogonki do liter i to skutkuje ogonkami w wypowiedziach na Wizażu ![]() ![]()
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! ![]() http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ Edytowane przez fiska Czas edycji: 2011-09-18 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
Mój blog jest świeżynką i dotąd nie otrzymałam propozycji współpracy*. A sama jakoś nie mam odwagi ani chęci pisać do różnych firm z taką ofertą.
Choć przyznam szczerze, że jest kilka kosmetyków, które przygarnęłabym na testy. ![]() * poza jedną drogerią, która hurtowo rozsyłała zaproszenie do konkursu - współpracy. :roll-eyes: Niecieszącego się zbyt dużym powodzeniem. ![]() A tak btw, to nie znoszę słowa współpraca. ![]() ![]() ![]()
#1164 |
po prostu Em :)
|
Ja nie współpracuję
![]() Na szczęście mam tyle własnych kosmetyków, że spokojnie mogę zapełnić bloga ich recenzjami. ![]()
![]() |
#1165 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
Ja tam lubie wszystko co kosmetykowe, tak naprawdę to bardziej cienie i lakiery, bo kremy i glinki jakoś do mnie nie przemawiają
![]() Więc z chęcią przygarnęłabym coś co by przypadło w mój gust, ale przeciez nic na siłę. Nie wysyłam żadnych maili, nie zarzucam się ludziom i nie walę wszędzie komentarzy, żeby mnie zobaczyli. Sama kupuję sobie cienie, itd i robię to co lubię i się dzielę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zadomowienie
|
moj blog widocznie tez nie jest interesujacy dla firm, bo jeszcze zadnej propozycji wspolpracy nie otrzymalam
![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje, ze u mnie nie ma tylu bledow i kiepskich zdjec ![]()
![]() |
#1168 | |
Klientka w krawacie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29471637]Dokładnie - ludzie wezmą wszystko, co za darmo...
W wątku o konkursach itd była akcja, że laski zamawiały dosłownie wszystko, za co się nie płaciło, a potem dostawały np. męskie cewniki czy pampersy dla dorosłych... ![]() Ja propozycje współpracy dostaję, ale jeśli sama bym danych produktów nie kupiła, to grzecznie dziękuję, np. jeśli firma testuje na zwierzętach - nie używam takich kosmetyków.[/QUOTE] Wszystko się przyda... ![]() Cytat:
Jak skończę z kosmetykami to będę pisała o książkach ![]()
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam nic przeciwko temu, że ktoś współpracuje z firmami, ale jak już pisałam - nie podobają mi się blogi, gdzie recenzja goni recenzję i nie ma w między czasie nic swojego.
To dla mnie trąci trochę jakąś fałszywością. W końcu to miało być o pasjach, a tymczasem z blogu o zainteresowaniach kosmetykami zrobiła się praca marketingowca ![]()
![]() |
#1170 |
Konto usunięte
|
Dostałam moje pędzelki do cieni i zrobiłam nimi pierwszy mejk-ap
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.