|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Slimex 15
Cytat:
![]() zgodzę się że przetworzone są beee, no cóż , później mozna zastapic truskaweczki arbuzikiem .Arbuz jest dobrym owocem , głównie ze względu na brak tłuszczy i cholesterolu . Można jeść i chodzić do łazienki . Zaczyna się sezon owoców i warzyw więc mamy dobry moment żeby wykorzystać to w naszycg dietach ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
zazwyczaj po 2 tyg przechodzi brak snu , zasniesz normalnie ale pobudka bedzie wcześniej . Ja teraz spie jak dziecko , ale o 4 wstaje rzeźka i wyspana
|
||
|
|
|
#1142 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Przyczajenie
|
Ciao wszystkim kobietkom. Jestem nowa forumowiczka
. Przeczytalam wszystkie stronki i na prawde fajnie wiedziec, ze ludzie spelniaja swoje marzenia chudnac! Zwracam sie do was o rade. Otoz od lat staram sie wyszczuplic brzuch i nici..jestem raczej szczupla, ale ten element w mojej budowie powoduje, ze wygladam jak ciezarna brrrrr. Probowalam cwiczen, specjalnych kremow na te partie i nic ...i takie tez moje pytanie..czy miesieczna kuracja ktoryms z tych specyfikow moglaby pomoc na wyszczuplenie tego brzuchola brrr?P.S przepraszm za brak znako, ale nie mam polskiego windowsa. Pozdrowienia z Italii laseczki!
|
|
|
|
#1144 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
skoro jesteś szczupła ,nie powinnaś raczej brać tych tab. schudniesz po całości . Napisz ile masz wzr i wagi? oczywiście decyzja nalezy do Ciebie
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Przyczajenie
|
Wiec wzrost ok 170 a waga niestety nie wiem dokladnie cos ok 60. Waga to przyrzad ktory mnie nie lubi, a ja nie lubie jej i tak sobie zyjemy
W ogole mam kompleks na punkcie tego brzucha w i w sumie plecow tez..bo na nich tez tuszczyk sie gosci. Tak pomyslalam, ze moglabym sprobowac max miesiac...
|
|
|
|
#1146 |
|
Raczkowanie
|
Mariko jak na to nie spojrzeć chodzi o wywołanie zaburzenia łaknienia, wiec dla mnie już samo nie odczuwanie głodu przy tych lekach jest normą. Dlatego często dziewczyny myślą, ze nie muszą jeść i tu jak czytałam powtarza się jedzcie. A tym bardziej jak się je te 100o kcal to powinno być zero burczenia, stad mój wniosek.. nie działają to lek anorektyczny.
Jest spadeg wagi, ale moze to być równie dobrze sama dieta 1000 kcal. Te leki nie sa zdrowe wiec warto brać coś co działa wiadomo, ze nikt ich nie chce brać ich na okrągło. A nawet jak chce to przy zdrowych myślach nie jest. Moj lekarz radzi 2 miesiące tab i przerwa. Organizm potrzebuje snu, regeneracji A nie jak teraz na tabsach wiecznie wyspanym z rana 4 czy 5.---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Oblio polecam niebieskie . |
|
|
|
#1147 |
|
Przyczajenie
|
no wlasnie u mnie jest tak, 1-2 dzien zmuszalam sie do jedzenia, 3-4 dzien burczenie, ale jak zjadalam male porcje to przechodzilo.. wiecej nie moglam..
i sama nie wiem czy dziala.. bo jem zeczywiscie malo... i po malych porcjach jestem najedzona.. ale z drugiej strony tyle sie naczytalam i nie powinno chyba byc burczenia w brzuchu... |
|
|
|
#1148 |
|
Przyczajenie
|
Chyba nie wyslalam poprzedniej wiadomosci..gapa ze mnie. Wiec mierze cos ok. 170cm...wagi dokladnie nie znam bo po prostu unikam wagi..aby nie psuc sobie humorku ,ale z moich przewidywan to cos ok 60kg i niestety widac to szczegolnie na brzuchu i troche na plecach przez co jestem jakas taka niepropocjonalna.Dlatego po pomyslalam aby sprobowac a noz pomorze...
|
|
|
|
#1149 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
...mam ten tuszczyk rowniez na plecach co czyni mnie niepropocjonalna...do bani
|
|
|
|
|
#1150 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jeśli mówisz o regeneracji , sa ludzie którym taki sen jak mam teraz odpowiada, zreszta ja tylko 2 godz dłużej zawsze spałam , nigdy nie wstawałam póóźniej , więc tutaj u mnie niewiele sie zmieniłoco do snu( zawsze ranny ptaszek byłam ) ach te tabsy i nasze kg - problem
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Przyczajenie
|
przestajesz juz tak calkowicie brac? czy za jakis czas?
ja sobie powiedzialam ze 3 miesiace z proszkami... i koniec..zobaczymy ile uda mi sie zejsc z wagi.. super by bylo jakby chociaz 20 zeszlo...ale nie mam az takich nadzieji
|
|
|
|
#1152 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mierze 170cm i waze cos ok 60kg..nie waze sie bo nie lubie. Przez ten brzuch, mam zawsze dola.... |
|
|
|
|
#1153 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
super,= kup spróbuj , zobaczysz- decyzja Twoja!!!!!!!!!---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
jaka decyzja bedzie dalej
|
||
|
|
|
#1154 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Laska nie do konca...jeszcze rok temu bylo mnie 10kg wiecej a to od pizzy i tabletek yaz ktory mi atrzymywal wszystko....pozniej zminilam na jasminelle i waga zaczela spadac. Niestety zosal mi ten mankament ktory nie wyglada fajnie..i chyba spróbuje tych tabletek a noz bedzie cud ![]() Wiec kochana jestes zadowolona z rezultatow?? Dobrej nocki |
||
|
|
|
#1155 |
|
Przyczajenie
|
a zdradzisz ile schudlas na tych 3 opakowaniach??
ja musze sie pochwalic wtorek. 29,05,2012 bylo dokladnie 110,7, dzis na czczo waga pokazala 109 jupii nie wiem czy to dlatego ze jem tak malo, czy to zasluga tych tabletek ale dalej bede tak robic do poki bede widziec efekty![]() tylko martwie sie o skore... bo jednak te moje 40kg nadwagi to nie 5 czy 8 u innych... wiem ze pewnie wszystkiego nie uda mi sie zrzucic..ale jesli da sie choc polowe.. to boje sie ze wszedzie bede wisiec.. niby smaruje sie codziennie kremami ujedrniajacymi... ale na razie nie widze efektu
|
|
|
|
#1156 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() 15 kg ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- hej dziewczynki, witam wszystkie ja dziś czuję się super, głowa nie boli , wyspana , 2 dzień wstałam o 7 i jest ok. Mam nadzieję ze dla wszystkich ten dzień bedzie udany , bo samopoczucie dopisuje, a jak u was? a wczoraj zapomniałam wam dodać , że skusiłąm sie na chińskie ale . ...ryż nie tyczy , tym bardziej że był z kurczaczkiem i nie w tłustym sosie, wage podam pźniej ile spadło od ostatniego ważeniapa idę na wage , miłego dzionka
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=marika39;34459232]nie zazdroszcze, nie mam czego , tylko dziwi mnie chęc stosowania tych leków , stąd tako wpis
![]() 15 kg 15 tez bym chciala chociaz i tyle...mi sie dziwisz ze chce stosowac? czy to bylo to tej dziewczyny co ma 60kg? ![]() a co u ciebie ze skora? |
|
|
|
#1158 |
|
BAN stały
|
było to do justy nie do Ciebie
![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- ok, nie narzekam dobrze, bez większysz zmian
|
|
|
|
#1159 |
|
Przyczajenie
|
a powiecie mi cos jak jest u was z okresem? dzis powinnam dostac... a nie czuje nawet zadnych boli..wczesniej mialam tak ze nawet i tydzien wczesniej potrafilam czuc ze sie zbliza... a teraz nic
nie zeby mnie to az tak bardzo martwilo jak sie przesunie to dla mnie lepiej... i wiem ze w ciazy na 100% nie jestem...
|
|
|
|
#1160 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1161 |
|
Przyczajenie
|
Oblio84 - problem skóry przy dużej utracie wagi moze się pojawić.
Polecam zajęcia w wodzie, aerobik wodny, pływanie. Ja przy wadze startowej ok.100kg sprzed kilku dobrych lat wraz z zaczęciem kuracji na Zelce to zaczęłam chodzić na aerobik w wodzie. Ta forma ćwiczeń nie obciążąją stawów, co przy sporej nadwadze jest problelem podczas normalnego aerobiku. |
|
|
|
#1162 |
|
BAN stały
|
witajcie
pisałam już , że czuję się ok, głowa nie boli , tylko ten wiatr powoduje senność ale minie![]() Odebrałam dziś wyniki badań musze jeść więcej pomidorków- co ostatnio zaniedbałam i chyba zacznę pić soki pomidorowe , bo za jedzenie fasoli i grochu to się nie wezmę poza tym nie mam czego sie martwic, więc po 3 m-cach badania sa super( z potasem czasami był niedobór ze względu na moczopędne tablA co u was? |
|
|
|
#1163 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
no wlasnie ze wzgledu na to ze sama wychowuje dwoch chlopcow nie mam zbytnio czasu na wyjscie gdzies na jakis areobik... tzn czas mam ale nie mam mozliwosci zostawienia chlopcow z kims ![]() na razie uparcie smaruje sie kremami.. chodzilam tez kiedys na platforme wibrujaca.. chyba do tego wroce.. ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
Ja szykuje sie powoli na slub kolezanki ... a tak to czuje sie dobrze.. nie burczy mi w brzuchu..ale chyba wage musze wyrzucic wchodze co chwila i jak jest o te pare gram wieksza waga to sie irytuje... chociaz wiem ze to przez to ze jem w dzien no ale ja ogolnie niecierpliwa jestem i chcialabym miec wszystko na juz
|
||
|
|
|
#1164 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja na szczęście z tym problemu nie mam . |
|
|
|
|
#1165 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Niedługo będą pyszne pomidorki, ja się nie moge już doczekać, a teraz to na soczkach pomidorowych i wielowarzywnych. Ja dzisiaj dopiero 2 tabl. i póki co skutków ubocznych brak...oprócz tego, że pić się chce i non stop siusianie. Teraz wracam do pracy, byle do 16. |
|
|
|
|
#1166 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
pracuj, pracuj, Jestem ciekawa jakie wyniki osiagniesz musze się cofnąć w forum kilka postów w stecz, bo doszło was dość sporo , i nie pamietam ile kg masz do zrzucenia
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Raczkowanie
|
czesc kochane
marika39 za wyniki badań crookass hop hop daj że jakiś znak jak się czujesz ! czy wy też macie takie poparane sny ?nie wiem czy to wpływ tabl. czy o co chodzi ale śnią mi się od dwóch nocy takie głupoty że aż sama się śmieje pomijając to że długo nie mogę zasnąć i wcześnie się budzę a i w nocy też kilka razy mi się zdarzy głownie dlatego że nawet przez sen chce mi się pić dzisiaj nie brałam tabletki, bo mała imprezeczka oczywiście tylko dwa drineczki ( choć to same puste kalorie ale za to bez tłuszczu - potańczę i spalę heh) i koniec ale w ramach bezpieczeństwa tabletki nie borę ! w czwartek ważenie ciekawe jak to wypadnie zeby chociaż tak kilo na tydzień to będę cała szczęśliwa
|
|
|
|
#1168 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dziękuję wyszły ok, więc cieszę się po 3 mies. sibu.x jest dobrze![]() jesli chodzi o sny , coś chyba tam mi sie śniło , ale ja czasami miewam albo tragiczne albo straszne sny , co do śmiesznych .....hmmmmmm nie przypominam sobie. Mnie wolą straszyć, więc może odwrotny efekt jest u mnie? ![]() w czwartek zaczęłaś brac tabl? ważyłaś się? ile? ja myślę, że nie ma innej opcji jeśli chodzi o spadek wagi. Jak samopoczucie ogólnie? zawroty, mdłosci? a jak z jedzeniem? No i na koniec pytanie podstawowe- nie boisz sie wypić nawet 2 drinków? ( nie mówiąc, że to nie wskazane przy diecie- puste kalorie, które strasznie tuczą, ale o tym wiesz )
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Raczkowanie
|
Ja wypiłam wczoraj 3 kieliszki czystej tylko bez przepoi aby nie wlewać sztucznych cukrów w siebie i czułam się OK. Ale większej ilości to bym się bała
|
#1170 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
zresztą jeśli się ktoś czuje na silach to czemu nie , niby jest zakaz przy tych tab. , ale widać , że mozna dac rade![]() Jak z jedzeniem przy imprezie, jak stoją na stole pyszności? Czy taka pogoda nie działa na was źle ? nie czujecie się nerwowe, głowa nie boli , może większy apetyt? co kolwiek , jak zmienia sie pogoda? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.

dziękuje za kolejne info.

. Przeczytalam wszystkie stronki i na prawde fajnie wiedziec, ze ludzie spelniaja swoje marzenia chudnac!
...i takie tez moje pytanie..czy miesieczna kuracja ktoryms z tych specyfikow moglaby pomoc na wyszczuplenie tego brzuchola brrr?

i chyba zacznę pić soki pomidorowe , bo za jedzenie fasoli i grochu to się nie wezmę
za wyniki badań
zeby chociaż tak kilo na tydzień to będę cała szczęśliwa
Szczęście Jest ukryte w drobiazgach ... więc nie czekaj na zrządzenie losu, tylko ciesz się z tego co masz - zazwyczaj Masz więcej niż zauważasz