Slimex 15 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-01, 18:45   #1141
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39
Dot.: Slimex 15

Cytat:
Napisane przez magdak2306 Pokaż wiadomość
dziękuje za kolejne info.
Dzisiaj już spora porcja zjedzona. Troszke w pracy zgłodniałam,a nie zrobiłam zakupów przed pracą oprócz truskawek. Okazało się, że miała w pracy jeszcze twarożek naturalny i powiem, że pychotka wyszła.
No właśnie, za krótki jest sezon na truskawki, a te przetworzone już nie są tak smaczne
nie ma za co

zgodzę się że przetworzone są beee, no cóż , później mozna zastapic truskaweczki arbuzikiem .Arbuz jest dobrym owocem , głównie ze względu na brak tłuszczy i cholesterolu . Można jeść i chodzić do łazienki . Zaczyna się sezon owoców i warzyw więc mamy dobry moment żeby wykorzystać to w naszycg dietach

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Mam do Was takie pytanko, macie jakiś prwawdzony sposób na walkę z bezsennością, o której tu tyle mowa?

zazwyczaj po 2 tyg przechodzi brak snu , zasniesz normalnie ale pobudka bedzie wcześniej . Ja teraz spie jak dziecko , ale o 4 wstaje rzeźka i wyspana
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 18:45   #1142
oblio84
Przyczajenie

Cytat:
Mam do Was takie pytanko, macie jakiś prwawdzony sposób na walkę z bezsennością, o której tu tyle mowa?
ja niestety wspomagam sie proszkami.. ale mialam problemy ze spaniem jeszcze przed braniem tabletek..
oblio84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 18:54   #1143
justi087
Przyczajenie

Smile Dot.: Slimex 15

Ciao wszystkim kobietkom. Jestem nowa forumowiczka . Przeczytalam wszystkie stronki i na prawde fajnie wiedziec, ze ludzie spelniaja swoje marzenia chudnac!
Zwracam sie do was o rade. Otoz od lat staram sie wyszczuplic brzuch i nici..jestem raczej szczupla, ale ten element w mojej budowie powoduje, ze wygladam jak ciezarna brrrrr. Probowalam cwiczen, specjalnych kremow na te partie i nic ...i takie tez moje pytanie..czy miesieczna kuracja ktoryms z tych specyfikow moglaby pomoc na wyszczuplenie tego brzuchola brrr?
P.S przepraszm za brak znako, ale nie mam polskiego windowsa.
Pozdrowienia z Italii laseczki!
justi087 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 19:14   #1144
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez justi087 Pokaż wiadomość
Ciao wszystkim kobietkom. Jestem nowa forumowiczka . Przeczytalam wszystkie stronki i na prawde fajnie wiedziec, ze ludzie spelniaja swoje marzenia chudnac!
Zwracam sie do was o rade. Otoz od lat staram sie wyszczuplic brzuch i nici..jestem raczej szczupla, ale ten element w mojej budowie powoduje, ze wygladam jak ciezarna brrrrr. Probowalam cwiczen, specjalnych kremow na te partie i nic ...i takie tez moje pytanie..czy miesieczna kuracja ktoryms z tych specyfikow moglaby pomoc na wyszczuplenie tego brzuchola brrr?
P.S przepraszm za brak znako, ale nie mam polskiego windowsa.
Pozdrowienia z Italii laseczki!
hej , niestety ni pomogą na wymodelowanie jednej części ciała. W takiej sytuacji ćwiczenia ubożone pod Twój problem. Nie ma proszków które wymodeluje tylko brzuch skoro jesteś szczupła ,nie powinnaś raczej brać tych tab. schudniesz po całości . Napisz ile masz wzr i wagi?
oczywiście decyzja nalezy do Ciebie
Stary 2012-06-01, 19:27   #1145
justi087
Przyczajenie

Talking Dot.: Slimex 15

Wiec wzrost ok 170 a waga niestety nie wiem dokladnie cos ok 60. Waga to przyrzad ktory mnie nie lubi, a ja nie lubie jej i tak sobie zyjemy W ogole mam kompleks na punkcie tego brzucha w i w sumie plecow tez..bo na nich tez tuszczyk sie gosci.
Tak pomyslalam, ze moglabym sprobowac max miesiac...
Stary 2012-06-01, 19:42   #1146
AniaQk
Raczkowanie

Mariko jak na to nie spojrzeć chodzi o wywołanie zaburzenia łaknienia, wiec dla mnie już samo nie odczuwanie głodu przy tych lekach jest normą. Dlatego często dziewczyny myślą, ze nie muszą jeść i tu jak czytałam powtarza się jedzcie. A tym bardziej jak się je te 100o kcal to powinno być zero burczenia, stad mój wniosek.. nie działają to lek anorektyczny.
Jest spadeg wagi, ale moze to być równie dobrze sama dieta 1000 kcal.
Te leki nie sa zdrowe wiec warto brać coś co działa wiadomo, ze nikt ich nie chce brać ich na okrągło. A nawet jak chce to przy zdrowych myślach nie jest. Moj lekarz radzi 2 miesiące tab i przerwa. Organizm potrzebuje snu, regeneracji A nie jak teraz na tabsach wiecznie wyspanym z rana 4 czy 5.

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Oblio polecam niebieskie .
AniaQk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 19:45   #1147
oblio84
Przyczajenie

no wlasnie u mnie jest tak, 1-2 dzien zmuszalam sie do jedzenia, 3-4 dzien burczenie, ale jak zjadalam male porcje to przechodzilo.. wiecej nie moglam..
i sama nie wiem czy dziala.. bo jem zeczywiscie malo... i po malych porcjach jestem najedzona.. ale z drugiej strony tyle sie naczytalam i nie powinno chyba byc burczenia w brzuchu...
Stary 2012-06-01, 20:30   #1148
justi087
Przyczajenie

Chyba nie wyslalam poprzedniej wiadomosci..gapa ze mnie. Wiec mierze cos ok. 170cm...wagi dokladnie nie znam bo po prostu unikam wagi..aby nie psuc sobie humorku ,ale z moich przewidywan to cos ok 60kg i niestety widac to szczegolnie na brzuchu i troche na plecach przez co jestem jakas taka niepropocjonalna.Dlatego po pomyslalam aby sprobowac a noz pomorze...
Stary 2012-06-01, 20:38   #1149
justi087
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość
hej , niestety ni pomogą na wymodelowanie jednej części ciała. W takiej sytuacji ćwiczenia ubożone pod Twój problem. Nie ma proszków które wymodeluje tylko brzuch skoro jesteś szczupła ,nie powinnaś raczej brać tych tab. schudniesz po całości . Napisz ile masz wzr i wagi?
cholercia nie dodaja mi sie wiadomosci..a wiec jak pisalam juz poprzednio, a co sie nie wyswietlilo mam 170cm wzrost ok. 60kg wagi moze i wiecej bo sie nie warze bo poziej zle sie czuje ...mam ten tuszczyk rowniez na plecach co czyni mnie niepropocjonalna...do bani
Stary 2012-06-01, 21:14   #1150
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez AniaQk Pokaż wiadomość
Mariko jak na to nie spojrzeć chodzi o wywołanie zaburzenia łaknienia, wiec dla mnie już samo nie odczuwanie głodu przy tych lekach jest normą. Dlatego często dziewczyny myślą, ze nie muszą jeść i tu jak czytałam powtarza się jedzcie. A tym bardziej jak się je te 100o kcal to powinno być zero burczenia, stad mój wniosek.. nie działają to lek anorektyczny.
Jest spadeg wagi, ale moze to być równie dobrze sama dieta 1000 kcal.
Te leki nie sa zdrowe wiec warto brać coś co działa wiadomo, ze nikt ich nie chce brać ich na okrągło. A nawet jak chce to przy zdrowych myślach nie jest. Moj lekarz radzi 2 miesiące tab i przerwa. Organizm potrzebuje snu, regeneracji A nie jak teraz na tabsach wiecznie wyspanym z rana 4 czy 5.

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Oblio polecam niebieskie .
ciężko mi powiedzieć, a dlatego , że ja burczenia nie miałam nigdy , u mnie głód objawiał sie inaczej , masz racje , że na okrągło nie mozna brać , normalnie do roku , ale przy tych tabl. nie da rady i ja zaprzestaje brac, a co dalej nie wiem. Zobacze jeśli mówisz o regeneracji , sa ludzie którym taki sen jak mam teraz odpowiada, zreszta ja tylko 2 godz dłużej zawsze spałam , nigdy nie wstawałam póóźniej , więc tutaj u mnie niewiele sie zmieniłoco do snu( zawsze ranny ptaszek byłam)

ach te tabsy i nasze kg - problem
Stary 2012-06-01, 21:20   #1151
oblio84
Przyczajenie

przestajesz juz tak calkowicie brac? czy za jakis czas?

ja sobie powiedzialam ze 3 miesiace z proszkami... i koniec..zobaczymy ile uda mi sie zejsc z wagi.. super by bylo jakby chociaz 20 zeszlo...ale nie mam az takich nadzieji

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 21:24   #1152
justi087
Przyczajenie

Cytat:

Mierze 170cm i waze cos ok 60kg..nie waze sie bo nie lubie. Przez ten brzuch, mam zawsze dola....
Stary 2012-06-01, 23:18   #1153
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez justi087 Pokaż wiadomość
Mierze 170cm i waze cos ok 60kg..nie waze sie bo nie lubie. Przez ten brzuch, mam zawsze dola....
wymiary laski super,= kup spróbuj , zobaczysz- decyzja Twoja!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Napisane przez oblio84 Pokaż wiadomość
przestajesz juz tak calkowicie brac? czy za jakis czas?

ja sobie powiedzialam ze 3 miesiace z proszkami... i koniec..zobaczymy ile uda mi sie zejsc z wagi.. super by bylo jakby chociaz 20 zeszlo...ale nie mam az takich nadzieji
ja własnie kocze 3 op. i daje spokój , na ile nie wiem , zobczymy jaka decyzja bedzie dalej
Stary 2012-06-02, 00:16   #1154
justi087
Przyczajenie

Cytat:
Cytat:
wymiary laski super,= kup spróbuj , zobaczysz- decyzja Twoja!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

ja własnie kocze 3 op. i daje spokój , na ile nie wiem , zobczymy jaka decyzja bedzie dalej

Laska nie do konca...jeszcze rok temu bylo mnie 10kg wiecej a to od pizzy i tabletek yaz ktory mi atrzymywal wszystko....pozniej zminilam na jasminelle i waga zaczela spadac. Niestety zosal mi ten mankament ktory nie wyglada fajnie..i chyba spróbuje tych tabletek a noz bedzie cud

Wiec kochana jestes zadowolona z rezultatow?? Dobrej nocki
Stary 2012-06-02, 07:28   #1155
oblio84
Przyczajenie

a zdradzisz ile schudlas na tych 3 opakowaniach??

ja musze sie pochwalic wtorek. 29,05,2012 bylo dokladnie 110,7, dzis na czczo waga pokazala 109 jupii nie wiem czy to dlatego ze jem tak malo, czy to zasluga tych tabletek ale dalej bede tak robic do poki bede widziec efekty

tylko martwie sie o skore... bo jednak te moje 40kg nadwagi to nie 5 czy 8 u innych... wiem ze pewnie wszystkiego nie uda mi sie zrzucic..ale jesli da sie choc polowe.. to boje sie ze wszedzie bede wisiec.. niby smaruje sie codziennie kremami ujedrniajacymi... ale na razie nie widze efektu
Stary 2012-06-02, 07:48   #1156
marika39
BAN stały

Cytat:
a zdradzisz ile schudlas na tych 3 opakowaniach??

ja musze sie pochwalic wtorek. 29,05,2012 bylo dokladnie 110,7, dzis na czczo waga pokazala 109 jupii nie wiem czy to dlatego ze jem tak malo, czy to zasluga tych tabletek ale dalej bede tak robic do poki bede widziec efekty

tylko martwie sie o skore... bo jednak te moje 40kg nadwagi to nie 5 czy 8 u innych... wiem ze pewnie wszystkiego nie uda mi sie zrzucic..ale jesli da sie choc polowe.. to boje sie ze wszedzie bede wisiec.. niby smaruje sie codziennie kremami ujedrniajacymi... ale na razie nie widze efektu
nie zazdroszcze, nie mam czego , tylko dziwi mnie chęc stosowania tych leków , stąd tako wpis

15 kg

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

hej dziewczynki, witam wszystkie ja dziś czuję się super, głowa nie boli , wyspana , 2 dzień wstałam o 7 i jest ok. Mam nadzieję ze dla wszystkich ten dzień bedzie udany , bo samopoczucie dopisuje, a jak u was? a wczoraj zapomniałam wam dodać , że skusiłąm sie na chińskie ale . ...ryż nie tyczy , tym bardziej że był z kurczaczkiem i nie w tłustym sosie, wage podam pźniej ile spadło od ostatniego ważenia

pa idę na wage , miłego dzionka
Stary 2012-06-02, 07:53   #1157
oblio84
Przyczajenie

[QUOTE=marika39;34459232]nie zazdroszcze, nie mam czego , tylko dziwi mnie chęc stosowania tych leków , stąd tako wpis

15 kg

15 tez bym chciala chociaz i tyle...

mi sie dziwisz ze chce stosowac? czy to bylo to tej dziewczyny co ma 60kg?

a co u ciebie ze skora?

Stary 2012-06-02, 08:40   #1158
marika39
BAN stały

było to do justy nie do Ciebie

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

ok, nie narzekam dobrze, bez większysz zmian
Stary 2012-06-02, 09:48   #1159
oblio84
Przyczajenie

a powiecie mi cos jak jest u was z okresem? dzis powinnam dostac... a nie czuje nawet zadnych boli..wczesniej mialam tak ze nawet i tydzien wczesniej potrafilam czuc ze sie zbliza... a teraz nic nie zeby mnie to az tak bardzo martwilo jak sie przesunie to dla mnie lepiej... i wiem ze w ciazy na 100% nie jestem...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-02, 09:52   #1160
marika39
BAN stały

Cytat:
a powiecie mi cos jak jest u was z okresem? dzis powinnam dostac... a nie czuje nawet zadnych boli..wczesniej mialam tak ze nawet i tydzien wczesniej potrafilam czuc ze sie zbliza... a teraz nic nie zeby mnie to az tak bardzo martwilo jak sie przesunie to dla mnie lepiej... i wiem ze w ciazy na 100% nie jestem...
nigdy nie słyszałam , żeby proszki miały jakis wpływ negatywny na miesiączke, więc powinnoi być ok, może objawy troszkę sie zmniejszyły ale powinno z terminowością nie byc problemu
Stary 2012-06-02, 11:09   #1161
magdak2306
Przyczajenie

GG do magdak2306

Oblio84 - problem skóry przy dużej utracie wagi moze się pojawić.
Polecam zajęcia w wodzie, aerobik wodny, pływanie. Ja przy wadze startowej ok.100kg sprzed kilku dobrych lat wraz z zaczęciem kuracji na Zelce to zaczęłam chodzić na aerobik w wodzie. Ta forma ćwiczeń nie obciążąją stawów, co przy sporej nadwadze jest problelem podczas normalnego aerobiku.
magdak2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 13:36   #1162
marika39
BAN stały

witajcie pisałam już , że czuję się ok, głowa nie boli , tylko ten wiatr powoduje senność ale minie
Odebrałam dziś wyniki badań wyszły super, nie ma co sie denerwować, jest ok, prócz potasu, ale to dlatego , że biorę tabl. moczopędne musze jeść więcej pomidorków- co ostatnio zaniedbałam i chyba zacznę pić soki pomidorowe , bo za jedzenie fasoli i grochu to się nie wezmę tak samo , bananów , kartofli itp a większość warzyw lubię więc się nadrobi brak poza tym nie mam czego sie martwic, więc po 3 m-cach badania sa super( z potasem czasami był niedobór ze względu na moczopędne tabl)

A co u was?
Stary 2012-06-02, 13:48   #1163
oblio84
Przyczajenie

Cytat:
Polecam zajęcia w wodzie, aerobik wodny, pływanie. Ja przy wadze startowej ok.100kg sprzed kilku dobrych lat wraz z zaczęciem kuracji na Zelce to zaczęłam chodzić na aerobik w wodzie. Ta forma ćwiczeń nie obciążąją stawów, co przy sporej nadwadze jest problelem podczas normalnego aerobiku.

no wlasnie ze wzgledu na to ze sama wychowuje dwoch chlopcow nie mam zbytnio czasu na wyjscie gdzies na jakis areobik... tzn czas mam ale nie mam mozliwosci zostawienia chlopcow z kims
na razie uparcie smaruje sie kremami.. chodzilam tez kiedys na platforme wibrujaca.. chyba do tego wroce..

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
witajcie pisałam już , że czuję się ok, głowa nie boli , tylko ten wiatr powoduje senność ale minie
Odebrałam dziś wyniki badań wyszły super, nie ma co sie denerwować, jest ok, prócz potasu, ale to dlatego , że biorę tabl. moczopędne musze jeść więcej pomidorków- co ostatnio zaniedbałam i chyba zacznę pić soki pomidorowe , bo za jedzenie fasoli i grochu to się nie wezmę tak samo , bananów , kartofli itp a większość warzyw lubię więc się nadrobi brak poza tym nie mam czego sie martwic, więc po 3 m-cach badania sa super( z potasem czasami był niedobór ze względu na moczopędne tabl)

A co u was?

Ja szykuje sie powoli na slub kolezanki ... a tak to czuje sie dobrze.. nie burczy mi w brzuchu..ale chyba wage musze wyrzucic wchodze co chwila i jak jest o te pare gram wieksza waga to sie irytuje... chociaz wiem ze to przez to ze jem w dzien no ale ja ogolnie niecierpliwa jestem i chcialabym miec wszystko na juz
Stary 2012-06-02, 13:58   #1164
marika39
BAN stały

Cytat:
tu masz rację, że może się pojawić przy dużej stracie kg. Może- ale nie musi, wszystko jest zależne od jędrności i napięcia skóry ,jaką posiada, jeśli ktoś zawsze miał z tym problem , musi o to zadbać np. pływając, bądź aerobik wodny i to chyba jest najlepsza i skuteczna forma zapobiegania takim problemom.
Ja na szczęście z tym problemu nie mam .
Stary 2012-06-02, 14:23   #1165
magdak2306
Przyczajenie

GG do magdak2306

Cytat:

A co u was?
Gratuluję dobrych wyników
Niedługo będą pyszne pomidorki, ja się nie moge już doczekać, a teraz to na soczkach pomidorowych i wielowarzywnych.
Ja dzisiaj dopiero 2 tabl. i póki co skutków ubocznych brak...oprócz tego, że pić się chce i non stop siusianie.
Teraz wracam do pracy, byle do 16.
magdak2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 14:35   #1166
marika39
BAN stały

Cytat:
Gratuluję dobrych wyników
Niedługo będą pyszne pomidorki, ja się nie moge już doczekać, a teraz to na soczkach pomidorowych i wielowarzywnych.
Ja dzisiaj dopiero 2 tabl. i póki co skutków ubocznych brak...oprócz tego, że pić się chce i non stop siusianie.
Teraz wracam do pracy, byle do 16.
pracuj, pracuj,
Jestem ciekawa jakie wyniki osiagniesz musze się cofnąć w forum kilka postów w stecz, bo doszło was dość sporo , i nie pamietam ile kg masz do zrzucenia
Stary 2012-06-02, 16:00   #1167
ewunia830
Raczkowanie

czesc kochane

marika39 za wyniki badań
crookass hop hop daj że jakiś znak jak się czujesz !

czy wy też macie takie poparane sny ?nie wiem czy to wpływ tabl. czy o co chodzi ale śnią mi się od dwóch nocy takie głupoty że aż sama się śmieje
pomijając to że długo nie mogę zasnąć i wcześnie się budzę a i w nocy też kilka razy mi się zdarzy głownie dlatego że nawet przez sen chce mi się pić
dzisiaj nie brałam tabletki, bo mała imprezeczka oczywiście tylko dwa drineczki ( choć to same puste kalorie ale za to bez tłuszczu - potańczę i spalę heh) i koniec ale w ramach bezpieczeństwa tabletki nie borę !
w czwartek ważenie ciekawe jak to wypadnie
zeby chociaż tak kilo na tydzień to będę cała szczęśliwa
ewunia830 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 16:34   #1168
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ewunia830 Pokaż wiadomość
czesc kochane

marika39 za wyniki badań
crookass hop hop daj że jakiś znak jak się czujesz !

czy wy też macie takie poparane sny ?nie wiem czy to wpływ tabl. czy o co chodzi ale śnią mi się od dwóch nocy takie głupoty że aż sama się śmieje
pomijając to że długo nie mogę zasnąć i wcześnie się budzę a i w nocy też kilka razy mi się zdarzy głownie dlatego że nawet przez sen chce mi się pić
dzisiaj nie brałam tabletki, bo mała imprezeczka oczywiście tylko dwa drineczki ( choć to same puste kalorie ale za to bez tłuszczu - potańczę i spalę heh) i koniec ale w ramach bezpieczeństwa tabletki nie borę !
w czwartek ważenie ciekawe jak to wypadnie
zeby chociaż tak kilo na tydzień to będę cała szczęśliwa

dziękuję wyszły ok, więc cieszę się po 3 mies. sibu.x jest dobrze

jesli chodzi o sny , coś chyba tam mi sie śniło , ale ja czasami miewam albo tragiczne albo straszne sny , co do śmiesznych .....hmmmmmm nie przypominam sobie. Mnie wolą straszyć, więc może odwrotny efekt jest u mnie?

w czwartek zaczęłaś brac tabl? ważyłaś się? ile? ja myślę, że nie ma innej opcji jeśli chodzi o spadek wagi.

Jak samopoczucie ogólnie? zawroty, mdłosci? a jak z jedzeniem?

No i na koniec pytanie podstawowe- nie boisz sie wypić nawet 2 drinków? ( nie mówiąc, że to nie wskazane przy diecie- puste kalorie, które strasznie tuczą, ale o tym wiesz)
Stary 2012-06-02, 18:01   #1169
Margaritte
Raczkowanie

Ja wypiłam wczoraj 3 kieliszki czystej tylko bez przepoi aby nie wlewać sztucznych cukrów w siebie i czułam się OK. Ale większej ilości to bym się bała
Stary 2012-06-02, 18:14   #1170
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Margaritte Pokaż wiadomość
Ja wypiłam wczoraj 3 kieliszki czystej tylko bez przepoi aby nie wlewać sztucznych cukrów w siebie i czułam się OK. Ale większej ilości to bym się bała
to jesteście odważne , ja bym nie ryzykowała zresztą jeśli się ktoś czuje na silach to czemu nie , niby jest zakaz przy tych tab. , ale widać , że mozna dac rade

Jak z jedzeniem przy imprezie, jak stoją na stole pyszności?

Czy taka pogoda nie działa na was źle ? nie czujecie się nerwowe, głowa nie boli , może większy apetyt? co kolwiek , jak zmienia sie pogoda?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości