![]() |
#1141 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowe Panny Młode - część III
Cytat:
![]() motylek 270- następny szczuplak. Ojjj dzisiaj się licytujemy ![]() Nie moja bajka ale ważne żebyś Ty się w niej dobrze czuła ![]()
![]() |
#1142 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Rozeznanie
|
ładna ale jak la mnie za szerokie ramiączka
ogólnie wygląda na lekką i zwiewną |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Zakorzenienie
|
Padłam, jak to przeczytałam
![]() Ale muszę przyznać rację, święte słowa ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewzcyny ja już się stresuję!!! Wydaje mi się, że nie zdążę i że nie będę zadwolona z fryzury ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1146 | ||||
Wtajemniczenie
|
Ja się nie wypowiadam. . . 166cm wzrostu 60 kg
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() (niedługo mężem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- W takim razie ja też ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 |
Rozeznanie
|
155 + te wszystkie rzeczy co wymieniłaś to Ci też ze 200 wyjzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja 160 a waga 57 ! ![]() ![]() Przecież najważniejsze, że podobamy się naszym przyszłym mężom ![]()
![]() |
#1150 |
Raczkowanie
|
wiecie restauracje podaja cene wyjsciowa... a prawda jest taka ze u nas podali 130 ... bez tych wszystkich rzeczy ... indykow , ciasta, tortu , napojow, owocow itp ....Ale czasami przeciez lepiej kupic je samemu bo wychodzi taniej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A logiczne ze wyjdzie wiecej.... mam tylko nadzieje ze nie duzo wiecej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja w tej cenie 192zł mam: szampan obiad: rosół z makaronem, po 2,5 kawałka mięsa (będzie 100% rolady wołowej, reszta to inne mięsa-chyba z 5 różnych) kluski jasne i ciemne ziemniaki kapusta niebieska, zasmażana, sałatki desery: tort śmietankowy, ciasta, cukierki, owoce, deser lodowy zimna płyta: tutaj miałam dłuugą listę ale nie pamiętam kolacje: frytki, ziemniaki zasmazane, devolai i coś jeszcze, sałatki (do wyboru było też prosie pieczone, ale wybraliśmy tą pierwszą opcję) barszcz z krokietem żurek staropolski kawa, herbata, soki i napoje gazowane bez ograniczeń. Tak mniej więcej ma to wyglądać, za dzieciaki niby płacimy po 100zł. Inne restauracje u nas to koszt był już ponad 200zł od talerzyka. A co do sukienki to mnie się bardzo podoba ![]() ![]()
![]() |
#1152 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
masz tort, napoje, owoce i ciasta ???? czy jeszcze wszystko sama musisz dodatkowo kupic? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1154 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() bo ja mam wyjsciowa 130zl ... ale dodatkowo bede placic za : -flaczki -lody - salatke grecka zamowilam do naszego menu dodatkowo ... wiec ja tak licze 150 za osobe ...+ -indyki dwa pieczone 750 zl -sniadanie dla gosci -tort (400 -500 zl) - wszystkie ciasta okolo (2000 tys) -piwko ( beczka 50l) -owoce ( musze kupi sama ) lub dac zeby babka kupila ale to wtedy doliczy i tak dodatkowo do rachunku.... No i ja kupywalam winka tez ( 5 kartonow) + 200 butelek(0,5l) wodki + 3 kartony whisky ![]() A wiec jak by wliczyc to wszystko to by wyszlo tez duzo ![]() Edytowane przez aniulkamerry24 Czas edycji: 2011-05-25 o 13:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Raczkowanie
|
To ja płacę 190 zł od osby. Sama muszę zadbać o: wystrój sali, szampan, alkohol i stół wiejski.
Resztę załatwia hotel. No i ja płacę dodatkowo za pokoje ze sniadaniem
#1156 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jezeli chodzi o wystruj sali to mi babka mowila ze beda kwiaty na stolach , swieczki, .... ja mam kolor przewodni fioletowy ...to bedzie fioletowy tiul przez srodek stolu ...wiec pytalam sie czy beda swieczki....a ona ze jezeli mam jakas koncepcje to moge dokupic i wtedy mozna jeszcze dolozyc...ale nie cuduje juz nic bo ciagle cos zamawiam na allegro i tesciowa zawalu juz dostaje:/ ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniulkamerry24 Czas edycji: 2011-05-25 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1158 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Rozeznanie
|
my całe szczescie nie musimy nikomu noclegu zapewniać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Rozeznanie
|
dziewczyny byłam w kwiaciarni bukiet łezka z białych różowych róż i białej frezji około 150-160
bukiet dla świadkowej 60 zł kwiaty na stół młodych 150 zł serce z rattanu na samochód 150 zł ![]() tiul wzdłuż ławek w kościele 230 zł ![]() kwiaty na salę... już nie pytałam wyszłam
#1161 | |
Raczkowanie
|
no ja 60 osob ... w tym 2 osoby beda spac 2 doby ...i drugie 2 osoby nas poinformowyly ze wyjada juz 21 czyli zajada 21 w nocy czyli bedziemy musieli zaplacic 3 doby:/ no ale juz trudno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
no ja w kwiaciarni licze ze zostawie 550 zl.... i to jest bez strojenia kosciola ani zadnych kwiatow na sale....:/ Edytowane przez aniulkamerry24 Czas edycji: 2011-05-25 o 13:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To i tak macie tanio. Za ubieranie auta żywymi kwiatami płacę 300zł, za kościół na pół z inną parą 450zł, za kwiaty dla rodziców 200zł, za bukiety dla mnie i dla świadkowej: 280zł. No i się zdecydowałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1165 |
Wtajemniczenie
|
A ja zaraz jadę po bolerko
![]()
#1166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wy chcecie chudnąć,a ja to bym chciała przytyć ![]() My płacimy koło 185zł/osobę=przy 160 osobach. I mamy w tym 5 dań ciepłych plus obiad, tort, deser, napoje bez ograniczeń, ciasta, paczki, fontannę czekolady, owoce, stół "wiejski", zimna płyta (itp.) Alkohol sami kupujemy. Nie martwimy się praktycznie niczym, bo dekoracja też jest w cenie.
![]() |
#1167 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale wiesz,pocieszam się ceną początkową ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zrób zdjęcie jak prezentuje się na żywo ![]() Ja zaczynam się szykować na panieński. 2 dziewczyny się wykruszyły. . .troche mi przykro bo jedną z nich rozumiem wynikła jej niespodziewana sytuacja w domu, a druga. . .druga nie ma czasu bo umówiła się ze swoją kuzynką na spacer ![]() ![]() Jutro zdam relacje jak było ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Zadomowienie
|
Widze, że ceny bardzo różne za talerzyk.
U mnie 170zl ,ale dodatkowo zamawiam tort, napoje, alkohol. W cenie mam kwiatową dekorację stołów, ciasta i apartament dla nowożeńców. Myślę, że to i tak tanio jak na region, no ale cenę ustalałam 1,5 roku temu. Ceny nie podnieśli, mimo iż wiem, że mają już drożej. Do tego miało być jeszcze korkowe 7zł, ale po negocjacjach odstąpili ![]() Ehh pięknie ważycie dziewczyny, ja przed śłubem na dietce zgubiłam 4kg, ale niestety na więcej nie starczyło siły ;/ na moją budowę ciała przydałoby się zgubić jeszcze z 4.. no ale nic, oby tylko nie przytyć z powrotem.. Strasznei się stresuję jutrzejszą przymiarką.. Mimo, że mieli tylko skrócić, wymienić aplikację pod biustem i ciut zwęzić w biodrach.. No i welon przyciąć.. Wreszcie dokończyłam ustalenia z kwiaciarnią w spr dekoracji sali. Dekorację stołów mam w cenie, będa bukietu na przemian ze świacami, przed nami większa kompozycja kwiatowa. Dodatkowo zamówiłam 2 girlandy na balkony (mamy salę ciut niżej i tam sa takie balustrady jakby), 2 girlandy zwisające z kinkietów, przystrojenie balustrad schodów organzą i organza na stoły. Wycena 550zł.. Aaa i zamówiłam 2 bukiety z białych dużych róż (conajmniej 9) za max. 140zł za oba. asia665 u mnei też 2 dziewczyny mniej na panieński.. a najbardziej mnei stresuje, ze świadkowa nie chce nic powiedzieć co to będzie.. a to już za 3 dni..
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-05-25 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny wzięłam dzis dobry kabelek do pracy ![]() ![]() ![]() ![]() p.s zaproszenia, zawieszki i winietki robione samodzielnie przez nasz team ( ja + tż ) Edytowane przez Aniusia1984 Czas edycji: 2011-05-25 o 16:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Rozeznanie
|
Fruzurka... Kwiatek oczywiscie będzie żywy, taki jak bukiet, a tutaj tylko przyniosłam, żeby było wiadomo, gdzie go wpiąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.