|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niezłe z nas gagatki, lipcowo-sierpniowe dwulatki cz.XIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciekawe, jak długo potrwa zachwyt? ![]() A może zainteresują Ją za miesiąc? ![]() ![]() Już widzę, jak Zu grzecznie bawi się na kocyku, jak wokół same atrakcje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja kupuje duplo uzywane - wyszukuje okazje na allegro i nie dawno byly w Lidlu tez po korzystnej cenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Siemka
![]() Podczytuje troche ale jakos nie mam weny na pisanie. ![]() Nie wiem czy na troche nie opuszcze Wizażu - powróce do Was z utęsknieniem i z większym zapałem do pisania ![]() Cytat:
![]() Mamy juz kilka nowych mamusiek ![]() Tak jak widac w moim podpisie Kuba bedzie miał siostrzyczkę, termin mam na 22 września ![]() Fajnie, ze sie odezwałaś. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tego nikt nie wie ![]() a może nie ![]() ![]() ![]() ![]() chociaż powiem Ci że np. "oponkami" - tą wieżą do układania to potrafi się zająć na kocyku ![]() Jola...podaj link do Waszego rowerka...muszę coś sprawdzić ![]()
![]() |
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda czasu na oponki latem ![]() http://www.tuptupbikes.eu/produkty/tuptup-red/ - info prosto od producenta ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I wg mnie to nie jest strata pieniędzy. Nie trzeba od razu mega zestawu kupować. Poza tym są też inne klocki. Wyglądają prawie identycznie jak Lego duplo a są sporo tańsze. I do lego duplo pasują, wiem bo sprawdziłam ![]() Np. te ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Fajnie, że jesteś ![]() Jak Wasze nocki teraz wyglądają? Zjadłam truskawki, ananasa, arbuza, zagryzłam ogórkami małosolnymi a teraz piję kawę ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale bym małosolniaka wciągnęła! ![]()
![]() |
#1148 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Te z całego drutu to z tych. http://allegro.pl/namiot-domek-dla-d...647645481.html I też tunel można do niego przystawić. Może twoja córcia jest bardziej ułożona i go nie zniszczy. Bo Bastek szalał w nim strasznie, i nie patrzył że jedna noga jest zaczepiona w namiocie tylko z nim biegł... ![]() Jeszcze nie rozumiał że jak złamie to miec nie będzie... W przyszłym roku poszukam takiego odpowiedniego drutu i przynajmniej ten półkolisty postaram się naprawić, zeby miał w ogrodzie. Ale musi być troszkę rozumniejszy ![]() Cytat:
A mnie się obiad gotuje, a ja poszłam po kebaba... i przepaliłam sobie usta pikantnym sosem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam Lego Duplo,ale powiem szczerze,że większą popularnością cieszą się u nas,te zwykłe,większe plastikowe klocki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pewnie i w nocy się Mu śnije,że na rowerku jeździ ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bartoś zasnął dopiero o 16 ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja biorę 2x dziennie i nic mnie nie łapie Cytat:
![]() z kim się wybierzesz? uda ci się wlecieć? ![]() Cytat:
Dziś u siostry nie chciała brać Natalki smoka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() fiu fiu fiu ![]() ja już regularnie zasalam co 2-3dni i jemy na bieżąco ![]() thx Wiecie co robie...siedzę w łóżku z lapkiem.Kostek mi nie widać.Nachodziłam się z L po placach zabaw etc, jeszcze przedtem zakupy,obiad,pranie, że jak mąż zaoferował że wychodzą to postanowiłam że odpoczywam mimo że znalazłoby się to i owo do zrobienia. Zabrali słoiczek i poszli łapać świerszcze na kolację dla żółwia ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- dajcie fajny pomysł na kolacje dla mojego urwiska?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na ciastoline poluje ciocia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i teraz niewiem co powiedziec ![]() po prostu konkurencja się wdarła ![]() ale moga sie o Zuze bic ![]()
![]() |
#1153 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak na poważnie, to nie brałam, Jakoś o nim zapomniałam, a lekarz też nic nie mówił. Taki przepis na ciasto jak dawałaś, i za radą dodałam troszke czosnku, i na patelnię. z piekarnikiem mi się bawic nie chciało. Bardzo mi smakowało ![]() Ja w sobote idę do gina. Już się doczekać nie mogę ![]() ![]() i muszę go koniecznie spytać czy nie widzi przeciwwskazań do naszego wyjazdu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem ale ja też nic nie wiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie mam pomysłu i były kanapki ![]() A tak serio, to mam takie zachciewajki czasem i powinnam już tyle razy być w ciąży ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Kasiu, pytałaś wczoraj o rowerek. U nas też pod spodem 3 dziurki widać, ale dziś zmieniłam i mam wrażenie, że jednak tak Jej lepiej, że miała już za nisko i chyba niezbyt wygodnie się Jej jeździło. Sprawdzę jeszcze ze dwa dni i wtedy zdecyduję czy tak zostawiam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Miramej ![]() ![]() ![]() Jutro wracam. Teraz lecę na "Śmiercionośny rój" ![]()
![]() |
#1156 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() Poszłam do klubu sobie popłakać ![]() eleeri ![]() ![]() Jola ![]() ![]() ![]() ![]() sylko ![]() ![]() Karo czytałam w klubie, dobrze, że nic się Wam nie stało ![]() Więcej nie pamiętam ![]()
Edytowane przez magi77 Czas edycji: 2011-06-16 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
![]() przepraszam że Was zaniedbóje ![]() Ostatnio marnie się czuję ![]() a dzisiaj to już w ogóle na skraju omdlenia jestem przez cały dzień... Mam nadzieje, że u Was wszystkich jest dobrze i nie ma problemów większych ![]() a! byliśmy z Przemkiem u okulistki ![]() alez jestem dumna z mojego syna ![]() ![]() a czerwone oczęta od alergii ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zadomowienie
|
Ada a ty jesteś dalej na diecie?
Może to przez te zmiany hormonalne? czy to po prostu zmęczenie? Dobrze że u okulisty wszystko w porządku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
wpadłam tylko powiedzieć, ze Tomek ma wysiękowe zapalenie ucha
nie mogę na siebie patrzeć, ze wcześniej nie poszłam do lekarza ![]() dostaliśmy leki i mamy się stawić na kontrolę - dobrze, ze chociaż nic go nie boli
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
Ada skad u ciebie takie zle samopoczucie?
![]() P4w przeciez to nie twoja wina ze Tomus ma to zapalenie bo skad to mialas wczesniej wiedziec, o tak jak piszesz dobrze ze go nie boli-zdrowka ![]()
#1161 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() A w zeszłym roku też tak miał? Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzielny Przemko ![]() Alergii nie zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() Oby szybko Tominkowi przeszło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
dostałas cos na oczka? Cytat:
![]() ważne że zdiagnozowane i teraz czas na leczenie ![]() mąż wróciłl, ide mu obiadek odgrzac ![]() słodkich snów ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pilnowałam drożności nosa z powodu zwężeń szczęki, a nie pomyślałam o uchu ![]() mam wiedzę na ten temat, ale jakoś się zafiksowałam i byłam pewna, ze nosek jest drożny, a jak widać nie do końca tak było - o to mam do siebie pretensje
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Wtajemniczenie
|
gorgulku, suuuuper avek
![]()
#1166 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chyba pójdę do lekarza po skierowanie na badania kontrolne... dostałam ![]() ale dzisiaj nazw nie podam bo w pracy jestem ![]() w kazdym razie 3 opakowania jakiś kropelek Cytat:
a co się Tomciowi działo? Bo mój też alergik na to wychodzi... wolałabym być przygotowana... nie obwiniaj się dziewczyno ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
#1168 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też czasem tak mam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie mam siły,nogi mnie bolą jakbym nie wiem ile kilometrów zrobiła ![]() ![]() ![]() Idę się myć,może jeszcze zajrzę ![]() Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2011-06-16 o 21:28 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zadomowienie
|
P4w nie zamartwiaj się to i tak nic nie da, Tomuś wyzdrowieje , bedzie dobrze
![]() Męża brat miał urodziny i zaprosił nas na grilla. Obżarłam się mięsiwem, sałatkami i słodkościami, a teraz leżę i trawię ![]()
#1170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez to że nie ma drożności płyny wydzielane prze śluzówkę ucha nie mają gdzie uchodzić i gromadzą się w jamie ucha środkowego konsekwencje są bardzo poważne, a objawy skąpe - Tomek smyrał się po uszku, a ostatnio miał więcej wydzieliny w jednym uszku - tylko tyle ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- dzięki dziewczyny za słowa pocieszenie, ale wiecie jak to jest - jak wiem, ze miałam szansę wcześniej zareagować a tego nie zrobiłam to wyrzuty są silniejsze od głosu rozsądku przyszło mi nawet do głowy, ze jakbym nie pracowała tylko była w domu a Tomek ze mną to by nie chorował, albo jak bym się bardziej postarała i znalazła nianię to też by nie chodził do żłóbka i nic takiego by się nie stało najgorsze, ze nadal nie wiemy w jakim stadium zaawansowania jest stan i czy Tomuś ma tylko przytkane uszko czy coś więcej, czy płyn jest rzadki i spłynie czy gęsty i trzeba będzie robić drenaż, czy ta gęsta wydzielina nie jest tam już od dawna i nie poczyniła już spustoszenia w kosteczkach słuchowych i błonie bębenkowej... i tysiące innych pytań... więc to nie jest tak, ze dostał leki i już mam spokój
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.