|
|
#1141 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
Zazdroszczę, ale pewnie będę chciała pracować w Niemczech (Niemiecki mam lepszy niż angielski ) jako grafik, więc kto wie gdzie wyląduję. w kórniku? ![]() ale przynajmniej na perfumowym nie jest już taka aktywna Gratulacje!!!
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
A co to za kiciunia
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1143 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Będzie pracować jako grafik, ale...: Cytat:
|
||
|
|
|
#1144 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#1145 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Matko,obżarłam się truskawek,mam dosyć
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1146 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
ja od rana dumam na wystrojem ciastlowym... i nic nie wydumałam
|
|
|
#1147 |
|
Mother of Cats
|
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Heja
![]() 7 stron tylko mam do nadrobienia... ![]() W wielkim skrócie: Wczoraj skończyliśmy przenosić wszystko około 18 ![]() Dziś od rana rozpier****niczaliśmy łazienkę Nawet ja rozwaliłam kilka płytek, a w większości pakowałam je do wynoszenia. Kolega wynosił, potem drugi wynosił (II zmiana ).Mieszkanie jest w stanie ... co najmniej raz gorszym niż tamto nasze poprzednie (poza podłogami).W✂✂✂✂iają mnie mieszkające nad nami dzieci, bo latają jak po✂✂✂ane Nie podoba mi się coś woda, bo jest czasami smętna, a nie przezroczysta ![]() Jakieś plusy... hmm ciężko... ![]() A zaraz idę do knajpy ![]() Dziś dopiero TŻ zreperował neta, bo coś tam na naszym piętrze się chrzaniło, więc na kwilkę wpadłam do Was ![]() Miłego wieczoru, może zajrzę później ![]() Jest streszczenie? ![]() A i zamiast płuc mam pył
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-11 o 19:35 |
|
|
|
#1149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Świetna wiadomość
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł,
Ju Teziak gratuluję! I jeszcze kciała bym zobaczyć fotkę wiewióra Flo ![]() I fogle to ja nie wiem jak to się dzieje ale pieniądze mi się rozchodzą w tempie ekspresowym. Dopiero 2 tygodnie po wypłacie a ja jestem spłukana. Jakby tego było mało, nie mam butów, nie mam torebki i kończy mi się masa różnych samrowideł... Nie wiem co zrobiłam z pieniędzmi. Naprawdę nie wiem i mnie to przeraża Edytowane przez naiat Czas edycji: 2011-06-11 o 20:06 |
|
|
|
#1151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że nie do ziemi ![]() Cytat:
U mnie gorzej, mam za dużo pomysłów i się nie moge zdecydować A lipa w tym, że żaden mi się do końca nie podoba a nie mam kasy na nowe ciuchy ani jakąś kieckę za 2 stówy, to trzeba będzie coś wykombinować z tego co jest w szafie i żeby to jeszcze jakoś wyglądało
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-11 o 20:13 |
||
|
|
|
#1152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
Co to za Kiciunia
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
|
|
|
#1153 |
|
BAN stały
|
Ja się dziś zakochałam w tej. ![]() Ale też mi już kasy nie starczy. Poza tym nogi nie te do takich sukienek. ![]() Spadam na mroczne party. Ostatnie do lutego O a propos spódnic, to właśnie na dziś mam całkiem fajną, przed kolano, z koronkowymi wstawkami, podwyższonym stanem i koronkową szarfą w talii. Choć w takich rozkloszowanych i falbaniastych czuję się trochę przebrana.
|
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
Teziak... jest taka jedna kcicunia, słodka.... wera jej na imię
![]() Szaleje na wizażu, ktoś tu podawał link do jej ostatnich mądrości. O tu, nie umiem zrobić klika https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=27446844 Edytowane przez naiat Czas edycji: 2011-06-11 o 20:22 |
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu nikt jej nie chciał chyba czytać,jeśli dobrze pamiętam
|
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio wpadły mi w oko pierdzionki na restyle ![]() http://www.restyle.pl/product-pol-20...ARNA-KULA.html http://www.restyle.pl/product-pol-20...diamentem.html ale największy dostępny rozmiar na mnie za mały ostatnio w mieście specjalnie przeleciałam po sklepach jubilerskich pomierzyć i na moje grube paluchy rozmiar 18 być musi
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-11 o 20:34 |
|
|
|
|
#1157 | |
|
BAN stały
|
Ty masz zdolności parapsychiczne, Ty moja mediumo
Cytat:
![]() Cześć! --- Idę chyba po piwo Trzeba czymś zwalczyć ten podły nastrój, zły, zły czas
|
|
|
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam grube palce
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ale ile kobiet naraz mógłbyś zaspokoić... ![]() o kutwa ![]() nie lubieu lachona, ale jakie ma nogi ![]() http://i.wp.pl/a/f/jpeg/26997/a16.jpeg Red widzi?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-11 o 20:49 |
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1161 | ||
|
never say no to panda
|
Cytat:
jak masz nadmiar, to się podziel ![]() składam właśnie zamówienie z rockmetalshopa i restyla - będę ichniejsze biżu przerabiać - muahahahahaha Cytat:
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-06-11 o 20:55 |
||
|
|
|
#1162 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() oddam pomysł na klimaty militarne, bo z takich miałabym co najwyżej gruby żakiet ![]() Cytat:
![]() edit: Pand, może jakies pawie pióra pod zielony gorset? ![]() http://sarcasm-hime.net/TV09-Steampunk-duo2.jpg http://sarcasm-hime.net/AA09-steampunk6a.jpg albo maskę prawie jak zorro ![]() http://th01.deviantart.net/fs70/PRE/...ysWorkshop.jpg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-11 o 21:20 |
|
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś mierzyłam szpilki - nie czerwone, tylko koralowe- Ryłki- wspaniałe, bo nie musiałabym do nich ćwiczyć, no po prostu czuję się bez nich jak Dorotka z Czarnoksiężnika z Krainy Oz w kaloszach.
Tylko nie było mojego nr- 36, czy 36,5 da się jakoś zminejszyć? bo w pończochach mi trochę "lata"- nzaczy, czuję luz w jak rozchodzonych butach... biorę bowiem pod uwagę, że 36 nigdzie nie będzie
|
#1165 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
te z gołym bebechem odpadają - obwisłego bebzona mego nie pokażę po dobroci a druga ma za krótką spódnicę z RMS to to i to z Restyla to to i to
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-06-11 o 21:33 |
|
|
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też przeglądam foty w necie, a jak mi się coś spodobie, to dopiero szperam po szafach i paczę czy z tego co mam da sieu zrobić równie fajny efekt ![]()
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Meblościanka
![]() http://ekskluziff.pl/tag/meblo%C5%9Bcianka Chodziło mi o taką zieloną cieniowaną, matko
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-06-11 o 21:36 |
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
ponizej propozycja na CP dla niezdecydowanych
|
#1169 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
przeglądałam wujka gugle w poszukiwaniu inspiracji, przeglądałam galeryje wgt, ale w dodatku choróbsko jakieś mnie zaczyna rozkładać i mi się cały czas ryczeć chce
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

) jako grafik, więc kto wie gdzie wyląduję. 

szkoda, że nie do ziemi

może zobaczysz na żywo