|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie czyli każdy ma jakiegoś bzika :D Część XXXIII
|
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie Tż wkurzył tak, że odechciało mi się wszelkich zakupów i wszystkiego po kolei.. to jest dupek niezadowolony z życia ja ✂✂✂✂✂✂✂e.....
mam to w dupie, pojadę do domu po pracy.. jak chce to niech przyjedzie, a jak nie to niech się buja edit: oo Tż-owi rura zmiękła wyszło na moje Miki, a co się stało z chomiczkiem????
ig: @tojaola_ Edytowane przez blondyna789 Czas edycji: 2011-06-16 o 15:13 |
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, nie wiedziałam, bo nie śledziłam wątku na bieżąco...
![]() eh zbieram się powoli do tesco.. Tż tam dojedzie i sobie popatrzyłam na maski jak nigdy wcześniej eh, do wieczora!
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
blondyna chyba az za dobrze znasz TZta
ja troche nie rozumiem o co sie tu klocic bo chyba nie o zakupy?
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam PLL i jestem wkurzona, że Ian żyje
|
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1148 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jestem skazana na gotowe programy, które nie do końca mi odpowiadają.Cytat:
![]() To właśnie ta była. Dobrze wybrałaś, bo reszta kosmetyków aussie nie należy do dobrych. Próbowałam jeszcze tej 3 minute do farbowanych, ale nie dorasta do pięt powyższej. Reszta ich kosmetyków ma tak beznadziejne składy, że nie chcę ich nigdzie w pobliżu moich włosów. Cytat:
.Bo dziecko to moze i bym chciała, ale żeby ktoś jeszcze za mnie pochodził w ciaży i je urodził. A właśnie trzydziestkę uważam za taki ostatni dzwonek. I nie wiem co robić. Bo albo w ciągu najbliższych 3 lat albo wcale. Może na jakąś terapię pójdę i naprawia mi głowę i zaczne mysleć jak normalni ludzie i dorosnę do bycia matką. A właśnie moja mama miała mnie po trzydziestce i żadnemu dziecku starej matki nie życzę. Jak ja miałam trudny okres nastoletni to ona menopauzę i jej odpierdzielało. Moje życie to było piekło. Choć zapewne nie wszystkie starsze matki takie są, ale ja mam uraz. Wydaje mi sie że byłam bardziej gotowa na macierzyństwo jak miałam z 22 lata niz teraz. Teraz to mi się w głowie pomieszało. I nie ma dla mnie bardziej przerażającej rzeczy na ziemi niż ciąża i poród .Czasem myślę, że jakbym miała dziecko to byłoby tak i tak, wyobrażam sobie itd, ale myśl o ciąży i porodzie blokuję całkowicie. Nawet nie chcę sobie wyobrażać, że mam coś w brzuchu. ![]() Poza tym dla mnie nawet 0.00000001% ryzyka, że coś z dzieckiem może być nie tak to za dużo, żeby ryzykować. A niestety ryzyko jest o wiele wyższe. Dlatego baaardzo chciałabym kiedyś adoptować dzieciaczka. Baaardzo. Tylko na razie nikt mi go nie da. ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Mitonic jesteś? Potrzebuje linka do tego przepisu na kebaby, które robiłaś ![]() Nie mogę znaleźć.
|
|
#1149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
A może to nie on...?
A droga ona jest?
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Czarna, musiałaś pisac o tym Ianie?
Ja dopiero zacznę oglądać
|
|
|
|
#1153 | |||
|
Zakorzenienie
|
wróciłam ze szkoły włączyłam wizaż i mi prąd wyłączyli
Całe 4 godziny go nie było, dobrze że miałam książkę do czytania , bo bez wizażu ciężko![]() Ja mam scandic kokosowa, w porównaniu do Kallosa to wybieram go , bo ona jest za lekka. Pięknie pachnie, ale mogłaby bardziej nawilżać Cytat:
O ty odddajjjjj ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho, jestem już w domu.. z mojego tesco nic nie wyszło bo był meeega korek
pogadałam z Tż-em i wszystko sobie wyjaśniliśmy...a teraz piję desperadosa u was też taki upał? u mnie padał deszcz, ale momentalnie znów zrobiło się gorąco ![]() kocurzyco, myślę jeszcze nad tą odżywką: http://www.boots.com/en/Aussie-Mirac...ditioner_8843/ , ma spoko opinie, więc myślałam, że jest dobra.. a co do macierzyństwa , to niestety mam podobne odczucia.. boję się ciąży, porodu, tego że dziecko będzie chore.. nie wiem może to nie jest normalne myślenie, ale po prostu tyle widzi się nieszczęścia dookoła i mam tą obawę.. boję się też, że jak już się zdecyduję i będę bardzo bardzo chciała, to okaże się, że nie mogę miec dzieci i nie wiem co wtedy zrobie...... a dogadałam się z tą kolesiną w spr zwrotu części kasy i czekam teraz na przelew.. zaraz chyba wstawię pranie bo w weekend się nie wyrobię z taką ilością
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nic nie jest przesądzone i nic nie wiadomo
![]() A od dzisiaj na TVNie leci Plotkara. Chyba codziennie ok. 15:00
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest megaaaaa duszno,O jak fajnie, będę miała przy czym kręcić na twsterku ![]() To bardzo ładny wynik klaski :
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna, gratki
![]() ja tam się nie znam, ale wydaje mi się, że to dobry wynik
|
|
#1160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do macierzyństwa to są normalne obawy, każda z nas się tego boi, ale powiem wam że dzieci to najlepsze co mnie w życiu spotkało, chociaz nie powiem ,są momenty że mam ochotę wysłać je na księżyc
|
|
|
|
|
#1161 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ok 4 funtów Róznie, w zależnosci od sklepu. Często bywa w promocji wiec czasem za sporo mniej się trafia.
Cytat:
Już zagniotłam i rośnie. Tylko mam drożdże w proszku i nie chciało przestać się lepić. Wydaje mi się, że mogła to być wina drożdży. Bo nie wiem dlaczego nie chciało się wyrobić. W końcu się wkurzyłam , zostawiłam tak jak było. Posypałam mąka i ulepiłam kulkę. Jak wyrośnie to znaczy ze ok. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Bo ja robię falafele dziś tylko postanowiłam własne chlebki zrobić. Cytat:
Rano słońce, potem deszcz, potem znów słońce i zaraz wichura i ulewa, znów słońce, za chwilę grad. No osiwieć z radosci mozna. Codziennie pada. Cytat:
Cytat:
Jednak chyba najlepsza opcja to spróbować. A nóż będzie Ci odpowiadać. Cytat:
Tym bardziej, że miałam w życiu parę takich akcji, że cud że nie byłam w ciąży. Choć u mnie cały czas przeważa adopcja. Dla mnie dziecko to dziecko, nie ważne skąd się wzięło i kto je urodził. I byłoby tak samo moje jak moje rodzone. Tylko nadal nie mam na tyle stabilnej sytuacji żeby zdecydować się na dziecko. Nie ważnie czy robione czy adoptowane. A nie mogę się zdecydować licząc, ze jakoś to będzie. ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Jest różnica między boi sie, obawia, a paranoja, którą mam ja. Bo to jest autentyczna fobia i paranoja. Koszmar. Czasem chciałabym mniej myśleć i rozkminiać. Dla mnie nawet sny o dzieciach to najwieksze koszmary, mimo że w nich nic sie nie dzieje złego poza tym ze np jestem w ciazy albo mam niemowlę.
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak tak patrzę na Tż-a i jego huśtawki emocjonalne to tak jakbym już miała dziecko
chyba wstawię pranie
|
#1163 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kocurzyco może faktycznie to wina drożdzy, powiem ci że ja chyba ze dwa razy robiłam coś z takich w proszku, zawsze robię z tych zwykłych, ale na pewno urośnie i będą dobre a co dziecka to mam takie samo zdanie, nieważne czy urodzone czy adoptowane, ważne że chce się je wychowywać, kochać i być z nim, uważam też że byłabyś dobrą mamą, przez to co sama przeszłaś i swoją mądrość życiową ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
to tym bardziej -adopcja,możesz adoptować większe dziecko, nie jestem tego zdania, że każda kobieta musi urodzić dziecko bo tylko swoje dziecko jest tym "właściwym". Jest tyle dzieci bez domu, że można uszczęśliwić kogoś i stworzyć mu dom, niekoniecznie trzeba je urodzić. Edytowane przez Mitonic Czas edycji: 2011-06-16 o 18:06 |
||
|
|
|
#1164 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba nie zauważyłam ![]() Kupiłam.Jeszcze lepsze bo 90cm.Jakoś nastawiłam się na to kręcenie. Kręce(staram się ) i co rusz mi spada.Nie daje normalnie rady cierpliwości już nie mam.Dawałam wody to mi ciagle kapało a kasza to grzechocze wydałam na te hula hop dwie dychy już ![]() co radzicie?nadal kręcić,mimo że spada?Czym to jest spowodowane? |
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Ruszam pohulać
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
blondyna podziwiam cie
chociaz do dzis mi to wypomina![]() ja tam jestem zdania ze na dziecko nigdy nie ma odpowiedniej pory. I dlatego najlepiej "wpasc" bo wtedy juz nie masz wyboru ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- chyba dostane okres bo caly czas jestem glodna
|
|
|
|
#1167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A tak naprawdę to wszystko jedno. Wiadomo im mniejsze tym lepiej ale gdyby było większe to też byłoby dobrze. Mnie straszne wkur*** teorie o adopcji krążące w PL. Że adoptowanie dziecka to jest niebezpieczne, bo może dziecko mieć obciążenia genetyczne, a nie wiadomo kim byli jego rodzice itd. No normalnie komuś kto takie wymysły tworzy to w ogóle bym dzieci zabrała W UK nigdy się z takimi teoriami nie spotkałam, a w PL ciagle i na każdym kroku. I historie, ze ktoś ma adoptowane dziecko i jest niegrzeczne i to na pewno dlatego, ze jest obciążone genetycznie, i ciekawe kim byli jego rodzice, ze dziecko jest niegrzeczne No kur*** jak można na takie debilne pomysły wpaść. Oczywiście nikt nie spojrzy na swoje zachowanie i wychowanie, czy otoczenie i jego wpływ na psychikę dziecka. Wszyscy najchętniej obwiniają dziecko i jego pochodzenie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym sie bala w adopcji wiekszego dziecka tylko jednego, ze w koncu wiez wygra i skonczy te 18 lat i pojdzie pod skrzydla prawdziwych rodzicow, ale to juz czarny scenariusz. Ale kazdy ma jakies obawy
|
|
|
|
#1169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak, tak tylko adoptowane dzieci zabijają kradną i oszukują, a dzieci zrodzone z mamusi i tatusia to grzeczne aniołki też słyszałam takie opinie, ale to normalnie zaścianek, albo głupie żarty z tych co nie mają dzieci, bo on strzela ślepakami, ręce opadają. |
|
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
no zawsze istnieje takie ryzyko zwłaszcza, że media kreują taki obraz adoptowanych dzieci i całych rodzin... ja nie wiem czy umiałabym powiedziec dziecku, że jest adoptowane właśnie z tego samego powodu co noemi, bałabym się, że więź wygra.
u mnie w pracy koleżanka ma adoptowaną córeczkę, ale mała ma dopiero niecałe 4 latka i nie wiem jak to się wszystko potoczy.. a adoptowali ją jak była niemowlakiem ...
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.

wyszło na moje 
i sobie popatrzyłam na maski jak nigdy wcześniej

. Jestem skazana na gotowe programy, które nie do końca mi odpowiadają.
.

15.04.2013
Ja dopiero zacznę oglądać

klaski :
chyba nie zauważyłam
wydałam na te hula hop dwie dychy już