|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pogaduchy o wszystkim i o niczym. :) cz. I.
z fryzur ktore mi chodza po glowie to te co widac pozniezej ;P
|
|
|
|
#1142 |
|
Konto usunięte
|
Angels, jak na moje oko to 1 i 2 fryzurka
![]() natasia, bo wstanę Nie wierzę, że nie jesteś ładna Każda z nas jest |
|
|
|
#1143 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję
|
|
|
|
#1144 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Angels - masz taki duży tatuaż?
![]() Mi się podoba fryzurka druga i przedostatnia natasia! wszystkie babeczki są piękne! ; ) faceci to płeć brzydka ![]() zaraz dostaniesz młotkiem po pupie
|
|
#1146 |
|
Zadomowienie
|
dzięki
![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Tak mam tatuaż ale tutaj nie ma czym się chwalić ;P szaleństwo z młodości
|
|
|
|
#1147 |
|
Zadomowienie
|
niestety nie mam go w całości na zdjęciu ale przynajmniej tutaj widać jak wygląda z przodu ;P
|
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Angels mi się podoba 2 i przed ostatnia fryzurka
|
|
#1150 |
|
Konto usunięte
|
Angel, nie chcę urazić bo nie każdy lubi tą artystkę, ale na pierwszy rzut oka przypominasz mi delikatnie Dodę
Masz bardzo ładne włosy ![]() Moje włosy mają wiele wad dlatego zwracam uwagę na włosy innych kobietek ![]() Asia
|
|
|
|
#1151 |
|
Zadomowienie
|
NO tak ale moje wloski tez sa zniszczone troszke ale ciagle nad nimi pracuje
a co do stylu dody no to troszke mnie zaskoczylas nie powiem ;P daleko mi do niej a tez jak dla mnie to ona jest brzydka ;P a co do tatuazu to juz nie pamietam czy bolal ;P
|
|
|
|
#1152 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dlatego mówię, pierwsze wrażenie może być mylne Nie lubię przerysowanych kobiet a ona niestety taka jest. Za to Ty jesteś o wiele ładniejsza |
|
|
|
|
#1153 |
|
Zadomowienie
|
[dziękuję
no wiesz planuje to usunąc ale niestety potrzeba na to dużo pieniązków a co najważńiejsze mojemu kotkowi to wcale nie przeszkadza akceptuje mnie taka jaka jestes ;P czyli pobazgrana po ciele ;Pty tez napewno jestes piekna tak jak inne tutaj kobietki ktore pisza
|
|
|
|
#1154 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2957812 4]
Moje włosy mają wiele wad dlatego zwracam uwagę na włosy innych kobietek ![]() Asia [/QUOTE]ja uwielbiam włosy... mam bzika na ich punkcie i przyznam się, że też zawsze patrzę na włosy
|
|
#1155 |
|
Zadomowienie
|
Ja też uwielbiam włoski
moim marzeniem jest zostać fryzjerka i dokonam tego marzenia bo wiem że tylko ode mnie to zależy czy się spełni uwielbiam sie nimi bawić ale niestety moge liczyc tylko na siebie bo moje kolezanki maja krotkie wlosy albo poporstu niechca je niszczyc troszke szkoda bo mialabym wieksze doswiadczenie w ukladniau wloskow mam na mysli ukladanie fryzurki za pomoca lokowki falownicy czy prostownicy to naprawde wspaniala zabawa jesli ktos to lubi
|
|
|
|
#1156 | ||
|
Zakorzenienie
|
a jakiś kurs zrobiłaś ?
ja kiedyś chciałam iść do szkoły fryzjerskiej ale mnie rodzice nie puścili.. to jeszcze w liceum było... i w sumie się cieszę bo nie wyobrażam sobie co bym robiła po tej szkole.. mogę układać włosy itp. ale żeby robić to zawodowo odpada
|
|
#1157 |
|
Zadomowienie
|
Notak nie dziwie ci sie ja tez bym sie bala do fryzjera... one zawsze podcinaja wieceje niz zyczymy sobie my ;P ale wiesz to tez chodzi o zdrowie wlosa , fryzjerki wiedza najlepiej na jakiej dlugosci obciac itd. No tak tez mam ze robie i ucze sie na sobie wloski robic
tez czasem sobie zajrze na youtube ;P a to jakis warkocz a to jakies nowe upiecie ,, fajna rzecz nauczyc sie czegosc nowego kursu nie mam ale tez zamierzam na niego isc skarbonka stoi nie naruszona ale jak bedzie pusta to sie ja stlucze ;P i faktycznie lokowki itd niszcza wloski ale ja nie umiem bez tego zyc a tez dziennie sie nie bawie tylko wtedy kiedy gdzies wychodze; do sklepu to ino kitka :P a na miasto jak sie wybieram to juz cuduje przed lustrem a suszarki nie uzywa myje wloski wieczorem . przy czym jak sa wilgotne klade wlosy do gory i klade sie spac rano sa super
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się marzy nauczyć robić warkocz dobierany, taki jak dodałaś na tym zdjęciu przedostatnim. próbuję, próbuję i nie umiem
|
|
#1159 |
|
Konto usunięte
|
Asiaa90 podasz link do profilu tej dziewczyny na youtube?
|
|
|
|
#1160 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze rano myję włosy nie lubię wieczorem nie wiem czemu
![]() no tak trzeba od czasu do czasu podcinać.. ale zawsze jak chodziłam chciałam dosłownie 2 cm. to podcinają 5 no i miałam nie miłą sytuację poszłam do fryzjerki, miałam wtedy włosy do pasa i chciałam żeby mi ścięła w tzw. trójkąt ( jak na zdjęciu) tylko jeszcze bardziej ostry tzn. od ramion już żeby się robił do samego dołu nie jak na zdjęciu od połowy pleców.. narysowałam Pani na kartce, pokazałam na innej Pani jak ma to wygladać.. powiedziała, że nie ma problemu.. więc doszłam do wniosku, że wystarczająco wytłumaczyłam poza tym to nie jest trudno ściąć tak.. ale ku mojemu rozczarowaniu nawet tak prostej rzeczy fryzjerce nie udało się sprostać.. włosy skróciła mi o połowę miałam je jedynie do ramion
|
|
#1161 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2958124 9]Asiaa90 podasz link do profilu tej dziewczyny na youtube?[/QUOTE]
http://www.youtube.com/watch?v=OayQE...feature=relmfu proszę dziewczyna moim zdaniem jest świetna, potrafi w minutę- dwie zrobić naprawdę fajne upięcie.. do tego dużo o kosmetykach jest, przedłużaniach rzęs.. hennach itp. takie poradniki jak by
|
|
#1162 |
|
Konto usunięte
|
Obecnie przechodzę suszarkowy odwyk, nie stosuję prostownicy ani lokówki (prostownicy-mam naturalnie proste włosy, idealnie proste jak kartka papieru; lokówki - moje włosy po nakręceniu i stosowaniu utrwalaczy i tak po ok. pół godzinie się prostują
), używam domowej roboty odżywki + staram się myć rzadko ('przyzwyczaiłam' skórę głowy do mycia średnio co 3 dni) a jeśli już myję to mydłem dla dzieci bambino (taki żółty z kaczuszką ). Poprawa owszem jest, niewielka, ale nie od razu Rzym zbudowano ![]() Moje włosy wyglądają podobnie jak na zdjęciu. Długość się zgadza, tylko jest jeszcze troszkę mniej (objętościowo) ![]() nieeesia25 jest wspaniała, bardzo ją lubię i mam w subskrypcji na yt
Edytowane przez 1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c Czas edycji: 2011-09-23 o 13:21 |
|
|
|
#1163 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Zadomowienie
|
No ta to wlasnie z tymi fryzjerkami jest. Nie które nie maja pojecia o co nam chodzi ale podaje sie temu zadaniu dlatego ja zawsze wszystko SOBIE sama robie... koncowki obciac to tez nie jest ciezka sprawa
a tak na marginesie jak przeczytalam ze ty mialas wloski do pasa a pozniej boroczka do ramion to ja bym nawet jej za to nie zaplacila ! poszlabym jeszcze do jej szefowej i wielka afere zrobila! bo wyrzadzila ci krzywde... a wszyscy doskonale wiedza ile trzeba czasu poswiecic by zapuscic tak dlygie wloski. A powiedz mi farbujesz wlosy?? jesli tak to na jaki odcien? |
|
|
|
#1165 | ||
|
Zakorzenienie
|
wtedy byłam w gimnazjum więc siedziałam cicho teraz bym się awanturowała
![]() wcześniej nie farbowałam, teraz jak byłam w lipcu zrobiłam baleyage ale ledwo widać moje naturalne to jasny blond, ciemny.. pół na pół.. zawsze każdy mi mówił, że wygląda jak bym ciągle pasemka robiła..
|
|
#1166 |
|
Zadomowienie
|
Asiaa90
no tez tą kobitke na yt oglądałam i to niera ... i musze przyznac racje ze faktycznie mozna duzo sie od niej dowiedziec i tez fajnie radzi ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- no to ciekawie te twoje wloski musza wygladac ja farbuje na blondzik wiec nieco niszcze wloski ale moje odzywki ratuja je w szybkim tempie
|
|
|
|
#1167 |
|
Raczkowanie
|
1 i 3 są fajne.
![]() witam tak wogóle
|
|
#1168 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Ja w chwili obecnej też na Śląsku jestem U mojego TŻ-a. Choć na stałe w Warszawie mieszkam.Cytat:
|
|
#1169 |
|
Rozeznanie
|
1 i 3 jest super.
![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- napiszesz coś o sobie? : )
|
#1170 |
|
Zadomowienie
|
No tak Chatul.. tak własnie powinno być ale to róźnie bywa... mój chodzi do fryzjera ale tylko do jednej bo inne nie umią go tak obciąć jak ta właśnie jedna ;P bo albo za krótko... czy nie równo... albo coś tam jeszcze a mój niestety wymagający co do włosków i ciuchów bo też lubi ładnie wyglądać a poza tym fryzjerki zawsze powinny robić tak jak życzy sobie klientka bo przecież własnie za to im płacimy co nie??
---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Enamour...Kochana podstawą jest chęć jak tylko nauczysz sie tego francuza to wszystkie inne fryzrki zwiazane z warkoczami będą dla Ciebie łatwe moj byl na maksa zaskoczony ;P ze tak przed tv a nie przed lustrem mi sie udało ;P hehehe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.

Każda z nas jest

troszke szkoda bo mialabym wieksze doswiadczenie w ukladniau wloskow
i w sumie się cieszę bo nie wyobrażam sobie co bym robiła po tej szkole.. mogę układać włosy itp. ale żeby robić to zawodowo odpada