![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Cytat:
![]() dziekuje za głosy ja na piotrusia później moge zagłosowac powiem Ci ze problemme jest to ze nie ma linku i jak trzeba wchodzic do klubu to pewnie sie nie chce i to rozumiem:[ mu bylismy swego czasu na 6 miejscu a teraz 11 ![]() chciałabym wskoczyć do 10 i sie utrzymac bo kurde prawie dwa miechy klikania i dupa a ja wam nie powiedizłąm dzisiaj przyszedł ten kombinezopn co zamowilam ![]() jhest ślicnzy taki chłopiecy ![]() i duzo ładniejszy niz na zdjeciach rozmiar 74 jeszcze duzy ale w sam raz jno i jest taki jesienny własnie ale nie załuje bo sie za taka kase opłacało bardzo
![]() |
#1142 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Zakorzenienie
|
telewizja N
![]() Cytat:
trzyma mnie za palec, siedzi mi na kolanach, buzia otwarta i patrzy czasem sie smieje do nich ![]() olcia juz wykapana, padla podczas jedzonka spi ![]() ![]() ide popracowac jeszcze chwile, pozniej prasowanko i tap madl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Rozeznanie
|
Lolka1212
![]() Maciuś już śpi ![]() Dzisiaj byłam z synusiem w nosidełku w sklepie(mąż wziął samochód a w samochodzie był wózek) ale mu się przechadzka podobała ![]() ![]() ![]() Andziot mój synuś ma długą aktywność między drzemkami(bo drzemki trwają od 30-40 min i jest ich ok 3) Sasiek ja bym pocztę ![]() agus87 szkoda nie mam N Edytowane przez night25 Czas edycji: 2011-10-12 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mojego małża tez pilnuję, żeby jak klika na Piotrusia tez na Sebusia kliknął ![]() może jeszcze się uda wprowadzić go do 10 ![]() Poka poka kmombinezon, bo ja nie pamiętam jaki ![]() ![]() zapodaj linkiem jakimś ![]()
![]() |
#1147 |
Wtajemniczenie
|
![]() Dopiero się odrobiłam i doczytałam, a moje dziecko już śpi ![]() Zdrówka dla wszystkich solenizantów ![]() ![]() ![]() andziot, mój brat miał problem z kołami w jumperze i dlatego kupując wózek dokupiliśmy od razu po jednym kole ( w razie czego ![]() Ja z listonoszami to mam fajnie ![]() Bzyczka, ![]() Princi, ![]() Magda060184, witaj ![]() U nas spokojna nocka i dzionek ![]() Tż był z Pepe na badaniach bioderek ( trzecich ) i wszystko ok ![]() Jak Piotruś zacznie chodzić mamy się ponownie zgłosić, aby zobaczyła czy wszystko jest ok. Dzisiaj tż zajmował się pół dnia Piotrusiem, a ja nadrabiałam zaległości papierkowe. Pepe opanował do perfekcji turlanie się ( na łóżku, na macie, nawet w łóżeczku ) i tak naprawdę na chwilę nie można go zostawić bez opieki. Już się boimy, co się stanie, jak zacznie chodzić. Idę jeszcze trochę popracować ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
Princi
![]() Grazin Ja glosuje poznym wieczorem ![]() Siasiek Tez bym sie wkurzyla ![]() Brzuch mnie boli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a karmię już 5miechów ![]() czasem mnie brzuch pobolewa ale nic nie przychodzi pytam o tą aktywność, bo chyba mi mała zrezygnuje z drzemki jednej ... dziś nie spała od 15 do 19 padnięta była strasznie, ale jak ją położyłam koło 17 to fikała na brzuch i nie dała się uspokoić ![]() standardowo w dzień ma drzemki co około 2h |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Raczkowanie
|
Cześć Kochane!
Zauważyłam, że ostatnio udaje mi się napisać jednego posta w całej części. no trudno, utknełam tym razem na 30 stronie poprzedniej części i lipa, nie mam czasu ogarnąć pozostałych stron, a nie lubię pisac, kiedy nie wiem, co się u Was wydarzyło. My po chrzcinach, były 25 września i tylko pogoda w tym dniu była super, reszta to koszmar ![]() Poprzednio pisałam, że mała przesypia mi już ładnie noce, z jedną pobudką lub nawet wcale, od ok. 19.00 do 7.00-8.00, a tu nagle od kilku dni nagłe pogorszenie, budzi się ok. 3-4, czasmi już ok. 24.00, a potem zwykle ok. 6.00-7.00, a ostatnio w niedzielę dała czadu od 5.00 do 7.00 ![]() Do powyższych kłopotów doszło odparzenie nóżek ![]() Ach i wielkie gratki dla matall ![]() ![]() No i oczywiście nie podziękowałam za wszystkie miłe slowa pod adresem mojego Lenutka ![]() Tyle ciekawych rzeczy napisałyście, ale już kolejna odsłona i nie mogę odnieść się do tego co właśnie czytam na pierwszych stronach poprzedniej części. Ach .... Jeszcze widzę, że Daisy już wprowadziła słoiczki, to pewnie niedługo i ja się skuszę, bo UU już tylko w nocy i nad ranem, ale mam jeszcze opory przed wprowadzaniem czegoś nowego do jadłospisu. To tyle ode mnie. Pozdrawiam wszystkie mamusie i całuję piętki wszystkich forumowych maluszków, chciałabym napisać, ze będę wpadała częściej, ale widzę, że tylko na obietnicach mi schodzi, no nic, może tym razem się uda. Lecę, pa ![]()
#1151 |
Zadomowienie
|
Andziot u nas okresy aktywności (pięknie to brzmi
![]() ![]() I teraz do wulkaznizatora trzeba jechać? Z wózkiem? haha śmieszne trochę ![]() ![]() Siasiu thx ![]() ![]() Night ja mam chustę, ale jak wychodzę w niej to wszyscy się na Antka się patrzą i usmiechają do tej wystającej główki hehe Dzidziew chustach czy nosidełkach zawsze robią furorę ![]() Zrobiłam Tonusiowi 70 ml kaszki, ale takiej gęstej.. dziś wszystko wszamał.. nie miałam więcej odciągniętego mleka, ale gdybym miała to pewnie bym dorobiła, bo w mgnieniu oka wszystko wydudnił ![]() Dotankowałam dwoma UU.. nom ciekawe jak dzis pośpi królewicz ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
Edzik max. 2 h i chce spać.
Wczoraj po 45 min już chciał ![]() A ja się z tego bardzo cieszę. TV nie jest zdrowe dla takich maluszków. W ogóle najlepiej do 2-3 r.ż. żeby dziecko nie oglądało TV. A potem też jak najkrócej ![]() Ja zamierzam odciągnąć moment zaczęcia oglądania bajek, jak tylko się da w czasie. Tak samo komputer. Są dużo fajniejsze metody na spędzanie z dzieckiem czasu, ruchome książeczki itp.
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
andziotku Mam wiec cicha nadzieje, ze z moja @ bedzie podobnie
![]() Lolus Tez jestem ciekawa ile Antos pospi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tego @ idzie i jeść mi się chce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zadomowienie
|
ja tak na szybciora bo dziecię zasypia czyli mam za chwilę czas na robotę
![]() Lolcia dokładnie, w jedną strone sie wygina w C, w tą strone układa głowę do spania i pewnie stąd spłaszczenie, teraz już mu coś podkładam żeby tak nie robił ale dopytam o to pediatrę co i jak. i dla solenizantów ![]() zmykam
#1156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kombinezon ten http://allegro.pl/kombinezon-5-10-15...855353230.html jak sebe w niego wpakuje to zrobie foto ![]()
![]() |
#1157 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I jeszcze zarejestrowałam się i zagłosowałam na Sebulka, tylko czemu tak późno, sierota ze mnie ![]()
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
Tymek od pół godziny zasypia i nie może
![]() ![]()
#1159 |
Wtajemniczenie
|
Nienawidze reklamy bella panty
![]() ![]() Antos wykapany po butli z kaszka spi i mam nadzieje, ze tak juz pozostanie do rana ![]() Bzyczko i zebus juz jest na zewnatrz? I jak wyglada??? Musi bardzo slodko wygladac ![]() ![]() Lolka, a Ty wiesz ze jest juz 8 sezon Desperatek? ![]() ![]() Andziot u nas wyglada mniej wiecej tak: wstajemy o 8:00 i pierwsza drzemka jest miedzy 11:00 a 12:00 i kolo 15:00 a 16:00 tak wiec u nas okresy aktywnosci dosc dlugie tak wiec zazdroszcze, ze Gaba tak czesto spi ![]() Princi brawa za wage Flavcia ![]() Siasiek ja juz tez skladalam skarge na listonosza, bo ciagle mylili ulice i nie raz znalazlam paczke w domu, ktory jest wiecznie do wynajecia ![]() ![]()
![]() |
#1160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie obyło się bez nastawiania główki, jakoś osteopatia to się nazwya czy cuś, ale teraz już jest dobrze i Antus dwie strony preferuje ![]() ![]() Jak bylismy u ortopedy na USG bioderek to na temat ew. spłaszczenia główki to powiedział, że jak dziecko będzie juz siedzieć to będzie główkę wyciagać w różne strony i spłaszczenie zniknie.. Pani pediatra też nam powiedziała, że niemowlaczką kształ główki ksztłuje się do 18 miesiąca życia, więc jesczez pięć razy może się zmienić.. ![]() ![]() Gusia dzięki, trzymajcie za noc kciuki obie z Nadusią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ogladam bajki z ola 3 godziny rano i 3 wieczorem ![]() i nie znam innych metod na spedzanie czasu z moim dzieckiem fajnie sie czyta, nie?? Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-10-12 o 19:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tyle przed tv z dzieckiem siedzisz? ![]() ![]()
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
Paulizia, u nas okresy aktywności bardzo podobne jak u was
![]() ![]() Wreszcie usnął uff, zobaczymy na jak długo ![]() ![]()
#1164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() no oczywiscie przeciez my nie bawimy sie w ogole, nie ogladamy ksiazeczek, nie bawimy sie zabawkami, tylko ogladamy na okraglo baby tv ![]() tylko dziwne, ze jak jestem z olenka to od rana nie wlaczam kompa - czesto dopiero jak zasnie ![]() no przeciez dziewczyny ja sie drocze z matall ![]() ![]() jak ola obejrzy jedna bajke 3minutowa to jest dobrze woli robi hopa hopa u mmay na nozkach i ogladac fototapete i liczyc autka ![]() andziot zosia ma 2 latka i tv oglada ? toz to okropne przeciez ![]() Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-10-12 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a ja się już zaczęłam zastanawiałam jak Cie delikatnie objechać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() powtarzam - kazdy robi jak uwaza ![]() no wlasnie antropio nie urazic - najlepiej dopie rdolic komus, ze wie lepiej, jak z wlasnym dzieckiem spedzac czas ![]() sory but i'm pissed ![]() Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-10-12 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
oglądam "rodzinkę.pl"
zawsze mi się odechciewa trzeciego dziecka jak na nich patrzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ja tez oglądam ![]() wesoła rodzinka ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.