![]() |
#1141 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nail Tek-i jak Wam pasuje?
aii - pożałowałam na powierzchniową no to przemęcze sie z sama formułą
![]() zwłaszcza że czytałam wypowiedzi wizażanki która tradycyjnie malowała właśnie mleczną 7 dni i zmywała i jakoś nie narzekała na estetykę - to ja też wytrzymam ![]() wiem na razie tyle - foundation jest lepka więc mogę mięć zakurzone paznokcie ![]()
![]() |
#1142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1143 |
Przyczajenie
|
skuteczna, o czym moga swiadczyc opinie na KWC
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1144 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() hmm - jak myślicie czy foundation nałożona na tydzień pod kolorowy lakier po tygodniu zmywanie i od nowa pomoże czy to za rzadko?? bo znowu zmywać pazokcie np co 2 dni żeby nałożyc nowa warstwe odzywki i lakieru to moze bardziej zmywacz te paznokcie uszkodzi niz nail tek naprawi?? ![]() najpierw chce ok tygodnia, moze dwoch przechodzic z gołą formułą i wlasnie tak dumam co bedzie potem
![]() |
![]() |
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najlepsze, że przyszła moja odzywka ale zamawiałam na konto TŻta i on rano odebrał przesyłkę z poczty i pojechał w delegację z nią w aucie! Ale jestem zła! I znowu dwa dni czekania!
![]() |
![]() |
#1146 |
Rozeznanie
|
dziś przyszła mi odżywka..
Ale kurcze to nie foundation a INTENSIVE THERAPY .. czy to tez ma dobre działanie??
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() także sie nie martw ![]()
![]() |
![]() |
#1148 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Od dziś zaczynam 'kuracje' ![]()
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Wtajemniczenie
|
Już od prawie 2 tygodni używam NT IT, paznokcie chyba są troszkę twardsze, ale lakier jest bardzo nie trwały. Nie wytrzymuje na moich paznokciach nawet 1 dnia, a co dopiero 7. Po świętach chyba zainwestuję w fundation i będę używać kompletu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1150 | |
Zakorzenienie
|
Powinno pomóc
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale moja Fundation też ma napisy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1151 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
Tak, powinno choć trochę pomóc.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ..
Z chęcia zamienię NT II Intesive Therapy na Foundation II .. użyłam 2 razu, ale poprostu jej nie chcę :/ Może któraś byłaby chętna na wymianę ??
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. Edytowane przez Agoosia Czas edycji: 2007-12-16 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja jeszcze czekam na moją foundation z allegro ehhh - święta czyli nawał paczek i paczuszek ![]()
Ja wiem, że do ciebie przyjdzie też Dzień który zbudzi w tobie moc ! ![]() ![]() Edytowane przez Agoosia Czas edycji: 2007-12-16 o 16:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
heh .. nie wiem czy zły, ponieważ nałożyłam go tylko dwa razy .. więc efektów nie zobaczy po dwóch dniach ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
Zadomowienie
|
no muszę Wam powiedzieć , że jestem w szoku. Kupiłam NAilTEk II na moje miękkie i rozdwajające się paznokcie po samodzielnie zdjętych akrylach i używałam go nawet nie regularnie kilka tygodni. Efekt jest niewiarygodny, tak twardych pazurków nigdy jeszcze nie miałam. POlecam wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
wiecie co..ja też jestem w szoku! Jakbyście zobaczyli teraz moje paznokcie to byście padli! Uzyłam nail tek...uwaga...TRZY RAZY! Podkładowej xtra. Po pierwsze dopiero teraz się dowiedziałam co to znaczy lakier podkładowy. Lakier błyszczy na nim jak szalony (french wygląda jak na tipsach a mam bardzo nierówne paznokcie) , trzyma się pięknie. Jak zmyłam lakier ostatnim razem coś mi nie grało...paznokcie trzymają się kupy! Nie odlazły mi razem ze skórkami czy lakierem, jak to miały w zwyczaju! Nie poszarpałam nimi ubrania, nie połamały mi się. Gdybym przeczytała to co własnie napisałam, to bym uznała , ze to stek głupot....sama nie bardzo dowierzam w efekt. Okazało się, że jednak mam paznokcie...i nawet umyłam okna i żyją (lakier zlazł, ale sam...nie z paznokciami) ! Normalnie mają problemy z przetrwaniem większego zmywania.
![]() |
#1158 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mogę kupić tylko jedną odzywkę
![]() ![]()
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
fundation to tylko odżywka podkładowa, IT to odżywka właściwa, kup tę drugą, chociaż proponowałabym w niedługim czasie zaopatrzyć się w obie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
Rozeznanie
|
wg mnie lepiej kupić odżywkę podkładową
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1161 |
Przyczajenie
|
ja kupilabym IT, poniewaz nia mozna malowac 7 dni pod rzad (o ile nie zlezie platami :/), dzieki czemu chroni sie rowniez odrosty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Raczkowanie
|
A ja stosuje obie naraz.. najpierw foundation II potem IT.. i efekt powalający! W zyciu nie miałam tak długich, mocnych paznokci!
Ale mam jeden problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Raczkowanie
|
Ja maluję podkładową warstwa na warstwę przez 7 dni
![]() więc ja np też kupiłabym sobie foundation - w końcu po to chcę zapuścić paznokcie żeby je ślicznie malować juz niedługo a zwykła odżywka poszłaby wówczas w kąt, za to foundation bedzie mozna stosować nadal, pod lakiery ![]() a na mocno zniszczone paznokcie na pewno najlepszym wyborem jest po prostu komplet Ja jestem z foundation II bardzo zadowolona - mam ją około tydzień i od kiedy zaczęłam kurację - maluje na razie warstwa na warstwe samą odżywką - od tych 7 dni żaden paznokiec sie nie zadarł z boku ani nie złamał. Paznokcie się juz widocznie utwardziły, szczególnie kciuki, jak kamienie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Wtajemniczenie
|
Używam NT IT już prawie miesiąc i jestem zadowolona
![]() ![]() Tak sobie myślę, że na razie IT mi wystarczy, a jak paznokietki dojdą już do odpowiedniego stanu to kupie sobie fundation I i będę używać jako bazy pod lakier. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pewnie milion razy już była o tym mowa, ale niestety nie bardzo mam czas na przejrzenie całego watku, dlatego zapytam. Czy na bardzo rozdwajające się paznokcie najlepszy będzie INTENSIVE THERAPY? Czy jakiś inny? Proszę o odpowiedź.
![]() |
#1167 |
Zadomowienie
|
ehh pomocy bo juz nie wiem gdzie się zgłosic
![]() każdy, ale to każdy lakier odpryskuje mi po jakiś 2 dniach, czasem nawet po jednym dniu. Po prostu odpada kawałeczek przy brzegu paznokcia a potem cały lakier schodzi "płatem" . na pewno to znacie? mam sally hansen color wear jako podkład i insta dri jako utwardzacz. z allegro, i juz nie raz sie zastanawialam czy to nie sa jakies podróby, bo babeczki w recenzjach na kwc pisza ze są takie świetne i że im sie kolor utrzymuje do 7 dni :/ próbowałam nakladac lakier sam, tez odpryskuje z bazą i topem tez odpryskuje nie wiem, moze po prostu mam cos z paznokciami ?:P w wodzie to tyle co sie myje, włosy itp. jak zmywam (rzaadko) to zawsze w rękawiczkach ![]() pomocy, mam dosc codziennego zmywania i ponownego malowania lakieru. PS - kupowala któraś z Was Nail Tek na allegro? bo widzialam tanio ale boje sie ze bedzie tak jak z moimi sally hansenami - bedzie cos nie tak i ciagle zastanawianie się czy to podróba czy nie ![]()
moje życie to kupa ;p Edytowane przez LifeIsSoSad Czas edycji: 2008-01-12 o 08:37 Powód: :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to są dystrybutorzy, więc smialo i bez obaw mozesz u nich kupić a ja mam pytanie, czy Nail Tek II nalezy stosowac codziennie? Mozna na nie położyć lakier kolorowy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
Jestem fanka Nail Teka od 6 mn-cy(teraz to juz drugi zestaw w uzytku) i zaluje,ze wczesniej sie nie skusilam na zakup poniewaz po 3 m-cach regularnej kuracji uzyskalam efekt o jakim marzylam bardzo dlugo czyli-naturalne dlugie i zdrowe paznokcie,ktore sa twarde i nie straszne im mechaniczne urazy jakie sie zdarzaja.
Poza tym wszelkie prace domowe jaki wykonuje,to bez rekawiczek.W pracy tez mimo wszystko paznokcie sa narazone na roznego rodzaju urazy,nie mowiac o tym ze musialam sie przestawic na inny sposob pisana na klawiaturze ![]() Uzywam zestawu Foundation+Intensive Therapy i wiem,ze bedzie on na dlugo moim niezbednikiem ![]() W planach mam dokupienie jeszcze Quicken ![]() LifeIsSoSad,Nail Teka kupuje zawsze u polskiego dystrybutora-aipolska,rzetelni i swietny kontakt mailowy,przesylki zawsze dobrze zabezpieczone.Polecam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.