|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:)
Cytat:
widać, że para lubi sobie robić jaja i nie robi na siłe romantiko klimatu
|
|
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Jestem chyba z 10 stron do tyłu, może uda mi się dziś nadrobić, a może nie Ale nadrobię! Nie wiem co u Was, poza Glenią , ale muszę do klubu jeszcze zerknąć U mnie leci, tak prosto mówiąc... Wczoraj byłam u fryzjera, mam ciemniejsze włosy Taki brąz. Poza tym miałam podryw na stancji benzynowej (te, co mają mnie na FB to wiedzą )No i wróciłam niedawno z zakupów, byłam sama, nałaziłam się 4 godziny i jestem zadowolona Nie lubie jak ktoś idzie ze mną i tylko marudzi, że za długo, że to, że tamto... A tak oglądałam co chciałam i ile chciałam, tylko miałam problem jak wzięłam zły rozmiar, bo potem musiałam się ubierać i iść po inny i znowu rozbierać i przymierzać No ale mój portfel kwiczy... Miałam kupić prezenty dla rodziny i nie kupiłam A został tydzień... Kurcze, nie jestem pomysłowa i nie wiem co komu kupić... :/ No a teraz dogodziłam sobie budyniem czekoladowym i zastanawiam się, czy jechać dziś do rodziców, czy jutro... Sama jestem w mieszkaniu, w sumie nie chce mi się już nigdzie ruszać... Może jednak jutro pojadę, bo potem na Święta i tak będę trzy dni, a dziś ambitnie dopiszę trochę pracy mgr i pójdę spać żeby się w końcu wyspać... No zobaczymy... ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Aaaa, i nie wiem co mi jest, ale tak jak Stefcia, mam jakieś doły od kilku dni, płaczę bez powodu, potem wpadam w euforię, a potem znowu dół... Na PMS za wcześnie jeszcze chyba...
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-12-17 o 15:56 |
|
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
hawana a Twoja rodzina nie protestuje, że idziesz do TŻta?
---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
mi się podoba uśmiałam się jak nie wiem..rain dzięki zaraz idę robić pierniki, już ciasto zrobione tydzien temu i zamrożone teraz tylko wycinanie i pieczenie
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
a tż stwierdził, że czas zrehabilitować się za nieudaną rocznice (nareszcie
także szykuję się i idziemy
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiś czas temu była rozmowa o maszynkach elektrycznych dla mężczyzn, przypomni mi któraś, jakie polecałyście?
|
#1146 |
|
Wtajemniczenie
|
wrzucam Wam radosną twórczość mojego dnia, lukrować będę jutro bo mi już łapki opadają, a na drugim foto jest szkic sytuacyjny pierniczka z witrażem landrynkowym
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie w domu nigdy się nie piekło pierniczków
Jedyne pierniki jakie jadłam to takie ze sklepu pakowane Super Zuzia!
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
zuzik fajowe
moje są w podpisie na blogu ale teraz upiekłam drugą turę
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik
podziel się
|
|
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Właśnie zrobiłam sobie grzane wino z przyprawami, goździkami i pomarańczą Ale dziś sobie dogadzam... ![]() A pracy nie zaczęłam pisać Za to Was nadrobiłam
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a te pierniczki są akurat z kakao zapomniałam zresztą wpisać na blogu że dodałam troche kakao do podstawowych składników suchych ![]() a ja tu siędzę sama.. TŻ mówi że mam nie przychodzić
|
|
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też siedzę sama... Ale akurat pasuje mi to...
|
|
#1154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tż bawi na urodzinach u 4letniego chrześniaka, koleżanki wszystkie mają jakieś depresje zimowe więc zostaje jakiś filmik i słodkości na wieczór nie, moja mama wręcz cieszy się, że lecę do niego, widzi, że bardzo tego chciałam. to będą moje pierwsze Święta z dala od rodziny, ale cóż, takie jest życie.. mam nadzieję, że dadzą radę beze mnie, no i zawsze na wieczór zostaje skype ![]() EDIT: ZUZIK! jakiego smaka mi zrobiłaś! uwielbiam pierniczki a te z landrynkami (?) wyglądają cudownie
Edytowane przez hawananana Czas edycji: 2011-12-17 o 18:49 |
|
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi go brakuje bo się nie za często widzimy a jeśli już to nie na długo tylko na chwilkę, nawet się nie można hernaty napić i pobyć razem, chwilę pogadać.. bez sensu ![]() jutro idzie na firmową wigilie no jak przyjdę to na godzinę albo półtorej, chciałam też iść do babci jutro, może pójdę do niej na wigilie (nigdy nie byłam, bo rodzice nie są razem a to mama od taty) no i w poniedziałek do pracy i tyle się będziemy widzieli
|
|
|
|
|
#1156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może napisz mu, że go potrzebujesz chociaż na godzinkę. może oderwie się od sprzątania..
|
|
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pieprzyć to, ciągle powtarzam to samo, widzę to wszytsko inaczej, wg mnie można sprzątać i przebywać razem ale jak ktoś nie lubi to nie będę zmuszała |
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz jeszcze nie. tak za 2 lata bym chciała ale wiem, że nie będzie warunków i mnie to trochę dołuje. No ale może w totka wygram i los się odmieni
![]() Zajrzałam do was na chwilę bo muszę się uczyć testów do prawka Byliśmy dziś na obiadku i chociaz zjadłam tylko część porcji to normalnie mam wrażenie, że pęknę jak smok wawelski. następnym razem biorę porcję dla dzieci.
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia, super
U mnie też się nie piekło pierniczków, zawsze kupowaliśmy - ale w końcu moje miasto kojarzy się z piernikami i te miejscowe lubię najbardziej ale w zeszłym roku upiekłam ciastka i w tym roku mama P. spytała, czy też upiekę
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
a to jest moja piosenka na wieczór
jakoś sobie muszę radzić a jak jej słucham to mi się chce tańczyć ![]() http://www.youtube.com/watch?v=CwAgiYI5c-w |
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik Świetne te ciacha! Ja co roku piekę ciasteczka, ale teraz szukam nowego przepisu, bo mojej siostrze się już znudziły.
![]() Sanrioo Ten Twój TŻ... Zamiast rzucić wszystko i biec do ciebie to on wymyśla.---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Antii rzucanie skończyło się dawno temu
eh eh poszłabym na impreze
|
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
No ja nie wiem co z tymi facetami, oby mój się nie zmienił, bo nim rzucę. (a duży jest to będzie ciężko)
To idź!!! Ja dzis miałam iść na łyżwy, moje mi gdzieś wcieło i chciałyśmy z koleżanką wypożyczyć, ale na godzinę nie można... Tylko na 2... Chyba im się czasy pomyliły. A że 2 h dla nas to za dużo, bo nie wiem czy byśmy umialy w ogóle ustać na lodzie to skończyłyśmy na lodach do jedzenia.
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dziś na zajęciach i sprzątałam po wczorajszej imprezie; trochę tego było bo piekłam pizzę z ludźmi z zarządzania (były dwie koleżanki i kolega więc się nasłuchał o pigułkach, okresach i magicznym języku męża koleżanki
), było picie (przez które dostałam dziś wcześniej o dzień okres ) i potem był dziś Mateusz taki kochany, boże, ja nigdy nie będę dla niego taka dobra jak on dla mnie i tylko mnie głaskał, pocieszał że wolno mi umierać w okres i pomógł wynieść śmiecie i posprzątać ![]() a na imprezie wczoraj było fajnie, nawet wyszliśmy potańczyć ale wtedy doczepił się taki jeszcze "kolega" też od nas z rocznika i zaczął świrować po alkoholu, powiedział koleżance w której się podkochuje że wie ze ona go uwielbia bo ma ładny tyłek i w pubo-klubie zdjął spodnie i czy dalej coś zdjął to nie wiem bo odwróciłam wzrok i po prostu... ludzie są porąbani.
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Antii nie ma z kim
jedyna moja Panna N. piecze ze swoim facetem ciasteczka! ...
|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, ale mam polew, owysyłąliśmy sobie z Christianem linki do kawałków boysbandów z naszych czasów...
masakra ![]() Ale mam dobry humor
|
|
#1167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
no muszę się zebrać bo na kawę miałyśmy iść gdzieś we wrześniu
a już mamy dzięki Bogu grudzień..kurde wkurza mnie to że nie mogę chociaż siedzieć i gadać sobie z TŻ podczas gdy on sprząta, albo nie wiem pobyć tam z nim, bez sensu to jest totalnie
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
A nie możesz iść i go zaskoczyć?
|
#1170 |
|
Wtajemniczenie
|
u nas też się nie piekło nigdy pierników i ogólnie świeta kojarzyły mi sie zwykle z krzykiem, [płaczem, nieszczerymi zyczeniami, jakimś przymusem, a z drugiej... czułam, że pod tą powłoką, którą ja znam z domu musi być coś wiecej. Musi być jakaś magia, jakieś czary, miłość jakaś. I w tym roku robię rewolucje. Sama przygotowuję święta. Będzie mama, brat, drugi brat z dziewczyną, ja i Tż. Będzie wypas. Zrobię mega klimat, super jedzenie, piękną choinkę. I pokażę, że się da! W środę chyba wyruszam do domu czarować
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

widać, że para lubi sobie robić jaja i nie robi na siłe romantiko klimatu

Ale nadrobię!
Taki brąz.
A został tydzień... Kurcze, nie jestem pomysłowa i nie wiem co komu kupić... :/ 
teraz tylko wycinanie i pieczenie

Jedyne pierniki jakie jadłam to takie ze sklepu pakowane 

podziel się

a mi go brakuje bo się nie za często widzimy a jeśli już to nie na długo tylko na chwilkę, nawet się nie można hernaty napić i pobyć razem, chwilę pogadać.. bez sensu 
Byliśmy dziś na obiadku i chociaz zjadłam tylko część porcji to normalnie mam wrażenie, że pęknę jak smok wawelski. następnym razem biorę porcję dla dzieci.
Zamiast rzucić wszystko i biec do ciebie to on wymyśla.
13.03.2008
jedyna moja Panna N. piecze ze swoim facetem ciasteczka! ...