|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1142 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LV czyli cyrk na kółkach
Cytat:
![]()
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
Co Ty paczysz Lusia
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- W Hamie koszulka z Majkolem ![]() Nawet ładna... Totolotku daj się wygrać ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- A cooo ja paczę...linka nie dałam ![]() http://www.hm.com/pl/product/97891?a...rticle=97891-C ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Siedzita na tym pasku i nawet mnie nie podrapiecie po głowie ![]() <kam lubi jak się go drapie po głowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
ja się zapaczałam
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- hahahahah kolor: Michael Jackson jaki masz kolor koszulki? Majkolowo dżaksownowy ![]()
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
#1147 |
Zakorzenienie
|
Bul
![]() Co ja pacze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
kurczaki pieczone na frytki naszła mnie chęć a nie mam
![]()
#1149 |
Zakorzenienie
|
#1150 |
Zakorzenienie
|
Kamusiątko poszło spać?
#1151 |
Zakorzenienie
|
Zagrałam se w zumę
![]() I tak w sumie rozważam sen...może jak się położę pół godziny wcześniej, to jakoś się wcześniej jutro zwlekę z tego wyra ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
ja uzupełniałam profil na norweskiej stronie, aż się spociłam :P
#1153 |
Zakorzenienie
|
obejrzałam angielskiego pacjenta
![]() i życzę Wam dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
kolorowych
![]()
#1155 |
Konto usunięte
|
Hihiihih, co ja paczę
![]() Wiecie co, tak się zaczytałam w tej całej sprawie z ACTA i doszłam do wniosku, że żyjemy w iluzorycznej demokracji, rząd nas robi w balona jak chce... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]()
#1157 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() P. dzis wolne, bo tata szedl do lekarza , to mnie podwiozl i od razu zaszlismy na cmentarz, bo choc mrozik, to w koncu pogodnie ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- a ja ostatnio chodzilam spac po 1 i jakies worki dzis mialam, ale po mrozie mi zeszlo , ach ta starosc ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Ja dla odmiany w pracy i mysle jak zaczac dzien by go przezyc w miare szybko i bezbolesnie. nic tak mnie nie wkurza w pracy jak brak pracy ![]()
#1159 |
Zakorzenienie
|
no ja tez w pracy, tylko P. nie
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
#1161 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;31785231]Hihiihih, co ja paczę
![]() Wiecie co, tak się zaczytałam w tej całej sprawie z ACTA i doszłam do wniosku, że żyjemy w iluzorycznej demokracji, rząd nas robi w balona jak chce... ![]() Tej Aska ja mam to samo, z tym samym obrazkiem. Wczoraj przy kolacji trafilam na tdcau na 4fun i tak sie zapaczylam, ze mi sie antipasti zatrzynalo w przelyku ![]() Kfa Majkol ma racje...tylko niech nam powie.... Jak zyc ![]() Przy okazji dlq posiadaczek vh1europe przyszly weekend z madonna i majkolem ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- O jak wy wyszlyscie juz ze swoich jaskin to jak bedziecie wracac kupcie mi 4jogurciki i wode lekko gazowana cisowianke, bo taaaak mi sie nie chce wychodzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
oooo! to ja se kukne na wiejczłana w przyszły weekend
![]()
#1163 |
Zakorzenienie
|
dzień doberek
![]() wpadłam na minutkę się przywitać i idę (nie)pracować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
wiejczłan mnie powalił
![]() dopiero jak Kame przeczytalam wiem co to jest ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- ale co Kama jeszcze mamy dygac na poczte i Ci to wyslac ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
Ej smutno mi
![]() Nikt oprócz Lusi nie zaśmiał się z moich kreatywnych dowcipów "co ja pacze" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
ja sie wczoraj smialam z czego innego, jak opowiadalam P. o pilce recznej
a on, ze Kama to : lubi sport, piwo , to i pierdzi ![]() ja na niego tak ![]() a ten, ze w filmie kiedys bylo, ze najlepsza dziewczyna to taka co lubi sport, pije piwo i pierdzi ![]() ale jednak, jak juz taka byla, bo to jakis SF byl, to jednak wyszlo, ze wcale taka nie jest najlepsza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() W domu Grocha uchodzę za niekulturalną ![]() Wszystko pewnie za moje małszeństwo ze Śmierdzielem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
oj tam, on dal przyklad , ze jestes idealna dziewczyna
![]() tylko nie dla P., bo : 1. zajety 2. nie lubi piwa 3. sportu nie oglada ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- a mialam 10% znizki w Douglasie na urodziny i kupilam sobie tusz jakis nowy z Bourjois, super jest, szczoteczka gumowa, uwielbiam je ( takie szczoteczki ), bo fajnie pogrubiaja i nie sklejaja, a ten jeszcze ma podobno w skladzie ekstrakt z czarnej perly, zeby rzesy gesciejsze sie wydawaly czy cos takiego ![]() http://glow.pl/uroda/makijaz/bourjoi...n-maskara-zwi/ teraz jest jakos kolo 39 zl, ja z rabatem dalam 35 pani w ogole mowila, ze rabat sie nie oplaca, bo tylko 4 zl a ja, ze tak, pewnie, ze przy zakupach za 500 zl to odczuc rabat 50 zl ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- zup znow mi sie zachcialo i na dzis mam na zoładkach jakas jarzynowa, na srode moze rosol zrobie, bo juz skrzydelka ugotowalam i na piatek cos wymysle ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2012-01-23 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Taaaa...tylko, ze jak kogoś stać wydać te 500zeta to mu te 50 zl w te czy nazad zwisa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie stad ironizowalam
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- przeczytalam wlasnie, ze Mjkola mozna nabyc w Biedronce za 9,90 ![]() ksiazka o jego pobycie w PL ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.