30,40 plus od A do Z cz.2 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-08, 19:17   #1141
Tigerr
Zadomowienie

Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.2

Franek nalał mi do kuferka ...

Tak , tak ..do TEGO kuferka ...

A Dafne się drze ....

Niech mnie ktoś dobije ....

Abiś ... taka pogoda ...że głowa boli ......ciśnienie skacze ....
Raz słońce , raz deszcz ....
Tigerr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 19:23   #1142
xnika
Rozeznanie

Oj przykro mi, wiem jak się czujesz, jestem zła, wściekła, ale co zrobić..

moja kotka mimo iż wysterylizowana (od 8 lat) znaczy mi w domu teren... od momentu jak bratu urodziło się dziecko, już nie wiem co z tym robić.

Co do perfum, do mnie wczoraj zawitał Ralph oraz gratisowy puder do ciała D&G
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2333.jpg (24,0 KB, 10 załadowań)
xnika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 19:53   #1143
Michell72
Zakorzenienie

która ma plany pójscia do sephory?poprosiłabym o probeczki
CLINIQUE Anti-Blemish 02 Ivory i 03 koloru....bardzo pieknie prosze8 dzien bez okresu..robiłam test..jakby co..Tig te tabletki mogły mi pochrzanic cykl???wykonczę sie...czuję sie jak balon............
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 20:13   #1144
Kamlisa
Zakorzenienie

Tigi, Xnika - ja tez wiem, jak sie czujecie Moje 4 koty sa sterylizowane i co z tego...? W niczym im to nie przeszkadza...Wczoraj rozwazalismy opcje odgrodzenia od siebie pieter, by futrzaki nie wchodziły na gore...Albo nawet wyladowały na parterze, z jednym przerobionym pomieszczeniem ( kotłowania) i korytarzem...Zobaczymy... Znacza, leja - wszystkie, nie znamy dnia ani godziny...Zestresowana Kubusia nie lubi Macka? leje. Maciek nie lubi Kubusi i Kajtusia? Leje. Kajtus boi sie macka? leje. a Bonis nikogo sie nie boi i z nikim nie ejst na noze, a leje, bo widac lubi
A Kubusia kiedys załatwiła mi 2 torebki - ulubiona wittchen i oryginalna burberry
A potem taki wredny futrzak włazi Ci na łozko i pyta, jak mozesz go nie lubic...?!
Z douglasa.pl teraz daja 5ml supreme. phi - 5 ml to zaden gratis...Puder lepszy, choc nie byłam zainteresowana - nie wiedzialabym, co mam z nim robic
Kupilam sobie circus fantasy spears. zobaczymy, 35 PLN nie majatek, a inne fantasy mi sie podobały
Fajna jest baza pod makijaz z tony mole - nie jest matujaca, ale chyba nawilzajaca. fluid na niej fajnie wyglada, bardzo swiezo i naturalnie...A z podkładów bedzie chciała przetestowac invisible lauder, ale nie wiem, kiedy trafie do perfumerii...Pewnie na poczatku czerwca...

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2012-05-08 o 20:17
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 20:22   #1145
xnika
Rozeznanie

Miszka, w weekend prawdopodobnie będę w Douglasie, ale po zwrot kasy z reklamacji, jak coś mogę poprosić o próbki

Kama, to widzę że nie jestem sama :/ moja jest teraz już sama bo kocur umarł rok temu (wtedy to rozumiem mogła być zestresowana, przez te 3 lata jak go miałam, ale wtedy nie znaczyła) a przez zimę ani raz w kuwecie nie była, wolę żyć dalej w przekonaniu że lała na dworze a w domu tylko znaczy. Tak bardzo bym chciała przygarnąć małego kociaka, ale boję się, co tej mojej kocicy do głowy uderzy. Teraz to calutkie noce na dworze, a w dzień w domu śpi.
Dodatkowo nic jeść nie chcę, tylko gotowaną rybkę (chyba z torbami przy niej pójdę, dwa filety na jedno jedzonko).

Stwierdziłam, że daję sobie spokój z tymi konkursami reebok, jak można mieć w kilka godzin ponad 200 kliknięć? Biorę kasę którą mam za reklamację pudru BB (170zł) trochę dołożę. i sobie kupię te spodnie easytone
Stary 2012-05-08, 20:51   #1146
Kamlisa
Zakorzenienie

Jutro ostatni dzien pracy Co prawda od rana do wieczora, bo nagle wszyscy chca i musza teraz, przed moim wyjazdem...Ale wytrzymam jakos...Niestety, przy wylocie - w poznaniu ma byc 13 stopni, trzeba sie ubrac na cebulke, bo wysiadamy w 31...Nareszcie posmaruje sie jakim połyskujacym balsamem Co roku je dokupuje, mam zapasy - a z uzywaniem gorzej...
Spodnie reeboka ( z gruponu) fajne Co prawda wyczytałam ostatnio, ze amerykanie zazadali od firmy wycofania sie z reklamowania butow jako modelujace miesnie. badania wykazały, ze buty niczego nie wzmacniaja i w niczym nie pomagaja , zapewne koszulki i spodnie easytone tak samo
Stary 2012-05-08, 21:01   #1147
xnika
Rozeznanie

Ale fajnie wyglądają a cenowo podobnie jak nike i adidas, a buty teraz reebok ma w promocji to i taniej niż nike.
Ja np zauważyłam że jak chodzę w butach easytone to mnie bardziej nogi bolą, bo mięśnie cały czas napięte są, ale też dużo chodzę, a jak ktoś wierzy w to że jak będzie chodził w butach po domu czy tylko do sklepu i że wymodelują przez to mięśnie to raczej nie możliwe

co do ciuchów easytone, to ja mam koszulkę i te taśmy powodują prawidłową postawę i np to że podczas robienia brzuszków mięśnie są cały czas napięte, zresztą przy większości ćwiczeń w niej są mięśnie napięte (ja ją lubię przez to że ładnie mięśnie podkreśla ;p ).
Stary 2012-05-08, 21:27   #1148
Tigerr
Zadomowienie

Xnika !!!! Ryba maksymalnie raz w tygodniu !!!!!
I tylko gotowane ...Kot nie może jeść surowych ryb, bo surowe ryby zawierają enzym , która bardzo niszczy witaminę B1 ( Tiaminę) a jej niedobór prowadzi do b. poważnych schorzeń neurologicznych, śpiączki... Nie może także jeśc ryb z puszki ,ani wędzonych...
Kastrowanych (sterylizowanych) kotów nie można karmić rybami w dużej ilości , bo składniki mineralne zawarte w mięsie ryb powodują tworzenie się kryształów w moczu i kamieni moczowych ....

Miszka , jak będę w S. to poproszę o próbki ...
Miałam kiedys próbę tego Cliniqua anti-blemish i kompletnie mi nie podszedł ... Ale u mnie w S. dają minimalne ilości - wystarcza na jeden raz ... i to jest do d..... Bo podkład trzeba potestować minimum ze 3 razy ....

Z tym sikaniem kotów to jest okropne
Niema na to rady ....nie powie dlaczego leje ...
Kama , ile masz kuwet w domu ?
Różne żwirki próbowałaś ?
I wszystkim zbadałabym mocz ...

Kuferka nawet nie miałam za bardzo jak umyc porządnie ... Potarłam trochę gąbką i wystawiłam na dwór ....
Nalało się do paletki do brwi , i trochę do dwóch paletek cieni ...Na szczęscie takich co mało używam, więc od razu poleciały do kosza ... Jakby mi nalał do NAKED
....Resztę opakowań umyłam .... Eh ...

Dziś mam serdecznie dość kotów ....
Dafne tak daje w kość , że łeb mi pęka ......Teraz na chwilkę zasnęła ...
Zapadła błoga ciiiiiiiiiiszaaaaaaaa.... .
Stary 2012-05-08, 22:12   #1149
Michell72
Zakorzenienie

to znaczy ze ja mam anielską kotkę..nie siusia ..nie jest złosliwa..ot przylepa taka..nad życie kochana a wytresowana jak pies..chyba geny...jak zreszta w kazdym gatunku..Kama to kiedy wylatujesz?w piątek???Xsinka jaka reklamacja?co nie podeszło???Tig ha ha uśmiałam sie..kufer wielkosci kuwety,kot mógl sie pomylic wszak...naked posikany czyli opcja na mokro..
Stary 2012-05-09, 07:12   #1150
Kamlisa
Zakorzenienie

u mnie to nie jest kwestia kuwet czy zwirków Kuwet jest dosc - 6 na 4 koty, czasem 7. zwirek ten sam od lat, jak oszczedzilismy na takim z lidla to im nie podszedł...To nie jest tak, ze one omijaja kuwety - kuweta swoja droga, a poza nia - swoja Zatem to nie tak, ze zestresowany kot boi sie isc do kuwety albo jej nie lubi...Leje, bo ktos w tym miejscu wczesniej lał i on to wyczuwa wechem. widok wachajacych kotow stawia nas na bacznosc Miszka, jedna kotka to na ogoł mały kłopot - kotka mojej mamy tez jest czysciocha, bo nie ma konkurencji i wrogow
Wyjezdzamy w piatek, wylatujemy w sobote rano...
Stary 2012-05-09, 07:59   #1151
xnika
Rozeznanie

Tigi, fileciki jej gotuję, surowej nie jada. A myślisz że codziennie ma rybkę? Nie no tak raz w tyg jej ugotuję, jak schowam to na drugi dzień jeszcze trochę ma.

Miszka, reklamowałam podkład w kompakcie z Bobbi Brown, zamawiałam go w ciemno w Douglasie, jak u mnie stosika nie było. Pani konsultantka mnie wtedy przez telefon zapewniała że jest to suchy kompakt, no i dopasowała mi identyczny odcień jak podkład BB który używam. Jak się potem okazało, podkład był mokry, nie nadawał się do wykończenia makijażu (ja lubię czasem podkłady w kompaktach jako puder) kolor o wiele za ciemny, jak się potem okazało że wszystkie kompakty BB są ciemniejsze niż te płynne, mimo tej samej numeracji.
Miałam go od lutego, parę razy używałam i leżał, więc postanowiłam reklamować, napisałam że nie spełnia opisu producenta, kolor źle dobrany przez konsultantkę oraz brzydko wygląda na buzi.

Reklamacja uwzględniona i zwrot kasy albo wymiana na coś innego.
Stary 2012-05-09, 09:37   #1152
Tigerr
Zadomowienie

Xnika - ufffff , bo zrozumiałam , że ona jada prawie wyłącznie ryby ....

Kama , znam to ...U mnie Mefi leje w to samo miejsce pod drzwiami ....
A Kaszmir leje na SWOJE WŁASNE posłanie ...
Przetestowałam rózne specyfiki wywabiające " zapach" i wg mnie najlepszy jest VITOPAR. Najważniejsze w używaniu tych specyfików jest jednak to , by zasikanego miejsca przed użyciem vitoparu nie przecierać żadnym detergentem .......tylko albo z użyciem samej wody , albo wycierać np. papierowym ręcznikiem do sucha zasikane m-ce i potem psikamy vitoparem i zostawiamy ....
Vitopar nie działa , jak wcześniej zastosujemy jakikolwiek detergent ....

Miszka, pisz jak Kanebo

Twoja Lola jest idealną kotką ......Grzeczna, nie skacze po firankach, spokojna i opanowana, lubi się przytulać No i śliczna
Stary 2012-05-09, 12:35   #1153
Kamlisa
Zakorzenienie

Kupiłam vitopar dzieki za rade...czasem juz naprawde nie dajemy rady...
dzis mam dzien wagi ciezkiej, teraz 3 godzinna przerwa ( zakupy, gotowanie), potem znowu pacjenci...Dostane w kosc. jutro juz luz, sprzatanie i takie tam ostatnie szlify...
Po powrocie szykuje sie do przetestowania kolejnej diety , tym razem naukowo...albo pseudonaukowo, pewna nie jestem...Metabolic balance. zobaczymy, na razie zrobiłam badania i wyjsc z podziwu nie moge...Ostatnie robilam 2 miesiace temu, a wyniki w paru miejscach kompletnie inne Ja rozumiem małe zmiany, ale duze...? bez konkretnego powodu? ani wtedy nie byłam na wielkim zarciu felliniego, ani teraz nie jestem na marchwi i kiełkach...Wtedy cholesterol 240, az sie zapisalam do kardiologa, teraz - 175 i z czym niby mam isc...? trojglicerydy były podwyzszone? sa w normie. zelazo bylo za wysokie? jest ok...
zastanawiam sie, na ile sa to wahania w naszym organizmie, a na ile błedy labolatoryjne...
Dobra, nie chce ale musze, poledwiczki wieprzowe raz ...
Stary 2012-05-09, 16:02   #1154
Michell72
Zakorzenienie

Kama wysyłka do Ciebie pojdzie jutro,moze jeszcze w piątek zdązysz odebrac z rana..Tig kanebo super..kolor akurat dla mnie ,idealnie sie wtapia ..po chwili ,daje efekt kryształowej cery ,takiej bez skaz,wybielonej,ujednolic onej..kolor cos jak ten map od Ciebie..narazie to pierwsze testy ,zobaczymy na dłuzszym dystansie ..Twoj powinien byc lada dzien...
Stary 2012-05-09, 17:41   #1155
LAPIEL
Zakorzenienie

cześć ...
jak w końcu dojdę do siebie po 20 godz jazdy i nie przespanej nocy oraz 100 km w nogach( tak , tak pół Lodnynu na pieszo zwiedziłam , to był koszmar ).... to poczytam co napisałyście przez te kilka dni jak mnie tu nie było ...póki co jednak ledwo żyję ...wróciłam dziś ok 10 rano ...i zapewne przez kilka dni będę dochodzić do siebie ...

jedno powiem Londyn to piękne , ciekawe miasto warte zobaczenia ale trzeba lecieć samolotem ...no i nie z wycieczką a na własną rękę ...

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2012-05-09 o 17:47
LAPIEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 18:18   #1156
Tigerr
Zadomowienie

Hej Lapi
Ta podróż musiała być koszmarna...ale Londyn warto zobaczyć na pewno ...Mnie się w tym roku już pewnie nie uda , ale muszę coś zaplanować na przyszły ...Londyn , albo Paryż ... Bo przecież nie widziałam ani tego , ani tego ...

Jak wypoczniesz to pochwal się jakich zakupów dokonałaś w Londynie
Bo przecież nie samym zwiedzaniem człowiek żyje ....

Miszka, cieszę się , że kanebo fajne ...
Dobrze , że wzięłam ten ciemniejszy , bo ja jednak troszkę buzie chcę opalić ...

Kama , dziwne te Twoje różnice w wynikach .....
Teoretycznie trzebaby aię cieszyć , że są dużo lepsze .... No i właściwie parametry pokrewne i związane ze sobą idą proporcjonalnie w dół ...Myślę tu o cholesterolu i trójglicerydach, bo one najczęsciej parami zwyżkują ....
Ale duże te różnice jak na dwa miesiące i brak drastycznej zmiany diety ..

Myślę , że powinnaś je powtórzyć po powrocie z Egiptu , ale w całkiem innym laboratorium ...

Czy Ty coś przywozisz w Egiptu .... ? Bo ja to w zasadzie nic ....Mam ochotę często na przyprawy ichniejsze i zieloną herbatę z pąkach , ale jak pomyślę, że to na tej ulicy, czy nawet w sklepie się kurzy i ludzie to macają to brrrrrrr....
Stary 2012-05-09, 19:36   #1157
Michell72
Zakorzenienie

popatrz kanebo ..ta fotka oddaje odcien,nie jest szary jak inne bb tylko ze złota poswiatą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kanebo-Freshel-White-C-Mineral-BB-Cream-UV-SPF-41-PA++-Review.jpg (25,0 KB, 15 załadowań)
Stary 2012-05-09, 19:40   #1158
Kamlisa
Zakorzenienie

Z egiptu przywiozłam sobie pare razy figurki - koty, rzecz jasna i ciekawe delfiny z drewna...Fajna maja bawełne, reczniki etc - popularny w hurghadzie cotton house. ale najpiekniejsze sa kubki z motywami starozytnymi - tancerki, Tutenchamon z zona itp. kubki sliczne, swietnie wykonane, myje w zmywarce od lat i nic nie schodzi, ani kolory, ani złocenia Jesli tylko zobacze - na pewno dokupie tancerki, bo je akurat Bonis zrzucił Mam mnostwo kubków, sporo przecietnych, ktorych bym nie załowała - to akurat egipski mu sie napatoczył...Przypraw nie kupuje, dosc mam w domu
Miszka, probke kanebo dostane...? Faktycznie jakby złotawy...
A, Tigi, z mineral flowers chwaliłas kremy, ja natomiast własnie zjechałam zel do mycia twarzy
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ca.html&next=1

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2012-05-09 o 19:43
Stary 2012-05-09, 20:19   #1159
marcelinka12
Rozeznanie

Miszka zainteresowalas mnie tym Kenebo napisz prosze dokladnie co to takiego....??
marcelinka12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 20:28   #1160
Tigerr
Zadomowienie

Faktycznie piękny ten kolor kanebo ...Mam nadzieję , że mój nie będzie zbyt ciemny i też wpadający w żółty a nie w szary ...

Mam dwa kremy bb , z czego jeden jest szary jak beton , drugi - Lioele - od Szati , ma b. ładny beżowy kolorek wpadający w żółć, ale dla mnie odrbinkę za jasny - oddałam Kaś i jest b. zadowolona ...

Dużo sobie obiecuję po tym kanebo , bo w lecie nie używam fluidów , bo mi spływają z potem , a jak będzie krem z filtrem i jeszcze wyrównujący to koloryt to będzie mój HIT !!!!

Faktycznie , Kama, zjechałaś ten żel .... Ja jestem zadowolona z tych kremów , długo je jeszcze będę miała , bo mam 3 tubki po 100 ml , ale szału nie ma ....ot zwykłe , dobrze wchłaniające się kremy , dobre pod makijaż - to dla mnie ważne .... Czasem posmaruję ręce, czasem pięty ...

Ja w Egipcie najczęsciej jestem sama z Kaś i ciężko nam robić zakupy ....staramy się raczej w ogóle nie wyłazić poza hotel ... Jeszcze ona z tymi blond ,długimi włosami do pasa .... Nie da się chodzić ... Ich się nawet nie da ignorować , bo zachodzą drogę , włażą na ciebie ....
Ale teraz będziemy dwa tygodnie ...i ze znajomymi , więc może trochę się uda pochodzić.... Kubeczki i figurki kocie .... Świetny pomysł .....Potem się będziemy licytwać , czyje ładniejsze ...

Kama, ponieważ jutro raniutko wyjeżdżam do Poznania i nie wiem czy potem zdążę :
Życzę Wam spokojnej podróży w obie strony , zwłaszcza lotów bez zbytnich turbulencji, a na miejscu wspaniałego odpoczynku !!!!!
Wracajcie uśmiechnięci ,zrelaksowani , z naładowanymi bateryjkami !!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 13808.jpg (34,7 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez Tigerr
Czas edycji: 2012-05-09 o 20:35
Stary 2012-05-09, 20:44   #1161
Kamlisa
Zakorzenienie

dziekuje, dziekuje za zyczenia Krotko mowi sie: tyle samo startów i lądowan
Kubków i figurek poszukaj w sklepikach, ktore maja stałe ceny, tani jest tez taki dom towarowy w hurghadzie, kleopatra bodajze. przebitka byłą spora - kupowałam tam korale i figurki, kubki kupiłam wczesniej Targowanie wkurza mnie...Wole stałe ceny...
Marcela, Miszka kupiła taki BB, albo podobny, ale na ebayu
http://allegro.pl/kanebo-freshel-whi...332467789.html

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2012-05-09 o 20:46
Stary 2012-05-09, 20:48   #1162
xnika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tigerr Pokaż wiadomość
Faktycznie piękny ten kolor kanebo ...Mam nadzieję , że mój nie będzie zbyt ciemny i też wpadający w żółty a nie w szary ...

Mam dwa kremy bb , z czego jeden jest szary jak beton , drugi - Lioele - od Szati , ma b. ładny beżowy kolorek wpadający w żółć, ale dla mnie odrbinkę za jasny - oddałam Kaś i jest b. zadowolona ...

Dużo sobie obiecuję po tym kanebo , bo w lecie nie używam fluidów , bo mi spływają z potem , a jak będzie krem z filtrem i jeszcze wyrównujący to koloryt to będzie mój HIT !!!!

Faktycznie , Kama, zjechałaś ten żel .... Ja jestem zadowolona z tych kremów , długo je jeszcze będę miała , bo mam 3 tubki po 100 ml , ale szału nie ma ....ot zwykłe , dobrze wchłaniające się kremy , dobre pod makijaż - to dla mnie ważne .... Czasem posmaruję ręce, czasem pięty ...

Ja w Egipcie najczęsciej jestem sama z Kaś i ciężko nam robić zakupy ....staramy się raczej w ogóle nie wyłazić poza hotel ... Jeszcze ona z tymi blond ,długimi włosami do pasa .... Nie da się chodzić ... Ich się nawet nie da ignorować , bo zachodzą drogę , włażą na ciebie ....
Ale teraz będziemy dwa tygodnie ...i ze znajomymi , więc może trochę się uda pochodzić.... Kubeczki i figurki kocie .... Świetny pomysł .....Potem się będziemy licytwać , czyje ładniejsze ...

Kama, ponieważ jutro raniutko wyjeżdżam do Poznania i nie wiem czy potem zdążę :
Życzę Wam spokojnej podróży w obie strony , zwłaszcza lotów bez zbytnich turbulencji, a na miejscu wspaniałego odpoczynku !!!!!
Wracajcie uśmiechnięci ,zrelaksowani , z naładowanymi bateryjkami !!!
Ja już w Egipcie jestem odporna nawet z tymi blond włosami, zawsze mówię że nie rozumiem po angielsku, tylko po niemiecku :p a jak do tej pory spotkałam tylko dwóch Egipcjan co umieli coś po niemiecku.
Stary 2012-05-09, 20:55   #1163
Tigerr
Zadomowienie

Do Hurghady od mojego hotelu mam kilkanaście km .... Jak jesteśmy same z Kaś , to nie jeździmy.... Ale jak z TŻ-em czy znajomymi to tak I chyba wiem , o którym domu towarowym mówisz .... ( ja o tym DT w starej częsci H.)Ja właśnie też wolę stałe ceny ....bez targowania ...

Zawsze planuję zakup sziszy , ale na planowaniu się kończy , bo chciałabym dużą ..ale jak pomyślę , jaki okrutny i rychły koniec ją czeka , pewnie w kilka minut po postawieniu jej gdziekolwiek z moim domu ....
Stary 2012-05-09, 21:29   #1164
Michell72
Zakorzenienie

Kama ...Odpoczywaj bejbe..porannej kawy w tych kubeczkach a reszta hm patrz obrazki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1a339940-b83f-4eb6-befc-b0ef588ebd93_20101008033342_Wegipcie.jpg (38,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg egipt.png.jpg (38,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zapraszam_na_poranna_kawe.jpg (85,9 KB, 9 załadowań)
Stary 2012-05-09, 21:43   #1165
Michell72
Zakorzenienie

Kanebo włozyłam do paczuszki... i........................
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wrocszybko.jpg (15,8 KB, 12 załadowań)
Stary 2012-05-09, 21:46   #1166
Absit
Zadomowienie

Hej

co za dzień....

długi ale już na szczęście się kończy, w dodatku miło dzięki Tig

napisz tylko czy ten 320 to do oczu jest?? wybacz ignorancję ....
bo jajeczko śliczne układa się w dłoni i już mam ochotę się miziać różami

no i olejek ......siedzę tu w biurze w orgazmicznym nastroju wącham olejek i miziam się pędzelkiem ... dobrze, że drzwi zamknęłam

Lapi pisz więcej, jak było w Londynie ( Londyn?? jaki Londyn??? nie ma takiego miasta Londyn.......jest Lądek...Lądek Zdrój ..... )
już na zawsze będzie mi się kojarzył z Misiem

a na serio to Londyn jest cudny do zwiedzania pieszo

Miszka ładny odcień tego kanebo....i śliczna poświata
ten bb garniera też nie był szary ( piszę był bo dałam córce)

aaa i wiecie co...wiedziona reklamą zakupiłam nowy krem nivea z olejkiem arganowym, przyjemna konsystencja, ładnie się wchłania, ślicznie pachnie jak to nivea i nie ma poblemów z nałożeniem makijażu tuż po aplikacji kremu ( mam ten na dzień)
użyłam dopiero ze dwa razy więc to za mało żeby się szerzej wypowiedzieć ale początki ma zachęcające a kosztował całe 25 zł

Tig nawąchać się nie mogę hahahaha
Absit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 22:19   #1167
Tigerr
Zadomowienie

Abiś , cała przyjemność po mojej stronie

Tak, 320 , to do cieni jest . i jest genialny

Olejku stałam się fanką , jak zamawiałam dla Ciebie , to i dla siebie od razu
Bo niestety on dość mało wydajny jest , ale to jest jedyna jego wada ...
Buzia po nim jest gładziutka , nawilżona , żadnych niespodzianek.... Używam na dzień pod makijaż i na noc pod krem ....

Cieszę się , że się skusiłam na niego , bo miałam ogromne opory po oleju "wspaniałym" , który mnie zawiódł na całej linii ...

Jak byłam u Miszki , to chciałam jej dać wypróbować , ale jej trauma jest więskza po wspaniałym niż moja ... i nie chciała ...

Abiś , trzeba go b. dobrze wstrząsnąć przed użyciem , bo słabo się miesza i szybko nakładać ( co jest dośc trudne , bo się leje między palcyma ) , bo się migiem rozwarstwia z powrotem ...
Stary 2012-05-09, 23:03   #1168
Michell72
Zakorzenienie

Trauma po wspaniałym o tak...Abi na moje odwdzieczenie musisz jeszcze poczekac gdyz czekam i ja..zamowiony towar ale..dochodzi ... niestety- nie z prędkoscia swiatła......Dostała m okres ,bozesz nareszcie..
Stary 2012-05-09, 23:13   #1169
Absit
Zadomowienie

Tig <muaa muaa muaa> zgadnij czym sie wysmarowalam

a jutro makeup w pelnej wersji czyli oprocz podkladu i tuszu jeszcze oko machne zaczne cwiczyc do naked

Miszke widzialam jak sie odsuwala od moich olei hahaha
ale Miszus poprobuj zawiodlas sie na jednym a sa jeszcze inne

Miszus skarbie przeciez Wy sie nie macie za co odwdzieczac...no jak bonie dydy

dobrze ze okres odstalas bo juz Ci tygodnie liczylam po cichu

Edytowane przez Absit
Czas edycji: 2012-05-09 o 23:15
Absit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 08:39   #1170
Michell72
Zakorzenienie

Witajcie..kawa?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości