![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mielismy dzis jechac na basen ale cala noc wymiotowalam, a od rana goni mnie do kibelka co chwile ![]() taka jestem zla bo bardzo chcialam na basen z mlodym ![]() myslicie, ze Stopperan mi pomoze? ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Masz ten link gdzies moze??Bo bym sie jeszcze raz posmiala ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- oj,sorki za dobitnosc ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/gannskjop73k13pj.png http://babystrology.com/tickers/baby...15&babycount=1 Edytowane przez OlusiaS Czas edycji: 2012-05-04 o 09:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() prosze bardzo http://www.youtube.com/watch?v=1e2e8REd-JU ![]() ![]() jak juz wprost gadamy to juz nie rzygam wiec stopperan powinien styknac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
Filip jeszcze nie reaguje na imie. Tzn ze dwa razy sie zdarzylo, ale nie wiem, czy to na imie, czy na moj glos zareagowal
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziekuje za link ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie raz nawiedza nas w koszmarach wizja, ze ktos wlamuje sie na nasz czat i publikuje nasze rozmowy ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Agulan co do zalatwiania foralnosci... Nasz slub koscielny w pl- jako ze tzt jest innego wyznania musielismy miec dyspense na slub od biskupa w dublinie- bo tam mieszkalismy, zgode na slub w innej parafii, potem jeszcze dyspense od biskupa w elblagu bo tu slub bralismy... No i oczywiscie sandard nauki przedlubne, akty ur ( oczywiscie tzta tlumaczony),zapowiedzi itd, umiejscowienie naszego irlandzkiego slubu cywilnego w polskim usc- po prostu zalatwiania 3 miesiace. No i oczywiscie najwieksze problemy z polskim ksiedzem w dublinie przez ktorego dyspense zalatwialam
Ten letter of freedom z parfii w irl Do ktorej nalezelismy dostalam od reki bez problemu ale ogolnie to wspominam to wszystko okropnie i szczerze mowiac to mi przed tztem wstyd bylo bo rok wczesniej mielismy slub w indiach w ich templu i formalnosci zerowe a u nas nerwy czy aby sie uda wszystko zalatwic. Traktowali nas jakbysmy kogos zabic mieli a nie slub wziac... Nie mowiac juz o moich pyskowkach z tym polskim ksiedzem beznadziejnym
#1155 |
Wtajemniczenie
|
a znacie tego?? http://www.youtube.com/watch?v=vU34pdvi07c
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
Zazdrszcze zakupow... Ja to jak ktoras pisala- dzinsy i tshirty. I to najczesciej czarne
![]() Mama mi ciagle marudzi ze juz bym mogla zaczac sie ubierac jak kobieta
#1157 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
jak bylam w ciazy to dla odmiany moj ojciec ciagle mi przypominal, ze "nie mam zatracic kobiecosci"
![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- kurcze skonczyla nam sie wczoraj kaszka Holle kolacyjna wiec jedyne co udalo mi sie kupic to kleik ryzowy Nestle. A dzis smierdzace baki i zatwardzenie ![]() ale chyba u niektorych tez tak bylo z tego co pamietam... dzis kupie kaszke inna a to dziadostwo wywale./ |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
wlasnie sprawdzalam stan konta, ale sie wyrobilam na zakupach ostatnio, 30gr zostalo
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- bo ryzowy to moze zatwardzac, kukurydziany kup pokszyfko to widze nie tylko moj taki agent ![]() Olusia nie moglam zalapac co to za piosenka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzień Dobry ![]() Soza dwoje pierwszych dzieci planowaliśmy,chciałam by była nie duża różnica wieku miedzy nimi....Zuzia to była kompletna niespodzianka hehe a Hubert jeszcze wieksza bo mąż już był po wazektomii....więc ciąża niby nie możliwa a jednak.....Ale wszystkie kochane ![]() Teraz biorę tabletki ale zastanawiam się nad implantem a może jeszcze raz wazektomia ale tym razem już pod narkozą trzeba.Tak że sami nie wiemy co robić.... Edytowane przez millla31 Czas edycji: 2012-05-04 o 10:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |||
Wtajemniczenie
|
witam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
no ja ochrzan dostałam ze mała tylko na cycku i sporadycznie raz na pare dni słoiczek, bo mleko juz nie starcza, ze ona ciągle głodna, że juz powinna jesc duzo wiecej, bo tam są witaminy i mikroelementy ktorych w mleku nie ma, a cyc jedynie na noc i sniadanie .... wkurzylam się... chociaz wiem ze pewnie i tak czeka mnie rozszerzanie stale bo nieszczesny gluten trzeba wprowadzic.... a mam pytanko- wprowadzam gluten, mała zle reaguje, odstawiam- na ile????? sprobowac ponownie za tydzien za miesiac??? bo nie wiem jak cos ile odczekac... ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- śliczne dzieciaczki masz kochana ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
1. kto rano wstaje temu Pan Bóg daje ![]() 2. taaaaak.... wieeeeeemmm... ![]() 3. zdecydowanie- Baha na top model !!!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do ojca podobne jak dwie krople wody to choć mama mi pozostało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja od wczoraj pokochałam tą piosenkę - http://www.youtube.com/watch?v=qCJ22QQTWtM |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
witaj ![]() nie staraj się nadrabiać - nie ma sensu ![]() ![]() co do menu to nie podpowiem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Raczkowanie
|
Witam
przeczytałam wszystko (6stron), ale nie wiem komu co odpisać ![]() Pamietam tylko ze muffinka pytała o cukinie? To ja małej ugotowałam tak jak marchewke- pokroiłam w kostke i zalałam troche woda i jak była miękka to zmiksowałam . Możesz tez do tego dodać inne warzywa i zrobic zupkę ![]() glam ja daje małej mięsko codziennie w zupce (ze słoiczka ![]() Kobitki mam pytanko o gluten- mam taką kaszke z holle bez gotowania - to czy moge do zupki lub deserku poprostu wsypać te pół łyżeczki? czy najpierw rozpuścić to w wodzie? A i witam nową mamusię ![]() Princessko super zakupki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bidulko... tu masz blog z przepisami dla mamy alergika ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
moja rozpina i jeszcze lubi je ściagac ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
gratuluje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
tak, moja reaguje ![]() Edytowane przez ja_dalia Czas edycji: 2012-05-04 o 10:57 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas ta sama reakcja plus uśmiech ![]() princesska jeansowe booooskie ![]() glam ja podałam już królika, rybkę i kurczaka. Po kurczaku dostała wysypkę ![]() Pogoda u mnie fatalna ![]() Edytowane przez nettka_ Czas edycji: 2012-05-04 o 11:22 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Zadomowienie
|
Jestem by sie przywitac i lece dalej. Ostatni dzien urzedowy w pl , wiec ruszamy zaraz na maraton latwienia spraw.
Sie mocno nie wyspalam. Poszlam spac o 3 a o 6 pobudka na krew...ale juz po,szczepieni emoje tez zalatwione...teraz czekam na wyniki. Jeszcze przekierowanie na poczcie, odpisy aktow urodzen dzieciakow, urzad skarbowy....ehhh ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Nika reaguje na swe imie od 5ego msc ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Nika zamiast mamam gada babababab jak najeta...czasem powie tata ![]()
#1169 |
Zadomowienie
|
musze mojemu Danielkowi tez zaczac powtarzac "mama" to może mu sie wymsknie wkoncu
![]() ![]() chciałam wam dziewczyny jeszcze opisac jak bylo na tej wsi, małemu sie serio podobało, calymi dniami na dworze, peełno ludzi dzieciaków, taki hałas, padal taki zmeczony zawsze że tylko go tzreba bylo troszke pobujać i spał, taki odważniejszy sie zrobil, bo wcześniej to takie tchurzątko bylo do ludzi, jak ktoś obcy podszedl to podkówka i płacz ![]() a jeszcze przed wyjazdem to juz całkiem sie wkurzyłam (jechaliśmy do rodziny męża) bo mi szwagierka wyskoczyla z tekstem żebym mu tam jakieś ładne ubrania zabrała a nie tylko jakieś body!!!! no myślalam że wyjde z siebie i stane obok, zaznaczam że jechaliśmy na WIEŚ! na dworze 30 st. w co ja niby miałam to dziecko ubierać jak nie w bodziaki???? założe sie ze siedzialy z teściową i kombinowaly bo za dużo czasu mają, ja bede dziecko stroić w takie upały no jeszcze czego, jemu miało byc przede wszsytkim wygodnie i tyle, one by tam chodzily po wsi wystrojone jak pawie wrrrr... wkurza mnie takie coś. Wygadałam sie ![]() Edytowane przez kasia_aa Czas edycji: 2012-05-04 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a wlasnie,a czy wasze dzieci reaguja na swoje odbicie w lustrze? bo pamietam ze sonia bardzo zywiolowa reagowala na tym etapie,mam zdjecia jak w lustro lapkami wali i oblizuje. a na chlopakach to zadnego wrazenia nie robi i zastanawiam sie czy to dlatego ze caly czas drugiego takiego kolo siebie widza dla tych co fejsa nie maja- oto matka polka ![]() ![]() jeszcze musze zrobic jej zdjecie w spodenkach ktore od 3 lat nosi...bo to juz moze byc ich ostatni sezon ![]() aha prosze o kciuki lasencje- wystawilam nasz wozek na sprzedaz,mam nadzieje ze sie zaraz zglosi ktos ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2012-05-04 o 11:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.