|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy mogę być w ciąży - wątek zbiorczy cz. 3
Cytat:
|
|
|
#1142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na twoim miejscu zrobiłabym test jutro z samego rana. |
||
|
|
|
#1143 |
|
Przyczajenie
|
Kochane am mały problem.Kochałam się wczoraj z moim chłopakiem,miałam 20dzien cyklu przy 32(nieregularnie,zwykle tak zakładam),oczywiście z zabezpieczeniem.Zwykle wystrzegamy się owulacji,lecz poczuliśmy wiosnę,mimo ze śnieg za oknem.I podczas stosunku gdy włożył członka do pochwy poczułam coś,a konkretnie,ze penis tak jakby się starł o moja kość.Przestraszylismy i szybko wyjął.A potem,mocno zdjął prezeratawę,która okazała się pęknięta,nawet średnio było widać,ze coś takiego się stalo.Średnio zauważylismy może miało 0.5mm.Przed ta sytuacja sprawdził,czy wszystko jest dobrze i było.Zwykle sprawdzamy.Ja mam wrażenie,ze jest dobrze i podczas gdy zdejmowal musiał uszkodzić.Mimo,ze on już sam nie wie,bo za szybko się to działo też ma taka teorię.I czy myślicie tak samo?
|
|
|
|
#1144 | |
|
damn good coffee
|
Cytat:
![]() Myślę, że nie macie powodów do obaw. |
|
|
|
|
#1145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co mamy myśleć tak samo? Czy ciąża? No bez wytrysku, to raczej nie zaszłaś.
|
|
|
#1146 |
|
Przyczajenie
|
Kość łonową. Nie wiem czy mówić ze szczegółami...bo było to spowodowane zmianą pozycji, po prostu ja byłam na górze i zazwyczaj gdy penis ma wejść to sprawdzamy czy wszystko z prezerwatywą jest ok. I było. Gdy po prostu usiadłam poczułam tak jakby penis mi się "ześliznął; no nie wiem jak to wytłumaczyć nie wyszedł z pochwy tylko jakby obtarł się o kość łonową.Gy tak się stało odrazu wyjęliśmy. Chłopak zdjął prezerwatywę, dość mocno i sprawnie... Wydaje mi się,ze po protu gdy zdejmował to się tak stało, za mocno pociągnął i pękło, było to bardzo małe nawet miej niż te 0.5mm. Nie kochamy się często, tylko wtedy gdy chcemy, a mało kiedy mam czas. W sumie też jak to czytam, nie wiem czy się śmiać czy płakać... Panikuje tą pęknięta prezerwatywą i nie wiem jak myśleć ...
Edytowane przez Mujer305 Czas edycji: 2013-03-23 o 18:28 |
|
|
|
#1147 |
|
Raczkowanie
|
Zrobilam test juz dzis.Negatywny.
W ulotce pisze ze :test mozna zrobic o kazdym moczu po kazdym dniu spodziewanej miesiaczki ![]() Uff rozluzniłam sie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1148 |
|
Raczkowanie
|
W ulotce pisze ze :test mozna zrobic po kazdym moczu po kazdym dniu spodziewanej miesiaczki ![]() Uff rozluzniłam sie
|
|
#1149 |
|
Raczkowanie
|
W ulotce pisze ze :test mozna zrobic po kazdym moczu po kazdym dniu spodziewanej miesiaczki ![]() Uff rozluzniłam sie
|
|
#1150 |
|
Przyczajenie
|
Teraz myślę, ze to nie myła kość tylko ściana pochwy. Nie wiem skąd pomysł na tą kość, może dlatego,że po prostu dziwnie się czułam gdy mi się "ześliznął" o tą ścianę. A do tego ta pęknieta prezerwatywa, to spanikowałam.. Ale nadal się zastanawiam dlaczego ona pękła, wszystko zostało sprawdzone...Chyba po prostu jak zdejmował musiało się to stać..-Mam taką nadzieję.
Monilli pewnie stres minął .
|
|
|
|
#1151 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Stres minał teraz czekanie na @
|
|
|
#1152 |
|
Raczkowanie
|
mój chłopak to kompletny idiota.. właśnie mi powiedział, że pekła nam prezerwatywa.. 3 tyg temu.. świetnie ☠☠☠☠a.. niby okres spóźnił mi się tylko 2 dni i mam nieregularne.. i on jeszcze wtedy nawet nie doszedł.. zabije go.. zamordujeeee.
|
|
|
|
#1153 |
|
Przyczajenie
|
Nie była wadliwa, kupiona w aptece, podczas stosunku sprawdzana niejednokrotnie. Zawsze mój TŻ sprawdza ja przed założeniem-dmucha do niej.Dziwna sytuacja, bo przed tą akcja była sprawdzana i była w dobrym stanie. Po drugie, gdy była zmiana pozycji to po prostu członek tak jakby obił mi ścianę pochwy i szybko wyjeliśmy. TŻ zdjął prezerwatywę(był bardzo zestresowany) i nie wiem jak zdejmował.Możliwe, ze zrobił to nieprawidłowo i uszkodził paznokciem w wyniku stresu. Działo się to bardzo szybko. Już sama nie wiem, jestem spokojna. Ne myślę, ze mogło dojść do ewentualnej ciąży.
Czekanie na @, to okropność... Mimo negatywnego wyniku testu, zawsze może się coś uroić. |
|
|
|
#1154 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie.. co za I D I O T A !! ludzka głupota nie zna granic.. no zaraz coś mnie strzeeli ... nie wierze w to..
|
|
|
|
#1156 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Przyczajenie
|
U mnie nigdy tak nie było, ze nie wiedziałam czy coś się stało z prezerwatywą. Zawsze TŻ sprawdzał a potem pokazywał mi czy jest ok. Nie chodzi,ze mu nie ufam po prostu, dla mojego spokoju zawsze pokazywał. I nie wyobrażam sobie by tego nie było chyba bym żyła w ciągłym stresie
|
|
|
|
#1158 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mialam raz sytuacje gdy moj za bardzo naciagnal gumke na czubku i podczas seksu slyszalam jak peka. A Twoj facet doszedł? Jezeli do tyg nie dostane @ to zrobie 2 test. Choc ten wczorajszy robiony byl po terminie @ wiec wynik powinien byc wiarygodny (na podstawie ulotki) ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
Nastepnym razem (jezeli Twoj facet przezyje ) sama zakladaj gumke kontroluj ja podczas seksu i zdejmuj bedziesz miala wtedy pewnosc, faceci podczas seksu mysla dolna czescia a nie mozgiem Jezeli Ci sie bedzie nadal spozniał zrob test 3 min grozy ale jaka ulga
|
|
|
#1159 |
|
Przyczajenie
|
MonilliJeśli pisze,ze jest wiarygodny na podstawie ulotki to nie masz czym się martwić. Uspokój się i wyczekuj @, bo pewnie miałaś wielkiego stracha
![]() TŻ nie doszedł. Z tego co mi powiedział, to przed tą sytuacja sprawdzał czy jest ok i było, potem usłyszeliśmy, ze się obiło. TŻ spanikował i pociągnął gwałtownie prezerwatywę. Możliwe,że wtedy pękła. |
|
|
|
#1160 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jezeli NIE doszedl wogole bym sie nie martwila. Tez mi sie wydaje ze mogla wtedy pęknąc gdy chlopak wyciagal ale to nie ma znaczenia bo nie doszedl Ach w tym miesiacu duzo stresu :/ imprez %, juz sie nie denerwuje i czekam na @
|
|
|
#1161 |
|
Przyczajenie
|
Wiem, ze nie doszedł zwykle nie dochodzi. Kochamy się z prezerwatywą a dla bezpieczeństwa przerywamy. TŻ gdy czuję ze dochodzi to po prostu się wycofuje. Wiem, ze to żadna antykoncepcja, ale wolimy tak robić z prezerwatywą.
Nie raz słyszałam, ze w preejakulacje też są plemniki, które mogą zapłodnić. Mimo,ze czytałam na wielu forach, ze to jest dziwne;niektórzy mówią, ze są, inni ze są ale nie zdolne do zapłodnienia ,a inni, ze nie ma w ogóle. Więc nie rozumiem. Martwię się dlatego,ze poczuliśmy wiosnę i kochaliśmy się w dzień płodny.Miałam podobna sytuację 4 m-cy temu, źle założył prezerwatywę na złą stronę i potem poprawił.Zestresował mnie, bo nie pamiętał czy członek był suchy czy nie... A gdy dostałam @ to myślałam, ze oszaleje ze szczęścia. Wiec Monilli spokojnie, wyczekuj tylko @ .Mi jak się spóżniał 4 dni to myślałam, ze umrę. Żyłam w ciągły stresie(sytuacja o której pisałam wcześniej 4 -scy temu), do tego antybiotyki, wyjazdy, pierwsza inicjacja seksualna wiec mi się spóżnił
|
|
|
|
#1162 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ja mialam wlasnie taka sytuacje ze kochalismy sie bez gumki ale nie doszedl i slyszalam o preejakulacie i dlatego sie martwilam ze moglo cos byc ale test uswiadomil ze nic nie ma (jutro z rana zrobie jeszcze jeden dla 100% pewnosci) wg mnie w tym plynie sa sladowe ilosci plemnikow niezdolne do zaplodnienia nieporownywalne z nasieniem. W dodatku nie kazdy facet go ma. A poza tym mieliscie gumke wiec jezeli byl ten preejakulat to zostal w gumce Mam bole w podbrzuszu od 2 dni piersi bola niemilosiernie przy dotyku + zly humor
|
|
|
#1163 |
|
Przyczajenie
|
Ale Monilli kochałaś się z nim w dni płodne?
BTW, przed chwilą wróciłam z łazienki i zauważyłam na majteczkach śluz, cholernie rozciągliwy,gęsty, lepki..._tak jak przy owu. Tylko, ze ja już sama nie wiem, od dawna obserwowałam swoje cykle. Tylko po tej sytuacji zaczynam się gubić i tworzyć różne problemy... Bo jeżeli byłby to sluz owulacyjny, to do zapłodnienia nie doszło... |
|
|
|
#1164 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zauwazylam ze ze stresu owulacja mi sie przesunela (w pozniejszych dniach mialam rozciagliwy przezroczysty sluz ) wiec u Ciebie owu mogla sie przesunac o kilka dni spowodu stresu. a ktory masz dzien cyklu?Kupilam 2 test i nie wiem czy zrobic go teraz czy rano:/ w ulotce pisze ze mozna o kazdej porze po terminie @. Wiem znowu wariuje
|
|
|
#1165 |
|
Raczkowanie
|
zrobiłam test i jest negatywny .. uhh. na szczęście zachował resztki godności i pojechał ze mną do apteki..
Edytowane przez foryou93 Czas edycji: 2013-03-24 o 18:05 |
|
|
|
#1166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluje 1 kreseczki
|
|
|
#1167 |
|
Przyczajenie
|
Dziś mam 22dzień cyklu.Sytuacja była 20dnia cyklu.
Gratuluję 1kreseczki
|
|
|
|
#1168 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1169 |
|
Przyczajenie
|
Hej Wszystkim,
Troche sie boje dlatego postanowilam napisac. Cykle mam 28-29 dniowe. 21 dnia cyklu kochałam się (po raz drugi w życiu) z moim partnerem bez zabezpieczenia. Nie skonczył we mnie i mowi,ze caly czas uwazal. Wg kalendarza wczoraj powinnam dostac miesiaczke i nic. Troche bolał mnie brzuch ale jakies 4 dni temu, piersi mam nabrzmiałe i bolące. Jednak okresu nie ma. Boje się troche i nie wiem co mysleć . Od czasu stosunku,zeszlej soboty chodze senna. Dziscaly dzien boli mnie glowa... Dziś zauważyłam ciutke białego gęstego sluzu. Co myślicie o tym wszystkim? |
|
|
|
#1170 | |
|
damn good coffee
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

Ale co mamy myśleć tak samo? Czy ciąża? No bez wytrysku, to raczej nie zaszłaś.

.