|
|
#1141 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta 3d chili
Cytat:
Jednak jak widzisz nam 3D chili pasuje, wiele z nas wprowadza drobne modyfikacje i jesteśmy zadowolone Tobie nie odpowiada - Twoje święte prawo, każdy lubi co innego.
|
|
|
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak pisałam wczoraj na blogu - jest tyle diet do wyboru i innych metod pozbycia się nadmiernych kilogramów, że każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie Np. ktoś może uznawać tylko basen i to u niego daje efekty, natomiast mnie nikt wołami na basen nie wyciągnie, bo nie lubię (jedynie w grę wchodzi basen otwarty, rzeka, jezioro). Znam sporo osób chwalących sobie siłownię - dla mnie jest to zupełnie bez sensu, a już w ogóle płacić za chodzenie/bieganie po bieżni a na siłownie jechać samochodem Za to wszelkie zajęcia fitness (zumba, ATB, TBC) uwielbiam. Z kolei inna osoba nie widzi w nich sensu
|
|
|
#1143 |
|
Raczkowanie
|
Dziś waga pokazała równe 57, ten wynik bardziej wiarygodny
czyli tygodniowy spadek 0,7 |
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dzisiaj było moje drugie ważenie kolejny kilogram paszoł won! ![]() Czyli w sumie -2,6kg w 2 tygodnie ![]() Zadowolona jestem, ale nie wiem czy uda mi sie dociągnąć do wymarzonych 5 kg w miesiąc
|
|
#1145 |
|
Zadomowienie
|
Ja też się zważyłam i też pokazała w dół i też mnie zadowoliła, ale to dopiero 3 dzień diety, więc nie ma co mówić hop, poczekamy na wynik 8 dnia diety
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Rozeznanie
|
ja po 10. dniu, trzymam się na tej diecie jak na żadnej
![]() dzisiejsza zupa krem w brokułów była przepyszna ale omleta już więcej nie robie, nie mam do niego ręki
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Przyczajenie
|
Fajnie czytać, że Wam też się udaje schudnąć na tej diecie - ja w temacie znalazłam fajny wpis, w którym pokazane jest jak wygląda 200 kcal na podstawie różnych produktów.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1148 |
|
Przyczajenie
|
Ja stosuję dietę 3D chili od środy 10 kwietnia i po 8 dniach mam 3,3 kg mniej
Edytowane przez jargos Czas edycji: 2013-04-18 o 11:51 |
|
|
|
|
#1149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1150 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
za mną już 4 treningi i boczki wyraźnie zmniejszone nowe spodnie czekają dziś do piersi z jogurtem zamiast sałatki z sałatą i papryką, która już mi się przejadła, zrobiłam sałatkę z pomidorem i ogórkiem kiszonym. Uwielbiam ją babcia zawsze mi ją robiła do obiadów. |
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Raczkowanie
|
Jeju właśnie się zorientowałam, że już mam 19 dzień drugiego miesiąca.. Strasznie szybko mi leci ten miesiąc, jak już tak bardzo się nie skupiam na diecie, jedzeniu, przychodzi mi to mi to jakoś naturalnie
Zanim się obejrzę i będzie po.. A potem kolejne wyzwanie - żeby utrzymać A za jakiś czas, kto wie, może jeszcze wrócę? Powiem szczerze, że jem rozpiskowo (choć w dużej mierze kupuję już produkty ' z glowy', np. te przekąski, które lubię), ale chyba nie ma dnia, żebym nie zjadła ani odrobiny niedietowego ;p.. Ale powolutku dalej leci w dół, to najważniejsze Dziś na obiad kurczak z warzywami na ostro i ryżem Jednak gotowanie na 2 dni jest dużą wygodą, bez sensu robiłam w tamtym miesiącu, że codziennie musiałam stać przy garach ;p
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Przyczajenie
|
Hosenka - gratulacje
![]() U mnie dziś 13 dzień diety. Jem coraz mniej... , ale to pewnie przez to, że wreszcie przyszła wiosna i prawie w ogóle nie ma mnie w domu. Poza tym zawsze na wiosnę nie mam apetytu. Zważę się w poniedziałek, ale nieważne ile waga spadła przez ten kolejny tydzień, bo już wyglądam tak jak chciałam. Wróciłam do wagi sprzed zimy i jest ok
|
|
#1154 |
|
Raczkowanie
|
a mi bardzo wstyd, bo zeszłam na złą drogę dietową
(( Dwa dni rozpusty nie mającej nic wspólnego z dietą. Ale od jutra znowu 3d.
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Rozeznanie
|
mi też wstyd, bo wczoraj na imprezie zjadłam trochę słodyczy, ale! jeden niezdrowy, kaloryczny posiłek nie spowoduje utycia, tak samo jak jeden zdrowy chudnięcia, więc od rana juz z powrotem na diecie
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby przytyć 1kg, trzeba zjeśc ok. 7000 nadprogramowych kalorii, więc tak źle nie będzie
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Zadomowienie
|
Mi też wstyd, bo to dopiero 6 dzień diety drugiego miesiąca, a z 3 dni ostatnie to normalnie trzymałam się do obiadu, po obiedzie zamiast przekąsek coś innego skubnęłam, a to placki ziemniaczane - teściowa mi podsunęła pod nos po zjedzeniu kremiku z marchewek
, a to piwko, a dzisiaj to już w ogóle Moja poniedziałkowa waga pewnie nie będzie taka fajna w dół jak powinna być, ale to tylko i wyłącznie moja wina i pretensje do siebie Głupio mi teraz
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Raczkowanie
|
Ja też wczoraj wieczorem poszalałam, ale same zdrowe rzeczy, szkoda, że o 22 :P Dziś powinno się udać jedzenie rozpiskowe, bo nie mam okazji do zgrzeszenia
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Rozeznanie
|
ja dzisiaj na urodziny kuzynki jade, torta robiłam i nawet palca w krem nie wsadziłam
![]() ale teraz czeka mnie jeszcze impreza- jedzenie zapakowałam sobie w pojemniczki i nie dam się babci namówic na jej kaloryczny obiad i ciasto no i tak się grubo czuje po wczorajszej imprezie, założyłam majtki wyszczuplające dzisiaj, a i tak brzuch sterczy jak cholera
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Oj jak widzę że wszystkie, to wszystkie
![]() Ja wczoraj na urodzinkach też byłam i jadłam wiele rzeczy nie dietowych (choć słodyczy ani grama
|
|
#1161 |
|
Przyczajenie
|
Hej jestem tu nowa i od jutra zaczynam dietke 3D chili
jestem młoda mamusią moj synek ma 7 tyg,ale musze już coś ze sobą zrobić... Będę relacjonować na bierząco trzymajcie kciuki
|
|
|
|
|
#1163 |
|
Rozeznanie
|
też myślę, że jeżeli karmisz, to przyprawy mogą miec wpływ na mleko niestety
lepiej, po prostu zdrowo sie odżywiac, a ostre przyprawy sobie darowac artykuł - numer 4 ostre przyprawy Edytowane przez Rubella Czas edycji: 2013-04-21 o 21:15 |
|
|
|
|
#1164 |
|
Raczkowanie
|
21 dzień, jutro ważenie.. Pofolgowałam sobie nieźle przez ten tydzień :/ skutek? Weszłam dziś na wagę i 57,4, czyli tyle co rowno tydzien temu.. No, ale zobacyzmy co będzie jutro. Spinam tyłek i postaram się jak najlepiej ten ostatni tydzień wykorzystać, bo aż mi głupio ;/ Najchętniej schudłabym jeszcze ze 2/3kg, a dietę mam po 2 mscach przerwać, może uda mi się już ak ' na własną rękę', powoli.. Kurcze, byle nie przytyć bo się chyba zapłacze
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Zadomowienie
|
Ja też sobie pofolgowałam przez ten tydzień (a to 1 tydzień drugiego miesiąca diety), a mimo to waga pokazała o 1 kg mniej, czyli cieszę się i zdaję sobie sprawę jednocześnie z tego, że jakbym nie folgowała, spadek byłby dużo większy
Waga na dziś: równe 60,0 kg
|
|
|
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jeszcze 2 dni do ważenia i muszę je maksymalnie wykorzystać
|
|
|
#1167 |
|
Przyczajenie
|
RUBELLA
jakie diety stosowałaś że schudłaś aż tyle ja jestem 1szy dzień na 3d chili... pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1168 |
|
Rozeznanie
|
schudłam tylko 3kg, na 3d chilli
![]() ale kiedyś ważyłam 80! to z tego zeszłam po prostu zdrowym odżywianiem, a teraz zrobie miesiąc 3d chilli i wracam do zdrowego jedzenia i dodam sobie te przyprawy do menu, żeby miec na codzień korzyści z tej diety ![]() + 3d chilli mnie nauczyło od czasu do czasu pozwolic sobie na czekolade
Edytowane przez Rubella Czas edycji: 2013-04-22 o 15:05 |
|
|
|
|
#1169 |
|
Przyczajenie
|
Ja przez ostatni tydzień -1kg w dół, w sumie raz tylko zgrzeszyłam, ale za to po 6ściu skalpelach Chodakowskiej -4cm w brzuchu i -3 cm w udzie przez tydzień!!!!!!!
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Rozeznanie
|
no ja już mam filmy- skalpel i killer i tylko czekam, aż kontuzja nie będzie przeszkadzac i zaczynam
![]() no i biegac też chcę zacząc, więc czeka mnie zakup butów, może któraś z Was biega i by mi jakieś poleciła?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

Za to wszelkie zajęcia fitness (zumba, ATB, TBC) uwielbiam. Z kolei inna osoba nie widzi w nich sensu 

, ale to pewnie przez to, że wreszcie przyszła wiosna i prawie w ogóle nie ma mnie w domu. Poza tym zawsze na wiosnę nie mam apetytu. Zważę się w poniedziałek, ale nieważne ile waga spadła przez ten kolejny tydzień, bo już wyglądam tak jak chciałam. Wróciłam do wagi sprzed zimy i jest ok
(( Dwa dni rozpusty nie mającej nic wspólnego z dietą. Ale od jutra znowu 3d.