|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
Cytat:
![]() A nadal tak Ci źle przed tą kolejną dawką? ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Cytat:
ale fakt, zaczęło się od neta Cytat:
Haha kocham to, to palące uczucie, że ja chcę JUŻ ![]() Bym obfociła, ale to by był chyba sadyzm
|
|||
|
|
|
#1142 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
Właśnie trochę lepiej już, może to był chwilowy kryzys. Myślę, że mogę poczekać.
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Oliv to szkoda dobrego humoru
![]() A buty balerinki ![]() Taa ja też Ja chce juuuuuuuuuuuż, a tu ![]() No to będzie sadyzm Ale bym sobie zjadła
|
|
|
|
#1144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oo, słodko! nigdy nie miałam ![]() Kurczę, zziarłam już już wiem jak smakowały, jakby na smalcu były robione ![]() ---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- Kojarzycie piosenkę "jedna na milion"? ![]() Właśnie oglądam program muzyczny i Bartek Wrona twierdzi, że śpiewa pop rock |
||
|
|
|
#1145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja latam przez cały cieplejszy okres tylko w nich ![]() Nigdy nie jadłam smalcu to nie wiem jak mogły smakować CO?! |
|
|
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam taką jedną kumpelę, od której zawsze pożyczam bo wiem, że będą dobre ![]() Niby na smalcu się smaży jak się nie chce, żeby było czuć smak tłuszczu, ale ja tam zawsze czuję i uważam, że to paskudne ![]() Noo, nie wiedziałaś? Posmarowałam se pysk na noc wazelinką z masłem shea. Ciekawe, czy i ile przszczy mnie rano powita ![]() ---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ---------- Heej, odpisali mi z tej stadniny! Że proszą o kontakt - i nr telefonu kurde ja się tyle nadrukowałam a dostałam w odpowiedzi jedno zdanie normalnie chyba nie zasnę dziś
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa to faktycznie możesz mieć problem z dobraniem takich butów. Ale za to pewno masz zgrabne stópki
Ja mam dwa kartofle Mnie sam widok i zapach smalcu odrzuca ble ![]() Kurde, ale my do tyłu jesteśmy ![]() Mnie ostatnio coś na czole wysypało, ciekawe od czego ![]() ---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ---------- Oliv super wiadomość Hahah mnie to zawsze rozwala, ja się naprodukuję, a ktoś mi odpisze jednym zdaniem/ słowem ![]() Oby dalej poszło dobrze!
|
|
|
|
#1148 |
|
Zadomowienie
|
Fuj, smalec :x Moi dziadkowie żrą go na potęgę a ja nawet patrzeć na to nie mogę..
|
#1149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tego orła co ostatnio wywinęłam na ulicy to też przez te latające pepegi ![]() Nie no, u mnie smak to i owszem ale tylko to ![]() Dokładnie, młode baby a takie niedzisiejsze Grzywki nie masz, nie? to może jakiś okres się zbliża, czy coś albo się zatoksyczniłaś czymś i się odtoksyczniasz Dzięki a bym się śmiała gdybym zadzwoniła by usłyszeć "nie jesteśmy zainteresowani" No jak tak z ludźmi gadam i mnie podsumują jednym słowem to równie dobrze by mi mogli ![]() ---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ---------- Cytat:
![]() Kurde następna obrzydliwa ![]() Chyba mi jakieś staromodne nawyki wpojono
|
||
|
|
|
#1150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Krzyczeli, prosili, siłowali się, karali i nic - od najmłodszych lat byłam strasznym niejadkiem, jadłam mało, i tylko to co mi się podobało i smakowało
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
oliv super
kurcze nigdy nie jezdzilam ale kolo koni lubie sie krecic kiedys w niemczech jak mieszkalam to tam trzymali bo ktos dal pod opieke za przyslowiowa karme i satysfakcje wiemm ze sa takie akcje ze ktos mowi ze chce sie opiekowac i ma miejsce dla konia a wlascicicel ktory np za granice na kilka mies wyjezdza mu to ulatwia mieli wtedy kilka koni milutko wspominam zmykam spac zaraz dobranoc smalec ze skwarkami moja niezzyjaca dawno babcia dobry robila ale takiego zwyklego to nie lubie jakos zawsze czuje ze to na smalcu |
|
|
|
#1152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to strasznie wszystko przeżuwałam, w przedszkolu się nigdy nie zdążyłam pobawić bo pół dnia modliłam się nad jedną kanapką do dziś pamiętam jak się na mnie wqrwiali, ja nie wiem co im przeszkadzało dziecko spokojnie przeżuwające w kąteczku ![]() ---------- Dopisano o 02:19 ---------- Poprzedni post napisano o 02:15 ---------- Cytat:
![]() O a o takich akcjach to nie słyszałam A lubić to oczywiście lubię to i to i uczyć nawet miałam okazję ![]() Dobranoc już na zapas ![]() Kurczę komary mnie zeżrą |
||
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ściorane latami tańca, z bliznami po glanach (o boże nosiłam glany Tak samo dłoni, parówkowe palce, o nawet dzisiaj mój partner się ze mnie śmiał i mi je wypominał![]() Pepegi No niedzisiejsze, idziemy się schować? ![]() Grzywki nie mam. Ano tak okres! Zapomniałam Będę mieć na dniach pff![]() Mi też nawyków nie wpoili U mnie w domu się takie rzeczy jadło, ale ja się nigdy nie przekonałam |
|
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ani swoich ani żadnych innych Noo, ja już się zabukowałam pod kocykowskim przygotowuję się do całkowitego zniknięcia ![]() Ja zauważyłam, że jakoś w połowie cyklu mnie ten PMS czy tam PSM łapie ![]() ![]() Co z Was za harde dzieciaki były
Edytowane przez Andriejewna Czas edycji: 2012-08-29 o 02:30 |
|
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam tez glany nosilam I teraz martensy I jakos nic zlego w tym nie widze
Oliv ale co znowu? Ze spac iuz? Wybacz ale wczoraj sie przez tego je ***** psa nie wyspalam Zreszta nie tylko wczoraj A jutro praca Sent from my ST25i using Tapatalk 2 |
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie nie, spania to się akurat nie mam co czepiać, bo sama zaraz idę miałam na myśli, że jesteś kolejną nie-sympatyczką smalczyku czuję się samotna |
|
|
|
|
#1157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sensie zawsze podziwiam jak ktoś ma fajne i zazdroszczę ![]() Może był Razem żartujemy z moich paluchów Oliv wiem, że mamy w podobnym czasie Nie pamiętasz kiedy? Hmm ciąża?![]() ![]() A harde, harde Mięsa za bardzo nie lubiłam, szynkę byłam w stanie zjeść jedną jedyną i to z okrojoną skórką Teraz spoko już tak nie marudzę, chociaż pewnych rzeczy do dzisiaj kijem nie tknę.Cytat:
|
||
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Dobla dziewczątka, zmykam na trochę. Fajnie by było się trochę jeszcze ugrzać zanim buc będzie wstawał
wczoraj się obudziłam z takimi samymi, jak nie zimniejszymi stopami niż jak się kładłam Jakby Was miało nie być za tę prawie godzinkę to zapobiegawczo rzeknę dobranoc
|
|
|
|
#1159 |
|
Zadomowienie
|
Ja chyba zaraz spadam spać
![]() Dobranoc
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tośta se wdzięczny temat znaleźli Tak? to już jakiś punkt zaczepienia właśnie dzisiaj po raz kolejny wałkowałam z kumpelą temat macierzyństwa i zastanawiałyśmy się, której bardziej dzieciak nie pasuje ![]() A ja się zawsze śmiałam jak dziewczyny pieczołowicie oddzielały tłuszczyki i je zjadałam matka miała problem tylko z moją słodyczomanią, na urodziny zawsze chciałam wagon czekolady, a jak kręciłam nosem na ten nieszczęsny chleb to chciała być miła i zapytała, co bym w takim razie chciała jeść - czekoladę ![]() A myślę, że warto wspomnieć, że ojciec wtedy pracował w fabryce czekolady i kartonami nosił |
|
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
Cytat:
![]() No wiem Biedne moje paluchy No tak mi się coś kojarzy, bo kiedyś się tu ten temat przewinął. I tak mi się wydaje, że my coś podobnie miałyśmy No wiesz może jechałaś ostatnio autobusem i jakieś plemniki ze sobą przywiozłaś, ciąża jak nic! ![]() Jak byłam młodsza to też byłam pies na słodycze Masakra wtedy dzień bez słodyczy dzień stracony ![]() To dobrze się wtedy miałaś ![]() Dobra laski, też spadam spać
|
|
|
|
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie to i mnie coś dzwoni zobaczę kiedy przyjdzie niespodziewanka ![]() Taa, pewnie jakiś plemnik terminator z buca spodni przeskoczył Intymne mnie czasem powala Jak wstaniesz to powiedz mi proszę jak Ty z tego wyrosłaś Chociaż w sumie ostatnio coś dzięki drożdżom daję radę na odwyku ![]() Ale szkoda starych czasów, ciekawe czy jest jeszcze do dostania czekolada z lentilkami albo cytrynowa ![]() Spóźnione ale szczere dobranoc
|
|
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
I dzidobly
|
|
|
|
#1164 |
|
Konto usunięte
|
ja wstalam i do pracy sie szykuje
|
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio niewiesz? wygooglaj sobie buty calkiem ortopedyczne no lubie smalczyk ale bardziej ze skwareczkami i tylko jedna babcia moja taki umiela zrobic i dawno takiego nie jadlam a zwykly czasem i sie jadlo z chlebem i ogorasem kiszonym czy tam jakim ale daaaaaaaawno a ja wstalam i mi wizaz nie dzialal do teraz a za godzinke do pracy wyjatkowo pozno dzis ale trudno 3 dni bede do pozna ale potem jakos zleci |
|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Aż musiałam spojrzeć dwa razy na godzinę
wyjątkowo przyjazne dziś godziny masz ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- k.u.rwa nie mogę zacytować Jak mnie szlag dzisiaj trafia z tym Wizazem też mi nie chodził.I w ogóle dzień to mam taki że było lepiej spać w uj
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
No ja sie wysilalam pisalam cos zanim do pracy a widxe ze wizaz I tak swoje
Trudno Ja w pracy do pozna dzis takze wroce I padne pewnie |
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Dobla, ogarnęłam w miarę sytuację
![]() Fajne te martensy szczególnie kolorowe, zabawne ![]() Hmm, fajnie móc się wyspać i na później iść do pracy, tylko potem szkoda wieczora Ja przy odrobinie szczęścia niedługo będę cały dzień poza domem
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Co ten wizaż dzisiaj za maniane odstawia
|
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
A dzień dobry
![]() Testuje wierność Wizazanek, nie j*bnąć go dziś to sztuka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.

Tam już znajdę lekarza, po prostu dalej będę brała te same leki w tej samej dawce..
ale leń dalej trzyma 
ale fakt, zaczęło się od neta
Mam nadzieje, że na mnie poczekają 

już wiem jak smakowały, jakby na smalcu były robione
mam taką jedną kumpelę, od której zawsze pożyczam bo wiem, że będą dobre 
normalnie chyba nie zasnę dziś 

ale tylko to 
a bym się śmiała gdybym zadzwoniła by usłyszeć "nie jesteśmy zainteresowani" 

właśnie dzisiaj po raz kolejny wałkowałam z kumpelą temat macierzyństwa i zastanawiałyśmy się, której bardziej dzieciak nie pasuje