Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-01, 20:56   #1141
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Ale dziś zmulony dzień.@ sie kończy,niedługo będziemy działać

Jutro musze jechać zrobić badanie do tej agencji,chyba nie musze mówić jak mi się nie chce
ja tam widziałam że mimo @ działaliście

Heh...ja też jutro idę...nie wiem czy wstanę bo muszę rano z Tż w ciągu jego pracy jechać....wrrr...

Medi co u Ciebie???

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2013-01-01 o 20:58
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 02:05   #1142
Mmedeah88
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI

Agatko, ale mnie przyłapałaś...
Egzystuję. I siedzę w krzaczorach, bo jakoś języka w gębie mi ostatnio brakuje.
Dobrze pamietam, że Ty w ten piątek masz egzamin?

Perse, Ewel i inne Ciężaróweczki błagam Was o tylko pozytywne myślenie!

Kundzia, Measia, Maga- codziennie w emocjach sprawdzam wątek zastanawiając się, czy nie tulicie już swoich Skarbów

Sciskam ciepło każdą z osobna
Mmedeah88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 07:43   #1143
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

hej, czyzbym byla pierwsza ?!
ja zaraz lece o urzedu zameldowac sie na nowym mieszkaniu, a potem do internisty mam nadzieje ze mi przedluzy l4

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 07:56   #1144
anitaxas
Zadomowienie

Witam się i ja Nowym Roku

Mam jakiś du..waty nastrój.. zakończeni roku wprowadziło mnie w taki i w takim nadal jestem.. rok 2012 to był bardzo zły rok.. rok niespełnionych marzeń i nadziei.. o północy miałam świeczki w oczach
ieszę się że u Was w większości sylwester udany

Kundzia, Mega trzymajcie się kochane codziennie myślę o Was w kategorii "czy to dzisiaj będzie ten wielki dzień?"

Ewel trudny czas.. trzeba wierzyć że minie i wszystko będzie dobrze. Przytulam Cię kochana

Medi

Poza tym chyba psycha mi siada.. od kilku tygodni mam ciągle sny że jestem w ciąży, że wszystko jest tak jak być powinno, że mam piękny poród i rodzę pięknego i zdrowego synka, opiekuję się nim, jestem taka szczęśliwa i .... budzę się.. i dociera do mnie że to przecież tylko sen to jest dla mnie tak przygnębiająco-dołująco-frustrujące
Sen piękny ale bardzo bolesne jest wybudzenie się i uświadomienie sobie że to tylko sen..

Czy mamy jakiś wpływ na to o czym śnimy??
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 08:01   #1145
fiolusiek
Zakorzenienie

Anita podobno jeśli o czymś myślimy to później nam się śni
Piękny sen Mam nadzieję, że niedługo zmieni się w rzeczywistość
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 08:08   #1146
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość
Kundzia, Measia, Maga- codziennie w emocjach sprawdzam wątek zastanawiając się, czy nie tulicie już swoich Skarbów

Sciskam ciepło każdą z osobna
mnie jeszcze zostało 31 dni. Tz zabije do tej pory. wczoraj mial powiesic dwie polki i przemeblowa mieszkanie. mial na o 2 dni i co i go.... stwierdzil, ze mu wystrczy jedno popoludnie. z polkami poszlo cos nie tak a przed 19.00 przyszedl sasiad i stwierdzil, ze sobie nie zyczy chalasu po 18.00 bo dziecko spi. moj stwierdzil, ze przemabluje najszybciej po porodzie jak bede jeszcze w szpitalu. tylko kiedy ja mam poprac ubranka dla Malej i je ulozyc, bo teraz to nawet nie mam gdzie ich wlozyc chyba znowu musze zrobic awanture na calego moze cos dotrze do Tz. malo mu bylo ostatnio w szpitalu ze skurczami. do niego nie dociera, ze Mala moz teraz urodzic sie w kazdej chwili. a on jak idzie do pracy na 9 rano to wraca najwczesniej ok 19 i co ja mam sobie zrobic? sama te meble przestawic i wyniesc zmywarke bo sie nie miesci do zabudowy (dostalismy wiec nie psiocze, musi zmywarka zaczekac na lepsze czasy). na plecach ja stacham z drugiego pietra. wykrzyczalam sie z rana
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 08:34   #1147
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość
jakoś języka w gębie mi ostatnio brakuje.
jakoś sobie nie wyobrażam poszę tu ładnie pisać

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
a potem do internisty mam nadzieje ze mi przedluzy l4
no bez przesady. chyba by padli w pracy gdybyś się nagle zjawiła

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Poza tym chyba psycha mi siada..
to nie jest siadająca psyche. to jest psyche, która potrzebuje spełnionych marzeń i nadziei. daj szansę takim myślom. one tworzą rzeczywistość

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
do niego nie dociera, ze Mala moz teraz urodzic sie w kazdej chwili.
oni są z Marsa

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 09:01   #1148
kooocur
Zakorzenienie

Dziewczyny proszę o pomoc:

Nie chce panikować, ale od wczoraj boli mnie cos w prawym boku. Właściwie to kłuje....

Nie jest to mocne kłucie ale dokuczliwe...

Wziełam wczoraj nospe i wypusciłam gazy, dziś byłam w wc, ale dalej cos kłuje.

Nie wiem czy dzwonic do lekarza czy poczekać jeszce...??

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 09:15   #1149
agatkaa1
Zakorzenienie

Witam się
Byłam rano na badaniu

Medi jutro mam egzamin ;]

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 09:17   #1150
measia
Wtajemniczenie

kooocur mozesz zadzwonic d lekarza i zapytac czy juz masz panikowac czy jeszcze nie, ja tak robilam.

rozwalil mnie tok myslenia kobiety http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html
Stary 2013-01-02, 10:49   #1151
aaaggusia
Rozeznanie

dziewczyny, witam się w Nowym Roku i życzę każdej z osobna spełnienia wszystkich marzeń, zafasolkowanym szczęśliwego rozwiązania i spokojnej ciąży a staraczkom oby fasolki szybko zakiełkowały Mikołaj całuje e-ciotki i przywitał Nowy Rok wielkimi postępami - sam podnosi się do siedzenia a w łóżeczku wstaje!!! szok!

mamusia najszczęśliwsza na świecie
14.05.2012 Mikołaj
aaaggusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 11:07   #1152
measia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aaaggusia Pokaż wiadomość
dziewczyny, witam się w Nowym Roku i życzę każdej z osobna spełnienia wszystkich marzeń, zafasolkowanym szczęśliwego rozwiązania i spokojnej ciąży a staraczkom oby fasolki szybko zakiełkowały Mikołaj całuje e-ciotki i przywitał Nowy Rok wielkimi postępami - sam podnosi się do siedzenia a w łóżeczku wstaje!!! szok!
Stary 2013-01-02, 11:19   #1153
Maga83
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Sen piękny
Mam nadzieję, że się spełni niedługo Też się czasem zastanawiam skąd się biorą sny. Czasem rzeczywiście odzwierciedlają nasz myśli, a czasem są tak pokopane, że nie wiadomo o co chodzi

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
jutro mam egzamin ;]
Kciuki zaciśnięte

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 11:21   #1154
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
hej, czyzbym byla pierwsza ?!
ja zaraz lece o urzedu zameldowac sie na nowym mieszkaniu, a potem do internisty mam nadzieje ze mi przedluzy l4
powodzenia z załatwianiem. współczuję problemów z L4 i jednocześnie cały czas dziwię się temu lekarzowi...

Cytat:
Witam się i ja Nowym Roku

Mam jakiś du..waty nastrój.. zakończeni roku wprowadziło mnie w taki i w takim nadal jestem.. rok 2012 to był bardzo zły rok.. rok niespełnionych marzeń i nadziei.. o północy miałam świeczki w oczach
ieszę się że u Was w większości sylwester udany

Poza tym chyba psycha mi siada.. od kilku tygodni mam ciągle sny że jestem w ciąży, że wszystko jest tak jak być powinno, że mam piękny poród i rodzę pięknego i zdrowego synka, opiekuję się nim, jestem taka szczęśliwa i .... budzę się.. i dociera do mnie że to przecież tylko sen to jest dla mnie tak przygnębiająco-dołująco-frustrujące
Sen piękny ale bardzo bolesne jest wybudzenie się i uświadomienie sobie że to tylko sen..

Czy mamy jakiś wpływ na to o czym śnimy??
kiedyś te snu muszą się spełnić. oby jak najszybciej.

a wpływ mamy chyba tylko taki, że śni nam się to co bardzo mocno przeżywamy. ja nie miałam pięknych snów. tylko raz śniło mi się żywe dziecko a tak to same koszmary.

Cytat:
mnie jeszcze zostało 31 dni. Tz zabije do tej pory. wczoraj mial powiesic dwie polki i przemeblowa mieszkanie. mial na o 2 dni i co i go.... stwierdzil, ze mu wystrczy jedno popoludnie. z polkami poszlo cos nie tak a przed 19.00 przyszedl sasiad i stwierdzil, ze sobie nie zyczy chalasu po 18.00 bo dziecko spi. moj stwierdzil, ze przemabluje najszybciej po porodzie jak bede jeszcze w szpitalu. tylko kiedy ja mam poprac ubranka dla Malej i je ulozyc, bo teraz to nawet nie mam gdzie ich wlozyc chyba znowu musze zrobic awanture na calego moze cos dotrze do Tz. malo mu bylo ostatnio w szpitalu ze skurczami. do niego nie dociera, ze Mala moz teraz urodzic sie w kazdej chwili. a on jak idzie do pracy na 9 rano to wraca najwczesniej ok 19 i co ja mam sobie zrobic? sama te meble przestawic i wyniesc zmywarke bo sie nie miesci do zabudowy (dostalismy wiec nie psiocze, musi zmywarka zaczekac na lepsze czasy). na plecach ja stacham z drugiego pietra. wykrzyczalam sie z rana
faceci na prawdę są z innej planety do mojego też docierają głównie kłótnie, po dobroci się nie da. mogę prosić i prosić a on i tak nie zrobi.

sąsiad nie życzy sobie hałasu po 18. dobre

Cytat:
Napisane przez aaaggusia Pokaż wiadomość
dla Mikołaja

zwlekłam się z łóżka bladym świtem bo musiałam pojechać do laboratorium odebrać wyniki bo osobiście trzeba, potem do lekarza pojechałam i jestem już w domu. znowu przytyłam ale nie powstrzymało mnie to przed zjedzeniem kawałka ciasta.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 11:24   #1155
measia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
faceci na prawdę są z innej planety do mojego też docierają głównie kłótnie, po dobroci się nie da. mogę prosić i prosić a on i tak nie zrobi.

sąsiad nie życzy sobie hałasu po 18. dobre
no juz drugi sasiad uslyszal od nich, ze im Marysia bedzie przeszkadzac jak sie urodzi
Stary 2013-01-02, 11:27   #1156
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
potem do lekarza pojechałam i jestem już w domu. znowu przytyłam
Dużo już przytyłaś od początku ciąży? A co poza tym u lekarza?

Stary 2013-01-02, 11:32   #1157
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
znowu przytyłam
po-świątecznie, po-sylwestrowo, a w końcu w ciązy jesteś, to co masz chudnąć?!

Cytat:
no juz drugi sasiad uslyszal od nich, ze im Marysia bedzie przeszkadzac jak sie urodzi
padłam....

Maga, jak się czujesz?!

Stary 2013-01-02, 11:32   #1158
fiolusiek
Zakorzenienie

witajcie

dziś mieliśmy iść na szczepienie, ale przczytałam na necie, że szczepionka którą był Stasio zaszczepiony została wycofana, to była seria C, a on dostał D

jak czytam artykuły na temat szczepionkowego interesu to odechciewa mi się go wogóle szczepić, TŻ się bardzo zdenerwował jak to usłyszał
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 11:42   #1159
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Maga, jak się czujesz?!
Jakbym w ciąży nie była mały chyba się jeszcze do nas nie wybiera, skacze w brzuchu, a ja się czuję bardzo dobrze trochę szkoda, bo chciałam żeby TŻ dłużej z nami pobył... No ale Bąbelek sam zadecyduje, kiedy wyjść

Fiol masakra z tymi szczepionkami :/

Stary 2013-01-02, 11:49   #1160
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
chyba ktoś ma nie po kolei pod sufitem. jak tak można

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Dużo już przytyłaś od początku ciąży? A co poza tym u lekarza?
15 kg czasami zastanawiam się w co te kg poszły bo patrząc na siebie nie powiedziałabym, że przybyło mi aż tyle. owszem, mam brzuch i coraz trudniej mi się przemieszczać, schylać, itp. ale mimo wszystko waga za każdym razem mnie zaskakuje. poza tym w sumie nic, byłam głównie z wynikami badań, bo ostatnio nie zrobiłam (wyleciało mi to z głowy). serduszko ładnie bije, ale to póki co wiem i bez detektora, Młody dba o to, żebym była pewna, że żyje. za 2 tyg kolejna wizyta bo skończy mi się zwolnienie, wtedy będę mieć USG.

Cytat:
po-świątecznie, po-sylwestrowo, a w końcu w ciązy jesteś, to co masz chudnąć?!
chudnąć nie, ale, żeby aż tyle tyć... już zapowiedziałam mężowi, że po porodzie, jak już będę mogła to będę chodzić na jakiś aerobik albo coś a on z dzieckiem będzie wtedy siedział. nie dam mu się dotknąć dopóki nie schudnę. za duże ryzyko, że jak pozwolę mu się do siebie zbliżyć to przez kolejny rok będę tylko tyć.
Stary 2013-01-02, 11:57   #1161
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cześć Dziewczyny,
Ale pospałam...
Sny swoją drogą zresztą

Koocurku
- ja też ostatnio cierpię na problemy jelitowe, te ilości jedzenia (mało zdrowego) dają się we znaki.. Mnie też czasami kłuje coś, ale zwykle tylko chwilę lub po położeniu się przechodzi. Gdyby mnie dłużej bolało, to bym się zestresowała..

Anita, Medi - przytulam... I znów nie mogę powiedzieć, że wiem, co czujecie, bo ja nie byłam tak długo w takim zawieszeniu... Wiedziałam, że jak tylko będzie zielone światło, to będziemy działać. Strasznie mi smutno Piszcie jednak częściej....

Co do tych bajek - makabra :| Małe dzieci nie odczytują bajek w ten sposób, tak samo, jak nie odczytują Pana Kleksa jako książki o pedofilu (bo takie pojawiają się oskarżenia) :| Koszmar.

Co do szczepionek - oj u nas w domu będzie o to wojna. Mój TŻ jest wręcz chory na punkcie szczepionek... Wiecie, rtęć, autyzm i te sprawy.... Tzn. na te podstawowe się na pewno zgodzi, ale już jeśli chodzi o rota to czekają nad dłuuuugie rozmowy...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 11:58   #1162
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
czasami zastanawiam się w co te kg poszły
Ja pewnie gdyby nie zmiana jedzenia też bym dużo więcej przytyła. A lekarz coś na to mówi? Mi na początku powiedział, że dla mnie tak zdrowo to max 12-13kg. A i tak wyszło dużo mniej. Tu chodzi głównie o Ciebie, żebyś się dobrze czuła, bo maluszek i tak zabierze sobie co będzie chciał

Stary 2013-01-02, 12:00   #1163
kooocur
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38392707]
Koocurku - ja też ostatnio cierpię na problemy jelitowe, te ilości jedzenia (mało zdrowego) dają się we znaki.. Mnie też czasami kłuje coś, ale zwykle tylko chwilę lub po położeniu się przechodzi. Gdyby mnie dłużej bolało, to bym się zestresowała.. [/QUOTE]

Boli mnie a juz wziełam 2 nospy. Nawet ie bede pisac jakie mam myśli. Juz wyryczłam sie a teraz mysle co robic?

Lekarz powiedział, ze jak do jutra nie przejdzie to na wizyte...

Synuś
Stary 2013-01-02, 12:04   #1164
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Boli mnie a juz wziełam 2 nospy
Koocurku mnie też na początku bolało. Spokojnie, w razie czego pójdziesz do lekarza. Na pewno wszystko jest dobrze

Stary 2013-01-02, 12:07   #1165
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Koocurku mnie też na początku bolało. Spokojnie, w razie czego pójdziesz do lekarza. Na pewno wszystko jest dobrze

Kochana wiem, że wszystko tam sie rozciaga, ale mnie to kłuje...i nic nie przechodzi...

No nic ide leżeć i czekać...osiwieje do konca tej ciązy a to dopiero 12 tydzien

Synuś
Stary 2013-01-02, 12:12   #1166
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Jakbym w ciąży nie była
hehe a to sztuka na takim etapie

Cytat:
patrząc na siebie nie powiedziałabym, że przybyło mi aż tyle. owszem, mam brzuch
poka, poka

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38392707]
Ale pospałam...
[/QUOTE]
luuudyyy jak ja bym chcała tak kiedyś napisać... bez-ciążowo, też mi się nie zdarzało... nawet w I trymestrze nie miałam funkcji: śpioch.

Cytat:
Mi na początku powiedział, że dla mnie tak zdrowo to max 12-13kg.
a ile konkretnie przytyłaś?

Cytat:
Boli mnie a juz wziełam 2 nospy. Nawet ie bede pisac jakie mam myśli.
dla mnie to ciązowe bóle... wszystko się rozciąga, maluch może naciskać na jakiś nerw. ale - wiadomo - jak masz się denerwować, to lepiej podejść do lekarza

Stary 2013-01-02, 12:18   #1167
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Ja pewnie gdyby nie zmiana jedzenia też bym dużo więcej przytyła. A lekarz coś na to mówi? Mi na początku powiedział, że dla mnie tak zdrowo to max 12-13kg. A i tak wyszło dużo mniej. Tu chodzi głównie o Ciebie, żebyś się dobrze czuła, bo maluszek i tak zabierze sobie co będzie chciał
lekarz mówi, że nie jest źle. twierdzi, że tak do 12 kg to może 20% kobiet się udaje przytyć, reszta tyje więcej. kazał się martwić jak będzie 20kg. wyniki mam dobre, obciążenie glukozą bardzo dobre, więc nie ograniczam się jakoś z jedzeniem. próbowałam przerzucić się na głównie zdrowe jedzenie, ale nie idzie mi to. jem jak do tej pory, wszystko. trochę mnie to martwi, ale może po prostu taka moja natura

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
poka, poka
nie mam żadnych zdjęć z brzuchem przez to, że zima jest, nigdzie się nie wychodzi, to i zdjęcia nie mam żadnego. mąż od dawna obiecuje, że jakieś mi zrobi, ale....
Stary 2013-01-02, 12:21   #1168
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny proszę o pomoc:

Nie chce panikować, ale od wczoraj boli mnie cos w prawym boku. Właściwie to kłuje....

Nie jest to mocne kłucie ale dokuczliwe...

Wziełam wczoraj nospe i wypusciłam gazy, dziś byłam w wc, ale dalej cos kłuje.

Nie wiem czy dzwonic do lekarza czy poczekać jeszce...??

kocurku, ja na początku ciąży miałam takie dokuczliwe kłucie - lekarz mi powiedział, ze to coś się tam rozciąga. Też mnie to strasznie niepokoiło, bo czasem 2 dni trzymało tak, że ledwo chodziłam, ale kazał nie panikować. Myślę jednak, że lekarz powinien to zbadać, by Cię uspokoić

Cytat:
żartujesz
a co do tego zawieszania półek, to o której u Was zaczyna się cisza nocna? Pewnie nie o 19, więc ja bym spokojnie je zawieszała dalej a sąsiadowi wytłumaczyła, ze nie mam innej możliwości. No chyba że byłby tak miły i pomógł Ci np do południa to zrobić

Cytat:
wszystkiego dobrego w Nowym Roku. my przegapilismy polnoc ogladajac filmy online.
wczoraj wywinelm numer swojemu pierworodnemu dziecku. bedac w sklepie kupilam 3 male deserki na sprobe z przececeny stwierdziwszy ze jk nie beda dobre to wyrzuce. Alka oczywiscie chciala odrazu wiec zjadla swoj ja doszlam do wniosku, ze jak jej bedzie smakowalo to niech zje wszystkie 3 nie ma problemu. po jakims czasie pytam ak deserek, stwierdzila, ze jakos dziwnie smakowal, ale zjadla i zebym wiecej nie kupowala go. zajelam sie pieczeniem chleba, pozniej wyciagnelam sie na troche a Mala oswiadczya, ze idzie spac. zdziwilo nas to troche, bo dopiero byla 22.00, ale jak potrzebuje snu dziecko to niech idzie spac. chlebek wystygl, zrobilam sonie i TZ po kanapce zeby sprobowac jaki wyszedl a nastepnie dalam deserek jemu i ostatni wzielam sobie. TZ szybciej uporal sie z kanapka i zaczal jesc deserek i po pierwszej luzeczce uslyszalam: "chol... jakie to moce, sprawdz z czym to jest". ja na metke a tam jak byk pisze rum. wtedy szybko zalapalismy dlaczego Mala poszla spac tak wczesniedzis tylko sprawdzilam jak sie czuje, ale kaca nie miala ostatni deserek nadal stoi z lodowce
no to nieźle Córcię urządziłaś
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 12:23   #1169
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Co do tej ciszy.... ja odkurzam czasami o 21, a piorę do samej nocy...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 12:27   #1170
jana
Raczkowanie

Cytat:
Kochana wiem, że wszystko tam sie rozciaga, ale mnie to kłuje...i nic nie przechodzi...

No nic ide leżeć i czekać...osiwieje do konca tej ciązy a to dopiero 12 tydzien
kocurku, ja miałam takie bóle i okazało się, że to wzdęcia możesz wziąć espumisan, w ciąży można spokojnie, albo herbatka z koperku włoskiego - nawet smaczna
ale do lekarza i tak bym pszła

w Sylwestra uświadomiłam sobie że w 2012 przeżyłam zarówno najlepszy jak i najgorszy dzień w życiu

ŻYCZĘ WAM KOCHANE ABY 2013 MIAŁ SAME DOBRE DNI!!!

...mały chłopiec czeka na kwiecień

Edytowane przez jana
Czas edycji: 2013-01-02 o 12:30
jana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości