|
|
#1141 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: Suits "W garniturach" :)
też mi się podobają ale... (jak zwykle) nie mogę słuchać i oglądać Rachel. Cy ona w każdym odcinku, w którym jest musi płakać, wyć albo panikować?
|
|
|
|
|
#1142 |
|
Zadomowienie
|
Premiera bardziej mi się podobała od ostatniego odcinka, ale fajnie że ściągnęli z powrotem tylu aktorów
Gerard, Scottie, Sheila jestem ciekawa jak to rozwiążą, bo póki co wychodzi na to, jakby Mike miał naprawdę iść do więzienia.
|
|
|
#1143 |
|
Buc
|
super początek, bardzo oba odcinki mi się podobały.
chwilowo nie widzę kompletnie rozwiązania aby Mike się oczyścił z zarzutów - ale tak na 99.9% będzie.
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie to tez raczej bez wyjscia... ciekawe jak to rozwiążą.. i znając zycie nic z tego nie zrozumiem
![]() i znów donna i jej kiecki
|
|
#1145 |
|
Zadomowienie
|
Podobał mi się wczorajszy odcinek
To jak Harvey rozerwał Trevora na strzępy - aż pięknie się to oglądało! Zasłużył sobie na to, bo gdyby nie jego narkotyki i wszystko inne to Mike normalnie by skończył college. Mike zdecydowanie by przegrał jakby sam był sobie prawnikiem ![]() Wiedziałam, że coś będzie nie tak z zeznawaniem Donny, zwłaszcza że była taka pewna siebie i jakby chciała powiedzieć prawdę w jaki sposób dostał się M na rozmowę.. No ale co by powiedziała? Że powiedział, że chciał zgubić gliny? Ach.. Ciekawi mnie co teraz będzie z Louisem.
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również czekam na odcinek, w którym pokażą jak rozwiązali całą sytuację
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
akurat moim zdaniem sytuacja donny była w miarę do ogarnięcia: wpuściła go, bo ja przekonał, a jest to cecha pożądana u prawnika.
ogółem, bardzo pozytywnie oceniam te połowę sezonu, dzieję, i to sporo
|
|
#1148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przecież dokładnych słów nie musi przytaczac, mogła powiedzieć że to nie było nic konkretnego, po prostu "miał to coś" ![]() Bardzo mi się nie podoba, jak robią z Donny miękką kluchę (w ostatnich sezonach to coraz częściej). Za to bardzo lubię tę czarną sekretarkę która przeszła teraz do Luisa
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dołączam do grona fanek serialu
Bardzo mi się podobają najnowsze odcinki, oglądam z wypiekami na twarzy Co prawda cały problem wydaje mi się przedziwny, bo chyba powinny być jakieś dowody papierowe świadczące o tym czy ktoś uczęszczał czy nie na Harvard. Albo ten nagły wyjazd Sheili - przecież nie będzie siedzieć w Argentynie wiecznie. Ale przynajmniej dużo się dzieje |
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Hey
![]() Dołączam do Was Kiedyś obejrzałam kilka odcinków Suits w tv po namowie brata. Ostatnio stwierdziłam, ze obejrzę sobie wszystko i pochłaniałam po 2-3 odcinki dziennie wszystkich sezonów - teraz marudzę, bo muszę czekać na odcinek ;pSerial bardzo mi się podoba, ale ta cała sytuacja z prokuraturą wydaje się naciągana - nie wierzę, że nie ma żadnych dowodów na to, że Mike nie studiował na Harvardzie.. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1152 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie obejrzałam ostatni odcinek - nie bedę za dużo pisać żeby wam nie popsuć oglądania, ale dzieje się duuużo. i zakończenie jak dla mnie zaskakujące, spodziewałam się jednak innego.
Donna i Jessica cudnie wygladają Kisielova - Rachel jak zwykle płacze ![]() i najbardziej denerwuje mnie to że te serie są takie krótkie, na fb suits nic nie piszą o kolejnej serii
|
|
#1153 | |
|
Buc
|
Cytat:
Na szczescie odnowili na kolejny sezon http://deadline.com/2015/07/suits-re...sa-1201466873/
|
|
|
#1154 |
|
Rozeznanie
|
Ostatni odcinek całkiem ciekawy
Czekam na kolejny sezon. Myślicie, że jakoś mu pomogą z tym więzieniem jeszcze?
|
|
|
|
|
#1155 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślałam, że jednak jakoś go uchronią albo że to Harvey pójdzie.Nooo naprawdę! I jeszcze te długie przerwy
|
|
|
|
#1156 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie ten serial okropnie nudzi ostnio. Caaaaly czas rozwlekać ten wątek pojdzie/nie pojdzie za kratki. Juz chcialam by podjeto raz a dobrze decyzje i niech sie zacznie cos dziac a nie ciagle o tym samym. Dobrze, ze sie "skonczylo".
Dawno tak zlego sezonu serialu nie widzialam, nie wiem, czy zacznę 6.
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jaki maja plan na 6 sezon. Podziela go pol na pol - czesc prawnicza i wiezienna? Szybki przeskok czasu? Harvey bedzie bronil Mike i wyjdzie wczesniej? A moze Harvey tez sie zglosi do wiezienia i beda siedziec razem
I co z kancelaria, w koncu w ostatniej scenie byla cala pusta? Dziwnie. Bedzie nowa kancelaria czy potem to jakos wyjasnia. Albo pojda robic u kogos. Dla mnie ten sezon byl dobry, az mnie wkurzyl Mike, ze tak wtopil, a jakby poczekal godzine, to... To by nie bylo tych emocji jeszcze do ostatniej chwili myslalam, ze uniewazni te ugode.
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Przyczajenie
|
na początku serial bardzo mnie wciągną, a z czasem zaczął nudzić... kompletnie nie utrzymali formy, a szkoda bo zapowiadał się super!
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się wydaję, że jakoś to odkręcą. I koniec końców Mike nie spędzi tych dwóch lat w więzieniu. Tylko ciekawe jak? No i szkoda, że trzeba tyle czekać na nowy sezon, ostatni był świetny
|
|
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie slaby byl ten sezon, w ktorym Mike przeszedl do tego Gilsa czy jak mu tam. Latem pewnie tez wyemituja tylko pol sezonu jak zwykle, wiec sadze ze te 8 odc cale poswieca na wychodzenie z wiezienia.
|
|
|
|
|
#1161 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]() W ogóle jak dla mnie argumenty Mike'a, że studiował na H.były tak naciągane, że jakbym siedziała w ławie przysięgłych to bym na bank zagłosowała 'guilty' ![]() co do ostatniej sceny, gdy Luis i Jessica wchodza do kancelarii i widza puste krzesła napawała mnie śmiechem. nagle wszyscy na hurra w jednej minucie zrezygnowali z pracy? wyglądało jakby jakiś przeciwpożarowy alarm ogłosili ![]() Rachel,rachel... jak zawsze wnerwiająca, płaczliwa laska
|
|
|
#1162 |
|
Wtajemniczenie
|
13 lipca nowe odcinki
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
O boże a ja mam cały sezon zaległy...
Wysłane poprzez Sony Xperia Z2.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#1164 |
|
Buc
|
czy ktoś już widział nowy odcinek?
|
|
#1165 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
|
|
|
|
|
#1166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ten motyw był niesamowity. Mi się nie podobało, że Donna znowu robi za bohaterkę i nawraca Harveya.. Louis w formie z jego tekstami ![]()
|
|
|
|
#1167 |
|
Buc
|
to że gość z celi na 100% coś zrobi było pewne, to prawda. i to samo miałam wrażenie, ze scena z upaleniem, kompletnie nie pasowała. ale ogólnie odcinek OK.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą bardzo jestem ciekawa czy Mike odsiedzi całą karę czy za kilka odcinków wymyślą jakiś sposób, żeby wyciągnąć go szybciej z więzienia Jak myślicie?
|
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie obejrzałam odcinek.
To ze Mike tak zaufał temu.gościowi z celi to strasznie naciągane... wiadomo było, że gość coś wywinie, a MIKE TAKI naiwny... Motyw z maryska... dziwny, ale czy pasuje czy nie to.zdania nie mam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1170 |
|
Zadomowienie
|
Wydaje mi się, że Mike zyska szybko przyjaciół pomagając im dzięki swoim umiejętnościom. Wątpię, że przesiedzi cały wyrok, musi zrobić jakiś przekręt. Pierwszy odcinek średni. Zobaczymy jak to rozegrają w tym sezonie, 6 już i mogliby na tym przestać. Nie chciałabym, żeby zepsuli serial ogółem jak niezapomnianego Dextera
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.

Gerard, Scottie, Sheila

Przecież dokładnych słów nie musi przytaczac, mogła powiedzieć że to nie było nic konkretnego, po prostu "miał to coś" 

Czekam na kolejny sezon. Myślicie, że jakoś mu pomogą z tym więzieniem jeszcze?
I co z kancelaria, w koncu w ostatniej scenie byla cala pusta? Dziwnie. Bedzie nowa kancelaria czy potem to jakos wyjasnia. Albo pojda robic u kogos. Dla mnie ten sezon byl dobry, az mnie wkurzyl Mike, ze tak wtopil, a jakby poczekal godzine, to... To by nie bylo tych emocji