|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce
Cytat:
Gdzie Ty go mieścisz? ![]() Cytat:
Aalicia, w sumie zmiana środowiska na podkarpackie dobrze mu robi dzisiaj przespał całą noc, ale w sumie to też podróż wychodziła. Zobaczymy jak będzie dzisiaj, ale zawsze miał dobry apetyt tutaj zresztą ma tu powierzchnie 200 m2 a nie 50m2 .Dziewczyny ja też Wam życzę Wesołych Świat!!! tutaj rzadko zaglądam, bo nie mam czasu a poza tym komputer jest w biurze taty i brata, więc nie chce mi się schodzić ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
włosy też ma długie i dużo ich :0 mama chce mu trochę podciąć, a on taki fajny w tych włoskach ma dłuższe ode mnie
|
|||
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do zębów to moja ząbkowała późno bardzo, ale szły wszystkie na raz 3 i 4 szły po kolei przez kilka miesięcy jeden za drugim. A mam taką znajomą, której córka zaczęłą ząbkować mając 3 i pół miesiąca i to był hardcore ![]() Meegan co z tym mothercarem ?
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak widać co dziecko to zupełnie inna historia. Moja ma dużo włosów i są dosyć gęste. Ja w jej wieku miałam pięć na krzyż ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Chyba po Świętach? Zaraz zerknę na wątek.
|
|
#1144 |
|
Rozeznanie
|
Tak a propos wagi noworodka, kobitka w UK urodziła ostatnio SN ponad 6kilowego bobasa:
![]() http://blogs.babycenter.com/mom_stor...id=fb_wallPost Moje dzieciaczki były małe, córa 3100 a synek wcześniak 2500, ale po miesiącu miał już ponad 4kg, więc może i lepiej, że się wcześniej urodził.
|
|
|
|
#1145 |
|
Rozeznanie
|
Mojej wlosy tez rosna jak szalone. ma prawie 15 miesiecy a zabków ma 8.
Takze z kazdym jest inaczej
|
|
#1146 |
|
Wtajemniczenie
|
Zęby to u mnie też teraz temat na czasie, Młody skończył 11mcy i wychodzi mu 9 ząb.
Megan - to co zostało z F&F mojego niech na razie u Ciebie wisi, bo jeszcze do rozliczenia będzie George a tam nie było jednej rzeczy, więc też pewnie coś zostanie. A znając życie to i tak pewnie po świętach się skusze na jakieś kolejne zamówienie z Tobą
|
|
#1147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
każde dziecko jest indywidualne i zęby każdemu idą różnie, mi Młody dzisiaj przespał znowu całą noc, ale wstał o 5.30. Ranny ptaszek chyba mu dzisiaj poszukam zabawki u babci
|
|
|
|
|
#1148 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Będę miała paczuszkę po 16 dziękuję Candopłatę Ci wczoraj zrobiłam
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już mam paczkę od can
Rzeczy...siedzę i gapię się na nie już 20 minut
|
#1151 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja sobie czekam na paczkę od Megan z rzeczami z F&F, która oczywiście utknęła w Pruszczu - standard. Pewnie się zlitują dopiero po świętach
|
|
#1152 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
można powiedzieć białe święta i prezenty![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1153 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co Can nie dała rady wysłać wszystkich paczek - jakbyś dała jej znać, że potrzebujesz przed świętami jak ja czy adzienka to pewnie by wysłała w pierwszej kolejności, my ją prosiłyśmy o szybką wysyłkę
![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Dziewczyny mam te piękności Kubki disneya - rewelacja, polecam w środku pływający brokat i gwiazdki jakby. Koszulka nocna faktycznie prawie do kostek, ale Małej to nie przeszkadza, od razu ubrała ![]() Matalan - świetna jakość, moim zdaniem nawet ładniejsze niż na fotkach. W butach trafiłam z rozmiarem - chociaż to bardziej 25 niż 24, bo Mała ma jeszcze zapas nawet natomiast kapelusz 3-6 to olbrzym, za rok albo 2 może będzie dobry![]() Wszystko śliczne ogólnie, dziękuję bardzo Can piżamki z cartersa też przecudne - mała nawet twierdzi, że w tej spodenkowej będzie spała, więc sukces
|
#1155 |
|
Wtajemniczenie
|
Na mnie w domu czekała niespodzianka - paczka od Megan z ciuchami F&F
![]() chociaż to moje 2 zamówienie stamtąd to tym razem ciuchy są większe a brałam jak poprzednio na 12-18mcy. No ale lepiej za duże niż za małe ![]() Zaskoczyła mnie tylko jedna kurtka - na zdjęciach była jasnobeżowa a w realu ciemny brąz/khaki
|
|
#1156 |
|
Wtajemniczenie
|
Can, dziś rano dostałam paczuchę strasznie Ci dziękuję, rzeczy cudne bez wyjątku!
starsza córa bardzo zadowolona, a rzeczy dla małej generalnie z rozmiarem trafiłam z każdą rzeczą, jakość matalan bardzo fajna ehhh jaka jestem happy ![]()
Edytowane przez antoinette Czas edycji: 2013-03-29 o 17:29 |
|
|
|
#1157 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ps. Babka wielkanocna udała się |
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Can doszła dzisiaj do mnie paczucha,dziękuję bardzo
Miałam nosa i sama pojechałam rano na pocztę,po ubranka i dobrze zrobiłam,bo po południu u nas była taka śnieżyca,że listonosz mógł nie dojechać ![]() Niestety moja Mała jest chora i wykazała średni entuzjazm ubrankami ale za to ja nadrabiałam ![]() No i miała pecha,bo biały sweterek z george ma mała jasnobrązową plamkę na samym środku z przodu ![]() Ubranka z Matalanu są cudowne, a grantowe lakierki są już wielką miłością mojej Małej I rozmiarowo też trafione ale tak jak Aalicia pisała 7 wypada bardziej na 25 niż na 24 ale lepsze ciut większe niż za małe
|
|
|
|
#1160 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 25 dkg mąki 25dkg cukru 25 dkg margaryny kasi 4 duże jajka, 1 cytryna, 1 lyzeczka proszku do pieczenia. Margaryne utrzeć z cukrem i żółtkami na puch, następnie dodać satrtą skórkę z cytryny i wcisąć sok z jej połowy, ubić piane z białek na sztywno i wymieszć z masa, na końcu dodać mąkę z proszkiem przesiewając przez sito i delikatnie mieszając.Formę wysmarować tłuszczem i posypać bułką tartą, przełożyć ciasto do formy, wstwić do nagrzanego piekarnika 170 c, na 40-50 minut. ja piekłam prawie godzinę bo to zależy od piekarnika, najlepiej sprawdzać patycziem. Smacznego
Edytowane przez doro76 Czas edycji: 2013-03-29 o 20:41 |
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
doro bardzo mi przykro ale paczka do Ciebie została w domu z jeszcze jedną paczką - nie wiem jak to się stało
Wyślę Ci rzeczy już we wtorek bo jutro obok mnie poczta jest zamknięta. Cieszę się, że reszta dziewczyn dostała swoje rzeczy ![]() Życzę Wam Wesołych Świąt. Obniżył mi się brzuch i się trochę zestresowałam
|
|
#1162 |
|
Raczkowanie
|
ja tez dostalam pake
sliczne dzieki Can z Matalanu jestem bardzo zadowolona |
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Raczkowanie
|
Can i ja dostałam dziś paczkę, raz jeszcze Ci dziękuję za ogrom pracy który w to włożyłaś.
Ubrania są super! Chciałam się podzielić spostrzeżeniami na temat rozmiarów: - moja córka ma 3,5 roku jest bardzo drobna/ chudzieńka - zamawiałam rozmiar 4 T i jest dobry na teraz. Może się komuś przyda na przyszłość
|
|
|
|
#1165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że nie wzięłyśmy 8, bo by się nam dziewczyny utopiły.Cytat:
biorąc pod uwagę wagę małego może tak być, że będzie te 2 tygodnie wcześniej chciał wyjść, bo już będzie gotowy. Ale nie ma reguły - mój się obniżył, a potem nosiłam jeszcze i nosiłam, będzie dobrze![]() Megaan na Gymboree jest nowa kolekcja brzoskwiniowa, dobrze, że na razie zamówień nie będzie
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2013-03-29 o 22:41 |
||
|
|
|
#1166 |
|
Rozeznanie
|
Can nie chce straszyc ale mi dzien przed porodem sie nawet nie obnizyl. widzial go i lekarz i polozna, nic nie mowili oprocz tego ze jeszcze sobie poczekam a tu niespodzianka
|
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że poczta tak sprawnie działa. U mnie tym razem podobnie z rozmiarami. Brałam na 12-18, a wydają się większe.
|
|
#1168 |
|
Rozeznanie
|
No do mnie paczka nie przyszla ale czekam
nie zalezalo mi zeby byla przed swietami
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1170 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A już sobie obiecałam, że żadnych maili z Gymbo i innych dzieciowych sklepów otwierać nie będę. Chociaż za bardzo szaleć nie mogę, bo ostatnio przyszła 9kilowa paczka ciuszków dla mojej dwójeczki. |
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

Oj leci czas leciii...
Śmiejemy się, że zęby i włosy jej rosną jak szalone 

Jak widać co dziecko to zupełnie inna historia. Moja ma dużo włosów i są dosyć gęste. Ja w jej wieku miałam pięć na krzyż