Dobry Fryzjer w Poznaniu - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-03, 08:08   #1141
baobab
Zadomowienie

GG do baobab Wyślij wiadomość przez Yahoo do baobab
Dot.: Fryzjer Poznan

nie wiem czy to juz bylo: jakie Pan Krzysztof ma ceny na kolor? Bo scinanie to 60-80zl, tak?
Z wypowiedzi dedukuje, iz on raczej farbuje cale wlosy, zadne tam pasemka czy balleyage?
baobab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-03, 10:28   #1142
fiszunia
Raczkowanie

GG do fiszunia

ja za farbe na dość gęste włosy zapłaciłam 135zł + 15 zł bo więcej farby zużyli a z tego co zerkałam do cennika i pamiętam to pasemka chyba też są
Stary 2007-08-03, 10:32   #1143
AaniaA
Zakorzenienie

zachwalacie, zachwalacie Pana Krzysztofa . sama chcialabym sie do niego wybrac, ale musze poczekac, gdyz mam krotka fryzure i fryzjer mialby male pole do popisu.
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-03, 15:31   #1144
tussia
Raczkowanie

jakis czas temu tez bylam u p.Krzysztofa.odradzil mi ciemny kolor,zrobil mi tylko delikatne pasemka..tlumaczyl,ze i tak ciemny kolor mi zejdzie z rozjasnianych wlosow,ze bedzie schodzil na rudo/oliwkowo/inne szare,ale dobral mi taki ktory schodzi na bezowy.profesjonalista w kazdym calu.super polozony balejaz na odrosty,super wpleciony nowy kolor(delikatnie).jestem zadowolona.sciecie tez profesjonalne.atmosfera swietna...zna sie facet na rzeczy nie bylam chyba u lepszego fryzjera.warto wydac pieniadze raz na czas ale miec na glowie cos porzadnegoNAPRAWDE MEGA MEGA SERDECZNIE POLECAM!!!cena za odrosty na jasny balejaz plus kilka ciemnych pasemek plus jakis balsam koloryzujacy(jego zadaniem bylo "nadanie swiatla i polysku " i koloru zimnego,bez cieplych refleksow) okolo 150zl.
POOOOLECAM JESZCZE RAZ
tussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-03, 16:10   #1145
Izaluka
BAN stały

A jest jakaś strona internetowa pana Krzysia?
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-03, 17:05   #1146
benito_mruffkolini
BAN stały

to widzę, że Krzysiek szaleje i podbija serca Wizażanek
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 09:26   #1147
tussia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini Pokaż wiadomość
to widzę, że Krzysiek szaleje i podbija serca Wizażanek
bo jest po prostu profesjonalnym fryzjerem
tussia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-04, 09:27   #1148
Papryczkaa
Zakorzenienie

a ja czekam na recenzje innych fryzjerów, ale niestety pan Krzysiek zdominował teraz ten temat.
Czy ktoś jeszcze chodzi do innego fryzjera? Co z tym salonem Live?

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 13:12   #1149
Monalisaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Papryczkaa Pokaż wiadomość
Czy ktoś jeszcze chodzi do innego fryzjera? Co z tym salonem Live?
Moim zdaniem tylko ci co nie byli u Krzysia Nie wyobrażam sobie lepszego fryzjera - niemożliwe!

Ale jasne piszcie o innych. Chociaż sporo juz o innych było jakbyś Papryczkaa przejrzała wątek do tyłu...

----------
Krzysztof nie ma strony (jak wynika z wizytówki), nie ma strony, nie robi sobie żadnej reklamy - nie musi - bo jak ktoś jest świetny to i tak "pocztą pantoflową" (bądź wirtualną - czyt. "wizaż.pl") w mig się po mieście to rozniesie i nie może się opędzić od klientów. A z tego co mówił to chyba kilka miesięcytemu zaczął. No, nieźle!
Monalisaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 13:58   #1150
Papryczkaa
Zakorzenienie

Mona ja na tym wątku jestem od początku i nie muszę go przeglądać do tyłu.
Czekam na nowe odkrycia, bo pewnie niedługo Krzysiek obniży jakość wykonywanych usług ( dużo klientek, nie trzeba się tak starać jak na początku).

Było tak z Magdą z Destiny, Pauliną z EmiStyle i Marcinem z LeGrand ..

Stary 2007-08-05, 11:58   #1151
Crólewna
Raczkowanie

elo
pytanko: możecie polecić jakiegoś fryzjera co odważy sie zrobić trwałą? Może Pan Krzysztof się podejmie?
Crólewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-05, 18:03   #1152
mary27
Przyczajenie

Cześć dziewczyny,ja byłam u Krzysztofa 6 lipca przed ślubem brata.Na włoski położył mi chłodny odcień brązu,czyli wróciliśmy do mojego naturalnego,w takim wyglądam i czuję się najlepiej.Wcześniej fryzjerka zroblila mi balejaż blond i ciepły odcień brązu a te kolory zupełnie nie są dla mnie-co stwierdził także Krzysztof.Było miło,fachowo,delikatnie,m ógłby myć mi i masować włoski codziennie;Fryzurka, po strzyżeniu,do połowy pleców nabrała lekkości i wreszcie miałam profesjonalnie ściętą grzywkę pasującą do mojej twarzy.Najpierw Krzysztof myślał,żeby zostawić długie włosy a grzywkę zrobić prostą na linii brwi ale powiedziałam,że nie chcialabym być "ulizana"więc fryzurka jest lekka,włoski nie przylegają do głowy i fajnie się układają.
Minął msc i grzywka jest już za długa i nie wiem czy pojsc tylko podciąć grzywkę czy zaszaleć.Zastanawiam się czy nie pojsc gdzies na Wildę podciąć grzywkę ale boję się,że mi "spie.."a nie wiem jak z terminami teraz u Krzyśka a ja w środę jadę znowu na wakacje.
mary27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 19:20   #1153
Monalisaa
Raczkowanie

Papryczka, nie chce mi się wierzyć żeby Krzysztof mógł obniżyć loty. On jest z tych co prędzej odmówią bo nie ma dość czasu na wszystkie chetne niż będzie byle jaki. Chyba źle by się z tym czuł jakby odstawiał fuszerke.

Bedę tam chodzić, więc jakby co - w co wątpię coś zauważę i przekażę
Monalisaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 22:26   #1154
Papryczkaa
Zakorzenienie

mam taka nadzieje, chociaz to samo mogłam powiedzieć o Marcinie

Stary 2007-08-10, 20:30   #1155
ill
Przyczajenie

Byłyście może w 5th Avenue? Jeśli tak, to jak wrażenie - kogo polecacie, a na kogo powinnam uważać?
ill jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-11, 14:33   #1156
Crólewna
Raczkowanie

Ja byłam w 5th Avenue!!! Odradzam!!!!!!!!! Omijaj ten salon z daleka, fryzjerki sa poprost beznadziejne...foszą sie, jak tylko klient cos zaproponuje, to one i tak wiedza lepiej i robia po swojemu!!zero wiedzy fryzjerskiej...ja wyszłam bardzo niezadowolona i uboższa o 100zł...
Jeżeli chodzi o kosmetyczkę to też odradzam...kobieta nawet nie potrafi dobrać makijażu do typu urody, a nazywa siebie wizażystką....szkoda gadać
Stary 2007-08-12, 19:25   #1157
mary27
Przyczajenie

Crolewno,myślę,że powinnaś zgłosić się do Krzysztofa i on doradzi Tobie najlepiej w sprawie trwałej...
mary27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-12, 22:37   #1158
baobab
Zadomowienie

Sluchajcie, właśnie natrafiłam na jeden z programów telewizji WTK, gdzie także robią przemiany i była babeczka w srednim wieku, której zrobili naprawdę przyjemnie dobraną fryzurkę
O ile się nie mylę, to tam fryzurami zajmowali sie spece z hair bazaar studio, co akurat podobało mi się średnio, a tutaj był to kto inny, nazywają się "Kurka Modna- fryzjerstwo"
Czy któraś z Was może o tym miejscu słyszała?
Stary 2007-08-13, 14:04   #1159
baobab
Zadomowienie

Byłan dziś podpytać się w salonie fryzjerskim Escape na ul. Kanałowej i Pani farbkę, colpi di sole, oraz cięcie (bez modelowania, swoją drogą trochę dziwi mnie płacenie za modelowanie, np. we Włoszech nawet jeśli idziesz tylko umyć włoski, Pani zawsze Ci wymodeluje hmmm) wyceniła 280zł
Moim zdaniem trochę to drogo, jak na salon bez większej renomy...
Tak coraz bardziej chyba się skłaniam ku wizycie u Pana Krzysztofa
Po prostu chcę zamknąć się w 200zł, nawet jeśli miałoby to być tylko samo cięcie z kolorem, bez colpi hmmmm

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-13, 20:23   #1160
Crólewna
Raczkowanie

Mary27 - chyba tak właśnie zrobię

baobab--też oglądałam wczoraj ten program jezeli chodzi o fryzjera, to nigdy u niego nie bylam, ale muszę powiedzieć, że nazwa intrygująca...niestety na necie nie można znalezc żadnych info...wizażystka tez była super
Stary 2007-08-18, 09:49   #1161
kajali
Przyczajenie

Smile Dot.: Fryzjer Poznan

Dolaczam sie do moich poprzedniczek jesli chodzi o ten program i "Kurke Modna" ja rowniez szukalam jakichs namiarow na ten salon ale niestety niczego nie znalazlam choc chetnie bym sie tam wybrala
kajali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-18, 22:24   #1162
elka78
Przyczajenie

witam! kilka lat temu chodziłam do fryzjerki, której imienia niestety nie pamiętam. Wtedy pracowała w kinepolis, później przeniosła się do salonu na szkolnej (tego najbliżej kupca). i potem mi zginęła..... czy ktoś może ja kojarzy i wie gdzie się przeniosła? Była naprawdę super! wszystkie moje koleżanki do niej chodziły. A poznałyśmy ją w ten sposób, że jedna znajoma w Toruniu zaczepiła dziewczynę na ulicy i spytała gdzie chodzi do fryzjera? a ona jej odpowiedziała, że w Poznaniu! może ktoś może pomóc ;(
Stary 2007-08-19, 23:57   #1163
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a
Konto usunięte

Hey Czytając Wasze posty, stwierdzam, że też odwiedzę p.Krzysztofa . Przez dłuższy czas ścinałam się w Trendach na Półwiejskiej u Ani, która odeszła rok temu, ale ja pomimo tego nadal ścinałam tam włosy, pomimo tego, że efekty bywały marne... Nie zdarzyło mi się trafić na Aldonę, chociaż po tym jak ścinała moje znajome, widać, że dobrze jej to wychodzi . W końcu poszłam do Kenzo na Podgórnej, gdzie polecić mogłabym... również p. Anię (jakieś dziwne szczęście mam na fryzjerki- moje imienniczki ). Spojrzała na zdjęcie, które jej przyniosłam, wytłumaczyla co do mnie z niego pasuje, a które szczegóły lepiej pominąć i wyszłam z bardzo ładnie ściętymi włosami. Nie wiem tylko, czy ten salon jest nadal otwarty, bo gdy tamtędy ostatnio przechodziłam, widziałam już jakąś kawiarnię. Wracając do p.Krzysztofa- nie wiem jaką fryzurę chciałabym mieć, więc zastanawiam się, czy stworzyć jakąś najpierw w wyobraźni czy mogę całkowicie polegać na p.Krzysztofie?
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 12:48   #1164
kapsel
Rozeznanie

GG do kapsel

hmm mysle ze mozesz na nim polegac choc (ale to tylko moja przezornosc:P) warto miec jakies mgliste wyobrazenie o nowej fryzurze
Stary 2007-08-20, 18:04   #1165
kObra.
Rozeznanie

Ja bardzo polecam Instytut Laurent Hair SPA - w Kupcu Poznańskim.
Zwłaszcza jednego młodzieńca (Jednego wśród damskiego towarzystwa ;p). Był to pierwszy fryzjer, który mi nie schrzanił włosów i od którego wyszłam w 100% zadowolona.
Jest to salon dość "charakterystyczny"....Ni ekiedy może się wydawać że fryzjerzy są tam zbyt wyniośli itd., ale, to co robią z włosami jest naprawdę pełne podziwu.
Ceny również przystępne. Wystarczy że się powie jak się chce być ściętym, czy zdjęcie i już.
No, i to krzesło robiące masaż...

Forum o PCO(S) - - jest naprawdę wesoło!
kObra. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-21, 14:23   #1166
shakermaker
Przyczajenie

Czy Pan Krzysztof z Victoria scina też facetów czy specjalizuje sie w damskich fryzurach?
shakermaker jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-23, 14:07   #1167
zabus
Przyczajenie

Exclamation Dot.: Fryzjer Poznan

Hej!
Jestem tu pierwszy raz. Potrzebuję szybko (bardzo) dobrego fryzjera który uczesze mnie na ślub (8 września)....
W życiu nie byłam u fryzjera więc ratunku!!!
Oczywiście cena im niższa tym lepsza... wiadomo jak jest z kasą u studentów ;-)
zabus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-23, 16:34   #1168
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabus Pokaż wiadomość
Hej!
Jestem tu pierwszy raz. Potrzebuję szybko (bardzo) dobrego fryzjera który uczesze mnie na ślub (8 września)....
W życiu nie byłam u fryzjera więc ratunku!!!
Oczywiście cena im niższa tym lepsza... wiadomo jak jest z kasą u studentów ;-)
poczytaj ten wątek

a dobry fryzjer nie będzie tani
Stary 2007-08-23, 17:01   #1169
ilios
PIP.

GG do ilios

Cytat:
Napisane przez shakermaker Pokaż wiadomość
Czy Pan Krzysztof z Victoria scina też facetów czy specjalizuje sie w damskich fryzurach?
moj Narzeczony sie scinal u pana Krzysia i ten zrobil mu naprawde fajna fryzurke
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-23, 17:07   #1170
moniaaaaaaa86
Zadomowienie

hej Dziewczyny ja jestem spoza Poznania ale tak mysle,ze jak bede w Pozku to bym sie wybrala do tego pana Krzysztofa tylko mozecie mi przyblizyc ceny? ile za obciecie? za balejaz itd pozdrawiam
moniaaaaaaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości