![]() |
#1141 |
Raczkowanie
|
Dot.: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
8 euro? Ale przegięcie! No to faktycznie masz zagwozdkę kurde, chociaż w dniu miesiączki to już chyba powinien wyjść nie?
Ja w pierwszym cs to chyba z 3 testy zrobiłam i to wszystkie przed @, ktorą zreszta dostałam ![]() W drugim miałam luz a teraz znowu wariuję.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1143 |
Zadomowienie
|
chcialam wam powiedziec, ze ja to naprawde, powinnam co rano najpierw pic kawe a potem robic wszystko inne... dzisiaj poszlam do lazienki, zaspana... robie siusiu i w polowie przypominam sobie... uee a mialam na test nasiusiac!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Raczkowanie
|
No nieeeee
Ale nas trzymasz w napięciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
Wtajemniczenie
|
Witam nowe staraczki
![]() U mnie @ brak, ale chyba się zbliża bo piersi już bolą, więc spodziewam się jej na dniach. Co do kawy to ja nie piję wcale, więc tu nie będzie problemu.
szczęśliwa żona swojego Małżona Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy ![]() 1.12.2014 ![]() 21.03.2015 ![]() 14.06.2015 07.2018 cp usunięty lewy jajowód![]() 12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Wtajemniczenie
|
sigalla, poldzik - dzieki za wsparcie
![]() ![]() ![]() poldzik - moj maz jest lekarzem i uwaza, ze niewielkie ilosci slabej kawy na pewno nie zaszkodza ![]() ![]() Kluska - zaczynamy naturalnie ![]() konefa - ja tez wlasnie dolaczylam, jestesmy w tym samym wieku ![]() bambi1980 - ja boje sie tylko, ze jesli tak bardzo ta ciaza jest wyczekiwana i tak mi juz na leb bije, ze nie mysle o niczym innym, to rozpuszcze tego dzieciaczka. marzy mi sie tylko, poprzysieglam wrecz sobie, ze nie bede matka przewrazliwiona, ze bede potrafila znalezc umiar i nie robic tragedii z kazdego siniaka itp. bo widze jak traficznie rozpuszczone sa dzieci takich matek.
![]() |
#1147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poldzik nie ma tego zlego! a nawet lepiej! jutro wyniki beda bardziej wiarygodne i na pewno juz nie zapomnisz - ja dzis wieczorem lece do Polski bo znalazalm bilet tam-powrot za 20 euro ale bede sprawdzac forum! Nie zapomnij o nas jakby co! Nefie - jeszcze zdazysz byc mamusia 3 razy - ja przy was to kategoria old boyow! Wiesz - ja tez ostatnio zauwazam ze mamy sa bezkrytyczne wobec swoich wlasnych dzieci - ja chcialabym tego bardzo uniknac, chce dobrze wychowac moje, dlatego tak obserwuje naookolo i szukam zlotego srodka. Tu we Wloszech (wedlug mnie) dzieci sa niesamowicie rozwydrzone, od malego ich przyzwyczajaja ze wszystko im sie nalezy bez wysilku. Ale co mnie tu najbardziej szokuje - to taka wszechobecna powierzchownosc - nie wazne czy dziecko grzeczne, dobre, mile, madre, glupie, wredne, chamskie - istotne zeby bylo ladne!!!! Ciagle podkreslanie tego, powtarzanie, wrecz domaganie sie potwierdzen ze strony innych osob. Dla mnie to jakies chore. Zadam moje standardowe pytanie: jakie imiona podobalyby Ci sie dla maluszka? ![]() Kluska - jak tam remont? Zbliza sie ku koncowi? Edytowane przez bambi1980 Czas edycji: 2013-10-26 o 15:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Raczkowanie
|
poldzik na pewno pisalas, ale który to wasz cykl starań? czyżby pierwszy?
Ja powinnam dostac @ w poniedziałek i mam nadziej ze przyjdzie, bo dopiero od tego msca chcemy zacząc starac sie tak na serio, ale tak sobie własnie pomyslalam ze teoretycznie to mogloby sie trafic zaciązenie bo zabezpieczenia w tym mscu nie było wcale zadnego. jak to sie mówi we will see ![]() Bombi a na kobiety tak samo si patrzy powierzchownie i ocenia pod wzgledem urody? ps.slubny film macie rewelacyjny, super pamiątka, a Ty wygladalas przepieknie!!! Edytowane przez sigalla Czas edycji: 2013-10-26 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny, dziekuje wszystkim za mile przyjecie
![]() Slonko 352 no slyszalam wlasnie, ze duzo dziewczyn jak odpuscilo to wtedy zaszlo w ciaze ![]() ![]() ![]() nafie no faktycznie widze, ze ten sam wiek u nas ![]() Musze sie troszke cofnac i poczytac dokladnie co tam ciekawego wczesniej pisalyscie, zeby troszke o Was sie dowiedziec, Zdarzylam zauwazyc, ze jedna z nas (czyt. Poldzik ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1151 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Testowalam dwa razy, pierwszy duuuzo za wcześnie, ale kupiłam jakiś zwykły test, u nas te testy ok 10 euro, wyszedł negatyw, drugi 4 dni przed planowanym okresem, jakiś wyjątkowo czuły, kosztował 15 eurasow, pojawiła się bleeeedziuuuusienka druga kreska ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#1153 |
Wtajemniczenie
|
Poldzik jak test?
Trzymam kciuki za nas wszystkie, żeby każdej z nas prędzej czy później się udało. Ja tak teraz myślę, że może trzeba było wcześniej się starać, Bo teraz jak człowiek chce bardzo to różnie to bywa. Chociaż tak naprawdę to czuję, że teraz jest odpowiedni moment ( w sensie, że wreszcie jakoś się wszystko ustabilizowało), ale jakby dziecko pojawiło się wcześniej to nie byłoby żadnego problemu.
szczęśliwa żona swojego Małżona Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy ![]() 1.12.2014 ![]() 21.03.2015 ![]() 14.06.2015 07.2018 cp usunięty lewy jajowód![]() 12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
Raczkowanie
|
no włąsnie Poldzik?
u mnie @ nadszedł, no i dobrze, od tego msca oficjalnie zaczynamy starania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
Wtajemniczenie
|
bambi1980
jak bedzie chlopiec to na 100% Piotruś (wymyslilismy sobie z mezem jak nawet narzeczenstwem jeszcze nie bylismy) co do malej to sie sprzeczamy, mi podoba się Helenka, jemu Zosia. Co do dziewczynki to jestem jeszcze otwarta na propozycje i sugestie ![]() ![]() ciekawe co piszesz o Wloszech. A raczej przerazajace :/ wracaj ;P p.s. gdzie znajde ten filmik , o ktorym pisza dziewczyny? chetnie sobie obejrze ![]() konefa - przykro mi, ze Ciebie rowniez spotkalo cos przykrego ![]() misiak17 - ja zaluje, ze nie zaczelismy wczesniej ![]() ![]()
![]() |
#1157 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() poldzik gdzie jesteś? możemy się już cieszyć? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
Zadomowienie
|
eee dziewczyny... melduje ze nie wytrzymalam i nasikalam na test po poludniu (w instrukcji stoi napisane, ze nie trzeba koniecznie rano bo czuly jest) i wyszedl negatywny... nawet mezowi nie powiedzialam, ze robilam...
ale. dzisiaj jest poniedzialek, okresu ani widu ani slychu, mam troche opuchniete piersi od wczoraj i nic... takze ten, poczekam pare dni i jakby co bede testowac znowu, tym razem rano. tak, to pierwszy cykl staran. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Wtajemniczenie
|
Poldzik może to jeszcze za wcześnie.
U mnie też @ brak i już się wkurzam. Piersi bolą strasznie. Jak jutro nie przyjdzie to w środę testuję. Dziś jest 37 dc.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
Raczkowanie
|
poldzik, misiak, a przypomnijcie na kiedy macie termin @
ja mam dopiero w sobotę termin, a już nie mogę wytrzymać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1161 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do Twoich plamień to nie wiem dlaczego? Może @ nadchodzi (oby nie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1162 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kurde faktycznie, ze to może być nadchodząca @, ale ja głupia jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze nie robiłam testu. I też jestem zła bo jak ma przyjść ta @ to niech przyjdzie i zaczynamy od nowa.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1164 |
Zadomowienie
|
no ja niby mialam miec wczoraj... takze ten, mam 1 dzien spoznienia :P ostatnie 3 cykle mialam regularne jak w zegarku 29 dni, ale nie zawsze tak bylo, takze 2-3 dni spoznienia nic nie musza znaczyc... poczekam z 4-5 dni a potem test!
Edytowane przez poldzik Czas edycji: 2013-10-28 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Raczkowanie
|
misiak, poldzik i jak tam? przyszła ta głupia obsrana @?
![]() u mnie cisza. wczoraj jak mnie misiak oświeciła, ze to moje plamienie to pewnie @ to się tak wkurzyłam, że zamówiłam sobie sushi i wypiłam winko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Wtajemniczenie
|
Slonko nie chciałam Cię zdenerwować. A jak to plamienie?
U mnie @ nie ma. Testy sztuk dwie zakupione na jutro ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Zadomowienie
|
melduje, ze test lezy w szufladzie a ja dzisiaj rano dostalam @ i brzuch mnie boli. przeciez to by bylo za proste, zeby tak od razu hop siup w pierwszym cyklu....
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale żeby było śmieszniej dziś od rana na razie nic nie widać, więc już sama nie wiem. jeśli do jutra nie przyjdzie @ to nie wiem czy nie pyknę testu jutro rano.. Cytat:
![]() ale przynajmniej już wiesz na czym stoisz i zaraz się znowu weźmiesz do roboty ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Wtajemniczenie
|
Slonko to rzeczywiście dziwne. Ale może i dobrze, że to nie @
![]() Poldzik to trzymam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale boję się, że znowu sobie narobię nadziei zobaczcie jakby było fajnie, jakby od razu po zapłodnieniu można było sprawdzić, czy się jest w ciąży czy nie. ile by nam to oszczędziło nerwów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.