|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
ale sie ciesze no
![]() ![]() co do pogody to u mnie w tym roku istna klapa , cieplych dni tej wiosny moze bylo z 5 a tak to leje , zimno i ciemno , chodze w kurtce skorzanej i butach za kostke.....dlatego w tym roku powrocilam do solarium....
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2013-05-30 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Zapuszczam włosy blond <3 Alfaparf Edytowane przez Carolajn Czas edycji: 2013-05-30 o 17:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nawet nie macie pojecia jaka u mnie marna pogoda ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
Kitka, ja tez planowalam karmic pol roku
![]() ![]() Alergie ma po tatusiu, cale zycie dieta, przykre to,ale coz. Zawsze mysle,ze to nic,niektore dzieci naprawde choruja na powazne choroby.. czymze przy tym jest alergia? A co do diety w ciazy i przykarmieniu- w ciazy jadlam wszystko,oprocz surowizny, serow plesniowych i dojrzewajacych, coli,alkoholu oczywiscie..po urodzeniu przez jakies 3msce unikalam roslin straczkowych, smazenia,cebuli itp.. no takich typowych wzdymajacych rzeczy,balam sie kolek ![]() ![]() ![]() Bardziej mi jej szkoda- zjadla jedna lyzke jogurciku to bylysmy sie nawadniac kroplowka w szpitalu,bo tak wymiotowala i miala biegunke ![]() W razie pytam- wal smialo! Ja jestem mamusia na etacie,tzn.bezrobo. tna, chcialabym dalej powiekszac rodzine ![]() Dbaj o dzidzie! ![]()
#1145 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj chwilę posiedziałam na słonku na tarasie, dosłownie 15 minut i jak zeszłam to się cała trzęsłam, nogi, ręce, nie wiem co mi ![]() ![]() ja jestem teraz taka blada jak ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dbam o dzidzię! ![]() ![]() pocałować niestety nie dam rady, ale TŻ robi to za mnie ![]() kiepsko to tylko znoszę, bo jestem raczej aktywną osobą, a teraz od dwóch miesięcy flaczek ze mnie, spać się chce, mdłości itp. dlatego mnie to dobija ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zadomowienie
|
Londa mi mocno zżółkła na na odrostach, wiec dzisiaj siedze z Garnierem na glowie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moje koncówki juz są gęste , naprawde to nie to samo jak po rozjaśniaczu.
![]() |
#1148 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nigdy żadnych problemów nie mialam z alergia pokarmowac, ale mama i tak przeklinała bo byłam strasznym niejadkiem. Żeby było zabawniej, mleko to musiała mi łyżeczką dawać zebym cokolwiek wzięła, a teraz to litr dziennie potrafie ![]() Cytat:
![]() Dobre ![]() Ostatnio czytałam o aktywnosci fizycznej w ciazy (stresowalam sie czy bede mogła fikać dalej jakby sie przydarzyło ![]() ![]() A o przeprowadzce nad morze sama ostatnio myśle ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zadomowienie
|
i po
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Skarb90 Czas edycji: 2013-05-30 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ćwiczenia takie nie za bardzo forsujące ![]() ![]() dawajcie do Gdańska ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1152 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no niestety ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
moje włosy za to rosną jak szalone, jak obcięłam na początku marca do ramion to teraz mam już do zapięcia od stanika
![]() ![]() idziemy spać, jutro od 9:30 uczelnia, bleee ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
tak jak mowi czeko w 2 polowie ciazy ma sie wiecej energii bo organizm zaakceptowal nowy stan.Pamietam ,ze dzien przed porodem robilam generalne porzadki w domu , mylam okna i zmienialam firanki , gdy usiadlam na chwile odpoczac ,zaczal sie porod
![]() lece do pracy ![]()
![]() |
#1155 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do mówienia do brzucha- ja też często mówiłam i śpiewałam "ach śpij kochanie" na dobranoc, a do teraz ta kołysanka uspokaja mojego synka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() Wczoraj farbowałam kolestonem 12.1 i 12.89 pół na pół ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
Kitka- a moge spyta czemu bys nie chciala karmic w ogole cycem? To piekne jest
![]() ![]() Ex- gdyby moja core "tylko" wysypalo po czyms krowim to bym jej dala czasem zgrzeszyc.. ona mi strasznie wymiotuje i ma biegunke, mowie: ostatnio (tzn.gdy jeszcze nie miala stwierdzonej alergii) po. Dwoch malutenkich lyzeczkach deserku z mlekiem modyf. Az wyladowalysmy w szpitalu z odwodnieniem pod kroplowka.. ![]() ![]() Czeko- moja tez jest niejadkiem,niestety ![]() ![]() ![]()
#1158 |
Zadomowienie
|
Garnier mnie uczulił, albo zle ja spłukałam.. od rana meczylam sie ze swedzeniem, myslalam, ze w pracy nie wysiedze... marzylam o powrocie i umyciu glowy. Nastepnym razem razem sprobuje chyba Color&Soin
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie weszłam na all i miałam zamawiać farbę aż wpadł mi do głowy pomysł czy tym razem by nie zrobić 11.21 ![]() ![]()
Zapuszczam włosy blond <3 Alfaparf Edytowane przez Carolajn Czas edycji: 2013-05-31 o 16:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1161 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zadomowienie
|
Na jakim poziomie masz odrost ?? Czy w realu faktycznie tak ładnie i czysto wyszło czy o sa włoski po rozjasniaczu ?
#1165 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale u mnie leje,juz mam dosc tej pogody:/ a mialam dzis myc okna i mielism ypojechac do moich rodzicow na grilla.. eh ![]() Ex, e tam, ja wciaz mysle pozytywnie, tzn.tez mi jej zal,bo dieta do konca zycia, alesa dzieci z naprawde ciezkimi chorobami.. to w sumie dobrze,ze nam wpadla tylko taka alergia jesli juz cos musialo.. Najtrudniejjsze to wyedukowac otoczenie,ze nie moze dostac ciasteczka czy czekolady albo jogurciki i nie jest to moje widzimisie.. A jak podrosnie to edukacja samej bohaterki,co jest dla niej zakazane. ![]() Bunny,a ja mam jeszcze pytanko ![]()
#1166 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale tu pustki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
hej!
![]() wreszcie mam czas żeby tu zajrzeć , ale widze, że tu nikogo nie ma ![]() cascada fajnie że wróciłaś ![]() kituś ale ten czas leci z Twoją dzidzią ![]() ![]() ![]() ![]() ja mam dzisiaj chwile dla siebie , więc porobie co muszę i zafunduje sobie jakiś ,,salon piękności " bo pogoda znów beznadziejna ![]() zastanawiam się czy nie machnąć sobie włosów bo wypłukały się już sporo ,ale odziwo kolor tak się dopasował z moimi naturalami, że wogóle odrost się nie odznacza ![]() ![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj dopiero byłam w Rossie bo wcześniej a to choroba a to czasu nie było.....i obkupilam sie kupiłam czarna odzywkę Gliss kura, ta nowa Garniera z morelą do włosów przesuszonych, szampon Timotei Jericho intensywna odbudowa, a takto balsam z jedwabiem eveline z drobinkami złota
![]() ![]() ![]() powiedzcie mi czy któraś miała do czynienia może z tym pędzlem do podkladu Eco Tools http://www.rossnet.pl/Produkt/Eco-To...du,110924,3370 albo Elite Models http://www.rossnet.pl/Produkt/Elite-...du,292913,3370 ? Wiem, że tu są raczej same zwolenniczki Hakuro ale może któraś akurat testowała ![]()
#1170 |
Zakorzenienie
|
Eco Tools fajne są, porządne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.