|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PoKaŻ bRzUcH!!!!!!!!!! :D
nie no chwila moment... ja tu nikogo nie krytykuję ani nic w tym stylu. rozumiem, że dziewczyny mimio wręcz perfekcynych brzuszków ciągle nad nimi pracują, bo przecież nic nie trwa wiecznie, a poza tym diabeł tkwi w szczegółach.
mnie chodzi o to, że jak dziewczyna mówi, no to teraz czas na mój brzuchol i wkleja zdjęcie swojej deseczki, to mnie się po prostu głupio robi, bo ja to chyba jakiegoś wieloryba wychodowałam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
![]()
Vogue ja nikogo nie krytykuje...wyrazam tylko swoje zdanie,ze takie brzuchy nie sa za ciekawe!! a kompleksy to zapewne mam jakies,pare by sie znalazlo.moze nawet i wyglad brzucha,bo teraz po zimie za ciekawy to on nie jest.Ale wiem jedno,ze do takiego stanu w ktorym kosci miedniczne wystaja i widac prawie mostek z zebrami to sie nie doprowadze...bo tego pieknym nazwac nie mozna!! To tyle mojego wywodu.Znikam z tego watku!! Cze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale o co chodzi?? Dziewczyny dbają o siebie, trenują, ćwiczą, uprawiją różne sporty, wzajemnie się motywując. W większości robią to z głową i mają się czym pochwalić (patrz zdjęcia). Przepraszam, ale jesli Ty piszesz do nich z pozycji "starszej koleżanki" (wybacz, ale ja tak odebrałam Twoje posty), to ja jako starsza od Ciebie napiszę również w ten sposób. Bez znaczenia jest ile ma się lat. Ważne jest aby dobrze czuć się we własnym ciele. Jeśli dziewczyny dążą do szczupłych sylwetek to mają do tego pełne prawo, zwłaszcza jeśli robią to z głową. Nie możesz generalizować, nawet jeśli pojawiają się tu posty pełne kokieterii, gdzie dziewczyny celowo piszą "jakie to są grube". Ale takich postów jest mniejszość. Mnie ogromnie cieszy, że tyle młodych, pieknych kobiet dba o własne ciała ![]()
![]() |
#1145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
![]()
Widocznie dla mnie piekna kobieta nie musi byc kosciotrupem.Ja inaczej to postrzegam...nie musicie sie ze mna godzic.kazda z nas jest inna i nikt tego nie zmnieni.Powiedzialam co myslalam i tyle.jezlei wam sie swoje ciala podobaja to jest to najwazniejsze...tylko to sie liczy aby podobac sie samej sobie. juz naprawde koncze bo jeszcze zaraz mnie same z watku wyrzucicie he he he
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Raczkowanie
|
Ja tez mam 23 lata
Dla mnie tez prawdziwa kobieta to nie szkielet.Np. Monica Bellucci.Tego samego zdania jest moj narzeczony. |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
![]()
do Irkaks...duzej roznicy wiekowej miedzy nami nie ma bo tylko 4 miesiace!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tobie się takie brzuchy nie podobają - w porządku - tylko po co od 10 postów przekonujesz nas, że kanony piękna stawnowią tak i tak? ![]() Cytat:
update: Cytat:
![]() |
#1150 |
Zadomowienie
|
Wiek nie ma znaczenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Rozeznanie
|
![]()
to i ja dodam,ale chce zaznaczyc ze mój brzuch jest teraz jakieś 5 razy większy i ze wciągnięty
![]() http://img504.imageshack.us/my.php?image=img03686jb.jpg http://img504.imageshack.us/my.php?image=img03367uh.jpg http://img504.imageshack.us/my.php?image=img03348zs.jpg |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 |
BAN stały
|
Vogue
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Rozeznanie
|
![]()
heh dziewczyny,jak obejrzałam sobie cały ten wątek to stwierdziłam,że nie ma tu miejsca dla mnie i mojego brzucha(chociaż przecież miejsca jest teoretycznie dużo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I jeszcze wklejam moje aktualne fotki.Nie no oczywiście żartuje,to tylko tak na motywacje dla odchudzających i dla mnie ![]() Edytowane przez Perwati Czas edycji: 2006-02-09 o 02:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jako użytkowniczki, czy też moderatorki tego forum, jak widac mamy niewielki wpływ na to, jak ludzie podchodzą do sportu i odchudzania. To nie jest forum w głownej mierze poświęcone odchudzaniu, tylko uprawianiu ćwiczeń fizycznych,a te dwa powyższe nie sa ze sobą ściśle związane. Wypowiedzi dziewczyn odchudzających się 'bez głowy' - przychodzi mi na myśl inne słowo- jak inaczej można potraktować, kiedy niektóre nieoczekują niczego poza pochwaleniem i wklejeniem w załączniku zdjęcia kościstej modelki? Wierzcie mi, że jakiś czas temu, dyskusja o anoreksji i propagowanie jej tutaj, naprawdę zmusiły nas do dość ostrych przedsięwzięć. Wklejanie osób uprawiających kulturystkę dla stwierdzenia "taka nie chce być, bo czuję obrzydzenie" jest nie na miejscu, gdyż po pierwsze- nie jest to odpowiedni wątek, po drugie takie wypowiedzi tylko utwierdzają w przekonaniu tych, którzy na myśl o pojawieniu się w ich ciele mięśni dostają drgawek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Raczkowanie
|
Magda-az sie naprawde zawstydzilam.Tyle komplementow na raz
![]() ![]() Juz wczesniej gdzies napisalam, ze po pierwsze-zadnych diet nie stosuje bo nie musze.Dziekuje Bozi za swietna przemiane materii.Po drugie cwicze od lat chociaz nieregularnie, bo czasem mi sie nie chce lub wyjezdzam na tydz.\dwa to nic nie robie.W LO cwiczylam w domu ok. 100 najzwyklejszych sklonow ze zgietymi nogami w kolanach w kacie prostym dziennie (bylam bardziej systematyczna i wtedy tak-mialam kratke).Teraz albo mykam na silownie albo cwicze w domu te same zwykle sklony i sklony na miesnie boczne, czasem zasuwam na Twisterze.Poza tym cwicze w spodenkach i pasie neoprenowym przy czym poce sie dwa razy wiecej i codziennie rano nakladam kremik wspomagajacy spalanie tluszczu i owijam sie folia sniadaniowa (ok-prawie codziennie) to wszystko. A no i nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale cwicze rowniez miesnie grzbietu-lezac na brzuchu podnosze sam tlow ok 30x Pozdrawiam Edytowane przez Vogue Czas edycji: 2006-04-28 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko tak wtrące Vogue ze brzuszek pierwsza klasa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Wtajemniczenie
|
To ja też swój pokażę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak przy okazji, Cassandra chyba nie uwaqżasz sie za najstarszą wizażankę na forum fitness? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Przyczajenie
|
![]() Edytowane przez teddy_bear Czas edycji: 2006-02-12 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Zadomowienie
|
Teddy bear ładny brzuszek bo umięśniony i wiesz co...siedziałam przed chwilą na wątku "brzuch pod pępkiem" i dziewczyny narzekały na oponki ale u CIebie to jest niezłe przeciwieństwo!! Powiedziałabym że masz nawet trroche wklęsły...albo to tylko tak na fotach wyszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Zadomowienie
|
"ćwcziyłaś jakieś ćwiczenia"...ale napisałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zadomowienie
|
Teddy bear ma zrobine zdjecie na leżąco
![]()
#1163 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Raczkowanie
|
Corka Rosy- zycze systematycznosci i wytrzymalosci-bo tak osiagniesz zamierzone efekty.A ze cwiczysz juz miesiac (dla mnie poczatki sa zawsze najtrudniejsze a pozniej juz z gorki) trzymam kciuki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Raczkowanie
|
Agulla-nic za darmo niestety
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki serdeczne za ostatnie slowa.Naprawde zrobilo mi sie milo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
Takie cudo, ze brak mi slow
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.