5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp. - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-08-19, 19:23   #1141
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Strong- mam w planach zrobiæ 4, ale nie wiem czy wytrwam bo u mnie z kondycj± jeszcze s³abo

a na kolacjê zaplanowa³am sobie zje¶æ serek wiejski, bo akurat jego data wa¿no¶ci dobiega koñca

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-19, 19:30   #1142
malutka_ziutka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 132
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

tak mi smutno jako¶ bo przysz³a moja mama i chcia³am poczêstowaæ j± pomidorow± z pomidorków a nie tak± z koncentratu i wiecie co mi powiedzia³a- ¿e jest niedobra. Najlepsze jest to, ¿e nawet nie posmakowa³a. Wszystko dlatego, ¿e w przepisie by³ jeden z±bek czosnku. Zawsze tak jest. Czego bym nie ugotowa³a to ona zawsze powie ¿e to niedobre nawet je¶li nie posmakuje. Naprawdê zrobi³o mi siê bardzo przykro. Ca³e ¿ycie wszystko wed³ug niej robiê nie tak. Mimo mojego wieku traktuje mnie jak dziecko. Mieszkamy razem, wiêc ¿eby unikn±æ k³ótni siedzê cicho. Aj za du¿o ¿eby opowiadaæ... Ale dzisiejsze mnie naprawdê zabola³o...
malutka_ziutka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-19, 19:36   #1143
Lady Ali
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 692
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

cze¶æ s³onca moje MElduje ze rano zrobi³am mel b po¶ladki,a za chwile zrobie kolejny trening.Dzis mialam mnostwo ruchu.ponad 2 godziny kwit³am na chodniku przed domem,poniewaz najpierw wyrywalam zielsko,potem je zgrabi³am a na koncu ca³y d³ugasssssny chodnik musia³±m pozamiataæ.Mamy tego naprawde mnostwo metrów;/ Zim± jest najgorzej.Ale odk±d mamy przy traktorze tura to te¶æ zawsze wjedzie i wygarnie na ca³ej d³ugoscino ale wracaj±c do tematu.Po tej chodnikowej "przeprawie"posz³am na kolacje-by³o przed 18.Zjad³am 2 kromki chleba mieszanego z nasionami z polowa jaja i wypi³am kawke a no i zjad³am pol jogurtu danone ze zbozem czy czym tam.Tylko pol,bo spodziewalam sie jogurtu nat a to bylo dla mnie stanowczo za slodkie,poniewaz nie slodze niczego i siê odzwyczai³ampotem posz³am pomoc mojemu ma³zonowi przy obrz±dkach i tak zlecia³a godzina na ciê¿kiej fizycznej pracy teraz zrobilam sobie 800 ml 2 roznych herbat i bêdê siê bra³a za te cwiczenia wskoczylam w leginsy i jedziemy z koksem
Lady Ali jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-19, 19:39   #1144
Kasia5891
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 395

Kasia najpierw zacznij.sobie od czego lekkiego nawet potancz do muzyki jesli lubisz.zeby sie nie zrazic grunt to wyrobic sobie nawyk[/QUOTE]

Ja æwiczy³am codziennie Skalpel tylko ostatnie parê dni przesta³am bo ci±gle co¶ i teraz ciê¿ko znów siê wprawiæ...
Ale w³a¶nie zaliczy³am Skalpel
Padam ,ju¿ dawno tak nie dysza³am po nim...jednak systematyczno¶æ to podstawa wiêc nie poddaje siê i walczê klask i:Jest o co
Wiêc ja wstydu nie zrobi³am i æwiczy³am
Malutka ¶pi jak na razie gor±czki brak to mam chwilkê , Julka w³a¶nie siê k±pie ...ma³¿a jeszcze nie ma wiêc jak co dzieñ wszystko sama wokó³ dzieciaczków ale kto¶ musi pracowaæ ¿eby kto¶ inny móg³ w domku siedzieæ z dzieæmi ...
Kasia5891 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-19, 19:40   #1145
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malutka_ziutka Poka¿ wiadomo¶æ
tak mi smutno jako¶ bo przysz³a moja mama i chcia³am poczêstowaæ j± pomidorow± z pomidorków a nie tak± z koncentratu i wiecie co mi powiedzia³a- ¿e jest niedobra. Najlepsze jest to, ¿e nawet nie posmakowa³a. Wszystko dlatego, ¿e w przepisie by³ jeden z±bek czosnku. Zawsze tak jest. Czego bym nie ugotowa³a to ona zawsze powie ¿e to niedobre nawet je¶li nie posmakuje. Naprawdê zrobi³o mi siê bardzo przykro. Ca³e ¿ycie wszystko wed³ug niej robiê nie tak. Mimo mojego wieku traktuje mnie jak dziecko. Mieszkamy razem, wiêc ¿eby unikn±æ k³ótni siedzê cicho. Aj za du¿o ¿eby opowiadaæ... Ale dzisiejsze mnie naprawdê zabola³o...
kochana nie przejmuj siê.Rodzice tak maj± czasami,albo przewa¿nie zawszeMy¶l±,¿e wszystko oni tylko robi± najlepiejMoj te¶ciu te¿ taki m±drala.Zupka na pewno wysz³a Ci smakowita.Moja mamusia te¿ dodawa³a czosnek.Ale zupki w ogole robi³a smakowite i do tej pory nie uda³o mi siê jej do¶cign±æ w niektorych z nichg³owa do góry.Powinna¶ powiedzieæ mamie prosto z mostu,¿e ma nie krytykowac,skoro nie sprobowa³a jeszcze.
Stary 2013-08-19, 19:42   #1146
ppaulinka1990
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 289

Próbuje siê pomeirzyæ, ale mojej Lenci siê co¶ poprzestawia³o i spaæ nie chce zasnela po kapaniu a teraz sie obudzila i nie zamierza tak szybko siê poddac, nie wiem co siê jej stalo...;/ od 2 miesiecy nie mialam takiej sytuacji...temperaturki podwy¿szonej tez nie ma

jak za¶nie to podam wymiarki, trzymajcie kciuki ¿eby szybko siê podda³a
ppaulinka1990 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-19, 19:49   #1147
malutka_ziutka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lady Ali Poka¿ wiadomo¶æ
kochana nie przejmuj siê.Rodzice tak maj± czasami,albo przewa¿nie zawszeMy¶l±,¿e wszystko oni tylko robi± najlepiejMoj te¶ciu te¿ taki m±drala.Zupka na pewno wysz³a Ci smakowita.Moja mamusia te¿ dodawa³a czosnek.Ale zupki w ogole robi³a smakowite i do tej pory nie uda³o mi siê jej do¶cign±æ w niektorych z nichg³owa do góry.Powinna¶ powiedzieæ mamie prosto z mostu,¿e ma nie krytykowac,skoro nie sprobowa³a jeszcze.
oj mówi³am nie raz. Mamy nawet takie sytuacje kiedy zajrzy do nas rano to potrafi moim dzieciom zmieniæ ubrania bo te w które ja je ubra³am jej siê akurat tego dnia nie podobaj±. Czasem nie mam ju¿ si³y...

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-08-19, 19:50   #1148
princeseczka
Zakorzenienie

malutka_ziutka- pocieszê Ciê, jak ja co¶ robiê to mojej mamie te¿ nie smakuje, a tata ma fajny stosunek. Chwali a je¶li mu co¶ siê nie podoba to mówi to w delikatny sposób, a ¿e sam lubi gotowaæ, to podpowiada co zrobiæ ¿eby by³o lepsze

Lady_Ali- bardzo ³adny dzieñ

Kasia
- ups, to sorry. Przyznajê siê bez bicia ¿e nie nadrabia³am Was od pierwszego posta dlatego sobie za³o¿y³am ¿e mia³a¶ problem z wziêciem siê za jakiekolwiek æwiczenia ( tak jak ja )

A ja siê z T¿ zobaczê, dopiero w sobotê, bo siê mijamy. Teraz on ma drugie zmiany, a ja rano jestem u ma³ej

Pobrali¶my siê
Stary 2013-08-19, 20:03   #1149
ppaulinka1990
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 289

No, waga 67,1 czyli jakby lepiej...a wymiary podam jutro kochane bo musze siê moim szczê¶ciem zaj±æ a jutro z Niunka do neurologa i musze do urzedu pracy jechac jeszcze grrrr...;/
miu³ego wieczorku kochane, musze siê za jak±¶ aktywno¶æ wziaæ bo inaczej dalej bede takim wielorybem;(
ppaulinka1990 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-19, 20:06   #1150
neska22
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 922
GG do neska22

Strong ja tak na razie na rozruch ¿eby nie pa¶æ na glebê i p³uc nie wypluæ to zaczynam tak od 15 minut i stopniowo zwiêkszam.. ciê¿ko powiedzieæ jaki to dystans....
neska22 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-19, 20:49   #1151
Lady Ali
Rozeznanie

melB dupalek zrobiony,oprócz tego 15-20 min tanczy³am przy http://www.youtube.com/watch?v=NvlpMaY1r4U
Stary 2013-08-19, 21:01   #1152
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 879

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka¿ wiadomo¶æ
Æwiczy³am i nie by³o ¼le w diecie. A jak ja ju¿ æwiczy³am to niech Wam jest g³upio ¿e Wy nie ! Wiêc braæ ty³ki i do roboty! Chcecie mieæ dupcie jak mel b? A cia³ko jedrne jak u 19 latki? To ju¿ 30min w rytm tañca to sama przyjemno¶æ i gubione kalorie a nic nie boli !

Kto dzi¶ æwiczy³ panienki?[COLOR="Silver"]
Ha! Ja æwiczy³am! Meldujê godzinê na rowerze

Cytat:
Katarzyna t¿ ma nocn± wiêc mogê zapytaæ ale rano... O ile æwiczy³a¶
Poczekam

Cytat:
Napisane przez Lady Ali;423382:cmok:07
cze¶æ s³onca moje MElduje ze rano zrobi³am mel b po¶ladki,a za chwile zrobie kolejny trening.Dzis mialam mnostwo ruchu.ponad 2 godziny kwit³am na chodniku przed domem,poniewaz najpierw wyrywalam zielsko,potem je zgrabi³am a na koncu ca³y d³ugasssssny chodnik musia³±m pozamiataæ.Mamy tego naprawde mnostwo metrów;/ Zim± jest najgorzej.Ale odk±d mamy przy traktorze tura to te¶æ zawsze wjedzie i wygarnie na ca³ej d³ugoscino ale wracaj±c do tematu.Po tej chodnikowej "przeprawie"posz³am na kolacje-by³o przed 18.Zjad³am 2 kromki chleba mieszanego z nasionami z polowa jaja i wypi³am kawke a no i zjad³am pol jogurtu danone ze zbozem czy czym tam.Tylko pol,bo spodziewalam sie jogurtu nat a to bylo dla mnie stanowczo za slodkie,poniewaz nie slodze niczego i siê odzwyczai³ampotem posz³am pomoc mojemu ma³zonowi przy obrz±dkach i tak zlecia³a godzina na ciê¿kiej fizycznej pracy teraz zrobilam sobie 800 ml 2 roznych herbat i bêdê siê bra³a za te cwiczenia wskoczylam w leginsy i jedziemy z koksem
Polecam zamieniæ pieczywo z m±ki mieszanej na pieczywo z m±ki ¿ytniej, bêdzie szybciej spada³o z wagi

Cytat:
Nie przejmuj siê, sama po raz pierwszy zrobi³am tak± zupê kilka dni temu i bardzo mi posmakowa³a, dlatego chêtnie wpad³abym do Ciebie na talerzyk (ewentualnie garnek ) Twojej zupy! Bardzo lubiê czosnek i nigdy bym kogo¶ nie zgani³a za dodanie go do czegokolwiek
Stary 2013-08-19, 21:05   #1153
princeseczka
Zakorzenienie

Uciekam spaæ dziewuszki. Kolorowych. Do jutra.

Pobrali¶my siê
Stary 2013-08-19, 21:11   #1154
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 879

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
Uciekam spaæ dziewuszki. Kolorowych. Do jutra.
Dobranoc
Stary 2013-08-19, 21:32   #1155
malutka_ziutka
Raczkowanie

Dobrej nocy kobietki
Stary 2013-08-19, 21:46   #1156
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kaataarzynaa1 Poka¿ wiadomo¶æ
Ha! Ja æwiczy³am! Meldujê godzinê na rowerze

Poczekam

Polecam zamieniæ pieczywo z m±ki mieszanej na pieczywo z m±ki ¿ytniej, bêdzie szybciej spada³o z wagi

Nie przejmuj siê, sama po raz pierwszy zrobi³am tak± zupê kilka dni temu i bardzo mi posmakowa³a, dlatego chêtnie wpad³abym do Ciebie na talerzyk (ewentualnie garnek ) Twojej zupy! Bardzo lubiê czosnek i nigdy bym kogo¶ nie zgani³a za dodanie go do czegokolwiek
Nie jem wci±¿ mieszanego pieczywadzis akurat takie mi wpad³o do koszyka:P
Stary 2013-08-20, 06:18   #1157
princeseczka
Zakorzenienie

Hey, sexy girls!

przysz³am siê zameldowaæ i Was zmotywowaæ do æwiczeñ!

ja ju¿ wsta³am i zaraz zabieram siê za Ewkê!

do boju!!!!

Pobrali¶my siê

Edytowane przez princeseczka
Czas edycji: 2013-08-20 o 06:19
Stary 2013-08-20, 06:32   #1158
strongwomen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 098
GG do strongwomen
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Princes..szaleñstwo ja siê jeszcze obracam z boku na bok

Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
Stary 2013-08-20, 06:56   #1159
Lady Ali
Rozeznanie

wstawaæ wstawaæza oknem pada deszcz,a ja biore siê za MelB kiepsko spa³am,czuje siê wypluta z sil

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 07:10   #1160
princeseczka
Zakorzenienie

U mnie jest juz po krzyku, teraz Twoja kolej!

Pobrali¶my siê
Stary 2013-08-20, 07:30   #1161
Lady Ali
Rozeznanie

zaliczone 10 min mel b i z 15 minut tanca szybkiego:P ide na kawusie
Stary 2013-08-20, 08:07   #1162
mistaken
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 250

witajcie laseczki ja wlasnie siedze przy kawusi z dieta nie najgorzej ale zaniechalam planu ze zeszlego tygodnia Kasiu przepraszam Cie ja wymyslilam i ja zawiodlam ale poniosl mnie weekend i jakos tak trudno bylo sie pozbierac:/ u nas pogoda sie poprawia slonce swieci cieplej ...jupii z racji tego ze mieszkamy nad morzem to ciesze sie tym bardziej bo moze jeszcze w tym roku na plaze wyskocze przypiec sadelko

wymiary: start 24.czerwiec
talia: 81cm
brzuch: 89cm
pupa:104cm
udo:59cm
³ydka:38cm

70kg------64,9kg--------60kg(58kg)

mistaken jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-20, 08:09   #1163
princeseczka
Zakorzenienie

Lady Ali ha jest nas ju¿ dwie

Pobrali¶my siê

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 10:51   #1164
mannijonnim
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 362

dzieñ dobry kochane:-*
najpierw napisze wymiarki, potem poodpisujê

waga mi siê chyba zepsula, bo wczoraj pokaza³a 65kg a chyba nie przyty³am tyle w tydzieñ, wiêc waga niewiadoma

ramiê: 24cm
pod biustem: 67cm
talia: 65cm
pêpek: 69cm
biodra: 95cm
udo: 53cm
³ydka: 31cm

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
dzieñ dobry

oczywi¶cie wczoraj nagrzeszy³am dlaczego weekendy s± takie ciê¿kie ?

dzisiaj idziemy na msze i pó¼niej na obiad do T¿ , bo jego rodzice obchodz± 25 rocznice ¶lubu. Tak¿e te¿ mo¿e byæ fajnie z tym "dietkowaniem"

manni ja czasem sobie my¶lê ¿e nie ma szczuplejszego faceta od mojego T¿. Ostatnio wziê³am go na rêce i siê ¶miali¶my ¿e to ja bêdê go przez próg przenosiæ

kochana mój T¿ te¿ chudziutki jak szczypiorek, chocia¿ ostatnio mu siê przytylo troszku hihi

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
no moja mama tak nie mowi,ale ja mieszkam z przysz³a te¶ciow± i ona czasem tez ma takie teksty typu: ja zrobilam spaghetti a ona sprobowala i mowi " no tez musze zrobiæ spaghetti ,ale po swojemu, takie DOBRE" i wiesz non stop takie teksty, zawsze jak cos zrobie na obiad ona za 2 dni robi to samo,zeby udowodnic,ze niby umie lepiej. No ,ale T¿ ostatnio powiedzial,ze ja gtujê du¿o lepiej,ze jego mamy jedzenie smakuje jak ze sloika pocieszyl mnie. Wiêc kochana my¶lê,ze najwa¿niejsze,ze Tobie zmakuje, jest zupka na pewno zdrowsza i smaczniejsza, a mama po prostu lubi inne smaki , w ka¿dym razie nie powinna tak mowiæ, bo to jest na pewno bardzo przykre
Stary 2013-08-20, 10:59   #1165
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

tabelka gotowa :d zapraszam
Stary 2013-08-20, 11:02   #1166
Lady Ali
Rozeznanie

Na t± chwile po zrobieniu przegladu polowy szafy od³ozy³am juz 6 par za duzych spodni,oraz 2 za duze spodniczki(jedyne w mej szafie:P) bluzki za duze mile widziane,bo lubie czuc siê swobodnie:P ta spodniczkê w ktorej mam zdjecie w klubie to wlozylam bez odpinania a nie trzymana spad³a mi do kostek 19.5 kg ze mnie zesz³o juuuhhhuuu

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

kupi³am sobie thermo line forte-1 listko ot tak z ciekawo¶ci.Biore siê zaraz za mel b posladki.Brzydka pogoda,obiaz z wczoraj,wiec nie mam roboty jako takiej
Stary 2013-08-20, 11:12   #1167
mannijonnim
Raczkowanie

strong kochana , oto obiecana oprawa muzyczna na mszê:
1. Powitanie: Kanon J.Pachelbell
http://www.youtube.com/watch?v=p-eGfq5TxWA
2. Wej¶cie :Aria na strunie G, J.S.Bach
http://www.youtube.com/watch?v=6yRtWrqxtvQ
3. Ofiarowanie - Dary Obój Gabriella
http://www.youtube.com/watch?v=jmax47l2hLU
4. Komunia Ave Maria
5.Po komunii Halleluja
6. Wyj¶cie Marsz Wagnera
http://www.youtube.com/watch?v=PIMpLFSARHM

ale az tak niewygodne te Twoje buty????????? moje pewnie oka¿a siê takie same szok
Stary 2013-08-20, 11:16   #1168
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Manni, masz te¿ czytania?
Stary 2013-08-20, 11:35   #1169
lenik33
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 209

Dzieñ dobry deszczowo, ale u nas leje - jest tego dobra strona nie muszê dzisiaj "obskakiwaæ" drugiego obiektu bo jego dzia³alno¶æ uzale¿niona jest od pogody
U mnie nadal dietkowo dobrze, æwiceniowo masakra, ale kurcze naprawdê brak mi si³
dzisiaj za mn± capucinko, 250 gr borówki amerykañskiej i p³atki owsiane.

Wzrost: 164 cm - 59 kg
lenik33 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-20, 11:40   #1170
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Manni, masz te¿ czytania?
czytañ nie mam, a powinnam? tzn mam osobê,która bêdzie czytaæ i chyba ona sama,albo ksi±dz decyduje o tym, nie wiedzia³am,ze ja tez to mam ustalaæ

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-06-04 08:47:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.