Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18! - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-01, 10:23   #1141
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

chcialam sobie porownac nie to nie raczej te wlasiciwe
chociaz moja mama ciagle ma nadzieje, ze urodze do jutra bo jutro ma urodziny
no ale mi ciagle twardnieje i troche moze jak na okres w tym czasie

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:23   #1142
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

jejku wszystkie juz cos maja,
albo dziecko, albo czopa albo skurcze a ja nic
tez cos chce miec

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:24   #1143
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
wrzucisz linka do klubu? plllssss

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość

A mam pytanie bierzecie coś do jedzenia do szpitala typu jakieś biszkopty czy coś? Bo wodę to wiadomo że wezmę ale nie wiem czy brać coś takiego
biszkopty sobie kupiłam..

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:25   #1144
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Mojej całej rodzinie też się ciągle śni, że urodziłam albo rodzę. Mało tego- mojej mamie z tego wszystkiego śniło się, że to ona urodziła
może opowiadając Ci taki sen Twoja mama chciała Ci coś ważnego przekazać

Do mnie mama jak dzwoni to pierwsze "no jak się czujesz?" a dzisiaj nie dość, że mnie tak przywitała to zakonczyła słowami "no to ja koncze, bo widzę, że niedługo na porodówkę będziesz jechała taka podk*rwiona jesteś"

Dotka- dobrze, że Zuzia się odezwała, leniuch mały spał do późna i Cię nastraszył
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:25   #1145
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie tez telefon wiecznie dzwoni już od piątku z pytaniami czy rodzę, urodziłam czy już jestem po porodzie zaczyna mnie to troszkę irytować ja rozumiem troskę/ ciekawość ale ludzie dajcie żyć Nic nie poradzę że moje dziecko się przeterminowało i mu z tym dobrze

A mam pytanie bierzecie coś do jedzenia do szpitala typu jakieś biszkopty czy coś? Bo wodę to wiadomo że wezmę ale nie wiem czy brać coś takiego
Ja wezme napewno,bo nawett polozna o tym mowila...a myslicie ze moga mi dowozic jedzonko z domu?bo to szpitalne to pewnie jest okropne:-P

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:25   #1146
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:

Wezmę coś do przegryzienia. Własnie biszkopty czy jakieś herbatniki. Coś lekkiego do wciągnięcia na szybko.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:25   #1147
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

domciątko: u mnie nic się nie dzieje, jeśli Cie to pocieszy.. a termin mam za 4-5 dni

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 10:25   #1148
Ewusia709
Zadomowienie

Cd

Na wieczornym obchodzie powiedziałam o tych mocnych skurczach i problemach z poruszaniem i dostałam na noc jakiś czopek, okropnie się bałam zostać sama na noc z Tymoteuszkiem bo byłam taka słaba i unieruchomienia na łóżku z bezsilności. Wzięłam go do siebie na łóżko i przespalismy razem prawie całą noc z małymi przerwami na karmienie. Obudziłam się już w dużo lepszej kondycji i od tej pory już umiałam się poruszać skurcze już się więcej nie pojawiały, brzuch ciągnie do tej pory ale jest na tyle dobrze że już potrafie się poruszać i jestem w pełni mobilna

2. Kryzys nr 2 chyba jeszcze gorszy niż ten pierwszy - problem z papierosami. , sobotę zaczelo się produkowanie pokarmu na wysoką skalę i strasznie mi stwwrdnialy piersi, Mąż wezwał położna na pomoc, jak przyszła to przeżyłam największy koszmar bo powiedział że jedyne wyjście to ręczne wyciskanie tego pokarmu, jak mnie zaczęła naciskać to myślałam ze zaslabne z tego bólu, jeszcze była niezbyt miła i jej komentarze były bardzo nie profesjonalne. Sprawiła mi taki ból ze krzyczałam na cały oddział, a zestresowalam się tak ze łzy płynęły mi strumieniami. Na koniec powiedziała że mam całą noc nastawiac budzik co 2 godziny i odcisnąć ten pokarm, koszmar totalny, zmęczenie, stres, ból i brak snu totalnie mnie załamały, a dodatkowo oczywiście cały czas miałam pod opieką Tymusia. Niedziela i poniedziałek minęły mi na nieustannej walce z twardnieniem piersi i czułam się fatalnie bezsilna i zestresowana, buzowały mi hormony ze wylalm wiadra łez a najgorsze były wieczory i noce jak Mąż musiał jechać do domu i zostawiłam samą z Tymoteuszkiem. Dziś już się trochę uspokoił te piersi i są ociezale i bolesne ale już nie mają takich grudek i nastrojów wieć chyba sytuacja sie poprawia. Tymoteuszek jest karmiony na żądanie i na bieżąco ściąga po trochu. Unikam laktatora bo im więcej ścigane to tym więcej tego pokarmu się produkuje, a Tymoteuszek nie potrzebuje jeszcze e duzych ilosci.

Dziś może wyjdziemy już do domku to poczuje się lepiej psychicznie.

A TYMUŚ jest cudowny, bardzo grzeczny, spokojny, prawie nie płacze i ładnie je z piersi. Dziś już przybrał na wadze

Moja Słodka Fabryka => www.slodkafabryka.blox.pl
Ewusia709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:26   #1149
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
IDZIA, ale to był sen na zaś a nie na teraz... nie dziś ten poród co??????
w sumie podobno wg jednej ukrainki sny z niedzieli na poniedziałek się spełniają, ale bez przesady.... ja dziś taka nieuczesana
kciuki za wizytację
nie wiem, wiem ze bardzo ladnie wygladalas

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość

fajny sen.. ale powiem Ci: za dużo wizażu))

powodzenia na wizycie!
chyba masz racje

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
każdy sposób dobry
Muszę Cię pochwalić za nadrabianie.. normalnie dorównałaś Cynamonce I widać, że sporo czytania miałaś
A co do mężów, to ostatnio zdałam sobie sprawę, że mój nie będzie mógł wziąć sobie jakiegoś urlopiku 2tygodniowego tatusiowego czy ojcowskiego.. bo sam sobie prezesem i pracownikiem jest i żebyśmy zarabiali musi pracować .. uroki działalności no chyba że akurat trafi mu się przerwa w pracy... choć po tylu miesiącach nic nie robienia jak już ruszyło, to niech pracuje ile może..ehh
niech bierze tacierzynski jak w firmie zastój, ma na to rok przeciez

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Wracam do formy Elfik nakarmiony o 8.30, podlogi i gary pomyte, pranie powieszone, zakupy spozywcze zrobione, kotlety z piersi sie smaza, laktator i butelki na gazie

Ciekawe, w ktorym miejscu swojej drogi jest Surka z Lilianka?...
i popadam w depresję

en
dobrze, ze juz masz lepszy chumor

Jestem po wizycie: ,,porodziku nie będzie", wszystko ok jest.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:28   #1150
jakierka
Zadomowienie

Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18!

Sammi, no to ladne mieliscie przygofy przy bloku
A co do mojego niku, to tez widzialam jaskierke, ale nie reagowalam, bo sama nieraz nie potrafie zapamietac niektore nicki

Katarzynka, ta kobieta ewidentnie nie wyslala ochraniacza, szkoda Twojego czasu. Napisz jej negatywna ocene i tyle.

Oliath, podziwiam za nadmiar energii. Przy Tobie czuje sie jak totalny len

Co do zwierzat, to jak najbardziej wszystko wyczuwaja, zwlaszcza koty

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-01, 10:30   #1151
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
wrzucisz linka do klubu? plllssss
Jest w klubie. Wrzucone przez Rockyyy do ważnych spraw.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 10:31   #1152
aremalgos
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
tez cos chce miec
ja też nic nie mam ale jeszcze mogę zaczekać, przetrzecie mi szlaki

Edytowane przez aremalgos
Czas edycji: 2013-07-01 o 10:35
aremalgos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:32   #1153
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aremalgos Pokaż wiadomość
ee tam, siedz
Juz jestem,umyta,ubrana i uczesana
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Czesc moje Drohie gratuluje tyg nowych i trzymam kciuki za wizyty ktg i co tam chcecie)

raptowna gratulacje!!!opisz.nam porodzik jak bd miala chwile i moze jakoes zdjecie?

En tak strasznie sie ciesze ze u Ciebie humor lepszy i tz tez "stanol"na wysokosci zadania..prawdziwa milosc wlasnie widac tez po tych ciezkich sytuacjach ktore cementuja zwiazek.

i chyba kazda ma.taki etap ze chce wykirzyc lokatorkow z brzuszka..)

Ja dzis tz na to lozeczko namowie zebysmy rozlozyli...i ppdjedziemy tu tam cos ppzalatwiac moze jakies sandalki kupie bo moje nozki wyjatkowo chude dzis sa lol.

wogole to ciekawe co u surki??????

i wogole to rano myslalam ze zejde na zawal i bede bidzic tz na Ip...obidzil mnie taki bol brzucha z prawej strony ale nie zaden miesoaczlowy czy cos..tylko taki...?no wlasnie probowalam slowa.znalesc zeby go oposac i sie.nie da...ale promieniowal na pachwine..myslalam ze zejde ale to jeszcze bym przeYla..ale brzuch jak kamien zaraz przesLo ale mala nic sie nie ruszala...prawie 40minut nia tarmosilam(lekko)na boko,przyciskalam i nic...chodzilam siku...pilam wode nic a nic! juz najgorsze scenarousze przed oczami ale wkoncu soe polozylam spowrotem na boku,"wyluzowalam" i cos tam poczulam tzn reke w moim udzie(znacie to uczucie?lol...) i zasypialam i jak zasypoal to zaczela soe przekrecac ustawiac itp uff jak mi ulzylo...kamien z serca...widocznie tylko spala..a ten bol w boku strasznie dziwny..podobny do tego w pachwinach...
O kurde mnie chyba 2 tyg temu tak w prawym boku bolało chyba z poł godziny a byłam sama w domu wiec panika.Lezałam ale czułam Laure....przeszło ale juz miałam dzwonic po Tza zeby po mnie z pracy przyjezdzał i na Ip.
Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Rockyyy a po co masz wybrnąć ze szlafroka? siedź w nim, jakby mąż coś mówił to zawsze możesz odpowiedzieć, że jesteś przyszykowana na porodówkę

?
Niee zaraz ide na ogródek i szkoda szlafroka bo Kaukaziek by pewnie w niego swoją zasiumpaną morde wytarł.ten typ tak ma
Cytat:
U mnie tez telefon wiecznie dzwoni już od piątku z pytaniami czy rodzę, urodziłam czy już jestem po porodzie zaczyna mnie to troszkę irytować ja rozumiem troskę/ ciekawość ale ludzie dajcie żyć Nic nie poradzę że moje dziecko się przeterminowało i mu z tym dobrze

Ja spakowałam wode i biszkopty z Lidla Moze paluszki jeszcze dorzuce
Stary 2013-07-01, 10:32   #1154
katarzynkajg
Zadomowienie

Cytat:

Do mnie mama jak dzwoni to pierwsze "no jak się czujesz?" a dzisiaj nie dość, że mnie tak przywitała to zakonczyła słowami "no to ja koncze, bo widzę, że niedługo na porodówkę będziesz jechała taka podk*rwiona jesteś"
To cię mamusia podsumowała

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Ja wezme napewno,bo nawett polozna o tym mowila...a myslicie ze moga mi dowozic jedzonko z domu?bo to szpitalne to pewnie jest okropne:-P
Właśnie jak to jest z domowymi obiadkami można przynosić?

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość

Fajnie że wszystko ok ale szkoda jednak że porodzik odwołany

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:35   #1155
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
chcialam sobie porownac nie to nie raczej te wlasiciwe
chociaz moja mama ciagle ma nadzieje, ze urodze do jutra bo jutro ma urodziny
no ale mi ciagle twardnieje i troche moze jak na okres w tym czasie
Mnie tez twarnieje i boli brzuch ale nic sie nie dzieje wiecej.
Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
tez cos chce miec
A ja cos mam!!!

TP w środe
Cytat:

Stary 2013-07-01, 10:38   #1156
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Witam sie z Wami
ja juz po pobraniu krwi czekam na wyniki

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Witamy się w 38 tygodniu:jupi :

Czy to już można rodzic i to jest w terminie???:cojes t:

Raptowana - gratulację!!!!

Surka - 3 mam kciukasy dalej!!

Komu kawusi?????:brzy dal:
gratuluje teraz mozesz rodzic spokojnie no dobra czekaj na lekarza

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
a mnie sie wlasnie przypomnialo, ze zaczynam dzis 40 tc!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

ANULKA ten Twój Michaś jest chyba tak samo uparty jak moj :P
gratuluje

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:39   #1157
katarzynkajg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Katarzynka, ta kobieta ewidentnie nie wyslala ochraniacza, szkoda Twojego czasu. Napisz jej negatywna ocene i tyle.
Wiecie co, ludzie czasami mnie osłabiają , wyszło chyba na to że jej mąż nie wysłał paczki taką opcją za jaką zapłaciłam a zapłaciłam za list polecony priorytetowy, na co babka mi pisze że jej mąż nie wiedział że ma to być priorytet, no pal licho ale chciałam aby to była polecona paczka bo jest rejestrowana a ona mi mówi że mam iść na poczte i sobie odszukać tą paczkę i powołać się na nazwisko, bo list jest za duży i listonosz na pewno nie wrzuci do skrzynki.Ona nie kuma tego że ja chciałam polecony i za taki zapłaciłam, no wyszło jeszcze na to że jestem upierdliwa i złośliwa bo pisze do niej smsy a ona nie może spędzać czasu z dzieckiem tylko musi mi odpisywać
To jej wina ze wysłała inną opcją niż ja sobie zażyczyłam i zapłaciłam ale to ja jestem ta zła!

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
Stary 2013-07-01, 10:39   #1158
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez Raptowna Pokaż wiadomość
PAMIĘTACIE MNIE JESZCZE? Miałam dać znać wczoraj o 23.05 przyszła na świat moja córka ALICJA LILIANA waży 3150 i mierzy 56 cm Urodziłam siłami natury, o 19.00 byłam na porodówce z 4 cm pozwa długoo musiałam się męczyć i poszło sprawnie. Teraz odpoczywam;
gratulacje, wypoczywaj

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:39   #1159
Neni1984
Zakorzenienie

Hejj!
Ale tu tłok z rana

My dopiero weszliśmy z TŻ do domu, bo od rana byliśmy w laboratorium i pozałatwiać sprawy w mieście. W laboratorium oczywiście 1,5 godziny czekania Całe szczęście, że zjadłam chociaż mały jogurcik, bo bym tam padła

Surka nie urodziła??

Idę nadrabiac.

Aaa! Witam się w 38 tygodniu

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-07-01 o 10:42
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:40   #1160
Rockyyy
Zakorzenienie

Kobitki po porodzie sn pytanko mam: jak juz zostałyście bez łozyska,pozszywane to was przenieśli na inne łóżko-tj.nie bylyscie na porodowym tylko na normalnym juz? I polozna Was jakoś ,,oporządziła"tzn. pomogła załozyc podkład???I kangurowałyście sobie te 2 h a w miedzyczasie polozna czy lekarz sprawdzali jak tam i co tam u Was???? I po 2 h poszlyscie sie z grubsza umyc? A dziecko z kim zostało?
Opiszcie,niby takie techniczne sprawy a bardzooo istotne ....

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Wiecie co, ludzie czasami mnie osłabiają , wyszło chyba na to że jej mąż nie wysłał paczki taką opcją za jaką zapłaciłam a zapłaciłam za list polecony priorytetowy, na co babka mi pisze że jej mąż nie wiedział że ma to być priorytet, no pal licho ale chciałam aby to była polecona paczka bo jest rejestrowana a ona mi mówi że mam iść na poczte i sobie odszukać tą paczkę i powołać się na nazwisko, bo list jest za duży i listonosz na pewno nie wrzuci do skrzynki.Ona nie kuma tego że ja chciałam polecony i za taki zapłaciłam, no wyszło jeszcze na to że jestem upierdliwa i złośliwa bo pisze do niej smsy a ona nie może spędzać czasu z dzieckiem tylko musi mi odpisywać
To jej wina ze wysłała inną opcją niż ja sobie zażyczyłam i zapłaciłam ale to ja jestem ta zła!
co za ludzie
Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Hejj!
Ale tu tłok z rana

My dopiero weszliśmy z TŻ do domu, bo od rana byliśmy w laboratorium i pozałatwiać sprawy w mieście. W laboratorium oczywiście 1,5 godziny czekania Całe szczęście, że zjadłam chociaż mały jogurcik, bo bym tam padła

Surka nie urodziła??

Idę nadrabiac.
Nie wiemy nic,jeszcze sie nie oddzywała wiec moze rodzi albo odpoczywa PO

Edytowane przez Rockyyy
Czas edycji: 2013-07-01 o 10:43
Rockyyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:41   #1161
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Katarzynka zażycz sobie zwrotu pieniędzy w takim razie, ewentualnie załóż sprawę sporną na allegro i negatywny komentarz, laska niepoważna po prostu skoro tak stawia sprawę.
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:42   #1162
paulinka777
Raczkowanie

Cytat:
może opowiadając Ci taki sen Twoja mama chciała Ci coś ważnego przekazać

eeee..... byłoby śmiesznie A ja nie miałabym nic przeciwko Moja mama w sumie młoda fajna babeczka jest! Ale ona sama osobiście chyba by zawału dostała

Dziewczyny, zaraz chyba się popłaczę ze złości: cały piątek i dzisiaj ok 8 rano próbuję się dodzwonić do przychodni zapisać się na KTG i albo zajęte, albo nikt nie odbiera. Dzwonię na dwa numery i NIC! Dzisiaj wykonałam już chyba ze 100 połączeń. Naprawdę chyba się popłaczę z tej niemocy
Stary 2013-07-01, 10:42   #1163
aremalgos
Rozeznanie

Cytat:
zacznij od tego że zgłoś spór na allegro i wszystko opisz i kontaktuj się z nia za pomocą allegro, bo jak bedzie problem z odzyskaniem od niej pieniedzy to i allegro może sie wypiąć
Stary 2013-07-01, 10:43   #1164
iwona335
Zakorzenienie

dzien dobry
nadrobiłam dzielnie 9 stron
nie urodziłam jeszcze
Domi ja mam też tylko TP na czwartek i nic wiecej (termin na wczoraj minał) i nic sie nie dzieje
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:44   #1165
Rockyyy
Zakorzenienie

Ciekawe co u : Malinki,Perse,Ghia,Margos i????
Stary 2013-07-01, 10:44   #1166
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość

To na początek mego monologu, chciałabym opisać Wam jaki szczęśliwy przyjazd z weekndu był dla mojego Tż. Najpierw przy parkowaniu pod blokiem pacnął tyłem auta w lampę co prawda nic się nie odgięło, zdarło etc ale jakas ryska jest. No ale mówie mu, że przeciez nic się nie stało (a wiecie, auto to świętość dla Tżta). Ok. Chwilę potem jak wyciągał walizkę z bagażnika wlazł w mega świeżą i mega śmierdzącą kupę zaczął już wtedy hasła na "k", na co ja znowu - przestań, to na szczęście! idziemy dalej, poszłam przodem otworzyć drzwi od klatki, żeby mógł sobie wejść z pakunkami naszymi i zza żywopłotu słyszę po chwili "o kur.." wychodzę, patrzę, a na chodniku z jednego z dwóch pudeł wywalone pieluszki i ubranka dla małego - wszystkie poprane i poprasowane przeze mnie i moją mamę w domu mnie się chciało śmiać, bo w koło mnóstwo małych skarpeteczek, czapeczek itp, a wśród nich mój mąż roztargniony ale on już był na skraju wściekłości. Na koniec, żeby dzień nie zakończył się nijako, przewalił drążek, który stał oparty o ścianę i czekał na wyniesienie do piwnicy i tak nam zarysował i ubrudził ścianę w salonie, że trzeba będzie cos z tym zrobić
No mówię Wam, pech za pechem. Śmiałam się w łóżku, że gdybym w ciąży nie była to pewnie dzisiaj zaliczylibyśmy wpadkę z ciążą

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
cisza od Cynamonków...zaczynam się martwić....

zawsze szybko odpisywała:/

CYNAMONKA jak potrzebujesz kciuków to przesyłam Ci je!!!!!!
Ja też w razie co mocno trzymam

Cytat:
a tak w ogóle to chciałam się Wam pochwalić, że mam szczotkę do włosów w pogotowiu przy łóżku, bo tak mnie komary pogryzły po podbiciu na stopach i po wewnętrznej stronie, że paznokcie nie starczają żeby się wydrapać porządnie
Nienawidzę jak mnie komary gryzą w stopy

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
I już po KTG. Będę teraz wtórować po Margosi- Porodziku nie będzie!!
No nudy w tym moim brzuchu. Nic się nie dzieje. Żadne skurcze się nie rysują...
Szkoda, ale nie znasz dnia ani godziny

Ewusia super, że jest szansa że wyjdziecie do domku jesteś bardzo silna
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:45   #1167
katarzynkajg
Zadomowienie

Cytat:
Katarzynka zażycz sobie zwrotu pieniędzy w takim razie, ewentualnie załóż sprawę sporną na allegro i negatywny komentarz, laska niepoważna po prostu skoro tak stawia sprawę.
Zadeklarowała się że jeśli tej paczki nie bedzie to odda pieniądze ale to chodzi o sam fakt kurcze że daje opcje różnych wysyłek a potem wysyła inna jaką jej pasuje a po to sie płaci drożej aby mieć pewność że paczka jednak dojdzie, no nic tż po południu skoczy na poczte może faktycznie ta paczka tam zalega.

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
Stary 2013-07-01, 10:45   #1168
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, zaraz chyba się popłaczę ze złości: cały piątek i dzisiaj ok 8 rano próbuję się dodzwonić do przychodni zapisać się na KTG i albo zajęte, albo nikt nie odbiera. Dzwonię na dwa numery i NIC! Dzisiaj wykonałam już chyba ze 100 połączeń. Naprawdę chyba się popłaczę z tej niemocy
chyba sie musisz osobiscie pofatygowac
Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
dzien dobry
nadrobiłam dzielnie 9 stron
nie urodziłam jeszcze
Domi ja mam też tylko TP na czwartek i nic wiecej (termin na wczoraj minał) i nic sie nie dzieje
ja tez czekam 2 dni to tp bo mam na środe
Stary 2013-07-01, 10:45   #1169
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem, wiem ze bardzo ladnie wygladalas

spoko spoko, nie znasz dnia alni godziny Idzieńko

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Cd

2. Kryzys nr 2 chyba jeszcze gorszy niż ten pierwszy - problem z papierosami. ,

A TYMUŚ jest cudowny, bardzo grzeczny, spokojny, prawie nie płacze i ładnie je z piersi. Dziś już przybrał na wadze
już myslałam, ze pall gdzie koło Ciebie...ale potem skumałam że chodzi o piersi

Dobrze, ze sie ukłąda
JESTES dzielna

Cytat:
[

Madi- powiedz mi, lepiej Twój organizm juz znosi ten fenoterol czy jak mu tam? przyzwyczaiłaś się trochę?
o Kochana, mam teraz dawkę 3 razy dziennie i jest ciut lepiej, tzn. jak zażyje to serduszko kołacze, ale to juz nie jest to co na początku, mięśnie pobolały lekko...wiec obyło się bez takich jazd jak poprzednio i czuję się ciut lepiej

Cieszę się, bo jeszcze mam troszke rzeczy do prasowania i ogarnięcia a tak to bym nie dała rady

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:46   #1170
Rockyyy
Zakorzenienie

Ewusia dałaś rade mocarna kobieto

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości