Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-24, 08:25   #1141
anka1897
Wtajemniczenie

Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
piękne te torty wstawiacie.. Ja nie mam zbyt wiele do powiedzenia w tym temacie, bo dla mnie mój tort to zagadka... Mam w cenie, więc w zasadzie jest mi nawet obojetne jak będzie wyglądać, byleby był dobry. Pewnie będzie zwyczajnie wyglądać... bez jakiś pięknych zdobień... szczerze nawet nie poprosiłam właściciela o zdjęcie... całkowicie zapomniałam, jak tylko powiedizał, że jest w cenie to oczka mi się zrobiły takie uszczęśliwione już, że straciłam głowe do pytań - innego wytłumaczenia nie mam
U mnie też tort w cenie, ale możemy sami wybrać jaki "model" chcemy Tak samo z ciastami.

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
my będziemy mieć tort od sowy, moje typy:
osttani jest fawortytem z racji na zielony motyw,ale podejrzewam że w pozostałych kolor da się zmienić
śliczne te torty nie wiedziałabym na który się zdecydować

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
ana909 mnie się najbardziej podoba 4 ale to z tych zdjęć katalogowych
nie wiem jak Ty w nich wyglądasz
widzę, że zdecydowałaś się na tą pierwszą

tinyheart ładna suknia ja w sobotę mierzyłam w Carmen suknię z piórami (w załączniku) ale jakoś do mnie nie przemówiły muszą pasować do osoby po prostu
ładna, ale nie powalająca, dobrze że nie przemówiła do Ciebie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Chwalę się naszymi ZAPROSZENIAMI

Jesteśmy zadowoleni z efektu końcowego
ładne, oryginalne

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY!!!! Mam wielką prośbę!

Mierzylam dzis sukienki i jest wielka promocja wyprzedazowa i mam okazje którąś kupic w bardzo niskiej cenie!!! Mam dac znac do jutra do 12 czy się zdecydowałam. Powiedzcie mi która jest najładniejsza! Od razu mowie ze we wszystkich wyglądałam bardzo dobrze i razem z Tżtem nie mozemy sie zdecydować: z Emmi Mariage są 3 pierwsze, dwie nastepne z aspera, mierzylam tylko jedna ale nie pamietam juz ktora, chyba tą z broszką bez ramiączka ale nie mam pewnosci bo tu modele maja inne numery niz w salonie.
Trudno ocenić nie widząc sukienki na osobie. Z tych zdjęć najbardziej podoba mi się 1

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
pół roku do ślubu !
dziś jest dzień w którym jestem równe 5 i pół roku razem z TŻ i pozostało nam równiutkie 6 miesięcy do ślubu
fajnie Ci

Witam się,
pogoda się u mnie popsuła - bardziej jesienna niż letnia Dzisiaj popołudniu czeka mnie robienie placka do pracy jutro mam wolne, ale jadę do Lbl więc po powrocie nie będzie mi się chciało piec

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-07-24 o 08:27
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 08:29   #1142
myboyismine
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Mój wieczorem juz nawet nie pamietal jak w ktorej wygladałam... :P a co dopiero w dniu slubu! I tak bedzie sie czul jakby mnie widzial pierwszy raz. Jest tyle ślubnych przesadow ze jakby tak wszystkie spelniac, to nie byloby rozwodow itp.

Ja tez chce byc przy szukaniu garnituru itp, wierze w jego gust i wiem, ze najlepiej mi doradzi, a ja jemu. Poza tym chce sie podobac przede wszystkim sobie i jemu, a goście są na drugim planie

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ----------

gratuluje! i oczywiscie zazdroszcze :p ja bede miala pol roku dopiero w grudniu :P

wczoraj jak odwiedzilismy jedna sale i po obejrzeniu okazalo sie ze jest zajeta w naszym terminie. Na szczescie średnio sie nam podobala i pachniała stajnią... a pani do nas ze ona ma wolny termin tydz wczesniej wiec powinnismy zmienic termin u reszty (foto, zespol, kosciol) i wtedy bedziemy mogli ją wynajac :P

taaa

mój Tż napewno będzie mnie wcześniej widział w sukni, jest moim głównym doradcą w większych zakupach nie wierzę w przesądy

ja wodę piję różną, jeśli chcę pic na ilośc to niegazowaną- szybciej wchodzi a tak najczęściej piję lekkogazowaną

miałam dzisiaj koszmar ślubny.. brr, jakaś masakra
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 08:32   #1143
ana909
Erudycja

Zdecydowalam sie na 1, Veromię juto pojade jeszcze raz do salonu z mamą, przymierze, obejrze z kazdej strony (to sztuka z wystawy), ocenie czy wszystko z nią w porządku i jesli tak bedzie, od razu kupuje!

Salon ma mi przetrzymac sukienke do czerwca, a miesiac przed weselem wziac miare i zrobic poprawki, jak myslicie, juz teraz bede placic cala cene za sukienke czy przy odbiorze?
Stary 2013-07-24, 08:33   #1144
Isusia91
Raczkowanie

Cytat:
pół roku do ślubu !
dziś jest dzień w którym jestem równe 5 i pół roku razem z TŻ i pozostało nam równiutkie 6 miesięcy do ślubu
Łaa gratuluję i też troszkę zazdroszczę Ci
Stary 2013-07-24, 08:34   #1145
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
witam

taaa

mój Tż napewno będzie mnie wcześniej widział w sukni, jest moim głównym doradcą w większych zakupach nie wierzę w przesądy

ja wodę piję różną, jeśli chcę pic na ilośc to niegazowaną- szybciej wchodzi a tak najczęściej piję lekkogazowaną

miałam dzisiaj koszmar ślubny.. brr, jakaś masakra

opowiadaj :P
edit: mi cala noc snily sie sukienki :p
Stary 2013-07-24, 08:35   #1146
hihihi
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16

Cytat:
pół roku do ślubu !
Super

Ja się właśnie zastanawiam czy wziąć Tżta na poszukiwania sukni. Ma początku nie chciałam, bo przesądy itd. Ale wiem że on najlepiej mi doradzi. A on też chce, no ale nie wiem zobaczymy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 08:36   #1147
Isusia91
Raczkowanie

Od 3 lat nie miałam żadnego wesela
Tak w następnym roku już mam swoje i 2 na których będę
Stary 2013-07-24, 08:41   #1148
madziara889
Zakorzenienie

Dzień dobry
Wczoraj weszłam z mamą do dwóch salonów, żeby pokazać jej co mniej więcej mi się podoba. W pierwszym pani od razu się zainteresował, była miła, zapytała kiedy ślub i mimo, że jeszcze tyle czasu zaprosiła mnie na następny tydzień na wyprzedaż, powiedziała co i jak. W drugim pani chyba była niezadowolona, ze w ogóle weszłam, była niemiła, odburknęłą, że po co już przyszłam, przecież gust mi się może jeszcze zmienić, że tylko zawracam niepotrzebnie głowę No i już wiem, który salon omijać szerokim łukiem
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 08:43   #1149
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
opowiadaj :P
edit: mi cala noc snily sie sukienki :p

przyszłam pierwsza do kościoła, było juz kilka osób w środku i zaczęła schodzić się reszta. Kościół cały się wypenił, ale nie było nikogo z mojej rodziny. Okazało się, że będziemy siedzieć w zwyklej pierwszej ławce razem ze świadkami- mojej swiadkowej nie było, siedział tylko jakiś gość, który miał być świadkiem Tż. A Tż sie spóźnił, przyszed, jak msza już się zaczęła- pijany ( ), w spodniach od garniaka a góra to jakiś zwykły stary t- shirt i zaczął jakieś cyrki na środku kościoła odstawiać, tak że goście zaczęli się rozchodzić, ksiądz mówił jakieś głupoty- prawdziwy koszmar
Stary 2013-07-24, 08:52   #1150
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
pół roku do ślubu !
super! gratuluję ja już czekam na 2 sierpnia 2013, wtedy zostanie rok do ślubu. a Tobie zazdroszczę tych 6 miesięcy... teraz czas powinien już lecieć szybko
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 09:03   #1151
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
U mnie też tort w cenie, ale możemy sami wybrać jaki "model" chcemy Tak samo z ciastami.

śliczne te torty nie wiedziałabym na który się zdecydować

ładna, ale nie powalająca, dobrze że nie przemówiła do Ciebie

ładne, oryginalne

Trudno ocenić nie widząc sukienki na osobie. Z tych zdjęć najbardziej podoba mi się 1

fajnie Ci

Witam się,
pogoda się u mnie popsuła - bardziej jesienna niż letnia Dzisiaj popołudniu czeka mnie robienie placka do pracy jutro mam wolne, ale jadę do Lbl więc po powrocie nie będzie mi się chciało piec

Tez bede robić placka na piątek
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 09:13   #1152
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Dzięki

---
dziewczyny a nie wypowiedziałyście mi się na temat koszul z łamanym kołnierzykiem
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 09:16   #1153
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Tez bede robić placka na piątek
jaki pieczesz?
W przyszłym tygodniu muszę kolejny upiec

Stary 2013-07-24, 09:17   #1154
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cześć Wracam do Was, urlop szybko minął
a teraz popołudniami razem z tż remontujemy sobie gniazdko i tak wiecznie czasu na wszystko brakuje
Byłam na weselu znajomych, mieli na tej samej sali co my. Jestem bardzo pozytywnie nastawiona, sala wygląda pięknie, obsługa spisuje się świetnie, jedzenie bardzo dobre. Podsunęłam koleżance pomysł z koszyczkiem ratunkowym w łazience i się przybory przydały W ruch poszła igła z nitką, a gumy do żucia skończyły się szybko
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 09:23   #1155
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
pół roku do ślubu !
Gratulacje! kiedy u nas będzie pół roku? hoho jeszcze 1 rok, 1 miesiąc i 19 dni. Mój TŻ wczoraj powiedział, że chyba się starzejemy bo trochę się zmieniło między nami. Generalnie jest ok, ale liczymy teraz każdy grosz, rozmyślamy jak to będzie, omawiamy nasze poglądy w związku z ślubem, dalszym życiem, weselem... Czasem chciałabym żebyśmy wrócili do tych beztroskich chwil, gdzie tylko patrzyliśmy sobie w oczy i trzymaliśmy się za ręce... ehh jakoś mnie dzisiaj tak wzięło na rozmyślanie...
Aasikk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-24, 09:27   #1156
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
Rosja to nie kraj, to stan umysłu

Cytat:
Halo! którą wziac? :P taka okazja raz w zyciu...
Mi najbardziej podoba się pierwsza. A co to za okazja? Ile kosztuje?Chyba że juz pisałaś i przegapiłam

Dziewczyny WCZORAJ PODPISALIŚMY UMOWĘ Z DJ'EM!!!
Także pierwsza umowa za nami
Po powrocie z urlopu właściciela sali będziemy z nim podpisywac umowę
No i fotograf i kamerzysta też na dniach

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 09:31   #1157
ana909
Erudycja

Aaa własnie mialam napisac jakie mam wrazenia... A wiece mierzenie bylo w Warszawie.

Pierwszy salon: Mariella przy Parku Praskim
Młoda dziewczyna, bardzo miła, mierzylam chyba z 10 sukni, nie nalegała, doradzała, znalazłam tam dwie, ładne, szczególnie jedną, prostą grecką z broszką do której Tż był przekonany ze najladniejsza. Mi tez sie bardzo podobala i miała taki plus, ze wystraczylo ją po weselu oddac do farbowania i wyglądałaby na suknię wieczorową.
Niestety by to takze jej minus, bo nie wyglądała na typowa ślubną.

Następnie Emmi Mariage przy Kijowskiej
Pani rowniez miła, poinformowała o wyprzedazy i ofercie na suknie z wystawy, przymierzylam te ktore wybralam, pani stwierdzila za wybralam najlepsze z tego rodzaju. Po przymierzeniu stwierdzilysmy ze wszystkie pasuja, a Pani postawiła na Belinde. Ja sie wachałam dotąd miedzy nią a Veromią.

Następnei Madonna w centrum przy Marszałkowskiej, nie dostalam się, zeszyt byl pełen zapisów. Umowilam sie na jutro ale odwołam.
Nastepnie Madonna na Wilczej, Panie przemile, ale miedzy jedna a druga klientka byloby moze z 20 minut i znow nie bylo miesjca. Wzielam wizytówkę i wyszłam. Jednak nie zaluje, poniewaz zadna suknia z katalogow nam sie nie spodobała.

Ostatnia - Carmen przy Jana Pawła II
Panie bardzo mile, zmierzylam z 10-15 sukien, podpowiadałay starały się, ale niestety zadna sukienka mnie niw zachwycila, mialam w glowie tylko te z emmi

wiecej nie zdazylam zwiedzic, gdyz czas naglił
Stary 2013-07-24, 09:32   #1158
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość

Mi najbardziej podoba się pierwsza. A co to za okazja? Ile kosztuje?Chyba że juz pisałaś i przegapiłam

super, że wszystko idzie w dobrym kierunku

Dziewczyny na mierzenie sukienek powinnam wziąć buty na obcasie? Oprócz ładnej bielizny o czymś jeszcze powinnam pamiętać?
Denerwuję się jutrzejszym mierzeniem

Stary 2013-07-24, 09:33   #1159
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
jaki pieczesz?
W przyszłym tygodniu muszę kolejny upiec
3bita

a ty ?
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 09:34   #1160
KaEs
Wtajemniczenie

hej

ale mi nie chodzi o przesąd nawet nie wiem jaki jest, gdy młody widzi wcześniej w sukni swoją wybrankę że ślub się nie uda, czy co? Chodzi o to, że jeżeli jest na przymiarce to w dn. ślubu mimo, że dojdzie makijaż, fruzura to nie będzie już takiego zaskoczenia będzie wiedział na co ma byc przygotowanym i mój tez jest głównym doradcą jednakże biorąc siostrę, przyjaciółkę, mamę wiem żee dobrze doradzą i że on będzie tam brzydko mówiąc zbędny Musicie mi wybaczyć, ale dla mnie jest to po prostu dziwne - wybór sukni z Tż, wcześniej się z czymś takim nie spotkałam (tylko na forum) dlatego tak się dziwuję nie podoba mi się też cooś takiego, ale każdy robi tak jak chce mam nadzieję, że każda z Nas dokona najlepszego wyboru
* łącząc dwie strony (starając się poniekąd zrozumieć) dochodzi się do wniosku że w zasadzie mało istotne z kim się wybiera, ważne by padł dobry wybór i tego się trzymajmy

Miłego dnia wszystkim

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 09:35   #1161
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
my będziemy mieć tort od sowy, moje typy:
osttani jest fawortytem z racji na zielony motyw,ale podejrzewam że w pozostałych kolor da się zmienić
Prześliczne te torty, bardzo podobają mi się takie z lukrem plastycznym na wierzchu
U nas będzie zwyczajny tort, mój K. ewentualnie łaskawie pozwala mi na obłożenie tego najmniejszego piętra lukrem. Jego zdaniem tort ma być smaczny, nie tylko ładny, a ten lukier nie jest do jedzenia.

Od koleżanki mam namiary na świetnego i taniego cukiernika, jej tort jest na pierwszym zdjęciu i moim zdaniem wygląda dobrze ja chciałabym chyba taki, jak na trzecim - w kropeczki, tylko oczywiście bez lukru, bądź z tym najmniejszym piętrem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20-15-06003.jpg (66,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a8235f6e8c304514c01d93ac9dd30957.jpg (29,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 00b7c008b320d852367e39fb8f97b959.jpg (124,3 KB, 16 załadowań)
Stary 2013-07-24, 09:38   #1162
Verunka
Zadomowienie

Odp: Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16

Cytat:
pół roku do ślubu !
Wow super gratuluję!

Cytat:
przyszłam pierwsza do kościoła, było juz kilka osób w środku i zaczęła schodzić się reszta. Kościół cały się wypenił, ale nie było nikogo z mojej rodziny. Okazało się, że będziemy siedzieć w zwyklej pierwszej ławce razem ze świadkami- mojej swiadkowej nie było, siedział tylko jakiś gość, który miał być świadkiem Tż. A Tż sie spóźnił, przyszed, jak msza już się zaczęła- pijany ( ), w spodniach od garniaka a góra to jakiś zwykły stary t- shirt i zaczął jakieś cyrki na środku kościoła odstawiać, tak że goście zaczęli się rozchodzić, ksiądz mówił jakieś głupoty- prawdziwy koszmar

o masakra faktycznie koszmar jakich mało

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
Gratulacje! kiedy u nas będzie pół roku? hoho jeszcze 1 rok, 1 miesiąc i 19 dni. Mój TŻ wczoraj powiedział, że chyba się starzejemy bo trochę się zmieniło między nami. Generalnie jest ok, ale liczymy teraz każdy grosz, rozmyślamy jak to będzie, omawiamy nasze poglądy w związku z ślubem, dalszym życiem, weselem... Czasem chciałabym żebyśmy wrócili do tych beztroskich chwil, gdzie tylko patrzyliśmy sobie w oczy i trzymaliśmy się za ręce... ehh jakoś mnie dzisiaj tak wzięło na rozmyślanie...

wiesz zawsze przychodzi taki czas, chyba każda z nas ma czasem takie myśli, ja też ostatnio się nad tym zastanawiałam, ale czasu się nie cofnie. Trzeba tylko dbać o to żeby monotonia nas nie zjadła. Starać się gdzieś wychodzić, randkowac, starać się no i tyle

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość

Wow super gratuluję!

Ja kolejny dzień na szkoleniu mega męczą mnie dojazdy bo nigdy aż tyle autem nie jeździłam ale przynajmniej się podszkole z jazdy, dzisiaj mi się juz super jechało, chociaż stresik jest. I tz naprawil z tesciem nasze auto.... Az nie wierzę bo to taki graciak! :P chociaż może jest jakaś szansa ze do ślubu dojezdzi :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 09:39   #1163
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
hej

ale mi nie chodzi o przesąd nawet nie wiem jaki jest, gdy młody widzi wcześniej w sukni swoją wybrankę że ślub się nie uda, czy co? Chodzi o to, że jeżeli jest na przymiarce to w dn. ślubu mimo, że dojdzie makijaż, fruzura to nie będzie już takiego zaskoczenia będzie wiedział na co ma byc przygotowanym i mój tez jest głównym doradcą jednakże biorąc siostrę, przyjaciółkę, mamę wiem żee dobrze doradzą i że on będzie tam brzydko mówiąc zbędny Musicie mi wybaczyć, ale dla mnie jest to po prostu dziwne - wybór sukni z Tż, wcześniej się z czymś takim nie spotkałam (tylko na forum) dlatego tak się dziwuję nie podoba mi się też cooś takiego, ale każdy robi tak jak chce mam nadzieję, że każda z Nas dokona najlepszego wyboru
* łącząc dwie strony (starając się poniekąd zrozumieć) dochodzi się do wniosku że w zasadzie mało istotne z kim się wybiera, ważne by padł dobry wybór i tego się trzymajmy

Miłego dnia wszystkim
Ja tam właśnie chcę, żeby on był ze mną
Zresztą ktoś mnie musi zawieźć A ja chcę szukać używanej, szukam krótkiej więc znalezienie odpowiedniej będzie trudne. Szukam po całej Polsce. Więc gdybym miała jechać z Poznania np do Białegostoku bez auta nie da rady

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 09:40   #1164
ana909
Erudycja

Cytat:

haha ciekawe czy im blizej slubu, tym sny beda czestsze i gorsze :P i czy po juz znikną
Stary 2013-07-24, 09:41   #1165
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
super, że wszystko idzie w dobrym kierunku

Dziewczyny na mierzenie sukienek powinnam wziąć buty na obcasie? Oprócz ładnej bielizny o czymś jeszcze powinnam pamiętać?
Denerwuję się jutrzejszym mierzeniem
Butów nie bierz. Jak będziesz chciala przymierzać w butach to w salonie zawsze jakieś stare są przygotowane w przymierzalni
Jeśli masz długie włosy to je zwiąż, będzie wygodniej. I radziłabym darować sobie podkład i puder, żeby niepotrzebnie nie pobrudzić sukni.

Mam dzisiaj wolne, a przede mną zakupy, sprzątanie, gotowanie. Mam plan do 14:00 się wyrobić
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 09:42   #1166
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
Dzięki

---
dziewczyny a nie wypowiedziałyście mi się na temat koszul z łamanym kołnierzykiem
ja i tak sie nie wypowiem bo sie nei znam na koszulach wezmiemy taka w jakiej Tż bedzie dobrze wyglądał
Stary 2013-07-24, 09:42   #1167
myboyismine
Zakorzenienie

nieee, tylko nie gorsze
Stary 2013-07-24, 09:43   #1168
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Cześć Wracam do Was, urlop szybko minął
a teraz popołudniami razem z tż remontujemy sobie gniazdko i tak wiecznie czasu na wszystko brakuje
Byłam na weselu znajomych, mieli na tej samej sali co my. Jestem bardzo pozytywnie nastawiona, sala wygląda pięknie, obsługa spisuje się świetnie, jedzenie bardzo dobre. Podsunęłam koleżance pomysł z koszyczkiem ratunkowym w łazience i się przybory przydały W ruch poszła igła z nitką, a gumy do żucia skończyły się szybko
chyba podkradne pomysl kobietki na pewno docenią przewidywalnosc sytuacji kryzysowych i pomyslowosc młodych co jeszcze mozna do tego dorzucic?
Stary 2013-07-24, 09:44   #1169
myboyismine
Zakorzenienie

na koszulach też tak się nie znam...muszę Tż pokazać
Stary 2013-07-24, 09:44   #1170
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość

miedzy nami tez jest inaczej i liczymy kazdy grosz, kiedys jak chodzilam jeszcze do technikum a Tż pracowal to bywalismy w kinie, w barze, na dyskotekach po kilka razy w miesiacu na przemian. A teraz? Chociaz ja uwazam ze po weselu sobie odpuscimy i bedziemy zyc bardziej na luzie, a jak juz skonczymy mieszkanie to juz w ogole bedzie lajcik :P

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości