|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Cytat:
Tak samo z ciastami.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajnie Ci Witam się, pogoda się u mnie popsuła - bardziej jesienna niż letnia Dzisiaj popołudniu czeka mnie robienie placka do pracy jutro mam wolne, ale jadę do Lbl więc po powrocie nie będzie mi się chciało piec
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2013-07-24 o 08:27 |
||||||
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
taaa ![]() ![]() mój Tż napewno będzie mnie wcześniej widział w sukni, jest moim głównym doradcą w większych zakupach nie wierzę w przesądy![]() ja wodę piję różną, jeśli chcę pic na ilośc to niegazowaną- szybciej wchodzi a tak najczęściej piję lekkogazowaną miałam dzisiaj koszmar ślubny.. brr, jakaś masakra
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Erudycja
|
Zdecydowalam sie na 1, Veromię
juto pojade jeszcze raz do salonu z mamą, przymierze, obejrze z kazdej strony (to sztuka z wystawy), ocenie czy wszystko z nią w porządku i jesli tak bedzie, od razu kupuje! Salon ma mi przetrzymac sukienke do czerwca, a miesiac przed weselem wziac miare i zrobic poprawki, jak myslicie, juz teraz bede placic cala cene za sukienke czy przy odbiorze?
|
#1144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gratuluję i też troszkę zazdroszczę Ci
|
|
#1145 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
opowiadaj :P edit: mi cala noc snily sie sukienki :p
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Cytat:
Ja się właśnie zastanawiam czy wziąć Tżta na poszukiwania sukni. Ma początku nie chciałam, bo przesądy itd. Ale wiem że on najlepiej mi doradzi. A on też chce, no ale nie wiem zobaczymy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1147 |
|
Raczkowanie
|
Od 3 lat nie miałam żadnego wesela
Tak w następnym roku już mam swoje i 2 na których będę
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wczoraj weszłam z mamą do dwóch salonów, żeby pokazać jej co mniej więcej mi się podoba. W pierwszym pani od razu się zainteresował, była miła, zapytała kiedy ślub i mimo, że jeszcze tyle czasu zaprosiła mnie na następny tydzień na wyprzedaż, powiedziała co i jak. W drugim pani chyba była niezadowolona, ze w ogóle weszłam, była niemiła, odburknęłą, że po co już przyszłam, przecież gust mi się może jeszcze zmienić, że tylko zawracam niepotrzebnie głowę
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
przyszłam pierwsza do kościoła, było juz kilka osób w środku i zaczęła schodzić się reszta. Kościół cały się wypenił, ale nie było nikogo z mojej rodziny. Okazało się, że będziemy siedzieć w zwyklej pierwszej ławce razem ze świadkami- mojej swiadkowej nie było, siedział tylko jakiś gość, który miał być świadkiem Tż. A Tż sie spóźnił, przyszed, jak msza już się zaczęła- pijany ( ), w spodniach od garniaka a góra to jakiś zwykły stary t- shirt i zaczął jakieś cyrki na środku kościoła odstawiać, tak że goście zaczęli się rozchodzić, ksiądz mówił jakieś głupoty- prawdziwy koszmar |
|
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już czekam na 2 sierpnia 2013, wtedy zostanie rok do ślubu. a Tobie zazdroszczę tych 6 miesięcy... teraz czas powinien już lecieć szybko
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez bede robić placka na piątek
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() --- dziewczyny a nie wypowiedziałyście mi się na temat koszul z łamanym kołnierzykiem
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Wtajemniczenie
|
jaki pieczesz?
![]() W przyszłym tygodniu muszę kolejny upiec
|
|
|
|
#1154 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Wracam do Was, urlop szybko minął![]() a teraz popołudniami razem z tż remontujemy sobie gniazdko i tak wiecznie czasu na wszystko brakuje ![]() Byłam na weselu znajomych, mieli na tej samej sali co my. Jestem bardzo pozytywnie nastawiona, sala wygląda pięknie, obsługa spisuje się świetnie, jedzenie bardzo dobre. Podsunęłam koleżance pomysł z koszyczkiem ratunkowym w łazience i się przybory przydały W ruch poszła igła z nitką, a gumy do żucia skończyły się szybko
|
|
|
|
#1155 |
|
Zadomowienie
|
Gratulacje! kiedy u nas będzie pół roku? hoho jeszcze 1 rok, 1 miesiąc i 19 dni. Mój TŻ wczoraj powiedział, że chyba się starzejemy bo trochę się zmieniło między nami. Generalnie jest ok, ale liczymy teraz każdy grosz, rozmyślamy jak to będzie, omawiamy nasze poglądy w związku z ślubem, dalszym życiem, weselem... Czasem chciałabym żebyśmy wrócili do tych beztroskich chwil, gdzie tylko patrzyliśmy sobie w oczy i trzymaliśmy się za ręce... ehh jakoś mnie dzisiaj tak wzięło na rozmyślanie...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Mi najbardziej podoba się pierwsza. A co to za okazja? Ile kosztuje?Chyba że juz pisałaś i przegapiłam Dziewczyny WCZORAJ PODPISALIŚMY UMOWĘ Z DJ'EM!!! Także pierwsza umowa za nami Po powrocie z urlopu właściciela sali będziemy z nim podpisywac umowę No i fotograf i kamerzysta też na dniach
|
|
|
|
#1157 |
|
Erudycja
|
Aaa własnie mialam napisac jakie mam wrazenia... A wiece mierzenie bylo w Warszawie.
Pierwszy salon: Mariella przy Parku Praskim Młoda dziewczyna, bardzo miła, mierzylam chyba z 10 sukni, nie nalegała, doradzała, znalazłam tam dwie, ładne, szczególnie jedną, prostą grecką z broszką do której Tż był przekonany ze najladniejsza. Mi tez sie bardzo podobala i miała taki plus, ze wystraczylo ją po weselu oddac do farbowania i wyglądałaby na suknię wieczorową. Niestety by to takze jej minus, bo nie wyglądała na typowa ślubną. Następnie Emmi Mariage przy Kijowskiej Pani rowniez miła, poinformowała o wyprzedazy i ofercie na suknie z wystawy, przymierzylam te ktore wybralam, pani stwierdzila za wybralam najlepsze z tego rodzaju. Po przymierzeniu stwierdzilysmy ze wszystkie pasuja, a Pani postawiła na Belinde. Ja sie wachałam dotąd miedzy nią a Veromią. Następnei Madonna w centrum przy Marszałkowskiej, nie dostalam się, zeszyt byl pełen zapisów. Umowilam sie na jutro ale odwołam. Nastepnie Madonna na Wilczej, Panie przemile, ale miedzy jedna a druga klientka byloby moze z 20 minut i znow nie bylo miesjca. Wzielam wizytówkę i wyszłam. Jednak nie zaluje, poniewaz zadna suknia z katalogow nam sie nie spodobała. Ostatnia - Carmen przy Jana Pawła II Panie bardzo mile, zmierzylam z 10-15 sukien, podpowiadałay starały się, ale niestety zadna sukienka mnie niw zachwycila, mialam w glowie tylko te z emmi ![]() wiecej nie zdazylam zwiedzic, gdyz czas naglił
|
#1158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny na mierzenie sukienek powinnam wziąć buty na obcasie? Oprócz ładnej bielizny o czymś jeszcze powinnam pamiętać? Denerwuję się jutrzejszym mierzeniem |
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1160 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ale mi nie chodzi o przesąd nawet nie wiem jaki jest, gdy młody widzi wcześniej w sukni swoją wybrankę że ślub się nie uda, czy co? Chodzi o to, że jeżeli jest na przymiarce to w dn. ślubu mimo, że dojdzie makijaż, fruzura to nie będzie już takiego zaskoczenia będzie wiedział na co ma byc przygotowanym i mój tez jest głównym doradcą jednakże biorąc siostrę, przyjaciółkę, mamę wiem żee dobrze doradzą i że on będzie tam brzydko mówiąc zbędny Musicie mi wybaczyć, ale dla mnie jest to po prostu dziwne - wybór sukni z Tż, wcześniej się z czymś takim nie spotkałam (tylko na forum) dlatego tak się dziwuję nie podoba mi się też cooś takiego, ale każdy robi tak jak chce mam nadzieję, że każda z Nas dokona najlepszego wyboru ![]() * łącząc dwie strony (starając się poniekąd zrozumieć) dochodzi się do wniosku że w zasadzie mało istotne z kim się wybiera, ważne by padł dobry wybór i tego się trzymajmy ![]() Miłego dnia wszystkim |
|
|
|
#1161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U nas będzie zwyczajny tort, mój K. ewentualnie łaskawie pozwala mi na obłożenie tego najmniejszego piętra lukrem. Jego zdaniem tort ma być smaczny, nie tylko ładny, a ten lukier nie jest do jedzenia. Od koleżanki mam namiary na świetnego i taniego cukiernika, jej tort jest na pierwszym zdjęciu i moim zdaniem wygląda dobrze ja chciałabym chyba taki, jak na trzecim - w kropeczki, tylko oczywiście bez lukru, bądź z tym najmniejszym piętrem
|
|
#1162 | ||||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Cytat:
![]() Cytat:
o masakra faktycznie koszmar jakich mało Cytat:
wiesz zawsze przychodzi taki czas, chyba każda z nas ma czasem takie myśli, ja też ostatnio się nad tym zastanawiałam, ale czasu się nie cofnie. Trzeba tylko dbać o to żeby monotonia nas nie zjadła. Starać się gdzieś wychodzić, randkowac, starać się no i tyle Cytat:
Ja kolejny dzień na szkoleniu mega męczą mnie dojazdy bo nigdy aż tyle autem nie jeździłam ale przynajmniej się podszkole z jazdy, dzisiaj mi się juz super jechało, chociaż stresik jest. I tz naprawil z tesciem nasze auto.... Az nie wierzę bo to taki graciak! :P chociaż może jest jakaś szansa ze do ślubu dojezdzi :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą ktoś mnie musi zawieźć A ja chcę szukać używanej, szukam krótkiej więc znalezienie odpowiedniej będzie trudne. Szukam po całej Polsce. Więc gdybym miała jechać z Poznania np do Białegostoku bez auta nie da rady
|
|
|
|
|
#1164 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
haha ciekawe czy im blizej slubu, tym sny beda czestsze i gorsze :P i czy po juz znikną
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli masz długie włosy to je zwiąż, będzie wygodniej. I radziłabym darować sobie podkład i puder, żeby niepotrzebnie nie pobrudzić sukni. Mam dzisiaj wolne, a przede mną zakupy, sprzątanie, gotowanie. Mam plan do 14:00 się wyrobić
|
|
|
|
|
#1166 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
wezmiemy taka w jakiej Tż bedzie dobrze wyglądał
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
nieee, tylko nie gorsze
|
|
|
|
#1168 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
kobietki na pewno docenią przewidywalnosc sytuacji kryzysowych i pomyslowosc młodych co jeszcze mozna do tego dorzucic?
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
na koszulach też tak się nie znam...muszę Tż pokazać
|
|
|
|
#1170 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
miedzy nami tez jest inaczej i liczymy kazdy grosz, kiedys jak chodzilam jeszcze do technikum a Tż pracowal to bywalismy w kinie, w barze, na dyskotekach po kilka razy w miesiacu na przemian. A teraz? Chociaz ja uwazam ze po weselu sobie odpuscimy i bedziemy zyc bardziej na luzie, a jak juz skonczymy mieszkanie to juz w ogole bedzie lajcik :P
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.

bez jakiś pięknych zdobień... szczerze nawet nie poprosiłam właściciela o zdjęcie... całkowicie zapomniałam, jak tylko powiedizał, że jest w cenie to oczka mi się zrobiły takie uszczęśliwione już, że straciłam głowe do pytań - innego wytłumaczenia nie mam
muszą pasować do osoby po prostu
fajnie Ci
Dzisiaj popołudniu czeka mnie robienie placka do pracy
jutro mam wolne, ale jadę do Lbl więc po powrocie nie będzie mi się chciało piec