|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy puścić Misia do desantu? ;/
no zostanę przy tym, w tamtych potrach w upal moglabym sie uparowac,a te beda idealne na upal i jak bedzie chlodno
![]() dziewczyny, jak macie jakies fotki z przysiegi to wklejajcie!chetnie obejrze ![]() kurcze, jestem szczesliwa ![]() ![]() przysiega za troszkę ponad tydzien, jutro zapowiada sie fajny wieczór z kumplem- mamy zamiar isc na duuuzą pizze z kurczakiem tż zazdrosny nie bedzie, zna tego kumpla wiec nie ma obaw pozatym traktuje go troszke jak brata guncia, pstrykaj foty pstrykaj nie obijaj sie hihi
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Sugar czemu nigdy Cie nie widać jak przeglądasz ten wątek?! coś jest nie tak
ukrywasz się czy co ja mam jakieś zdjęcia z przysięgi ale nie wiem czy na tym komputerze może coś wkleje, jak znajdę więcej czasu
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
a no ukrywam się hehe
|
|
|
#1144 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego takich rzeczy nie zgłaszasz? A później piszesz, że są "stare wyjadaczki", które omijają regulamin... Od tego jest moderator na Targowisku, aby działał i to skutecznie, więc trzeba każdy taki przypadek zgłaszać... Cytat:
Cytat:
![]() Przytoczyłas sytuację z typowo transakcyjnego działu wizażu, Intymne do niego ma się nijak. Cytat:
Kończąc offtop, zachęcam do dyskusji na temat.
|
|
|
|
#1145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
madziara86...proponuje Ci przejrzeć nasz wątek od początku
może nie samego, bo miałabyś sporo czytania...ale piszemy tutaj o zachowaniach, o tym co w wojsku słuchać, itp...powinnaś się wtedy troszeczkę uspokoić ![]() Z tym zachowaniem to głównie zależy od faceta...jaki on jest!! Jeżeli jest skłonny do zabaw i hulanek , i mają na niego wpływ koledzy, to myślę, że nie odpuściłby sobie jakieś stałki na dyskotece. Czy są skłonni do zdrady? Jak kochają to napewno nie! ![]() Słyszałam o takich przypadkach, że koleś nie przyjechał do dziewczyny na przepustkę, tylko bawił się z innymi żołnierzami w dyskotekach, pubach z innymi panienkami , słyszałam tez o koszarówkach...tak samo jak Ty dużo się nasłuchałam i naczytałam o wojsku....ale jak się okazało nie potrzebnie się obawiałąm
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
też miałam takie obawy
ale wszystko jest ok ![]() przed chwillką gadałam z moim 16minut przez tel. i tak milutko było a już za tydzien o tej porze bede na przysiędze gdyby każdy za swoje przewinienia dostawał karniaki, to na wizażu byłoby nas sporo mniej
|
|
|
#1148 |
|
Zadomowienie
|
takie wam dorzuciłam
![]() zaraz jeszcze cos dam i tutaj jeszcze jedna fotka dsc teraz czekamy na ciebie
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-08-25 o 21:48 Powód: Post pod postem. Proszę korzystać z Edycji i MULTIcytowania. |
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
super zdjęcia
![]() ![]() fajne to pierwsze- pasuje ci moro
|
|
|
#1150 |
|
Zadomowienie
|
rozebralam go i ubrałam mundur sama
![]() pasuje mi chyba pójde do wojska
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
też sobie bede musiala przymierzyć ![]() jejku jejku juz sie nie moge doczekac to juz za tydzien! ale minie raz dwa![]() ![]()
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
racja, Pluto ładnie Ci w moro
![]() ja nie mam na tym komputerze fotek z przysięgi, tylko na drugim... wrzuce jak rodzice wrócą i wkońcu założą mi tam internet
|
|
#1153 |
|
Zadomowienie
|
o k ok czekamy
![]() mój by mi dal wojsko ![]() ![]() on tego tak nienawidzi a do tego tam tylechłopaków
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Przyczajenie
|
w zasadzie to moj facet jeszcze nie wie czy pojdzie do wojska... ale ja oczywiscie jak zwykle musze martwic sie na zapas.. coz..taka moja natura
na razie czekamy na decyzje z Gliwic ze szpitala wojskowego bo Sebastian odracza sie ze wzgledu na stan zdrowia. od 16 roku zycia ma kartoteke ze sie leczy. ma ukryta padaczke objawiajaca sie tym ze wstaje w nocy, robi rozne dziwne rzeczy a potem tego nei pamieta. np ostatnio budze sie w nocy (mieszkamy i spimy razem) patrze a moj Sebus cos dziwnego robi z rekami, jakby je czyms smarowal. pytam sie: Kochanie co robisz? a on na to: płytki kłade innym razem wynosil mnie z lozka za nogi bo mu sie wydawalo ze ktos mu w lozku drewno polozyl teraz czekamy wlasnie w napieciu na opinie lekarska. z tego co ostatnio slyszalam to roznie moze byc... albo mu to uznaja albo nie. nioby opinia od jego neurologa jest jednoznaczna: nie nadaje sie do sluzby wojskowej. tylko co na to powiedza lekarze ktorzy niedawno uznali ze koleś ze schizofrenia nadaje sie do wojska? :/ jak myslicie, przejdzie cos takiego jak choroba mojego Sebastiana? |
|
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
no to wesoło z nim masz
a to czy go wezma, to zalezy na kogo trafi. moj tż mowil,ze u niego jest chlopak, ktory lada dzien zostanie ojcem i nawet nie bedzie mogl byc przy porodzie i przy zonie i dzidzi ![]() też sie balam, jak moj tż mial isc do wojska ze sie zmieni, ze stwierdzi,ze mu dobrze beze mnie itp.. ale wcale tak nie jest wiadomo, strasznie za soba tesknimy,ale to tylko utwierdza nas w przekonaniu,ze chcemy byc tylko ze soba ![]() pozatym Misiek jest zadwolony, bo trafili mu sie naprawde fajni kumple- takze jak juz wszyscy wyjda do cywila to napewno bedzie utrzymywac z nimi kontakt i zawsze bedzie towarzystwo do wyjazdu itp. a oni mieszkaja w obrębie kilkunastu km od nas
|
|
|
#1156 |
|
Zadomowienie
|
madziara zalezy na kogo trafi ale dzisiaj te komisje s takie ze chcą wszystkich brac nawet tych chorych
mój tz nie jednego miał w wojsku takiego który w ogóle tam nie powinien być |
|
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
madziara a czy to przypadkiem nie jest lunatykowanie?
nie wydaje mi się, żeby z tego względu nie brali go do wojska... musi mieć naprawde dużo dowodów na to, żeby mu odroczyli wojsko! Mój miał badania u specjalistów...u kardiologa, psychologa, okulisty, neurologa + papierek ze szpitala o wrodzonej wadzie serca(na szczęście nie szkodliwej)
|
|
#1158 |
|
Raczkowanie
|
Pluto wygladasz slodko w tym mundurze moro :P
A ja jeszcze 2 tyg do przysiegi, sobie wymyslili 7 ;/ i to jeszcze im ostatnio powiedzieli " wy sobie nie myslcie ze wy po przysiędze do domu pojedziecie..." mam nadzieje ze sobie zartowali;/ bo innaczej to sie chyba pochlastam :P Madziara a z tym odroczeniem to zalezy na jakiego lekarza trafi... bo czasem sa tacy ze no...ale mysle ze w wypadku Twojego chłopaka powinni go odroczyć no i rzeczywiscie wesoło masz z nim w nocy :P ![]() moj na szczescie jest zdrów jak ryba zeby dostac sie do desantu musiał przejsc 16 lekarzy na poczatku sie odraczał przez jakies 2 lata no ale niestety "ojczyzna wzywa" takze wkoncu go dorwali :P
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-08-25 o 21:53 Powód: Post pod postem. Proszę korzystać z Edycji i MULTIcytowania. |
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
guncia, ale po przysiędze przysluguje im 72h przepustka...takze niech sobie w kulki nie leca
|
|
|
#1160 |
|
Raczkowanie
|
No wiem Sugar kitty
ale tak im powiedzieli...masakra
|
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
hmm może strasza ich zeby bardziej zmobilizowac?
|
|
|
#1162 |
|
Raczkowanie
|
mam nadzieje ze tak :P
probowałam zrobic fotki w ciuchach...ale nie mam takiego duzego lustra ;/ i jakos mi to nie wyszło ;/ napstrykałam sie jak głupia a tylko jedno zdjecie moze byc ![]() moze wieczoren sprobuje jesce raz :P i cos konkretnego z tego wyjdzie
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-08-25 o 22:00 Powód: Post pod postem. Proszę korzystać z Edycji i MULTIcytowania. |
|
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
hihi Misiek do mnie dzwonił jakiś czas temu i powiedział,że mi mmski poprzysyła
miałam dzis isc z kumplem na pizze, ale mam gosci i jest tyle jedzenia w domu,ze zostalismy u mnie zjedlismy obiad, ciacho, pogadalismy i musial uciekac do domu, bo mama po niego przyjechala (mieszka kilka km ode mnie i ciezko z autobusami)zmykam zaraz ogladac wesele kuzynki na dvd no i wieczorem bede sie opychac pysznosciami ![]() ![]()
Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-11-16 o 14:39 |
|
|
|
|
#1164 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje wam dziewczynki
mi tez sie ta foteczka w moro podoba ![]() po przysiędze musi byc 72 h wiec niech nie lecą w kulki ![]() tak ich tylko nastraszyc chcieli ![]() guncia ładnie wydladasz tak kobieco .... ![]() sugar no widzisz masz swojego wojaka faceci to fajnie w mundurach wyglądaja nie ???
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
no fajniutko
to pierwsze juz sobie ustawiłam na tapete w telefonie i na kompie
|
|
|
#1166 |
|
Raczkowanie
|
hhehe Sugar-kitty ja tak samo jak dostałam od swojego wojaka mmsa ze zdjeciem to od razu tapeta na kom i kompie
![]() sobota- wieczór- ja zamiast z miskiem na dyskotece albo w jakims pubie albo nawet w domu ogladając film to siedze - sama - przed komputerem ((((((((((( buuuuuuuuuuuu
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-08-25 o 22:14 Powód: Post pod postem. Proszę korzystać z Edycji i MULTIcytowania. |
|
|
|
|
#1167 |
|
Zadomowienie
|
to tak jak ja
tez siede i sie nudze wszedzie imprezy wszyscy sie bawią a ja sama ![]() to znaczy z wami dziewczynki jestesmy słomiane wdowy biedne takie opuszczone i samotne
|
|
|
|
|
#1168 |
|
Raczkowanie
|
hehe
pluto w jakiej sieci masz kom? i czy mozesz odbierac mmsy?
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
jestem wsciekla jak nie wiem co
przysiega za tydzien, a mnie tu choróbsko dopada! stan podgorączkowy, glowa boli, smarkam... no pieknie. dobrze,ze tacie antybiotyki zostaly to wzielam jeden i kolejne bede brala bo inaczej mi nie przejdzie.. a tak jest szansa, ze do piatku bedzie w miare ok,a przynajmniej nie bedzie gorzej.jutro czeka mnie chyba wycieczka do apteki po proszek do plukania gardla.
|
|
|
#1170 |
|
Raczkowanie
|
hehe no to ladnie
gdzie sie tak zalatwilas? a moze ty Sugar- kitty masz w plusie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

jednak nikt nie jest na tyle głupi,żeby się nie zorientowac o co chodzi.
, słyszałam tez o koszarówkach...