Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie 2013, - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-30, 19:28   #1141
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość

Mój tż to już się ślini na samą myśl, o większych cycuchach w ciąży i przy karmieniu Ja sama się ślinię

Ja ostatnie 3 dni sprzatałam,. Całe mieszkanie, łącznie z przebraniem wszystkich ubrań które są juz do oddania itd. Chyba mi na mózg padło, bo ja nie cierpię sprzątać

Fajnie, ja miałam małe C w trakcie karmienia przez 2 lata Teraz mam w rączkę i się tż-owi podobają, ale wiem, że jak będą większe to oszaleje bo to dla niego moja najważniejsza część ciała
no moje pod koniec ciąży i przy karmieniu nie były takie pięknie no chyba że w staniku, przynajmniej mi się nie podobały za szybko rosły i wyglądały jak opuchnięte, do tego te żyłki wszędzie schudłam od tamtego czasu i startuję od mniejszych, więc po cichu liczę, że nie będą takie ogromniaste

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
no to ja to dopiero wyskoczyłam jak filip z konopi, bo umówiłam się na jutro, a wg ovu mam 4 tyg i 6 dni mój tż był po wyniki, ale jeszcze nie zrobili a ja tu siedzę jak na szpilkach w robocie i stresuje się
zobaczysz to co ja w 4tym- powiększone endometrium pewnie jak już jesteś zapisana to idź przecież

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Moje małe sprawozdanie...

Miesiączki po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych:

06.04.2013- po 29 dniach
08.05.2013- po 32 dniach (od 28.05 starania)
16.06.2013- po 39 dniach
21.07.2013- po 35 dniach (od 3 lipca mastodynon)
28.08.2013- po 38 dniach (do 2.09- koniec tabletek)
30.09.2013- po 33 dniach

Zaczęłam nowy cykl
skąd ty bierzesz te emotki są świetne

cyce do przodu, głowa do góry i dasz radę wytrzymać Obyś jak najszybciej dorwała się do małża

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

ja od jutra mam zwolnienie już z pracy. Mąż zadzwonił do wujka powiedzieć mu o tym i się wkurzył przecież mogli by mnie zrozumieć. Tym bardziej że mąż będzie za mnie chodził. Wkurzyłam się strasznie ja nie wiem co to za problem. Tym bardziej że już po sezonie i dziennie obsługuje się góra 30 klientów. Masakra tak to jest pracować u rodziny tak to bym zaniosła zwolnienie i miała bym w Juto pójdę na badanie rano i polecę na kilka godzin posiedzieć z tżtem wytłumaczę mu co i jak i poczekam aż wujek wróci z pogrzebu (bo jutro podobno jakiś ma). Eh...
masakra. no tak. normalnie w pracy powiedziałabyś co myślisz, w rodzinie wszystkiego znowu nie można powiedzieć

Cytat:
Napisane przez neska1412 Pokaż wiadomość
Witam. Tak patrze to chyba będę najmłodsza w Waszym gronie bo mam ponad 21 lat Jestem 3 miesiące po ślubie i starania zaczynamy od października bo właśnie kończy mi się @. Ale tak szczerze to wątpię, że uda nam się szybko bo mamy mało czasu dla siebie
witaj większe szanse zatem

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
już wy mnie nie przerażajcie, naprawde za szybko, bo ja to w sumie to wcześniej się tym nie interesowałam

ty tam mamuśka myśl myśl, bo to cosik podejrzane

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 19:29   #1142
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Tylko nie głupia, bo ja też mam różne wkręty Każda mimo wszystko oczekuje co miesiąc i nawet nieświadomie ma nadzieję, że a nuż... mimo, że wszelkie znaki na niebie i ziemi mówią co innego. Więc nie martw się, nie jesteś głupia
Dokładnie

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 19:32   #1143
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Tylko nie głupia, bo ja też mam różne wkręty Każda mimo wszystko oczekuje co miesiąc i nawet nieświadomie ma nadzieję, że a nuż... mimo, że wszelkie znaki na niebie i ziemi mówią co innego. Więc nie martw się, nie jesteś głupia
dzięki za pocieszenie
Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Wychodzę z tego samego założenia

Ja wam nic nie mówiłam ale po owu też miałam takie przeczucie a teraz od kilku dni już sama nie wiem co myśleć :/ Na dodatek rozbolałam mnie o 17 głowa jak leżę to prawie nie boli ale jak wstaję to masakra...i chyba przeziębienie znów atakuje także też jestem głupia ale nie chcę sobie robić nadziei
czyli nie jestem sama. Bo niby sobie tłumaczę,że nic z tego po co na to liczyć i czasem wydaje mi się,że sobie wytłumaczyłam i zrozumiałam, bo przecież inteligentna jestem
a i tak w głębi duszy marzę o tym,zeby @ nie przyszła i,żebym też zobaczyła II kreski i potem beta i w ogóle same szczęście. A jak tak sobie marzę, to za chwilę znowu myślę,że przecież i tak nic z tego no i tak w kółko w każdej wolnej chwili
to co teraz napisałam, to nawet sama przed sobą się nie przyznaję!!

dobra znikam małż wrócił
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 19:33   #1144
neska1412
Raczkowanie

Cytat:

Witaj! Życzę powodzenia już w pierwszym cs
Żeby jeszcze TŻ miał dużo czasu i siły dla mnie Ale ja mam dwa tygodnie urlopu to będę go molestować
neska1412 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 19:35   #1145
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
dzięki za pocieszenie

czyli nie jestem sama. Bo niby sobie tłumaczę,że nic z tego po co na to liczyć i czasem wydaje mi się,że sobie wytłumaczyłam i zrozumiałam, bo przecież inteligentna jestem
a i tak w głębi duszy marzę o tym,zeby @ nie przyszła i,żebym też zobaczyła II kreski i potem beta i w ogóle same szczęście. A jak tak sobie marzę, to za chwilę znowu myślę,że przecież i tak nic z tego no i tak w kółko w każdej wolnej chwili

dobra znikam małż wrócił
Chyba czytasz w moich myślach ale w tym miesiącu przede wszystkim olałam urojone objawy

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2013-09-30 o 19:36
Stary 2013-09-30, 19:39   #1146
(kicia)
Zakorzenienie

każda z nas ma nadzieję choć maleńką ja czasem sobie siedzę i myślę ale czemu nie przecież się kochamy w te dni itp i się człowiek nakręca... bo myśli "ale czemu niby miało by się nie udać w tym msc tylko nastęnym przecież inni zachodzą od tak "

w tamtym msc oprócz bólu piersi i jajników nie widziałam u siebie innych objawów mam nadzieję ze w tym msc też nie będę się wkręcać
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 19:40   #1147
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Chyba czytasz w moich myślach ale w tym miesiącu przede wszystkim olałam urojone objawy
W moich też W poprzednim cyklu też miałam takie urojenia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-30, 19:43   #1148
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
W moich też W poprzednim cyklu też miałam takie urojenia
Ja co cykl doszukiwałam się objawów i co miesiąc w tamtym powiedziałam koniec !!

Stary 2013-09-30, 19:48   #1149
kw14tuszek
Raczkowanie

Cytat:
Witam. Tak patrze to chyba będę najmłodsza w Waszym gronie bo mam ponad 21 lat Jestem 3 miesiące po ślubie i starania zaczynamy od października bo właśnie kończy mi się @. Ale tak szczerze to wątpię, że uda nam się szybko bo mamy mało czasu dla siebie
witaj e tam najmłodsza, ja co prawda mam 23 ale ciągle mi się wydaje że mam 18 zresztą młodo wyglądam ostatnio podpisywaliśmy umowe bo będziemy wymieniać okna, i tak z babką gadamy i mówimy że to już nie pierwsza zima w tym mieszkaniu a ona: "nie? to ile już jesteście razem" a tż: "no już 5 lat" za ona: "tak?! to ile macie lat, wyglądacie na gówniarzy " a tż " no 27 i 23" hehe
Cytat:
dzięki za pocieszenie

dobra znikam małż wrócił
jakbym czytała o sobie no i dalej czekam na @, dziś miała być... idę na nockę do pracy, pewnie wtedy przyjdzie...
Stary 2013-09-30, 19:50   #1150
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kw14tuszek Pokaż wiadomość
witaj e tam najmłodsza, ja co prawda mam 23 ale ciągle mi się wydaje że mam 18 zresztą młodo wyglądam ostatnio podpisywaliśmy umowe bo będziemy wymieniać okna, i tak z babką gadamy i mówimy że to już nie pierwsza zima w tym mieszkaniu a ona: "nie? to ile już jesteście razem" a tż: "no już 5 lat" za ona: "tak?! to ile macie lat, wyglądacie na gówniarzy " a tż " no 27 i 23" hehe

jakbym czytała o sobie no i dalej czekam na @, dziś miała być... idę na nockę do pracy, pewnie wtedy przyjdzie...
ja mam prawie 23 ale dają mi... z 17 a głównie przez to że ja niska bardzo jestem.... a TŻ też młodo wygląda i w ogóle biorą nas za rodzeństwo

jak zajdę w ciąże to obcy widzący obrączkę będą myśleć "nastoletnia matka która złapała chłopa na dziecko"

Stary 2013-09-30, 20:17   #1151
neska1412
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja mam prawie 23 ale dają mi... z 17 a głównie przez to że ja niska bardzo jestem.... a TŻ też młodo wygląda i w ogóle biorą nas za rodzeństwo

jak zajdę w ciąże to obcy widzący obrączkę będą myśleć "nastoletnia matka która złapała chłopa na dziecko"
My zaczeliśmy ze sobą być jak ja miałam 14 a TŻ 17. I to już 7 lat Więc jak ktoś nas nie zna to się patrzy jak na gówniarzy, którzy się biorą za dorosłe życie Znajoma jak się dowiedziała, że planujemy dziecko to stwierdziła, że na dziecko trzeba być dojrzałym a my jesteśmy za młodzi bo najlepszy biologiczny wiek na zajście w ciąże to 30 lat. Wszystko ok tylko to pielęgniarka przyszła hehehe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-30, 20:22   #1152
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
My zaczeliśmy ze sobą być jak ja miałam 14 a TŻ 17. I to już 7 lat Więc jak ktoś nas nie zna to się patrzy jak na gówniarzy, którzy się biorą za dorosłe życie Znajoma jak się dowiedziała, że planujemy dziecko to stwierdziła, że na dziecko trzeba być dojrzałym a my jesteśmy za młodzi bo najlepszy biologiczny wiek na zajście w ciąże to 30 lat. Wszystko ok tylko to pielęgniarka przyszła hehehe

tak jasne 30 lat

my zTŻ też jesteśmy 7 lat razem ja miałam rocznikowo 16 on 17 lat. I w rodzinie na weselach itp po kliku latach były teksty "a kiedy wasze wesele" a jak przyszło co do czego to po rodzinie było "a to A. w ciązy jest?" jak się okazywało że nie to znowuż "ale tacy młodzi i już ślub"

a na co mieliśmy czekać niby skoro mamy warunki

Stary 2013-09-30, 20:24   #1153
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:

Jak byłam na studiach, miałam wtedy z 23 lata, i niestety paliłam fajki, to nie chcieli mi ich sprzedać i musiałam dowód pokazywać, bo nie wierzyli, że mam 18 lat skończone. Teraz to już dawno i nieprawda, staruszka już jestem niestety w porównaniu z Wami, choć czuję się cały czas jak wtedy
Stary 2013-09-30, 20:25   #1154
(kicia)
Zakorzenienie

a i teraz są teksty "kiedy dziecko" a za pewne jak zajdę to będzie "a praca itp tacy młodzi bla bla bla"

Stary 2013-09-30, 20:39   #1155
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
no moje pod koniec ciąży i przy karmieniu nie były takie pięknie no chyba że w staniku, przynajmniej mi się nie podobały za szybko rosły i wyglądały jak opuchnięte, do tego te żyłki wszędzie schudłam od tamtego czasu i startuję od mniejszych, więc po cichu liczę, że nie będą takie ogromniaste
Ja miałam takie napompowane jakby sztuczne były, ale mi się i tak podobały No i karmienie mi cycuchy z jednej strony naprawiło, bo miałam płaskie sutki a po karmieniu już zostały takie jak trzeba a z drugiej strony zepsuło, bo się tak powiększyły, że mam mega rozstępy na nich Ale już się jakoś przyzwyczaiłam, tylko po drugiej ciąży by mogły większe zostac Mama mówi, że jej po 2 ciąży zostaly większe i robi mi nadzieje

Cytat:
Ja też Zwracam uwagę tylko na coś silnego jak ból piersi lub ból miesiączkowy, no bo się tego nie da pominąć. Wszelkie inne piknięcia, swedzenia i inne pierdoły olewam i nie zwracam uwagi. Zresztą, wiem że i tak w tym miesiącu

Cytat:
każda z nas ma nadzieję choć maleńką ja czasem sobie siedzę i myślę ale czemu nie przecież się kochamy w te dni itp i się człowiek nakręca... bo myśli "ale czemu niby miało by się nie udać w tym msc tylko nastęnym przecież inni zachodzą od tak "

w tamtym msc oprócz bólu piersi i jajników nie widziałam u siebie innych objawów mam nadzieję ze w tym msc też nie będę się wkręcać
No tak to jest z jednej strony, ale z drugiej się i tak wierzyć nie chce, że nas to może spotkać. Ja tak myślałam przed pierwszą ciążą i potem zaszłam. A teraz znowu tak mam, że nadal nie wierzę

Cytat:

Tiaaaa. Ja w ciąży chodziłam jak miałam 20 lat. Teraz mi czasem dowód sprawdzają, to wtedy chyba na 12 lat wyglądałam

A wyobraźcie sobie, że jak pracowałam jako niania to miałam pod opieką dwóch chłopców. 1,5 roku i 2,5 roku. Do tego moja córcia 6,5 roku. Wiele razy miałam ich wszystkich razem i szliśmy na spacer. Spojrzenia ludzi bezcenne. Mały w wózku a dwójka po obu stronach wózka a ja wyglądająca na jakieś 17-18 lat (wnioskuję po tym sprawdzaniu dowodu) No i córka wołała do mnie mama a starszemu się też tak wyrywało jak ona tak mówila, więc nikt nie miał wątpliwości, że taka młoda z trójką dzieci. Kiedy ona je urodziła?

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Nieźle, właśnie spojrzałam na mój podpis i zauważyłam, że 2 października mamy rocznicę a to przecież za 2 dni
Zapomniałam

Chyba wszystko przez te starania i dużo spraw które ostatnio mam na głowie. Od razu idę sobie przypomnienie w telefonie włączyć, żebym przypadkiem nie zapomniała jakimś cudem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-30, 20:53   #1156
Leine
Zakorzenienie

Padło mi auto akumulator padł na amen buuuu a nowy 200 zł i nie mam, toż ja bez samochodu jak bez ręki, a tu wszędzie daleko mam
Rozmawialiście o pracy. Piszę z własnego doświadczenia; zatrudnili mnie w markecie i w żywe oczy kłamałam kierownikowi, że nie chcę dzieci, nie staram się. A od momentu zatrudnienia się starałam. Rok i nic. Zaszłam kiedy nie przedłużyli mi umowy
Zasiłek miałam przez pół roku. Więc ja się już nie patrzę w życiu czy ma się umowę na stałe czy na czas określony, bo nie wiesz co Cię czeka za miesiąc a co dopiero za rok. Knują za plecami. Może firma splajtuje, może będą cięcia. Różnie bywa. Ja jestem bez pracy a staramy się o potomka, bo ogółem byłoby nas stać, oczywiście nie mówiąc tu o polsce...
Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
A wyobraźcie sobie, że jak pracowałam jako niania to miałam pod opieką dwóch chłopców. 1,5 roku i 2,5 roku. Do tego moja córcia 6,5 roku. Wiele razy miałam ich wszystkich razem i szliśmy na spacer. Spojrzenia ludzi bezcenne. Mały w wózku a dwójka po obu stronach wózka a ja wyglądająca na jakieś 17-18 lat (wnioskuję po tym sprawdzaniu dowodu) No i córka wołała do mnie mama a starszemu się też tak wyrywało jak ona tak mówila, więc nikt nie miał wątpliwości, że taka młoda z trójką dzieci. Kiedy ona je urodziła?
faktycznie i ja bym pewnie tak pomyślała

Marszalka
piękny wynik bety

Jagatka a gdzie pracujesz w ogóle? Spoko, jeszcze trochę i odpoczniesz, zaczniesz tęsknić za pracą...

Carmena stąd
Oby ten cykl szybko zleciał, tego mi życz

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
A ja uwielbiam autkiem jeździć

Na początku się bałam aż do stłuczki potem już poszło gładko a teraz dojeżdżam do pracy samochodem 20 km w jedną stronę i luz

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------
Jak się jeździ to się człowiek przyzwyczaja
i tak samo jest z językiem
Cytat:
Ale pracodawcy to tak maja. U mnie w pracy jest tak, że jak kobieta zachodzi w ciąże to się kierownik nagada na wszystkich sklepach. Podkreślam, że to bardzo duża firma gdzie kierownik tez jest zatrudniony i nie ponosi żadnych kosztów. No ale tak to jest. Tylko po co zatrudniają kobiety w wieku rozrodczym?
i to jest nasza zasrana Polska

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Moje plany na ten miesiąc

Gin
Badania
Pewnie leki na wyregulowanie @ (liczę na luteinę, o ile wykluczy pcos )
Siemię lniane
Wiesiołek(od następnego cyklu)
Depilacja brazylijska

a potem...
Gwałty. Liczne gwałty.

Podoba Wam się?
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 20:54   #1157
neska1412
Raczkowanie

Cytat:
tak jasne 30 lat

my zTŻ też jesteśmy 7 lat razem ja miałam rocznikowo 16 on 17 lat. I w rodzinie na weselach itp po kliku latach były teksty "a kiedy wasze wesele" a jak przyszło co do czego to po rodzinie było "a to A. w ciązy jest?" jak się okazywało że nie to znowuż "ale tacy młodzi i już ślub"

a na co mieliśmy czekać niby skoro mamy warunki
Podobno jak zapraszaliśmy to ja z brzuchem chodziłam. tylko chyba mi w dziwny sposób brzuch wciągneło bo tyle czasu a tu nic. A co do znajomej to następnym razem jej chyba krzywdę zrobię. Strasznie mi ciśnienie podniosła.
Przed ostatnią @ robiłam test z myślą, że a może się udało. Jednak nie, ale we wrześniu jeszcze się nie staraliśmy. Ale ta myśl, że może akurat sie postaraliśmy hehehe
Wczoraj trochę zła byłam, bo teściowa się zapytała TŻ kiedy wnuki. Myślałam, że sie doczekać nie może a im o to chodziło, że dwie dziewczyny z rodziny są w ciąży i fajnie by było jakby dzieci w jednym wieku były. Dobrze, że to chodzi o dziecko bo w innym wypadku to bym na złość zrobiła, bo nie lubię jak mi się narzuca
Stary 2013-09-30, 21:04   #1158
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
P

Gin
Badania
Siemię lniane
Depilacja brazylijska

a potem...
Gwałty. Liczne gwałty.

Podoba Wam się?

ooo tak

Cytat:
Podobno jak zapraszaliśmy to ja z brzuchem chodziłam. tylko chyba mi w dziwny sposób brzuch wciągneło bo tyle czasu a tu nic. A co do znajomej to następnym razem jej chyba krzywdę zrobię. Strasznie mi ciśnienie podniosła.
Przed ostatnią @ robiłam test z myślą, że a może się udało. Jednak nie, ale we wrześniu jeszcze się nie staraliśmy. Ale ta myśl, że może akurat sie postaraliśmy hehehe
Wczoraj trochę zła byłam, bo teściowa się zapytała TŻ kiedy wnuki. Myślałam, że sie doczekać nie może a im o to chodziło, że dwie dziewczyny z rodziny są w ciąży i fajnie by było jakby dzieci w jednym wieku były. Dobrze, że to chodzi o dziecko bo w innym wypadku to bym na złość zrobiła, bo nie lubię jak mi się narzuca
kilka msc temu jedna "sąsiadka" wchodząc do bloku prosto z mostu "a pani to w ciaży jest już?? " babę widziałam może kilka razy na oczy nie wiem nawet na któym piętrze mieszka (mieszkam w wieżowcu) a ona do mnie z takim tekstem. Co ją w ogóle to obchodzi. A miałam wtedy bluzkę taką luźną marszczoną pod biustem no i może tak wyglądało no ale ludzie nawet jeśli to co jej do tego

Stary 2013-09-30, 21:07   #1159
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:

[/COLOR]Moje plany na ten miesiąc

Gin
Badania
Siemię lniane
Depilacja brazylijska

a potem...
Gwałty. Liczne gwałty.

Podoba Wam się?
Podoba, podoba Szczególnie to tłustym drukiem napisane

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-30, 21:13   #1160
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:

Gin
Badania
Siemię lniane
Depilacja brazylijska

a potem...
Gwałty. Liczne gwałty.

Podoba Wam się?
Stary 2013-09-30, 21:15   #1161
wik_and_ola
Zadomowienie

Ja uciekam spać, serducho zaliczone , tż poszedł do pracy a ja uciekam do łóżeczka. Dobrej nocki
Stary 2013-09-30, 21:17   #1162
Leine
Zakorzenienie

No to super wyczarujcie jeszcze listopad i będzie bajka

Teraz myślę kiedy iść do gina na wizytę? Skoro dziś 1dc i żeby było widać jakieś pęcherzyki to myślałam aby iść w 9dc, czy to nie za wcześnie? A gościu ma otwarte w pon i wt bodajże
Stary 2013-09-30, 21:26   #1163
(kicia)
Zakorzenienie

dobra Laseczki idę się potulić do męża

a jutro rano cóż.. witaj szkoło
znaczy się uczelnio

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

a i trzymać kciuki Baby za temp bo ak znowu spadnie to będziecie skazane na kolejna dawkę mojego narzekania

Stary 2013-09-30, 21:53   #1164
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Rozumiem Cię,skończy się, skończy, dobrze,że ma pracę i dobrze zarabia. Dasz radę, a jak masz pomoc w mamie, to nie ma źle. Kochana teraz ciesz się ciążą. Reszta się ułoży. Inni mają wszystko,a z ciążą im nie idzie.

Ciesze sie ciaza i staram sie za duzo nie smucic i nie zamartwiac

i ciesze sie,ze chociaz jest ta moja mama,ktora teraz sie ze man po lekarzach tula hehe

Cytat:

Będzie dobrze, ja w ciąży od czwartego do ósmego miesiąca byłam bez tż, bo pracował za granicą. Fakt, że trochę to przykro jak tej najbliższej osoby nie ma przy nas w tak ważnych chwilach, ale wytrzymasz i jak miło będzie go witać Powodzenia na jutrzejszej wizycie!

Boze jak dalas rade

Ja to bym juz z siebie wyszla,bo strasznie niecierpliwa jestem hehe milo owszem bedzie sie go witac tylko niech to juz nastapi :prosi :

A co do wizyty nie dziekuje bo troszke sie denerwuje,wiec powodzenie sie przyda
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Moje największe szczęście <3
Zalamana_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 22:49   #1165
ila87
Zakorzenienie

Cytat:
Aż tak?

Leine, pozwolisz, że czasem skorzystam z Twoich emotek? Są genialne!
Stary 2013-09-30, 22:54   #1166
Leine
Zakorzenienie

bierzta emotki ile chceta

fajnie, że któraś odpowiedziała mi na pytanie babiszony!
Stary 2013-09-30, 23:26   #1167
kotka34
Zadomowienie

witam mile panie nie mialam dostepu do neta a wy tyle naskrobalyscie ze szok normalnie
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 23:30   #1168
vioris
Zakorzenienie

Uciekam spać, jutro nie wstane

Dobranoc dziewczynki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-30, 23:36   #1169
kotka34
Zadomowienie

dbranoc milej nocki zycze

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

waszemu dziecku ja tez uwazam ze to sa glupie zabobony ale przewaznie malzenst nie bierze sie na chrzestnych i kobieta w ciazy tez nie moze byc chrzestna
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 03:37   #1170
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
bierzta emotki ile chceta

fajnie, że któraś odpowiedziała mi na pytanie babiszony!

ja się nie znam bo zawsze biorę pierwszy termin

JEST SKOK!! 36,34

idę spać dalej wieczorem będzie gwaaaaaałłłłt

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości