|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Legnica i okolice
ooo nikogo nie ma, czyżby wszyscy się weekendowali
![]() EDIT: u mnie pod oknami ulicą właśnie wolnym tempem przejechał radiowóz policyjny (na szczęście nie na syrenie) tylko mu światełko migało no i tak jak mi mama wcześniej powiedziała nie można gazu używać bo jakaś awaria i do wczesnych godzin rannych ma gazu nie być, choć kto wie jak długo. No a oni przejechali tekst w stylu: "uwaga uwaga podaję komunikat z centrum zarządzania kryzysowego" - (czy jakoś tak) no i potem coś tam już o tej awarii gazu... taka cisza i nagle tak głośno to aż okno otworzyłam. Swoją drogą to spora ta awaria musi być że policję zaangażowali do poinformowania mieszkańców. Ciekawe tylko czy w całym mieście czy tylko w danej okolicy.. hmmmm Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2009-10-09 o 23:38 |
|
|
|
|
#1142 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja jestem, siedze i w sumie chyba juz bym spać szła... kiepski dzień ... |
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
też mi się tak wydaje. bo to pierwszy raz awaria jakaś jest.... a nigdy wcześniej tak nie informowali. Chyba że to na większym terenie i po prostu nie dotarli do wszystkich i dlatego poprosili policję o pomoc, ale w sumie skoro mowa o centrum zarządzania kryzysowego to może rzeczywiście coś poważnego. Teraz pewnie gdzie indziej krążą bo u mnie już ich nie widać.
A dzień dziś rzeczywiście kiepski. Może to dlatego że dziś 10 jest a wiadomo co przeważnie tego dnia mamy... dzisiejszy dzień po tym to po prostu jak to koleżanka mówi: żal.pl Dobrze że przynajmniej TŻ-ta i naszego znajomego rozwaliłam w eurobiznes ![]() EDIT: ooo policja wróciła
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Wtajemniczenie
|
ja weekendu nie mam caly czas pracuje ... jutro moze z 2 prac wroce o 2 w nocy
.A z tym gazem to czytalam tylko ze w okolicy jest taka awaria. |
|
|
|
|
#1145 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Mam juz gaz. mama zadzwonila do gazowni i powiedzieli ze mozna uzywac ale ostroznie i obserwowac. mam wrazenie ze naprawili ale sami do konca nie sa pewni czy wszystko jest ok
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Zadomowienie
|
Aaaaaale odpoczelam
))Nie mialam nawet kiedy wpasc i cokolwiek napisac ![]() Ale brzydka pogodaaaa ![]() Ale imprezy dzisiaj nie odpuszcze tak dawno nie bylam ze musze
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jeszcze pol roku musze poczekac az sie tam wybiore
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem czy się tam wybiorę. wracałam dziś do domu wieczorem to pojechałam razem z TŻ-tem tamtą drogą obok klubu. Pełno cwaniaków i laski w białych kozaczkach i w spódnicach gdzie nawt nikt by nie zauważył jak by tych spódnic nie miały. Podejrzewam że niejeden tam bardzo dolikatnie mówiąc "oberwie"
![]() Może kiedyś się ze znajomymi wybierzemy, zobaczy się. Aby tylko nie zrobiła się z tego dyskoteka ala pseudo były gladiator (czy co tam ostatnio było) w parku. Nie jeden, że tak powiem po pysku oberwał. Zobaczymy czy tam będzie inaczej. No a odnośnie pomieszczenia to jest dość spore. Kiedyś jak do szkoły średniej chodziłam to miałyśmy tam pokaz mody. Dokładnie w tym budynku gdzie dziś Seven jest. No i gość gruuuube pieniądze włożył w remont tego a musiał to jeszcze kupić. Właścicielem z tego co słyszałam jest gość co ma podobny klub w Lesznie z tym że tam to się Heaven nazywa. A tutaj strona Seven http://www.club-seven.pl/ i dla porównania strona Heaven : http://www.leszno.clubheaven.pl/ |
|
|
|
|
#1151 |
|
Wtajemniczenie
|
naprawde bym chciala zeby w Legnicy w koncu powstal klub gdzie mozna pojsc sie spokojnie pobawic ze znajomymi. A nie ze nie moge na nikogo spojrzec bo moge zaraz oberwac
. Dlatego wole domowe imprezy, przynajmnije wiem ze mi sie nic powaznego nie stanie ![]() swoja droga moze mi sie uda wygrac nintendo wii i sie zastanawiam czy warto czy moze o cos innego powalczyc
Edytowane przez maudy Czas edycji: 2009-10-10 o 23:43 |
|
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna domówka nie jest zła, chyba ze taka jaką robiąsąsiedzi w budynku obok że miałam już na policję zadzwonić W budynku obok a ja słyszę jak oni śpiewają sto lat, jeszcze po kropelce itp. a potem muzyka na ful. w międzyczasie poprzeklinali sobie i się powydzierali. jak już prawie za telefon sięgałam to przyciszyli że teraz nic nie słychać. Chyba im ktoś uwagę zwrócił. Siedziałam taka wkurzona i sobie myślę: jak ja wam zaraz prezent zrobię to się zdziwicie
![]() No ale im się udało. No chyba że znowu zaczną to nie będę się z nimi cackać. Bo ja rozumiem urodziny bo sama robiłam w domu i znajomi byli ale z umiarem a nie żeby mnie sąsiedzi palcami wytykali. Zresztą uprzedzałam ich wcześniej że może być troszkę głośniej, ale i tak starałam się aby było rozsądnie. A te szczeniaki mieszkają same i hulaj dusza piekła nie ma. Robią co chcą
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Zadomowienie
|
Aaaa ja tak zabalowalam ,ze do dzisiaj sie zle czuje.. ale zaden seven.. nie bylam tam jeszcze za mloda jestem
powiedzmy hehe za roczek sie wybiore zobaczyc co tam sie dzieje o ile bedzie to istnialo jeszcze znajac coniektorych osobnikow zachowanie..a zabalowalam na wlasnie dobrej domoweczce ktora nie byla zla i to w domku jednorodzinnym takze z sasiadami problemu nie bylooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A dzisiaj mi auto zdechlo wiec dzien mi sie troszke zrypaal ale poza tym ogolnie git ![]() Ale zimno sie zrobilo nieprzyjemnie;/;/;/ |
|
|
|
|
#1154 |
|
Zadomowienie
|
Mrozno sie porobilo ..auta nie mam na autobus trzeba by bylo z butka ehh chyba trzeba zrobic sobie tydzien wolny od edukacji ![]() ![]() ![]() ![]() Mrozi u nas co kochane?? |
|
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
oj mrozi mrozi. wcale się nie zdziwię jak rano wstaniemy z TŻ i będzie biało. MI moje autko jeszcze nie zdechło i mam nadzieję że takiego numeru mi nie odwali ale jutro jadę do garażu i chyba już przełoże sobie oponki na zimówki bo jak patrze co się dzieje to nie zaszkodzi już zmienić. Przynajmniej potem nie będę nic na wariackich papierach robić
![]() A na zimowe noce zamówiłam sobie 2 piżamki w wątku la senza ale będzie cieplusio
|
|
|
|
|
#1156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i pizamkaa ciepla to tez nie najgorszy pomysl ..chociaz wczoraj wytargalam wielką puchowa pierzynke takze cieplutko mamy ))
|
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się tak w kołderkę wtuliłam że aż się zgrzałam, no ale za to jak się spało
A teraz biorę się za farbowanie kudełków - zobaczymy co mi wyjdzie na głowie |
|
|
|
|
#1158 |
|
Zadomowienie
|
A jaaa ide nakarmic kotaaaa
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Bleeeee co za pogoda, wyhodzić się nie chce. Ale musiałam. Polazłam z TŻ-tem na zakupy. Planowałam kupić jakąś fajną dłuższą kurtałkę na zimę ale nic fajnego nie znalazłam
Zdjęcie bucików później jak dam radę a jak nie to jutro![]() No a jutro po pracy muszę do galerii Piastów lecieć bo mnie inaczej jedna z wizażanek zastrzeli tudzież zbacikuje |
|
|
|
|
#1160 |
|
Zadomowienie
|
Hmm.. a ja potrzebuje znalezc rozowa skórę.. przyjaciolka ma urodziny w przyszlym tygodniu i wiem ,ze ostatnio polowala ale nie mogla znalezc. Ja szczerze mowiac widzialam tylko na kims. W sklepach nigdzie;/ Takze jakby ktoras z was sie zorientowala to prosila bym o pomoc
![]() A dla siebie szukam jakiejs fajnej kurteczki-plasczyk najlepiej ale nie moge znalezc zadnego godnego uwagi ;/ Autko juz mam sprawne wiec moge szukac ![]() Oo a moze gdzies w waszym otoczeniu potrzebuja kogos do pracy na pol etatu
|
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Na pol etatu gdzies w GP potrzebowali, w ktoryms sklepie, ale nie pamietam. Ostatnio tez do Heliosa szukali i do Kregielni.
Ale dawno mnie tu nie bylo.. masakra! Ja ostatnio fajny plaszczyk widzialam w Szachownicy w GG, za 89zl z dodatkiem wł•ny, naprawde fajny, aczkolwiek na mnie byly przykrotkie rekawy.
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm ja płaszczyka nie kupuję bo mam z czasów jak w UK mieszkałam jeszcze więc ma on około roku dopiero. Przynajmniej mam pewność że raczej nikogo w takim samym nie spotkam
![]() A ja po weekendzie w pracy. Nie było tak tragicznie. Grunt że jakoś zleciały te 2 dni. Było trochę ludzi w sklepie i trochę aparaków i kamer pokupowali więc nie est źle ![]() Paula no właśnie dawno cię nie było. Ojj kochana nadrabiania masz że hohoh. Jutro tam do Ciebie wpadnę |
|
|
|
|
#1163 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez malo tu zagladam , ale to przez szkole i przepracowanie :P jednak bede zrezygnowac z wykladania towaru bo wychodzi mi wiecej godzin przepracowanych niz placonych :/ . W macku tez nie wiadomo czy mi umowe przedluza :/ Ale jak mi nie przedluza to moze sprpbuje sie zaczepic w heliosie albo kfc , bede miec znizki na kurczaki albo filmy za darmo
. Chociaz z jednej strony zal mi bylo by ekipe z mc opuszczac ![]() W szkole mi sie podoba, wiekszosc wykladow jest ciekawych chociaz z niektorych bedzie ciezko zaliczyc, ale musze dac rade, wtedy odstane wiekszy pokoj i go sobie wyrmoentuje ( jak bede miala robote ) I zostalam starosta grupy , ale nie wiem czy to powod do domu czy raczej do placzu ze dalam sie tak wkupac :Ppo za tym mogl by juz byc listopad bo wtedy mi sie w koncu cos co zaplanowalam uda <jupi>a tak po za tym to zaczytalam sie tekstami ze strony kretyn.com i nie moge przestac ![]() ![]()
Edytowane przez maudy Czas edycji: 2009-10-18 o 21:52 |
|
|
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
ten kretyn to cos jak bash.org.pl
![]() Pamietam jak za czasów Irc'a sie to czytalo Teraz to tylko demotywatory.pl ![]() No to wpadaj, wpadaj bo cos dojsc nie mozesz do mnie Mnie sie cos jutro nie chce isc do roboty, bo maja przyjechac jakies trenerki z Warszawy i szkolic jeszcze chyba wszystkich.. ble przez tydzien ponoc beda Wlasnie ja tez mam troche ubran z UK i nie widzialam jeszcze nikogo w takich samych rzeczach W ogole nie lubie miec tego co wszyscy.. Ostatnio sobie fajne rzeczy kupilam w Londku, ale malo kasy mialam, wiec musialam wybierac co wziąć.
|
|
#1166 |
|
Wtajemniczenie
|
nio, przed wejsciem na strone powinni dawac ogloszenie : wejscie na strone grozi uzaleznieniem
ale przynajmniej na jesienna chandre w sam raz
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Praca dla studenta na weekendy! (#44101) 2009-10-19 13:06:30
• Pilnie poszukujemy osoby do pracy na terenie Legnicy.Praca po 4 h dziennie od piątku do poniedziałku w jednym z hipermarketów.Wymagania:s tudent dzienny, komunikatywny.Umiejetność majsterkowania będzie dodatkowym atutem. Adecco Poland ul.Wjazdowa 3/1 a 59-220 Legnica Agencja Pracy Tymczasowej nr 364/3. Jesli ktos chce ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Wiecie moze czy gdzies w miescie, ew. w Lubinie wykonują zabieg Oxyabrazji? Czy niestety najblizej Wrocław?
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
No i nie dotarłam. Wzięłam CV i nie dotarłam
No co za dzień. Dobrze że już za mną i że ta sprawa już zakończona przynajmniej częściowo.Paula, jutro śmigam na 8 do okulisty z siostra i z mamą to akurat zanim się wytoczę to będzie 9 i galeria będzie już otwarta, więc zaraz po wyjściu przychodzę do Ciebie |
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
No to dotrzyj w koncu :P Mamy otwarte od 9.30
![]() Dobrze, ze autko juz jest! a tak w ogole to gratuluje zdania prawa jazdy! Jeny a ja dalej jak ciołek nie mam plastiku.
|
|
#1170 | |
|
Zadomowienie
|
Oo a gdzie pracujecie sobie??
No wlasnie ja w wiekszosci ogloszen widze poszukiwani studenci.. a ja jeszcze sie ucze dopiero za rok bd studentką jak dobrze pojdzie ![]() kawusi bym sie napila ale juz raczej nie zasne wiec odpuszczam i ide spanciac dobranoc![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
Chcialabym sie gdzies zaczepic ale nie mam pomyslu zupelnie.. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.

.