![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Legnica i okolice
ooo nikogo nie ma, czyżby wszyscy się weekendowali
![]() EDIT: u mnie pod oknami ulicą właśnie wolnym tempem przejechał radiowóz policyjny (na szczęście nie na syrenie) tylko mu światełko migało no i tak jak mi mama wcześniej powiedziała nie można gazu używać bo jakaś awaria i do wczesnych godzin rannych ma gazu nie być, choć kto wie jak długo. No a oni przejechali tekst w stylu: "uwaga uwaga podaję komunikat z centrum zarządzania kryzysowego" - (czy jakoś tak) no i potem coś tam już o tej awarii gazu... taka cisza i nagle tak głośno to aż okno otworzyłam. Swoją drogą to spora ta awaria musi być że policję zaangażowali do poinformowania mieszkańców. Ciekawe tylko czy w całym mieście czy tylko w danej okolicy.. hmmmm Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2009-10-09 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1142 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja jestem, siedze i w sumie chyba juz bym spać szła... kiepski dzień ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
też mi się tak wydaje. bo to pierwszy raz awaria jakaś jest.... a nigdy wcześniej tak nie informowali. Chyba że to na większym terenie i po prostu nie dotarli do wszystkich i dlatego poprosili policję o pomoc, ale w sumie skoro mowa o centrum zarządzania kryzysowego to może rzeczywiście coś poważnego. Teraz pewnie gdzie indziej krążą bo u mnie już ich nie widać.
A dzień dziś rzeczywiście kiepski. Może to dlatego że dziś 10 jest a wiadomo co przeważnie tego dnia mamy... dzisiejszy dzień po tym to po prostu jak to koleżanka mówi: żal.pl ![]() Dobrze że przynajmniej TŻ-ta i naszego znajomego rozwaliłam w eurobiznes ![]() EDIT: ooo policja wróciła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Wtajemniczenie
|
ja weekendu nie mam caly czas pracuje ... jutro moze z 2 prac wroce o 2 w nocy
![]() A z tym gazem to czytalam tylko ze w okolicy jest taka awaria. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
Mam juz gaz. mama zadzwonila do gazowni i powiedzieli ze mozna uzywac ale ostroznie i obserwowac. mam wrazenie ze naprawili ale sami do konca nie sa pewni czy wszystko jest ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
Zadomowienie
|
Aaaaaale odpoczelam
![]() Nie mialam nawet kiedy wpasc i cokolwiek napisac ![]() Ale brzydka pogodaaaa ![]() Ale imprezy dzisiaj nie odpuszcze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Wtajemniczenie
|
ja jeszcze pol roku musze poczekac az sie tam wybiore
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
ja nie wiem czy się tam wybiorę. wracałam dziś do domu wieczorem to pojechałam razem z TŻ-tem tamtą drogą obok klubu. Pełno cwaniaków i laski w białych kozaczkach i w spódnicach gdzie nawt nikt by nie zauważył jak by tych spódnic nie miały. Podejrzewam że niejeden tam bardzo dolikatnie mówiąc "oberwie"
![]() Może kiedyś się ze znajomymi wybierzemy, zobaczy się. Aby tylko nie zrobiła się z tego dyskoteka ala pseudo były gladiator (czy co tam ostatnio było) w parku. Nie jeden, że tak powiem po pysku oberwał. Zobaczymy czy tam będzie inaczej. No a odnośnie pomieszczenia to jest dość spore. Kiedyś jak do szkoły średniej chodziłam to miałyśmy tam pokaz mody. Dokładnie w tym budynku gdzie dziś Seven jest. No i gość gruuuube pieniądze włożył w remont tego a musiał to jeszcze kupić. Właścicielem z tego co słyszałam jest gość co ma podobny klub w Lesznie z tym że tam to się Heaven nazywa. A tutaj strona Seven http://www.club-seven.pl/ i dla porównania strona Heaven : http://www.leszno.clubheaven.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1151 |
Wtajemniczenie
|
naprawde bym chciala zeby w Legnicy w koncu powstal klub gdzie mozna pojsc sie spokojnie pobawic ze znajomymi. A nie ze nie moge na nikogo spojrzec bo moge zaraz oberwac
![]() ![]() swoja droga moze mi sie uda wygrac nintendo wii i sie zastanawiam czy warto czy moze o cos innego powalczyc ![]() Edytowane przez maudy Czas edycji: 2009-10-10 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
Fajna domówka nie jest zła, chyba ze taka jaką robiąsąsiedzi w budynku obok że miałam już na policję zadzwonić W budynku obok a ja słyszę jak oni śpiewają sto lat, jeszcze po kropelce itp. a potem muzyka na ful. w międzyczasie poprzeklinali sobie i się powydzierali. jak już prawie za telefon sięgałam to przyciszyli że teraz nic nie słychać. Chyba im ktoś uwagę zwrócił. Siedziałam taka wkurzona i sobie myślę: jak ja wam zaraz prezent zrobię to się zdziwicie
![]() ![]() No ale im się udało. No chyba że znowu zaczną to nie będę się z nimi cackać. Bo ja rozumiem urodziny bo sama robiłam w domu i znajomi byli ale z umiarem a nie żeby mnie sąsiedzi palcami wytykali. Zresztą uprzedzałam ich wcześniej że może być troszkę głośniej, ale i tak starałam się aby było rozsądnie. A te szczeniaki mieszkają same i hulaj dusza piekła nie ma. Robią co chcą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Zadomowienie
|
Aaaa ja tak zabalowalam ,ze do dzisiaj sie zle czuje.. ale zaden seven.. nie bylam tam jeszcze za mloda jestem
![]() ![]() ![]() powiedzmy hehe za roczek sie wybiore zobaczyc co tam sie dzieje o ile bedzie to istnialo jeszcze ![]() a zabalowalam na wlasnie dobrej domoweczce ktora nie byla zla i to w domku jednorodzinnym takze z sasiadami problemu nie bylooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A dzisiaj mi auto zdechlo wiec dzien mi sie troszke zrypaal ale poza tym ogolnie git ![]() Ale zimno sie zrobilo nieprzyjemnie;/;/;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Mrozno sie porobilo ..auta nie mam na autobus trzeba by bylo z butka ehh chyba trzeba zrobic sobie tydzien wolny od edukacji ![]() ![]() ![]() ![]() Mrozi u nas co kochane?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
oj mrozi mrozi. wcale się nie zdziwię jak rano wstaniemy z TŻ i będzie biało. MI moje autko jeszcze nie zdechło i mam nadzieję że takiego numeru mi nie odwali ale jutro jadę do garażu i chyba już przełoże sobie oponki na zimówki bo jak patrze co się dzieje to nie zaszkodzi już zmienić. Przynajmniej potem nie będę nic na wariackich papierach robić
![]() A na zimowe noce zamówiłam sobie 2 piżamki w wątku la senza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i pizamkaa ciepla to tez nie najgorszy pomysl ..chociaz wczoraj wytargalam wielką puchowa pierzynke takze cieplutko mamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
Ja się tak w kołderkę wtuliłam że aż się zgrzałam, no ale za to jak się spało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
Zadomowienie
|
A jaaa ide nakarmic kotaaaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Bleeeee co za pogoda, wyhodzić się nie chce. Ale musiałam. Polazłam z TŻ-tem na zakupy. Planowałam kupić jakąś fajną dłuższą kurtałkę na zimę ale nic fajnego nie znalazłam
![]() ![]() ![]() ![]() No a jutro po pracy muszę do galerii Piastów lecieć bo mnie inaczej jedna z wizażanek zastrzeli tudzież zbacikuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
Zadomowienie
|
Hmm.. a ja potrzebuje znalezc rozowa skórę.. przyjaciolka ma urodziny w przyszlym tygodniu i wiem ,ze ostatnio polowala ale nie mogla znalezc. Ja szczerze mowiac widzialam tylko na kims. W sklepach nigdzie;/ Takze jakby ktoras z was sie zorientowala to prosila bym o pomoc
![]() A dla siebie szukam jakiejs fajnej kurteczki-plasczyk najlepiej ale nie moge znalezc zadnego godnego uwagi ;/ Autko juz mam sprawne wiec moge szukac ![]() Oo a moze gdzies w waszym otoczeniu potrzebuja kogos do pracy na pol etatu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
Na pol etatu gdzies w GP potrzebowali, w ktoryms sklepie, ale nie pamietam. Ostatnio tez do Heliosa szukali i do Kregielni.
Ale dawno mnie tu nie bylo.. masakra! Ja ostatnio fajny plaszczyk widzialam w Szachownicy w GG, za 89zl z dodatkiem wł•ny, naprawde fajny, aczkolwiek na mnie byly przykrotkie rekawy.
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
Hmm ja płaszczyka nie kupuję bo mam z czasów jak w UK mieszkałam jeszcze więc ma on około roku dopiero. Przynajmniej mam pewność że raczej nikogo w takim samym nie spotkam
![]() A ja po weekendzie w pracy. Nie było tak tragicznie. Grunt że jakoś zleciały te 2 dni. Było trochę ludzi w sklepie i trochę aparaków i kamer pokupowali więc nie est źle ![]() Paula ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Wtajemniczenie
|
ja tez malo tu zagladam , ale to przez szkole i przepracowanie :P jednak bede zrezygnowac z wykladania towaru bo wychodzi mi wiecej godzin przepracowanych niz placonych :/ . W macku tez nie wiadomo czy mi umowe przedluza :/ Ale jak mi nie przedluza to moze sprpbuje sie zaczepic w heliosie albo kfc , bede miec znizki na kurczaki albo filmy za darmo
![]() ![]() W szkole mi sie podoba, wiekszosc wykladow jest ciekawych chociaz z niektorych bedzie ciezko zaliczyc, ale musze dac rade, wtedy odstane wiekszy pokoj i go sobie wyrmoentuje ![]() ![]() po za tym mogl by juz byc listopad bo wtedy mi sie w koncu cos co zaplanowalam uda ![]() ![]() a tak po za tym to zaczytalam sie tekstami ze strony kretyn.com i nie moge przestac ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maudy Czas edycji: 2009-10-18 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
ten kretyn to cos jak bash.org.pl
![]() Pamietam jak za czasów Irc'a sie to czytalo ![]() ![]() No to wpadaj, wpadaj bo cos dojsc nie mozesz do mnie ![]() ![]() Wlasnie ja tez mam troche ubran z UK i nie widzialam jeszcze nikogo w takich samych rzeczach ![]() Ostatnio sobie fajne rzeczy kupilam w Londku, ale malo kasy mialam, wiec musialam wybierac co wziąć.
![]() |
#1166 |
Wtajemniczenie
|
nio, przed wejsciem na strone powinni dawac ogloszenie : wejscie na strone grozi uzaleznieniem
![]() ![]() ale przynajmniej na jesienna chandre w sam raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
Praca dla studenta na weekendy! (#44101) 2009-10-19 13:06:30
• Pilnie poszukujemy osoby do pracy na terenie Legnicy.Praca po 4 h dziennie od piątku do poniedziałku w jednym z hipermarketów.Wymagania:s tudent dzienny, komunikatywny.Umiejetność majsterkowania będzie dodatkowym atutem. Adecco Poland ul.Wjazdowa 3/1 a 59-220 Legnica Agencja Pracy Tymczasowej nr 364/3. Jesli ktos chce ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Wiecie moze czy gdzies w miescie, ew. w Lubinie wykonują zabieg Oxyabrazji? Czy niestety najblizej Wrocław? ![]()
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
No i nie dotarłam. Wzięłam CV i nie dotarłam
![]() ![]() ![]() Paula, jutro śmigam na 8 do okulisty z siostra i z mamą to akurat zanim się wytoczę to będzie 9 i galeria będzie już otwarta, więc zaraz po wyjściu przychodzę do Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
No to dotrzyj w koncu :P Mamy otwarte od 9.30
![]() Dobrze, ze autko juz jest! a tak w ogole to gratuluje zdania prawa jazdy! Jeny a ja dalej jak ciołek nie mam plastiku.
![]() |
#1170 | |
Zadomowienie
|
Oo a gdzie pracujecie sobie??
No wlasnie ja w wiekszosci ogloszen widze poszukiwani studenci.. a ja jeszcze sie ucze dopiero za rok bd studentką jak dobrze pojdzie ![]() kawusi bym sie napila ale juz raczej nie zasne wiec odpuszczam i ide spanciac ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
Chcialabym sie gdzies zaczepic ale nie mam pomyslu zupelnie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.