|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Same fajne z nas babeczki, zapraszamy na ploteczki! :) cz IV
Dzień dobry.
Ciężka noc za nami. O 1 ojciec musiał zabijać karpie, bo coś zaczynały padać, ponad 2h z nimi walczył i nie dało się spać. W biedronce dzisiaj istna tragedia, 40 minut stałam w kolejce do kasy.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem mega zalatan od kilku dni wpadłam Wam życzyć kochane Wesołych Świąt !!!!!!! Dużo radości i ciepła !!!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1143 | ||
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
Ja już dość długo siedzę na emigracji i wszyscy już się przyzwyczaili, że mnie po prostu nie ma Przyznam się szczerze, że ja tęskniłam przez pierwsze 2 lata. \Czasem mam takie dni, że chciałabym wrócić na stałe do Polski, bo tu czuję się na prawdę jak w domu. Okazało się, że kocur ma alergię pokarmową i na skórze wychodzą mu bąble (stan zapalny), które rozdrapuje aż do krwi. Od ponad miesiąca chodzi w kołnierzu i wygląda jak lampka Zmieniliśmy mu karmę, bo poprzednia, którą zapisał mu weterynarz (jakaś z antybiotykiem) miała w sobie składnik, na który jest uczulony. Najważniejsze, że już wiadomo co mu jest. Będziemy miały swoje domy to będzie wszystko wyglądać inaczej Mam taką nadzieję ![]() Cytat:
|
|
|
#1144 | |||||
|
Zakorzenienie
|
cześć laseczki !
![]() Cytat:
i mi na odwrót po wyjęciu z pieca były mięciutkie tak jak tam w przepisie powiedzieli, potem mają stwardnieć a po kilku dniach od lukru zmieknąć :p to jest teraz etap twardy, cały czas są twarde hehehe Cytat:
a On chyba nie wie że ja mam taką nazwę loginu także to wyszło niespodziewajkowo ;p;p hehe pił tak na kursie i chciał mi pokazać nowy smaczek hehehhe tylko, że ja mam słaby łepek i mi niewiele trzeba ![]() Cytat:
heheh co prawda zawsze mu gadałam że chciałabym do spa we dwójkę, na taki romantyczny wyjazd ;p ale on mówil, że wolał dla mnie bo on sam jakoś nie chce ;p także cóż, sama się będę pindżyć heheh Cytat:
![]() Wesołych ! ![]() Cytat:
Jutro Wam po pracy złożę życzonka świąteczne teraz będę nurkować spać, jutro mam na rano, a ja już teraz jestem zmęczona, bo codziennie na nogach latam, stoje, koszmar, w dodatku jakoś humor mi sie dziś w robocie zepsuł ;> Dobrej nocki i do jutra !!
|
|
|
#1145 | |
|
Zakorzenienie
|
Wow Lemon świetny prezent
gdzie na to spa lecisz? No pomysłowy chłopak nie ma co ![]() Tez padam spać. Padam pokroiłam i zamarynowałam karpia, śledzie też. rano ulepie pierogi bo TŻ jeszcze wpadł na przedwigilijne strzyżenie i nie zdążyłam dzisiaj :/ ehh no. Ale chociaż elegancko wyglada bo juz zarośnięty chodził :pA te ciastka twarde mega, musze je polukrować ale ciagle coś. Myślałam, ze one same z siebie zmiękną :p Dobranoc dziewczyny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
Biedny kotek. Mój jamnior też uczuleniowiec jest, ale na pyłki i trawę. Tobie tez zdrowych, wesołych świat i żebyś dużo wypoczęła i nabrała sił ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Limon super prezent od tż
![]() kochane życzę Wam zdrowych, wesołych świąt, wspaniałych prezentów, rodzinnej atmosfery i wszystkiego czego sobie zapragniecie |
|
|
|
|
#1147 |
|
Konto usunięte
|
Hi. Ja Wam życzę tego samego coby się nie powtarzać z życzeniami dodam tylko
Edytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-12-24 o 12:30 |
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Najserdeczniejsze życzenia
Cudownych świąt Bożego Narodzenia, Ciepła i wielkiej radości, Miłych oraz hojnych gości, Pod choinką dużo prezentów.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#1149 | |||
|
Zakorzenienie
|
Heeeeeej
witam w ten zapracowany dzień. Własnie zrobiłam 1 raz w życiu pierogi i dadzą się zjeść Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja wam życzę duuuuuuużo miłości duuuuuuużo zdrówka duuuuuuużo uśmiechu żebyście wszystkie wypoczęły w te święta i naładowały się pozytywną energią no i oczywiście, żeby wszystko poszło w cycki |
|||
|
|
|
|
#1150 | |||||
|
Zakorzenienie
|
HO HO HO !!!!!!!!!!!!
Cytat:
mojego Tżcika zawsze brat ścinał, a ja mu tyle razy mówiłam, że średnio, że niech idzie do fryzjera zrobi coś z włosami i dałsie namówić w Krakowie i teraz chodzi w mieście u nas do fryzka i tak ślicznie wygląda hehhe nawet moja mama mówi, ale ładny chłopiec hahaha znaczy nie to żeby był brzydki, bo dla mnie jest przystojniakiem, ale jak jest inaczej śćięty to jeszcze fajniej wygląda ![]() Cytat:
![]() wzajemnie kochana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja również chciałam Wam życzyć Wesołych Świątttttttttt iiii mooooooooc ogromnych buziaków dla Was ![]() cieszę się, ze Was poznałam jestem już z Wami gdzies z półtorej roku
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Limonka i wzajemnie
![]() Nada a jakie pierogi robiłas? u mnie sa z kapusta i grzybami, a u tz to już np nie robią co jet dla mnie szokiem bo to moje ukochane danie ![]() my w trakcie wigilii, tz już dawno u mnie jest także super
|
|
|
|
|
#1152 |
|
Holy Crap!
|
Witam
![]() Mikołaja w kominku ,Prezentów ile się nawinie, Cukierków dwie skrzynki,Czterometrowej choinki, Przed domem bałwana I sylwestra do rana życzy Nightmare
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() Martusia nio malutko, bo ja dotarłam do Was w sierniu hih u mnie mama wczoraj zrobiła takie ciasteczka z ciasta francuskiego w środku z łososiem i posypane sezamem i podane na ciepło do stołu, no cospysznego, jadlam tylko to i nie mogłam się oderwać hahaha dopiero jak się najadłam to przestałam ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- dzięki Night Tobie również ! jak święta ?
|
|
#1154 |
|
Holy Crap!
|
Ale genialnie brzmi , jadłby
U mnie święta jak zawsze- wigilię spędzamy sami, ja, mama, brat i dziadki. Dzisiaj może pojedziemy do rodziny, ale wątpię w to i ot, całe święta
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
klub.
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam w prezencie książkę "Rzeki Hadesu" , czytała któraś tą książkę?
|
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Carpe Diem!
|
Witam dziewczyny
My wybieramy się dzisiaj do mojej mamy na obiad i ciasto. Jutro leniuchujemy, może na jakiś spacer uda mi się męża namówić a popołudniu przyjaciółka mnie odwiedza. Cały czas myślę o tym, że już może następne święta spędzimy "u siebie" Bedę robić wszystko, żeby to marzenie zrealizować
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie
o czym tooo ?---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Lady ale w sensie w tym domku w Polsce tak ? W sensie że wrócicie do kraju na zawsze ? czy wrócicie do kraju i spędzicie tylko święta w domku ?
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Za co puchar lulka dostał Twój tż
?
|
|
#1161 |
|
Carpe Diem!
|
W tym domu, który budujemy.
Póki co nie planujemy wracać. Przyjedziemy na urlop i spedzimy święta w domku Jeśli przyszły rok nie będzie gorszy od tego, który mamy obecnie to jest to marzenie do zrealizowania
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Hehehe ale Ci zadałam pytania
sorki za te maglowanie ![]() ![]() ![]() to życzę Ci by ten rok był jednak jeszcze lepszy ! ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Szukam własnie przepisów na sylwka na domówkę co by tu upichcić
|
|
#1163 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Jeju dziewczyny ale dostałam super prezenty w tym roku, musiałam być bardzo grzeczna W ogóle narobiłam się mega na wigilię ale warto było, było bardzo sympatycznie, TŻ wszystko bardzo smakowało, mówił, że najlepsze pierogi i karp w jego życiu . Właśnie wróciłam od jego rodziców i wszystkim też smakowały upichcone przeze mnie słodkości więc jestem z siebie mega zadowolona największą furorę zrobił sernik jak któraś ma ochotę to zapraszam póki jest ![]() Cytat:
ale ja go tak można powiedzieć "profesjonalnie" ostrzygłam ![]() nbo to kiedy się do spa wybierasz? ![]() ja tez się bardzo cieszę, w ogóle byłam przekonana, że mi się wizaż znudzi po czasie ale cały czas miło popisać z wami Cytat:
o, ale czemu? Nie lubią? W sumie ja jestem największą fanką karpia, jeżeli chodzi o wigilijne potrawy.Cytat:
jeju ja mam tak pełną lodówkę, chyba przesadziłam z zakupami :/Cytat:
Cytat:
ja wciąż pomysłu nie mam, chyba tez tak zrobię. W sumie mogłabym nawet sama z TŻ posiedzieć byłoby miło i romantycznie ![]() |
|||||
|
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam na Facebooka i też jestem zaintrygowana pucharem Martusia
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
puchar? on ma takich ponad 150, serio
zaraz napisze w klubie..popiłam z tż i jego rodzinką, ale mam niedosyt
Edytowane przez lulka19 Czas edycji: 2013-12-26 o 00:02 |
|
|
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
Cytat:
![]() ![]() nie, to nie ja organizuję idziemy do znajomych mają byc 4 pary na pewno a jedna niewiadomo ![]() heheh za mało dali Ci alkoholu :P?
|
|
|
#1167 |
|
Holy Crap!
|
Witam
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() No to fajny sylwester sie zapowiada Lemon ![]() Co do prezentów to najbardziej mnie rodzice TŻ zszokowali bo kupili TŻtowi i mi ekspres do kawy na kapsulki A jaka pyszna kawa z niego jest zapraszam na kawkę od TŻ dostałam książki do DTP i InDesigna wiec super, do nowej pracy sie przyda. Dostałam tez etui na kindla, nowy cover na iPhona z sowa i tonę słodyczy. A i taka ładowarke przenośna do torebki. Fajna sprawa, można ładować telefon w drodze a i elektryczna wagę kuchenna. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Nada no to faktycznie swietne prezenty ! ja zawsze marzyłam o tym ekspresie do kawy na kapsułki mmmm kiedyś sobie kupię
heheJa ze slodyczy dostałam same bombonierki z alkoholem, czego nienawidzę ;p ale już powiedziałam dla Tż że mu wszystko oddam, to powiedzial ze on dostał bez alkoholu więc sie wymienimy, bo on uwielbia z alkoholem i gorzką czekoladą heheh a ja nie ;p jak sprobuje bo ktoś mnie zmusi to wtedy muszę wypluć, nie umiem tego przełknąć ;p nie pasują mi takie czekoladki ;p rodzinka bliższa wie, ale dalsza niekoniecznie i tak o to zdarzaą się prezenty ;p co do sylwka to mam nadzieję, ze będzie fajny fajni ludzie więc powinno być wesoło ale tylko ja bedę pić, a biedny tżcik nie bo 1 stycznie idzie na służbę, więc zawiezie i odwiezie mnie - pijaka ! hahahah z reguły ja prowadzę on pije, to teraz będzie zamiana hehehe
|
|
#1170 |
|
Holy Crap!
|
Ja też nienawidzę z alkoholem, brrrr
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.

Ja już dość długo siedzę na emigracji i wszyscy już się przyzwyczaili, że mnie po prostu nie ma 

aż chyba pójdę do kauflandu dzisiaj i kupie jeszcze jedno takie i zrobię w święta
teraz będę nurkować spać, jutro mam na rano, a ja już teraz jestem zmęczona, bo codziennie na nogach latam, stoje, koszmar, w dodatku jakoś humor mi sie dziś w robocie zepsuł ;>