![]() |
#1141 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Witajcie ponownie,
może niezupełnie będzie to związane z kosmetykami ale ponieważ Wy wiecie chyba wszystko dlatego pytam tutaj ![]() Chciałabym się zaopatrzyć w probiotyk typu Lactovaginal albo Lacibios femina - generalnie coś co mnie ochroni przed infekcją na przykład na basenie. Znacie może tego typu produkty na tutejszym rynku? I jeszcze jedno - który z produktów tu dostępnych jest podobny do Sensibio H2O Biodermy? Dziękuję za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
Fakt, ze nie ma nic co mogloby podrażniać ale prócz zatrzymywania wody w skórze nie ma nic odżywczego wlaściwie... Ale bardzo Ci dziękuję za podpowiedź ![]() Czy znacie taką sieć sklepów która się nazywa Home & Bargains? Wczoraj znalazlam tam balsam do ust Carmex za 99p. Szampon Tresemme razem z odżywką kosztuje 2,99. Ceny troszkę niższe niż w innych sklepach. No i można tam znaleźć dużo fajnych rzeczy do domu, zdobione poduszki, ciekawy wazony, suszki do nich, obrusiki itd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak juz znajdziesz, to może na początek kup sobie zestaw podróżny do pielegnacji twarzy Hauschki. To mini produkty. Masz tam krem z pigwy i z róży. Jakiś krem nawilżający, tonik, mleczko do demakijażu i krem - peeling oczyszczający. Ja tak zrobiłam przetestowałam sobie kremy pod względem uczulenia i efektu, a potem kupiłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Będę szukac w takim razie, a jak mi się nie uda znaleźć to zamówię przez internet. To dobry pomysl, zeby skorzystac z tych mini produktów. Mam już sporą kolekcję rzeczy, które nie przypadly mi do gustu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Rozeznanie
|
Znalazlam stronę z produktami Dr Hauschki, na której można sobie sprawdzic czy w pobliżu miejsca zamieszkania znajdują się sklepy z tymi kosmetykami. Jest też sklep online, można zrobić zakupy przez internet. Wklejam link, może ktoś jeszcze będzie potrzebował:
http://www.drhauschka.co.uk/ Już zamówilam zestaw mini produktów, jeden make-up oraz Toned Day Cream. To sklep firmowy, więc jest tam wszystko co Dr Hauschka produkuje. Slawny puder również ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
jakis czas temu cos pisalyscie o promocjach w Superdrugu. Co powiecie na to? http://www.superdrug.com/invt/334847
#1147 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
13ryjku mozesz napisac ile ml maja te miniaturki hauschki?
I mnie teraz kusi zeby wyprobowac,tym bardziej ze moje kremowe zapasy bardzo zubozaly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Apsik - Dr Haushka w kazdym sklepie ze zdrowa zywnoscia. Holland&Barrets nawet chyba ma, john Lewis. Zajrzyj sobie tu i znajdz sklep najbizej siebie: http://www.drhauschka.co.uk/outlets....b226e&linkid=1 Edit: - no ja to czytam a nie dowidze ![]() ![]()
![]() |
#1151 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Rozeznanie
|
Szukalam plynu micelarnego Avene, ale nie znalazlam takiego proudktu, który ma w nazwie "micellaire"... po polsku chyba nazywa sie po prostu wlaśnie plyn micelarny, prawda? Więc który to produkt? Na stronie i w sklepie bootsa jest tego dużo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak to sie nazywa: Extremely gentle cleanser no-rinse tissue-off formula Sensitive and irritated skin |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Rozeznanie
|
Tak myślalam, zwlaszcza, ze w opisie jest informacja, ze sklada się w 95% z wody termalnej, ale chcialam mieć pewność
![]() Dziekuję Ci bardzo ![]() A tak przy okazji zestawów promocyjnych... czy ktoś widzial ten? http://www.lancome.co.uk/_en/_gb/catalog/product1.aspx?prdcode=181 01y&categorycode=AXEMakeu p^F1_Eyes^F2_Eyes_Mascara s^F3_Eye_Mas_Lengthening& vname=name&rtlid=WELLBEIN G Sporo tutaj pochlebnych opinii dla tego tuszu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
BAN stały
|
o kurcze!!!! to Wy wszystkie tutaj jestescie? na posterunku? a ja myslalam, ze kazdy jest gdzies rozsiany na wakacjach
![]() ![]() ![]() ja jeszcze sie wakacjuje dosyc ostro, choc nudno mi jak chole...a ![]() A co do kosmetykow EA to mi sie kojarza z TK Maxem, gdzie stoja sobie bezwiednie w poplamionych i obdartych opakowaniach z pewnie przeterminowana data ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plyn miceralny to: Eau Thermale Avene Micellar Lotion Cleanser and Make-Up Remover skladniki: Water (Aqua); Cocamidopropyl Betainamide MEA Chloride; Poloxamer 188; Bisabolol; Fragrance (Parfum); PEG/PPG/14/4 Dimethicone; Sodium Chloride; Sodium Hyaluronate; Trisodium EDTA jest jeszcze: Eau Thermale Avene Gentle Cleanser For Intolerant Skin-ale on zawiera sls a takze: Eau Thermale Avene Gentle Milk Cleanser-ale ten znowu zawiera mineral oil-moze zapychac-raczej dla b suchych cer teraz przeczytalam odpowiedz Ryjka-moze u Was jest inna wersja-ja zamawialam zcvs pharmacy i maja 3 rodzaje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Rozeznanie
|
Dokladnie.
Tylko, ze cokolwiek to jest (co my tu mamy, bo już tez zakupilam, tak przy okazji na prawde super ![]() Grunt, ze dziala, świetnie oczyszcza i nie wymaga użycia wody. Swoją drogą 13ryjku bardzo Ci dziękuję za radę, moja skóra bardzo dobrze czuje sie po takim zmywaniu, tysiąc razy lepiej niż po użyciu angielskiej chloróweczki kranowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() sprawdzilam dokladniej sklad-b podobny- sls jest w sumie na ostanim miejscu wiec nie powinien wysuszac-no i ten ktory Wy macie nie ma w skladzie fragrance-to tez dobrze-fragrance moze podrazniac. Mam nadzieje ze mnie nie podrazni-ja jeszce swojego nie dostalam. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Rozeznanie
|
Elfie, mam przeraźliwie wrażliwą buzię i jak dla mnie ten preparat jest świetny, z czystym serduchem polecam. Myślę, ze Tobie tez będzie slużyl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
Dziewczeta prosze o pomoc,
strasznie zepsula mi sie cera odkad przyjechalam do UK. potrzebuje czegos punktowego na wypryski. co mozecie mi polecic? i jeszcze dobrze by bylo jakby nie bylo specjalnie drogie ;p bardzooo prosze, pomorzcie, bo nie mam sie do kogo tutaj zwrocic o pomoc a Wy jestescie ekspertki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 | |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
Najbardziej spodobal mi sie ten brzoskwiniowy, Kitten Classic chyba. Jest to odcień szampański i składa się cały z malutkich drobinek. Jest taki beżowawy właśnie i bardzo neutralny. Następny, fioletowy, kitten goes to paris tez nie jest najgorszy, tylko ze jest juz ewidentnie zimny czyli nie dla mnie , cieplego typka. Trzeci, czarny, kitten shops new york city jest natomiast kompletnie inny pod wzgledem drobinek i nie sa juz to migoczace iskierki jak we wczesniejszych, lecz brokat mieniacy sie na rozowo, srebrno i chyba niebiesko (?). Moim zdaniem tylko na sylwestra.
![]() |
#1165 |
Rozeznanie
|
Ja na pryszcze kupilam sobie zel Oxy w superdrugu, nawet calkiem dobrze mi sie sprawuje, swego czasu robilam sobie maseczke aspirynowa na twarz i tez dobrze radzila sobie z pryszczami ale z racji ze teraz lato to nie uzywam. No i zamiennie pasta cynkowa z Polski.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Rozeznanie
|
Bee dzięki
![]() ![]() Tylko się rozczarowałam trochę ![]() ![]() ![]() Biibii może to tymczasowy wysyp ![]() Ja też uzywam maseczkę z aspiryny lub polopiryny S. Najczęściej stosuje punktowo. Pomagał mi też Effakler A.I. LRP ( tak to chyba sie zwie) nie jestem pewna ale u mnie kosztuje chyba jakies 11 euro. |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Dzis dorwalam sie tez wreszcie do kosmetykow Me Me Me i musze powiedziec ze calkiem fajne sa. Te rozswietlacze to moze nie do konca Benefit, ale napewno warte sa rozwazenia, zwlaszcza, ze kosztuja 1/3 tego co one. Bardzo mi sie tez spodobaly te nowe rozswietlacze podobne do Shimmer Bricksow BB, ale w opakowaniu w stylu Benefit lub Too Faced (czyli taka mala ksiażeczka, uwielbiam takie opakowania!
![]() Ogladalam tez bronzer Benefitu Hoola i musze powiedziec, ze moze i ma bardzo ladny naturalny kolor, ale tez przy tym jest dosc ciemny i dla bladych twarzy raczej niebezpieczny. Do tego bardzo miekki, wiec mozna niechcacy niezle sie usmarowac. A ma ktoras z Was ta kredke "ujarzamiającą"pomadk i i blyszczyki? Troche mnie zaskoczyla,bo myslalam, ze jest w kolorze skory, a ona jest calkiem bezbarwna ![]() Poza tym jestem calkiem zakochana w tym nowym rozswietlaczu w plynie Revlonu. Nio P.I.E.N.K.N.Y jest dosłownie. Tak samo zastanawiam sie nad tymi brylancikami do rzes, czy w rzeczywistości naprawde to tak wygląda jak na zdjęciu... http://www.revlon.com/ProductCatalog...C=309974746014
#1168 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Dziekuje dziewczeta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |
Zakorzenienie
|
Czy w Anglii dostępne są kosmetyki Isa Dory? Jeśli tak, to czy można je kupić w Superdrug lub Bootsie? Przyznam, że nie rzuciły mi sie w oczy, ale wolałam zapytać...
EDYCJA: i coś wam jeszcze napisze z polskiej Urody: Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta zbiorowa goraczka miala miejsce chyba 3 miesiace temu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.