|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
now or never
|
Dot.: Biega, skacze, motywuje- wątek JEŻOWY po raz XV plotkuje!
Cytat:
kroplówki to powazna sprawa
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
Soph, jaka biedna już wszystko w porządku? nie przemęczaj się za bardzo...
|
|
|
|
#1143 |
|
Konto usunięte
|
Soph, biedulko, nauki nie unikniesz pewnie, ale może chociaż sprzątanie sobie daruj?
![]() Obejrzałam na jutubie jak się robi ten automatyczny spis treści i chyba będę umiała
|
|
|
|
#1144 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Konto usunięte
|
No dokładnie, na stronie microsoftu jest instrukcja, z której nic nie rozumiałam, a z 2-minutowego filmiku na yt, w dodatku nagranego bez głosu - wszystko
|
|
|
|
#1146 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja byłam dziś na uczelni. Załatwiłam co miałam załatwić i siadłam do pisania projektu. 1/3 za mną. Teraz chwila przerwy i kompletuję zagadnienia na piątkowy egzamin. Jak na złość sąsiad wierci i stuka ![]() W ogóle - mam pewien problem. Tzn może nie tyle problem, ale jest to coś strasznie dyskomfortowego dla mnie. Otóż, w nocy zaczęło mi "dzwonić" w uchu. Wiecie o co chodzi, nie? No i nie przestało nawet na moment. Doprowadza mnie to do szału. Mama mówi, że mnie przewiało i dlatego. Prawda to? Macie może jakieś sprawdzone sposoby na tego typu dolegliwość? Jaki słodki pyszczek [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;46585339]Komu truskawek i czereśni świeżych, prosto z działki? Wysłane przez gołębia [/QUOTE]Czereśnie Masz jeszcze trochę? ![]() Cytat:
Cytat:
;*Cytat:
|
|||
|
|
|
#1147 |
|
Konto usunięte
|
Soph
odpoczywaj kochana Kateel jeszcze troszeczkę zostało, proszę a co do problemu z uszami to u mnie w rodzinie używa się liści kwiatu geranium- uruwasz największego, rolujesz w kulkę i wkładasz do ucha, jak zacznie "smyrac" to trochę poruszasz nim, a po jakimś czasie wyciągasz. Gdy będzie mokry i przesiakniety to wymieniasz na nowy Jeden dzień z kwiatkiem w uchu i na następny dzień jest lepiej Wysłane przez gołębia
|
|
|
|
#1148 |
|
Konto usunięte
|
Popatrzyłam na fb, że znowu kilka osób z mojego roku miało już obronę i znowu się załamałam;/ boję się, że promotorka wytknie mi mnóstwo błędów i nie zdążę z poprawkami albo że w ogóle mnie nie zechce dopuścić do obrony (tutaj nie wiem co sobie uroiłam, ale pojawiła mi się taka myśl)
|
|
|
|
#1149 |
|
Konto usunięte
|
U mnie dopiero dwie osoby oddaly w tym ja i nie wiem kiedy termin.
![]() Kateel u mnie tez pomaga ten kwiat co patka napisala Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1150 |
|
Konto usunięte
|
Ale oddałaś do sprawdzenia czy już tylko do zatwierdzenia?
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Hej znowu!
U mnie znowu ogrom zmian, gdybym miała pisać to musiałabym do rana, ale komu by się chciało to czytać przepraszam że nie jestem na bierzaco, ale mam tu trochę zajęć, a Geraldowi wychodzą ząbki w końcu i mamy wzmożoną potrzebę lulania, tulenia i zabawy. Matka polka od siedmiu boleści.Wciąż jestem gruba (ale nie aż tak, już w coś tam się mieszczę), do mojego dawnego s daleko, oj daleko, a ćwicze i ćwicze. Waga pokazuje 68. Fajnie, bo zanim urodziłam miałam 79, a w styczniu 70. Dobrze że chociaż objetosciowo jest mnie dużo mniej i jakieś tam kształty mam. Umówiłam się na randkę z moim boskim W. Przyda się takie odświeżenie po codzienności z G, szkoda tylko że to będzie dopiero w lipcu, ale warto czekać, do tego czasu może więcej zgubię spod skóry. Ściskam Was i życzę dobrej nocy na ten czas ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1152 |
|
Konto usunięte
|
Nou, Dalam jej do sprawdzenia i juz mi oddala. Teraz tylko multum poprawek..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1153 | |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj biegałam, byłam na zakupach, grillu i nic się nie uczyłam Dzisiaj muszę nadrobić, bo jutro i we wtorek do pracy ![]() Cytat:
Na pewno ze wszystkim zdążysz
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie totalna zmiana pogody. Ochłodziło się strasznie i pochmurno jest. Mam kaszel i katar Ciekawe skąd.[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;46594809] Kateel jeszcze troszeczkę zostało, proszę a co do problemu z uszami to u mnie w rodzinie używa się liści kwiatu geranium- uruwasz największego, rolujesz w kulkę i wkładasz do ucha, jak zacznie "smyrac" to trochę poruszasz nim, a po jakimś czasie wyciągasz. Gdy będzie mokry i przesiakniety to wymieniasz na nowy Jeden dzień z kwiatkiem w uchu i na następny dzień jest lepiej Wysłane przez gołębia [/QUOTE][1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;46595405] Kateel u mnie tez pomaga ten kwiat co patka napisala Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Dzięki dziewczyny Siedziałam trochę wczoraj z tym kwiatkiem, ale chyba za krótko. Jeszcze dziś spróbuję, bo mi nie przeszło.
|
|
|
|
#1155 |
|
Zadomowienie
|
kateel a jakby Ci ktoś zrobił płukanie ucha wodą? Tylko ktoś kto już to robił żeby nie pogorszył sprawy
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1157 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przestało padać! Mogłabym pobiegać, ale wczoraj założyłam sobie skarpetki bardzo płytkie stópki/stopki(?) i obtarłam sobie nogę do krwi
|
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, to noga dzisiaj musi odpocząć |
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja w pracy siedzę. We wtorek i czwartek mam ciężkie egzaminy i bardzo się boję. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1160 |
|
Rozeznanie
|
Fioleciasto będę trzymała kciuki, musi się udać
![]() Nou uszy do góry, promotor ma takie zadanie żeby wytykać błędy czy nieścisłości - przecież skoro robisz coś po raz pierwszy, to masz prawo do tego, by czegoś nie wiedzieć. Inna sprawa, że zdziwiło mnie, że nie było żadnych konsultacji tylko od razu dajecie całość do sprawdzenia.. Melduję posłusznie, że na krańcach Mazowsza i Kujaw pogoda jest mega, słońce ślicznie świeci, nic tylko odpoczywać... Wczoraj upiekłam ciasto z jabłkami (ale nie taką typową szarlotkę) i dziś już mało co zostało. |
|
|
|
#1161 |
|
Konto usunięte
|
Były konsultacje, tylko ja mam IOS, do tego mieszkam 200 km od uczelni, a przez pracę nie za bardzo mogłam chodzić na seminaria, więc pisałam sama.
|
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
cześc
byłam wczoraj na zakupach, ale nabyłam tylko koszulę, farbę do włosów i okulary typu cat eye. dzisiaj zamówiłam sobie jeszcze tę sukienkę ![]() niedługo idziemy z mamą na urodzinowy obiad do babci, potem wybiorę się na głosowanie, a po południu / wieczorem umówiłam się z koleżanką na piwko nad jeziorem ![]() fioleciasto, będzie git, wszystkie jeże będą trzymac kciuki! gdzie pracujesz? ; > |
|
|
|
#1163 |
|
Konto usunięte
|
O właśnie, będziecie głosować? My chyba z mamą pójdziemy, ale ja nie mam pojęcia na kogo, bo nie wiem za bardzo kto jest kandydatem u mnie na wsi
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- W ogóle to stwierdziłam, że nie kupuję sukienki na obronę. Mam tyle odpowiednich w szafie, że sie nie opłaca |
|
|
|
#1164 |
|
Zadomowienie
|
Jednak pobiegałam!
22min
|
|
#1165 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Jeżyki.
Ale ciepło. Jednak byłam 2 dni na juwenaliach na elektrycznych gitarach i dżemie. |
|
|
|
#1166 |
|
Konto usunięte
|
Hej
Fioleciasto ![]() Poppy ale zakupy ![]() Nou jak nie wiesz na kogo głosować to wejdź na stronę latarnik wyborczy-30 pytań i pokazuje Ci, która partia jest najbliżej Twoich poglądów ja juz byłam głosować z tatą, prosto po kościele poszliśmy Później poszłam do Biedronki po lody z okazji Dnia Matki, a mój brat jutro kupi bukiet kwiatów mamie tarta cytrynowa wyszła całkiem dobra jak na pierwszy raz któraś chętna? ![]() Wysłane przez gołębia
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz byłam głosować przed praca.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1168 |
|
Konto usunięte
|
Tzn ja wiem która partia mi odpowiada, ale nie wiem na jakiego kandydata
Ok, jedziemy zaraz z mamą na wieś, a potem może zahaczymy o spółdzielnię mieszkaniową, bo u nas tam się głosuje |
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
hej Jeże
![]() wróciłam z wesela, niewyspana jestem, chyba kawę sobie zrobię... póki co wcinam truskawki, ale marzę już o czereśniach byłam na wyborach i za jakieś notatki się zabiorę, ale nic wielkiego, nie jestem w stanie fiole trzymam kciuki za egzaminy ![]() Soph biedaczku, wracaj do zdrowia i nie przemęczaj się
|
#1170 |
|
now or never
|
ja na głosowaniu tez juz byłam
tyyyyle nazwisk, że nie wiadomo co wybrać :/ a teraz juz w Wawie ...
jeśli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się Edytowane przez juli_jka Czas edycji: 2014-05-25 o 15:44 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.

już wszystko w porządku?
sprawdzałam na stronie gdzie było opisane, ale nic z tego nie rozumiałam. yt to inna sprawa! 

Masz jeszcze trochę? 

przepraszam że nie jestem na bierzaco, ale mam tu trochę zajęć, a Geraldowi wychodzą ząbki w końcu i mamy wzmożoną potrzebę lulania, tulenia i zabawy. Matka polka od siedmiu boleści.